Karate Open Kampioenschappen 2014 in Suriname

4

Tosh van Dijk van Bushido (m) is zondag winnaar geworden in de categorie Kumite Jongens (18-20jg / -85kg) van de Poeketie Karate Openkampioenschappen 2014. Zijn clubgenoot David Kalloe (l) werd nummer 2, terwijl Miguel Pieterz uit Bonaire (r) goed was voor de 3de plaats.

Poek-4Christien Seedo van Karate Instituut Poeketie (m), winnares in de categorie Kumite Dames Open van de Poeketie Karate Openkampioenschappen 2014, wordt zondag geflankeerd door nummer 2 Ondeya Tojo (l) en 3de plaats Coleen Frank.

Het organiserende Karate Instituut Poeketie werd aan het eind van het toernooi in de Ismay van Wilgen Sporthal tot overall winnaar uitgeroepen. De karateka’s van de thuisploeg wonnen 15 gouden, 8 zilveren en 5 bronzen medailles. Karateschool Seiken was goed voor een tweede plaats met 7 x goud, 4 x zilver en 5 x bronz. Karateschool Lelydorp is op de derde plaats geëindigd (6 x g, 6 x z, 3 x b).

Het toernooi geldt als een warming-up in aanloop op de Pan-Amerikaan Junioren Karatekampioenschappen van 28 tot en met 30 augustus aanstaande in Lima (Peru).

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.