Vakantiejob bij project Nationale Schoonmaak Actie

8

Studenten maken woensdag hun opwachting bij de centrale aanmelding in het Purcy Olivieira Sportcentrum van de Bedrijven Vereniging Sport en Spel om in aanmerking te komen voor een vakantiejob bij het project Nationale Schoonmaak Actie.

Directeur Siegfried Wolff van het Directoraat Openbaar Groen van het Ministerie van Openbare Werken garandeert de betaling van de vakantiejobbers die zullen deelnemen aan de landelijke Nationale Schoonmaak Actie die aanstaande maandag van start gaat en duurt tot en met 19 september. Elke participant mag tien dagen aan de slag tegen een vergoeding van SRD 350, te ontvangen binnen een week na voltooiing.

8 REACTIES

 1. Wij zullen zien of deze (jongeren) (scholieren) thans vakantie- jobbers, daadwerkelijk binnen een week na voltooiing zullen worden uitbetaald.

  Want de ouders/verzorgers willen die SRD 350,- echt in hun handen zien.

  En volgens het artikel heeft men het over Nationale Schoonmaak Actie.
  Waarom worden de gedetineerden uit Santo Boma en die luie (7) even ambtenaren van O.W. afd. Milieu, ook niet ingezet om deze werkzaamheden in het gehele land te laten uitvoeren?

  Ook die 100 occupanten waarvan (Bravo) Lonnie zogenaamd zegt niets vanaf te weten, konden ook voor straf worden ingezet om Sunny Point (Texas) schoon te maken.
  Want deze scholieren moeten niet ingezet worden voor schoonmaak actie in dat gebied.

  Dus ouders/verzorgers:
  Houden jullie de verplichte betaling wel in de gaten.


  Maak melding

 2. Fer e you na mang . En ouders hou dit in de gaten, bovendien vindt ik dit een heel mooi gelegen voor de jeugd om met eigen handen een zakcentje te verdienen. Een stap in de goede richting.


  Maak melding

 3. Het is een schande dat de scholieren elk jaar weer onze omgeving moeten schoonmaken.Ik vind dat we taakstraffen moeten uitdelen en de veroordeelden om alle opebare ruimte schoon te houden.
  Ook bij personen die om een of andere reden een uitkering van de overheid krijgen,moet men nagaan wat zij voor de gemeenschap nog kunnen doen. Wat gebeurt er na de actie van de scholieren?
  Moeten we daarna weer een jaar zitten wachten in een steeds vuiler wordende omgeving? Verder moeten het zo zijn dat de scholieren op een zinvolle wijze hun geld moeten verdienen.Ik heb vaak het gevoel dat ze maar wat doen.Ook de begeleiders zien er zo onzeker uit!


  Maak melding

 4. AI!!!Fer dat is wat ik al jaren roep,van Albina tot Paramaribo.In ee n mooie rose overall.Maar de mentaliteit van de surinamer zelf die klakkeloos hun plastiek en blikjes gewoon op straat of in het water gooien,daar is het begin.Maar top! idee.


  Maak melding

 5. Een weekje milieu opvoeding zou een betere tijdsbesteding zijn.

  Nu krijgen ze geld toe om hun eigen rommel op te ruimen.

  Welke malloot heeft dit verzonnen? Hebben ze soms geld teveel?


  Maak melding

 6. belachelijk waar worden de ambtenaren voor betaald
  dit is puur propaganda om stemmem te winnen
  vraag deze zelfde jongeren hoe ze met hun vuil omgaan
  schrik niet van het antwoord


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.