Parbo Bier festival in Atjoni groot succes

2

Parbo Bier vierde afgelopen weekend de Dag der Marrons in Atjoni. Met ruim 1500 bezoekers wordt er gesproken van een geslaagd Parbo Bier festival waarin de Marron muziek en cultuur centraal stond. Het Parbo Bier festival te Atjoni bestond uit een divers programma met optredens van onder andere King Koyeba, Kawina groep “Wi Sani” en Kaseko groep “Cosmo Stars”.

Dhr. Naltus Naana, DC van Sipaliwini was tijdens het Parbo Bier Festival te Atjoni aanwezig en heeft kort het publiek toegesproken:Naana

Na de Parbo Bier Night afgelopen maand in Nickerie laat Parbo Bier met dit festival in Atjoni zien actief te zijn in heel Suriname. Rene Kruijt, Directeur Surinaamse Brouwerij N.V. : “Parbo Bier brengt al 59 jaar mensen en culturen samen, waarvan dit succesvolle Parbo Bier festival een mooi voorbeeld is. De Djogo staat in heel Suriname centraal in het bij elkaar brengen van Surinamers en het delen van mooie momenten. Ons Parbo Bier festival is niet de enige activiteit in Atjoni. In de Tek a Moni campagne hebben wij ook juist Atjoni meegenomen om consumenten in het binnenland de mogelijkheid te geven om lege Djogo flessen in te leveren. Dit sluit aan bij onze ambitie om te werken aan een schoon Suriname.”

“Het is mooi om te zien dat Parbo juist op deze voor ons zo bijzondere en belangrijke dag hier een Parbo feest heeft neergezet. Dit betekent veel voor mij en ook voor de gemeenschap in Sipaliwini. Ook de nieuwe Parbo campagne waarin consumenten worden gestimuleerd om hun lege flessen in te leveren omarm ik enorm. We werken hiermee samen met Parbo Bier aan het schoonhouden van ons district. Ik hoop van harte dat wij volgend jaar weer samen met Parbo Bier de Dag der Marrons mogen vieren.” Dhr. Naltus Naana, District Commissaris van Sipaliwini.(FOTO: Optreden van King Koyeba tijdens het Parbo Bier festival te Atjoni)


2 REACTIES

  1. Zeker gratis bier
    verkiezing stunt .waar hij straks aansluit
    hr. Naltus Naana, DC van Sipaliwini was tijdens het Parbo Bier Festival te Atjoni aanwezig
    deze feestgangers zijn de straks verslaaft ,en dan zijn de moordenaars en rover van suriname,Parbo doe iets nuttigs in suriname.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.