donderdag, mei 23, 2024
HomeFoto'Junior King of the Ring' van Suriname

‘Junior King of the Ring’ van Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De 15-jarige Feritio Dest (l), leerling van thaibokstrainer Angelo Simson (r), is vrijdagvond aan het einde van het thaiboksevenement “Junior King of the Ring” door Tyrone “King of the Ring” Spong (m) aangewezen als de juiste man om de “Junior King of the Ring” te mogen dragen.

Dest had eerder die avond een pracht van een partij gevochten tegen Marciano Thakoer, een geduchte tegenstander. De partij eindigde gelijk. Maar volgens Spong had Dest van alle achttien deelnemers het meeste getoond de technieken te beheersen, over redelijke ringcontrole te beschikken, conditioneel in tact te zijn en agressief genoeg voor de bijzondere benoeming.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
 1. De 15-jarige Feritio Dest (l), leerling van thaibokstrainer Angelo Simson (r), is vrijdagvond aan het einde van het thaiboksevenement “Junior King of the Ring” door Tyrone “King of the Ring” Spong (m) aangewezen als de juiste man om de “Junior King of the Ring” te mogen dragen.

  Proficiat Ferito met de behaalde overwinning. Blijf sportief, Dicipline en zelfbeheersing is belanerijk. Misbruik je talent niet.
  De begeleiders en trianers hebben goed werk geleverd.
  Zet het goede werk voort.

  En La Sombra Del Arbol


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES