Uitvaart MH17-slachtoffers Nisha Binda en Rishi Jhinkoe

10

De uitvaart van de Surinaams-Nederlandse Nisha Binda en Rishi Jhinkoe uit Den Haag vindt vrijdag in Drachten plaats. Dat heeft de uitvaartondernemer laten weten. Nisha en Rishi kwamen om het leven bij de vliegramp met de Malaysia Airlines-vlucht MH17 in Oekraïne.

De twee waren net getrouwd en samen op huwelijksreis. Nisha werkte bij certificeringsorganisatie KIWA in Rijswijk maar nam daar zes weken geleden ontslag. Samen met Rishi verhuisde ze naar Almelo.

Bij de ramp kwamen alle 298 inzittenden van de MH17 om. Eind vorige maand landde in Eindhoven een eerste toestel met lichamelijke resten van slachtoffers. In totaal is nu de identiteit van 149 slachtoffers bekend. Dat is precies de helft van het aantal mensen dat aan boord was van vlucht MH17.

10 REACTIES

 1. Iederéén komt een keer te overlijden : maar dood gaan op deze manier is heel triest ! ik wens Nisha en Rishi een goede reis en rust in vrede. Aan de familie vrienden en kennissen, veel sterkte met dit verlies.

  R.I.P.

  Nisha & Rishi.


  Maak melding

 2. Zij stapten blijgemoed en niets vermoedend op dat vliegtuig met het noodlottig gevolg. Het kon een ieder van ons overkomen!
  May their soul rest in peace.


  Maak melding

 3. Aan de nabestaanden van deze twee jonge mensen, nl Nisha en Rishi, wens ik sterkte toe met het pijnlijk heengaan van hun geliefden!
  May their soul rest in peace!


  Maak melding

 4. May their soul rest in peace. Why we always pray for peace for the soul when a person is dead? When he’s alive we do everything to disturb his peace, when he’s dead (often something we wished for when the person was alive) we pray for peace of his soul. What makes this of us?
  Well, before all of you die I wish all of you that may your soul rest in peace!


  Maak melding

 5. @Socrates.

  Je hebt volkomen gelijk in deze; als iemand al dood is zegt men vaak,hij/zij was een geod mens. F.cck off men,dat moet je zeggen als de betrokkene nog in leven is,en niet als ie dood is !
  Dat is huichelen, en hypocriet als ik weet niet wat.
  Als ik dood ben , moeten mijn vrienden en kennissen en dat is al nog al wat, gewoon zeggen hoe ik was. Gewoon een goed mens voor de ene, en de andere een L..l en punt uit !!!!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.