Santokhi op de vlakte over kandidaat-rechters

85
chandrikapersad santokhi samen met zijn vrouw en lijfwachten
VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi samen met zijn partner en lijfwachten.

PARAMARIBO, 25 jul – VHP-leider Chandrikapersad Santokhi wil zich niet mengen in de discussie over het bedanken van drie kandidaat-rechters. Dat zijn levenspartner Melissa Seenacherry tot het trio behoort, mag daar niet veel aan veranderen. Voor zover de ex-minister van Justitie & Politie kan nagaan, was er niets mis met de selectieprocedure.

Toch zijn de drie uit de rij gehaald na een antecedentenonderzoek achteraf. Het onderzoek is verricht door het ministerie van Justitie & Politie. Op zich zou dit vraagtekens moeten opwerpen. Santokhi’s partijgenoot en parlementariër Radjkoemar Randjietsingh spreekt zelfs van ‘schending van de rechtsstaat.’ De raio’s, rechterlijke ambtenaren in opleiding, zijn al zo’n vijf jaar in voorbereiding. Het bevreemdt dus dat een deel ineens niet goed is.

“Ik weet dat de raio’s allemaal goed zijn bevonden en zijn voorgedragen door het Hof van Justitie”, zegt Santokhi tegenover de Times of Suriname. Het Hof zelf is niet betrokken bij de verwijdering van het trio. “Als zij afgevoerd zijn door de minister, dan betreuren wij dit ten zeerste”, is al wat Santokhi kwijt wil. Of hij rancune vermoedt? “Dat vermoeden heeft een ieder in de samenleving.”


85 REACTIES

 1. En deze mijnheer wil President worden van het volk. Zwijgt als graf informatie prijs te geven. Naarmate de verkiezingen naderen blijkt des temeer dat ongeschiktheid van presidentskandidaten.
  Huidige President past nu op zijn tellen: onschendbaarheid is geen enkele garantie. Us Cowboy pakt alle handlangers. Tot slot Baasje.


  Maak melding

 2. We weten nu wel dat Melissa Seenacherry bedankt is, haar naam hebben we uitentreuren gelezen, we weten intussen ook met wie deze dame een liefdesrelatie heeft, maar wie de twee andere ‘kafdeeltjes’ zijn, weet alleen de grote, malende molenaar Belfort, net als de redenen van het bedanken zijn ook de twee andere kandidaten geheim. Als deze drie te licht bevonden kandidaat rechters hun ontslag aanvechten kan het volgens mij niet anders dan dat zij de zaak winnen, Belfort denkt wel dat hij een kleine god is omdat het een paar keer is voorgekomen dat zwangere vrouwen, die opvallend veel op hem lijken, spontaan op zijn stoep bevallen. Het is echter al eerder voorgekomen dat deze ‘gado wannabe’ zijn eigen braaksel heeft moeten inslikken.


  Maak melding

 3. je zou je ook kunnen vragen,,waarom de pres. niet zijn mening niet geeft in het openbaar..

  heel vaak spreekt hij ddb in het openbaar over allerlei vraagstukken die normaal in het parlement thuis horen..


  Maak melding

 4. Tjek deze daden van de jurist Belly !

  Hij is in het geniep, op bevel van verdachte DB, bezig een Constitutioneel Hof in mekaar te flansen !
  Het Hof moet onder andere advies geven aan rechters bij oa wetsinterpretatie-geschillen.
  Bellie wil dat dit Hof deze adviezen DWINGEND oplegt aan de rechters !

  MAAAAR Belly wil ongeschoolde personen benoemen tot lid van dit Hof. En zij hoeven GEEN jurist te zijn !

  Dus NIET/JURISTEN moeten de rechters in Sranang DWINGENDE adviezen geven !

  Dat is het niveau en het allooi van Bellie !

  En, een groep van NDP/adviseurs in intussen bezig het eerste advies van het Constitutioneel Hof te schrijven. Het betreft de al of niet strijdigheid van de Desi-Amnestiewet met een verbod in de Grondwet !

  Maar : Openbaar Ministerie in zaak `de USA versus DINO´ heeft de Guyanese topcrimineel Roger Khan opgeroepen als getuige tegen DINO en zijn Surinaamse clan !

  Dus Bellie wat komt eerst de Sibi Busi of het Constitutioneel
  Hof !


  Maak melding

 5. Hiermee is de opmaat gegeven wat de Surinamers na 25 mei 2015 te wachten staat.

  Hopelijk dat de Surinaamse kiezers de bendeleider en de gang gewoon laten ophoepelen.


  Maak melding

 6. @rufus,
  Dat wat Santokhi doet heet voor beschaafde mensen: Integriteit!!
  Geen beschuldigingen of schelden maar aangeven dat een bekrachtiging van het Hof van Justitie zo maar aan de kant wordt gezet.
  En dat is ONACEPTABEL in een democratische rechtstaat.
  Van een ander intelectueel nivo dan tigri barba, zijn bazen en jezelf!!
  Dit is gedrag een President waardig!!!


  Maak melding

 7. zodra er na de verkiezing een nieuw wind gaat waaien in ons land,,,dan zullen al deze pré pré wetten worden geschrapt uit het wetboek van strafrecht..

  vergeet niet,, die revo amnestie zal met de grootste meerderheid als sneeuw voor de zon verdwijnen door die zelfde parlement,maar dan met andere spelers..

  vergeet niet,,dat jus-politie als het openbaar ministerie en de p g met de zelfde mensen zal functioneren ,maar dan gedissiplieneert hun werk doen met veel waardering.

  de crime zal hard aangepakt en de boeven zullen terplaatse afgerekend worden tot er vrede en rust komt in het land..

  de mensen zullen dan opgelucht weer adem halen in het land en zich veilig voelen..


  Maak melding

 8. Rufus

  Het is niet de taak van de minister van justitie om informatie te geven? ?? Het is niet de zaak van Santokhie maar belboy om antwoorden te geven.


  Maak melding

 9. Belfort heeft een antecedentenonderzoek gelast naar zijn vrouw. Het schijnt dat ze misschien geen maagd was toen ze hem trouwde en hij haar dus niet heeft ontmaagd. Hij gaat haar afzetten als zijn vrouw.


  Maak melding

 10. Wanneer gaat Prof Mr Dr Belfort een onderzoek doen aan de legimiteit van zijn baas’ amnestie en de antecedenten van alle zogenaamse staatsadviseurs in het byzonder Prof Dr Ir Mr Drs Ing Pinochio Abrahams.


  Maak melding

 11. @ Paraman.
  Ik kan aan je onderwijsniveau zien dat je geen sikkepit enig verstand in je kop hebt.Ga lekker je cassave planten en onthou je van enig onzinnig commentaar. Je weet absoluut niet waarover je het hebt, maar dat ben ik gewend van die eenhersencellige zielige paarse paupers. Kruip maar weer lekker onder je steen, want je hebt verder niets zinnigs (en zeker niets intelligents) te vertellen.


  Maak melding

 12. @ Rufus.
  Wat je ook van Santokhi mag zeggen, hij is meester in de rechten, en dat is Belfort niet. Sterker nog: Belly probeert de populistische figuur uit te hangen ten faveure van zijn marron-achterban. De minister van Justitie en Politie is absoluut incapabel. Santokhi vreet hem met huid en haar op. Er is een persoonlijke vete aan de gang tussen Belfort en Santohki. Wacht maar af, Santokhi gaat dit op basis van kennis en ervaring ruimschoots winnen. Belfort is een marionet, niets meer en niets minder. Hij liegt en bedriegt en het volk slikt het als zoete koek. Maar ja, ze weten niet beter.


  Maak melding

 13. Excuses aan Santhoki

  Het lijkt erop dat Santhoki de tweede ronde heeft gewonnen, de stand is 2 voor Sheriff, 1 voor Baas. Het vonnis is …….. Voor nu vindt Surinamenu dat execuses op haar plaatst zouden als er door advokaat Kanhai GEEN hoger beroep zou worden aangetekend.

  De rechter kijkt alleen naar feiten niet naar de context. Dat de stichting van Segabai was is logisch. Iedereen heeft stichtingen in Suriname. Die stichting was van Segabai, dus is het gekocht van Segabai. Maar daar kijkt de rechter niet naar.

  Sorry, sorry, sorry, Santhoki u wist niets, uw vrouw wist ook niets en Bouta is een leugenaar, en het Surinaamsvolk is inderdaad een groep makke, laffe, lammeren, die uit zijn op sensatie, bermuitspraken. Ze zijn geboren blinden voor concrete resultaten en willen liever in een land wonen die geregeerd wordt door criminelen, vechterbazen en inhoudloze opportunisten.

  Overigens we ontvingen een mooie reactie van een bezoeker die meer weet:

  Nee, hij is advies komen halen bij Hirsh.Balln, om onze nicht over te halen haar verklaring in te trekken.
  Sharda, krijgt een huis in een niet nader te Gemeente of Dorp en 500.000 euro, praat ze toch haar mond voorbij dan staat ze alleen omdat er nu een justitieel onderzoek onder de mat verdwijnt.


  Maak melding

 14. Wat is de link tussen Santhokhi en Melissa?

  Kunt u ons helpen de volgende zaak uit te zoeken, want er zit hier duidelijk een geurtje aan, aub meer informatie verschaffen;

  Enige tijd geleden kregen we dit bericht van een lezer, en het vermoeden is dat het gaat om iemand die heel close bij Santokhi staat, iemand die meer weet dan u en ik:

  “Sharda is al 2 weken terug uit Suriname Zij was niet degene die op de Albert Cuypmarkt gesignaleerd is. Zij heeft ook geen huis in Nederland. Zij was nimmer gevlucht, maar met haar zoon voor vakantie en bezoek aan studerende dochter.
  Sharmila is niet de juiste persoon, het is Melissa
  Zij is doodsbang om te praten.”

  Surinamenu vraagt zich het volgende af: Wie is Melissa en wat is haar link met Santhokhi? Is zij een medewerkster van Santhokhi? Is zij een stagiair? Wat zijn de relaties? Heeft zij een relatie gehad met de minister? Mag de minister zijn stagiars verleiden? is het wel uberhaupt het geval?

  Journalisten van Suriname help, wij denken dat we hier een primeur te pakken hebben. Nog groter dan de Adjoeba-gate.

  Alvast dank, namens de redactie van Surinamenu.


  Maak melding

 15. ← Wat is de link tussen Santhokhi en Melissa?
  21 november 2008 · 2:31 pm
  ↓ Ga naar reacties
  Melisse Seenacherie,was stagiaire bij Santokhi

  Een Schandaal in wording?

  Heeft iemand meer info over deze zaak?

  Onderstaand de bijdrag van een van onze lezers en burger-journalisten;

  Melisse Seenacherie,was stagiaire bij Santokhi, en is zijn minnares, dat staat vast.
  Die dame kan het niet ontkennen omdat haar ex vriend er ook van op de hoogte is, door angst blijft hij stil.
  En voor wie is die ex bang ban, voor de mannen van Santokhi, als dit balletje gaat rollen zullen de bewijzen binnen komen rollen.


  Maak melding

 16. als je ziet hoe de pres. eruit ziet ,zou je denken dat die man aan het einde van zijn latijn nadert..

  als je de buiten wereld mag geloven,lijdt hij aan zijn nier,suiker, hart,en nog wat, maar wordt constant onder kontrole gehouden door de Cubaanse dokters betaald door het volk..

  de belasting betaler is de dupe van zijn zonde misdaden en mag voor de kosten opdraaien..

  wat het land betreft,kan het naar de filistijnen gaan,als hij maar wordt bespaart voor zijn eigen ondergang..


  Maak melding

 17. @Herman, kun je meer samenhang brengen in jou onsamenhangende en als als zand in elkaar hangende verhaal? Wat beweer je nou? En waarom alleen hear-say?

  Ik heb van vrienden een mail gekregen dat Sinterklaas al in het land is en chimpansees als Zwarte Pieten heeft meegenomen. Ja, mooie waarheidsgehalte natuurlijk van deze e-mail.

  Zo ga jij ook te werk. Kom met iets serieus ipv een oproep te doen aan het publiek. Je kunt toch zelf onderzoek instellen? Als je kunt insinueren, dan kun je ook onderzoeken. Ga je gang!


  Maak melding

 18. -Onbeschoft beschuldigt de VHP de regering van grove corruptie nl. de regering zou bijv. een opdracht van 1000 srd uitgeven voor 10.000srd. De regering moet hier wel wat op zeggen.

  Radjkoemar moet zich goed gaan wassen met een emmer van dat grei uit een b…..rput. Dan wordt hij echt normaal.

  Hij gaat internationaal de tour op denk je echt echt dat ze dat zingen uit je neus van je willen horen Rdko??? Hahaha……..

  Algelopen periode scheeuwt de VHP bij Santokkie het volgende:

  -DC’s zijn jokers. Waarom komen de DC’s niet in het geweer hiertegen. De DC’s zijn de bestuurders na de regering die staan heel dicht bij het volk deze zg. jokers ahahahaha!!!!!!

  -We moeten een sterke president en een sterke VV hebben?
  Dus in de periode 200-2010 was dat niet zo. Volgens mij hebben we een sterke president nu. Dus VHP gaat n sterke p hebben.

  -Alles wordt duur in de winkels??? De VHP gaat dus alles goedkoper maken als ze aan de macht komen. HAHAHA
  waar gaan ze de valuta halen. Gaan ze het goud duur verkopen zoals bij Newmont of zeker bij de Suralco halen laat me niet lachen.

  -Onbeschoft beschuldigen ze de regering van grove corruptie nl.
  de regering zou bijv. een opdracht van 1000 srd uitgeven voor 10.000srd. De regering moet hier wel wat op zeggen.

  DE VHP SCHREEUWT HARD, EN HOLLENDE VATEN SCHREEUWEN HEEL HARD, MAAR ZE GEVEN GEEN VISIE EN GEVEN GEEN OPLOSSINGEN VOOR DE GEVEINSDE PROBLEMEN.

  Ze gaan het grote geld dienen en dat doen ze nu al met hun buitenlandse reizen.

  Een gewaarschuwd mens telt voor twee.


  Maak melding

 19. U gaat wel kort door de bocht, want als ik hoor wat het DNA-lid Rashid Doekhi op donderdag 24 juli 2014 bij ‘Bakana Tori” hierover te melden heeft, moeten er bij velen van ons hele grote vraagtekens rijzen inzake deze affaire. Voor zover U niet op de hoogte bent van de informatie die het bovengenoemde DNA-lid ons ten gehore heeft gebracht, zou ik U willen adviseren de heer Limburg “Limbo” van “Bakana Tori” te vragen U de opname te laten beluisteren, zodat u uw lezers beide kanten van het verhaal kan presenteren. Uw redactie is toch ook voorstander van hoor en wederhoor??????


  Maak melding

 20. Santokhi is een man van wet en recht en hij weet hoe het hoort. Hij heeft ook aangegeven dat het hof van justitie groen licht had gegeven en dat betekent dat er niks mis was met de selectie .Eerder heeft het hof van justitie nooit hinder ontvangen bij het uitvoeren van hun taak maar sinds 2010 is het hof van justitie gedegradeerd tot niks en moeten zij orders opvolgen van een stelletje haters zoals Belfort.


  Maak melding

 21. ‘Het Hof zelf is niet betrokken bij de verwijdering van het trio. “Als zij afgevoerd zijn door de minister, dan betreuren wij dit ten zeerste”, is al wat Santokhi kwijt wil. Of hij rancune vermoedt? “Dat vermoeden heeft een ieder in de samenleving.

  @sari

  Als er iemand is die in opstand moet komen tegen deze beslissing van Belfort uit haat,dan is het wel het hof van justitieleden.
  Zij hebben de procedure gecoordineerd, who the hell is Belfort dan om de beslissing van het hof van justitie omver te werpen en als een dictator zelf beslissingen te maken?!
  Woon jij dan niet in Suriname,merk jij het dan niet op dat alleen criminelen als Belfort en bouta voor het zeggen hebben?!

  Zo te lezen weet jij helemaal niet wat het taak bvan het hof van justitie is , wel hier dan

  Het Hof van Justitie, officieel het Hof van Justitie van Suriname, is de hoogste rechterlijke instantie in Suriname. Het Hof zetelt in Paramaribo. Het behandelt beroepen tegen beslissingen van de drie kantongerechten, én in eerste en enige instantie zaken betreffende ambtenaren, ambtsmisdrijven van leden van de regering en tuchtzaken tegen advocaten en deurwaarders. De positie van het Hof is geregeld in artikel 139 van de grondwet van Suriname: ‘De hoogste instantie van de Rechterlijke Macht met rechtspraak belast draagt de naam van het Hof van Justitie van Suriname. Het Hof houdt toezicht op de geregelde afdoening van alle rechtsgedingen.

  Voor jou als ndper die geen enkel inzicht heeft hoe triest en tragisch deze handeling van Belfort is,gaat het volgens jou hier gewoon om een wedstrijd BOUTA vs het hof van justie en de rest van de surinamers.
  Wel je baasje en zijn schoothondje Belfort hebben niet gewonnen , De gehele surinaamse bevolking weet wat Belfort gedaan heft,alleen jij bent er niet bewust van !


  Maak melding

 22. Ach ja de geirriteerde ndpers Mogen zoveel minpunten plaatsen voor degenen die Santokhie in het gelijk stellen en Belfort een dictator vinden.
  De minpunten geven de staat van de ndpers aan.

  Ps ndpers,
  jullie baasje is niet sterk,Hij geniet amnestie voor al zijn criminele daden. In welk land dragen sterke leiders amnnestie dan?!
  Jullie lijder vormt altijd een uitzondering in alles.
  En o,ja ndpers,jullie baasje is niet beroemd in de wereld eerder hij is Berucht in de wereld.Een ieder weet wie bouta in werkelijkheid is maar dankzij zijn amnestie doen ze alsof…


  Maak melding

 23. @Rufus

  Alle rechtgeaarde surinamers hebben je duidelijk gemaakt dat de heer Santokhi niet degene is die om uitleg moet komen geven.Het is de taak van het hof van justitie die deze selectie eerder had goedgekeurd nu uitleg moet geven waarom zij naar Belfort moeten luisteren en zijn bevelen gemaakt zoals een dictator het doet , moeten opvolgen. Als een analfabeet heeft bellie zijn bevel gerechtvaardigd door te zeggen ….zij voldoet niet aan de eisen ..en case closed voor bellie.

  Het doet jullie ndpers pijn dat jullie teleurgesteld zijn in de kalme reactie van meneer Santokhi.Jullie hadden verwacht dat de heer Santokhi te keer zou gaan zoals jullie het gewend zijn van bouta jullie lijder. Jullie lijder die gaat altijd te keer als een dolle hond in Ocer bij het minste en geringste en ik geef toe wij de rest genieten van deze dolle reakties van je baasje.
  Maar dan de heer Santokhi weet hoe het hoort en laat zich niet meesleuren in de vuile oorlog die Belfort en co aan het voeren is met hem.
  De gehele surinaamse bevolking weet waarmee bellie bezig is.


  Maak melding

 24. @Rufus en co.
  Kijk bellie heeft problemen met 1 enkel person die als rechter haar best doet te slagen,misschien is hij bang dat deze ene rechter zijn bevelen zal weigeren te volgen dus dan moet deze ene kandidaat geelimineerd worden a la Belfort style,

  En nu het andere punt,
  hij is van plan een grote groep criminelen los te laten in de gemeenschap binnenkort. Volgens zijn idee zijn deze criminelen de beschaafste burgers van Suriname Volgens hem gaan deze criminelen niet meer roven ,moorden,verkrachten,frauderen enz…omdat zij het hem beloofd hebben…
  Met een bobojantjes vol aan rechters heden gaat hij zijn zin krijgen.. Bellie zijn wil, is wet en o,wee, als de rechters bellie zijn wil niet opvolgen….
  Oja Rufus,
  kunnen jullie (ndpers) ervoor zorgen dat deze losgelaten criminelen strakjes bij jullie thuis of in de buurt bij jullie komen wonen?!

  Een groep gedetineerden die binnenkort in aanmerking zal komen voor voorwaardelijke invrijheidstelling (VI) is op woensdag 23 juli door mr. Edward Belfort van het ministerie van Justitie en Politie (Juspol) toegesproken. De minister is de mening toegedaan dat het zeer belangrijk is dat de gedetineerden, na een bepaalde tijd in detentie te hebben doorgebracht, weten wat de voorwaarden in grote lijnen inhouden. Hij ging daarbij onder andere in op de aanmeldingsplicht bij de afdeling Forensisch Maatschappelijke Zorg (FMZ). Hij wees hen op de gevolgen, wanneer zij zich niet zullen houden aan de vastgestelde voorwaarden. De Justitieminister deed een dringend beroep op hen om niet terug te keren in het crimineel circuit en de vakken, die zij tijdens hun detentie hebben geleerd, in praktijk over te brengen en zich verder te bekwamen om in hun behoefte te kunnen voorzien.
  De Commissie Voorwaardelijke Invrijheidstelling en Gratie adviseert de minister uit eigen initiatief of op uitnodiging omtrent het verlenen van voorwaardelijke invrijheidsstelling van gedetineerden. Ook de president wordt door de commissie geadviseerd in gevallen van gratie aan deze groep. Verder is het de taak van de commissie om richtlijnen in verband met voorwaardelijke invrijheidsstelling en gratie te formuleren en aan te bieden. De voorzitter van de commissie is procureur-generaal Subhaas Punwasi en de overige leden zijn onder meer topfunctionarissen binnen het dienstonderdeel Delinquentenzorg van het ministerie van Juspol.

  Hmmmmmmm….misschien moisten deze criminelen 100x opschrijven voor bellie,

  ..ik ga niet meer stelen ,roven ,verkrachen,moorden.,frauderen ..1000x
  En licht hoofdige bellie gelooft in zijn eien schitte.


  Maak melding

 25. Gaat gewoon nergens over, die 3 zijn al bijna klaar met alles en dan haal je ze eruit, enne uit wiens geld is het allemaal betaald, toch niet oa uit belasting mag ik hopen, maar dit hele ding gaat nergens over NERGENS OVER maar ja deze hele regering gaat natuurlijk ook nergens over LOL

  fijn ook vrije mening te mogen uiten HEEL fijn 😀


  Maak melding

 26. Als men de minister van justitie met duidelijke argumenten om opheldering vraagt gaat hij als een brulaap te keer en begint met persoonlijke aanvallen. Dat is het niveau van belfort een minister totaal onwaardig.


  Maak melding

 27. Hee Santokhi is gewoon professionee, hij kent zijn plaats en mengt zich terecht er niet in ! Wat omdat hij iemand kent moet hij bemoeien zo zit die man gewoon niet inelkaar hij doet NIET aan vriendjespolitiek, laat dat duidelijk zijn, ONZE Chan is er voor elke Kondreman…. niemand uitgezonderd, en hij trekt niks niemand voor ! Mooi voorbeeld in deze … want hij had ook op zijn achterste poten kunnen gaan staan, maar wat ik al zeg HIJ is prof !!!

  We gooo wini we gooo wini whahahaha we go wini… 😀


  Maak melding

 28. @Vanity,

  Santokhi kent alleen verhalen uit de bijbel. Hij denkt dat hij David (niet die gek Edgar Davids) is die (per toeval) Goliath met een steen uitschakelde. Maar Bouterse is geen Goliath en Bouterse neemt geen halve maatregelen. Dus moet Santokhi van zeer goeden huize komen, wil hij de NDP kunnen verslaan. Bovendien gaat hij straks tegenwerking krijgen van een jaloerse NPS en PL. Reken maar dat Bouterse straks gaat roeren in die Front-alliantie en enkelen eruit zal weten los te krijgen. De strijd is nog lang niet gestreden. Het begint pas.


  Maak melding

 29. @Yere no,…daar is je baas goed in,…verdeel en heerspolitiek uit eigen belang. Onder zijn regime krijgt Suriname haar eerste voedselbank. Gefeliciteerd.


  Maak melding

 30. Waar is die Melissa nu en wat doet ze nu? Waar zijn die andere 2 gedegradeerden? Wat doen zij nu? Reuze interessant, maar er komt geen bericht hierover. Alleen maar over die kwakoe Belford. Maar hem willen we niet zien. Zo’n onaantrekkelijke man kan beter van de camera’s wegblijven. Kinderen krijgen nog de schrik van die man! Vrouwen gruwelen van hem.


  Maak melding

 31. @Surinam Patriot,

  Je bedoelt misschien dat Bouterse jou baas is? Ik heb geen bazen naar wiens pijpen ik dans hoor. Ik hoor nog wel van jou wie jou baas is.


  Maak melding

 32. @Yere no

  Natuurlijk is je baasje bouta geen Goliath.
  De echte Goliath had geen amnestie nodig om zich sterk te voelen, hij was van nature al sterk.
  Je baasje is gewoon …ach ja …amnestie’ sterk’.
  En ja je baasje is bouta ,die hoeft alleen zijn mond open te doen en je kop draait al door.


  Maak melding

 33. Deze mevrouw Melissa Seenacherry weet wel wat de reden van afwijzing is. Waarom vraagt de media dit niet aan Melissa ? Dan weten we dat ook.


  Maak melding

 34. @Ray, wie is jou baasje? Komt hij uit Nickerie? Uit Holland? Of ben je nu soms zelf baasje geworden van een aantal slaafjes? Vertel op!


  Maak melding

 35. @Armand,

  Aangezien deze mevrouw Seenacherry (wat is dat soms een combinatie van sinas + cherries?) niet zelf de hele zaak in de media heeft gegooid, maar de heer Belfort, moet Belfort over deze zaak ondervraagd worden. Het was heel onfatsoenlijk van hem om een interne zaak in de media te gooien. Hij heeft gelekt naar de media. Hij heeft zijn ambts- en beroepsgeheim geschonden. Wat voor straf zit daarop?


  Maak melding

 36. @Rayen de anderen die kritiek op mij hebben

  D VHP is de patij die haar eigen achterban verraden heeft. Daarom hebben de verstandige VHP aanhangers op de NDP gestemd na 10 jaar boeloe Randin.

  En nu proberen de ze NDP in een kwaad daglicht te stellen door steeds hun in discrediet te brengen. Na de verkiezingen van 2010 heefdt de NDP de VHP als eerste uitgenodigd. Als ik van van de VHP was zou ik voor een regering met de NDP kiezen en mijn achterban dienen. The hell met de critici. Maar de seniele leiders van deze partij hebben de kansen niet benut.ZE MOETEN ZICH SCHAMEN EN NOG EENS SCHAMEN EN EEN SARI DRAGEN om hun vette buiken en dikke baka te verbergen.

  -Onbeschoft beschuldigt de VHP de regering van grove corruptie nl. de regering zou bijv. een opdracht van 1000 srd uitgeven voor 10.000srd. De regering moet hier wel wat op zeggen.

  Radjkoemar moet zich goed gaan wassen met een emmer van dat grei uit een b…..rput. Dan wordt hij echt normaal.

  Hij gaat internationaal de tour op denk je echt echt dat ze dat zingen uit je neus van je willen horen Rdko??? Hahaha……..

  Algelopen periode scheeuwt de VHP bij Santokkie het volgende:

  -DC’s zijn jokers. Waarom komen de DC’s niet in het geweer hiertegen. De DC’s zijn de bestuurders na de regering die staan heel dicht bij het volk deze zg. jokers ahahahaha!!!!!!

  -We moeten een sterke president en een sterke VV hebben?
  Dus in de periode 200-2010 was dat niet zo. Volgens mij hebben we een sterke president nu. Dus VHP gaat n sterke p hebben.

  -Alles wordt duur in de winkels??? De VHP gaat dus alles goedkoper maken als ze aan de macht komen. HAHAHA
  waar gaan ze de valuta halen. Gaan ze het goud duur verkopen zoals bij Newmont of zeker bij de Suralco halen laat me niet lachen.

  -Onbeschoft beschuldigen ze de regering van grove corruptie nl.
  de regering zou bijv. een opdracht van 1000 srd uitgeven voor 10.000srd. De regering moet hier wel wat op zeggen.

  DE VHP SCHREEUWT HARD, EN HOLLENDE VATEN SCHREEUWEN HEEL HARD, MAAR ZE GEVEN GEEN VISIE EN GEVEN GEEN OPLOSSINGEN VOOR DE GEVEINSDE PROBLEMEN.

  Ze gaan het grote geld dienen en dat doen ze nu al met hun buitenlandse reizen.

  Een gewaarschuwd mens telt voor twee.


  Maak melding

 37. De laaghartige aanvallen op de man die zo integer is dat hij zich niet mengt in de persoonlijke aanval op zijn partner maar kijkt naar het groter belang en dat is van Suriname. Kan je niet niet zeggen van de brulapen zoals belfort. De loopjongens van de criminele dictatoriale dealersvader Bouterse blijven komen met achterlijke roddels en achterklap, precies het niveau die bij ocer uitgebraakt wordt. Wat een stelletje wentjes


  Maak melding

 38. “Wentje” staat voor teefje of bitch in het Surinaams. Opper wentje bouterse had grote bek tegen de Amerikaanse ambassadeur uiteindelijk moesten ze bedelen om Suralco te behouden.


  Maak melding

 39. @sari

  de ndp top is een stelletje verraders en oplichters die elkaar ook naaien, vraag maar aan charles pahlad en theo vishnudatt en anderen. Die stoppen er straks mee.


  Maak melding

 40. Politici bemoeien zich met rechterlijke uitspraken, blijken de wet niet te kennen of plaatsen eigen normen en waarden boven de Rechtsstaat. Amnestie president Bouta en ook zijn CRIMINELE ZOON, heeft geen normen en waarden, daarom heeft hij nooit respect getoond voor de Rechtsstaat en zijn Debiele aanhangers doen precies hetzelfde, hebben geen enkele benul van wat een Rechtsstaat inhoudt. Landen waar een DICTATOR aan het hoofd staat. en ‘Dicteert’ wat goed is en wat niet, is GEEN RECHTSSTAAT ! In een Rechtsstaat worden Burgers BESCHERMD tegen domme CRIMINELE Amnesti President)! tegen de Macht van de staat worden burgers beschermd door WETTEN !. Onafhankelijke rechters kunnen bij een conflict oordelen en worden geacht de Wetten Te Volgen!. . Als de Rechters in een Staat niet onafhankelijk zijn ZOALS SURINAME, mag die staat geen Rechtsstaat genoemd worden !!! Suriname is de beste BANANEN STAAT, net zoals afrikaanse landen…, alle landen waar een dictator aan het hoofd staat. In Suriname zou Amnestie President Bouta ook Amnestie afdwingen voor zijn criminele zoon, maar de DICTATOR heeft nu te maken met een RECHTSSTAAT en geen BANANEN STAAT !!!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 41. Bouterse benoemde, door de staat van Suriname veroordeelde Alibux tot adviseur van dezelfde staat Suriname. Dus kortom, deze Alibux die ooit de staat van Suriname heeft opgelicht is nu de adviseur van Suriname. Hoe is het mogelijk?
  Zo een man mag niet eens in de buurt van een overheids kantoor komen.
  Andere voorbeeld,..ex-minister Abrahams ,..zal ik verder gaan?


  Maak melding

 42. @De Waarheid is Hard noem mij KEIHARD, ter aanvulling op jou posting gaat nu het verhaal de ether in dat de VHP bezig is om criminelen te betalen om de oudere groep zgn ‘rechtgeaarde Surinamers’ te beroven en mishandelen.

  Jawel mensen, hierdoor kunnen de VHP bonzen hard roepen en schreeuwen dat de criminaliteit onder deze president is toegenomen met name op de oudere generatie.

  Maar men heeft hen reeds door en worden al die VHP’ers die hiermee bezig zijn in kaart gebracht om tzt aan de schandpaal genageld te worden.

  Het is toch onvoorstelbaar dat iemand die zegt president te willen worden, zich bezig houdt met dit soort van criminele praktijken.
  Is Chandrika misschien ook stagiaire bij Segebai geweest ?

  Hoe kan het dat je jou eigen mensen en achterban op deze manier laat mishandelen en beroven enkel om zieltjes te winnen en om er voordeel uit te halen !

  Foei, foei en nogmaals foei Chandrika !


  Maak melding

 43. hoe zit het met de ,,reshuffeling processen,,

  wordt er nog wat aan gedaan..of zijn we uit-gereshuffeld met deze huidige boeven/moordenaars /liegen/bedriegers bende aan het bewind

  hoe lang houden wij het,, beschaafd,, volk dat nog iets van dit leven willen maken dit vol..

  als je een beetje scholing hebt gehad en je best gedaan op de hoge school je sertifiekaat / bul hebt gehaald,dan wil je toch een beter bestaan hebben,dan dit zooitje en verder in een beschaafd land leven zonder dief ijzer.. ..

  hoe denk je dat het buitenland over ons denkt..


  Maak melding

 44. We weten allemaal om dat bouta de grote lafaard is die bij een schot in de riool duikt. Daarom laat hij zich goed beveiligen met gepantserde auto’s rondrijden terwijl het vol vogelvrij is. En dan verspreiden zijn loopjongens leugens en roddels door te beweren dat de criminelen betaald worden. Dit is echt niveau mamjo van deze paarse wentjes..


  Maak melding

 45. santhoki!!!!! ai mie mag santhoki alisa die taliban .
  deze donkere hindustaan vertrouw ik niet ik zeg het recht voor zijn raap .ik hou van mensen die niet in hokjes denken en daar mogen zij van bouterse een mooi voorbeeld van nemen .
  alles wat deze man zegt over de regering bouterse is jaloezie omdat zij niet aan de macht kunnen komen .randjitsingh, girjasingh jogi beer hebben uitspraken gedaan waar jij je moet afvragen zijn dit de mensen die voor de natie opkomen of die voor hun eigen soort opkomen .meer wil ik niet kwijt wel de ogen openen van de mensen die voor natievorming zijn .als je die gehele vhp bekijkt pik je zo die hokjes denkenden uit geloof mij .aan hun uitspraken alleen weet je al hoelaat het is .en vergis je niet ,die boitie denkie haal je niet zomaar uit hun hoofd .ik generaliseer niet maar er zijn er heel wat in de top van de vhp .het is ze met een paplepel ingegoten .


  Maak melding

 46. ray ze hebben gelijk met je je bent in nederland en niet doen alsof je in suriname woont .niet dom lullen .niet in hokjes denken laat die boitie denkie achterwege .je bent niet in india .
  je bent in nederland .


  Maak melding

 47. @Milton

  Milton schrijft onder andere : ” gaat nu het verhaal de ether in dat de VHP bezig is om criminelen te betalen om de oudere groep zgn ‘rechtgeaarde Surinamers’ te beroven en mishandelen.”

  De betaalde futuboys vd NDP gaan heel ver in hun ziekelijke fantasie !

  Santokhi en de VHP betalen de voornamelijk CREOOLSE criminelen om ouderen te beroven ???

  En de NDP bepaalt wie zogenaamde “rechtgeaarde Surinamers” zijn !!

  De handlangers van BOUTA zijn zwaar in paniek en hebben nu volkomen idiote praatjes. Deze betaalde krachten mogen echter niet afwijken van de teksten die zij van hoger hand krijgen.

  Guyana top-crimineel Khan zal in het USA-proces tegen Dino, binnenkort de Sranangmang laten zien in welke criminele dictatuur ons land Surinam is veranderd !!!

  Moro o doro : Ik meld mij ziek !


  Maak melding

 48. @podosirie aka @pero,

  Je hebt gelijk dat Bauwterse niet in hokjes denkt. Hij denkt echter crimineel. Hij verzamelt criminelen van alle gezindten, rassen, kleuren en godsdiensten om zich heen voor z’n criminele zaakjes. Ik raad jou af om erbij te gaan horen. Anders zul je ooit gedwongen worden om op mensen te schieten. Denk je dat het je lukt om op mensen te schieten?


  Maak melding

 49. Ik wil nog wel even verder gaan in die ziekelijke fantasie van sommigen hier.
  Dus de VHP zou NDPers, want daar zitten zijn toch de grootste criminelen, inhuren om rechtgeaarde Surinamers, maar dat zijn toch OOK NDPers neer te schieten, wat een fantasie.
  Het zou wel heel kwaardaardig zijn om de enen helft van de NDP de andere helft op te laten ruimen, je moet wel heel kwaardaardig zijn om maar iets in die richting te suggeren, alhoewel het wel een goede oplossing zou zijn


  Maak melding

 50. De ndp parlementariërs hebben in die 5 jaar aambeien gekregen van het zitten in de stoelen van het assemblee.Wordt tijd dat er nieuwe stoelen komen in het assemblee.


  Maak melding

 51. @Yere no

  Je bent pas komen kijken hier.
  Ik heb duizenden malen gezegd dat zelfs al zou ik op de maan wonen dan nog is Suriname mijn land van afkomst.
  Ik ga mijn land Suriname noooooit verraden.
  Je moet het gewoon accepteren dat jij een baasje hebt,Je bent gewoon een trouwe volgeling van je baasje.Al het KWADE dat je baasje bouta Suriname aandoet ben jij hanste de voorste om al het kwade van je baasje te rechtvaardigen.
  Het lijkt verdacht erop dat bouta heer en meester is over je hersenen(als je dat hebt tenminste),hij controleert je gewoonweg.Hij zet letterlijk woordwen in je mond.
  Zo de relatie tussen jou en bouta komt neerop,
  Baas en volgeling,of baas en slaafje.


  Maak melding

 52. @Ray,

  Eerlijk gezegd vermoed ik dat een of andere vrouw het gedaan heeft met Bouta en dat jij een illegale (dus niet erkende) zoon van Bouta bent en dat je daarom al je frustratie afreageert op Bouta. Bouta is niet alleen jouw baasje, maar ook jouw vader. Heb wat meer respect voor jouw vader!!


  Maak melding

 53. Waarom zou Harish Manorath zo lang zo stil blijven. Deze man is lid van parlement en deken van de orde van advocaten. Van zijn stilte kan je gaan uitmaken dat hij een voetveeg is geworden voor geld van Prof Mr. Dr Belfort.


  Maak melding

 54. Fileren

  We weten allemaal om dat bouta de grote lafaard is die bij een schot in de riool duikt. Daarom laat hij zich goed beveiligen met gepantserde auto’s rondrijden terwijl het vol vogelvrij is. En dan verspreiden zijn loopjongens leugens en roddels door te beweren dat de criminelen betaald worden. Dit is echt niveau mamjo van deze paarse wentjes..
  ==
  ==
  Je lult alweer uit je vette keel.Bouta loopt vrijelijk in het land!


  Maak melding

 55. @keihard,

  Dus als hindoestanen in je verhaaltje passen dan zijn ze ok en anders zijn ze VHP’ers, een soort Aliens?

  Bouterse loopt niet vrij rond in Suriname. Daar is hij te verwend voor. Hij zit lekker binnen in zo’n pantserauto, komt nooit naar buiten om de mensen te ontmoeten en reist met een beveiliging rond alsof hij ieder moment een aanslag op hem verwacht. Terwijl in Suriname vooral zijn mensen en Ronnie Brunswijk en zijn bende de gewapende mensen zijn.


  Maak melding

 56. Anderen REGELEN een Nep-amnestiewet om tijdelijk uit de DJARI te blijven !

  En zijn nu veroordeeld tot het lopen in luiers !

  Preet Bharara komt met getuige KHAN in de zaak USA vs DINO B en alle medeverdachten in Sranang !

  Het regent ziekmeldingen en afwezigheid wegens drukke werkzaamheden !!!


  Maak melding

 57. Paraman

  Ga lekker cassave planten in plaats van dom te lullen uit je dikke nek. Want die criminele baas van jouw komt nergens zonder zware beveiliging en die peperdure cadillacs. Als Roger Khan straks de waarheid gaat vertellen zal geen enkele beveiliging of amnestie je baasje kunnen redden.


  Maak melding

 58. Liegen en bedriegen staat synoniem voor de ndp fanaten.
  Hoe harder ze “schreeuwen”, hoe zeker wij zijn van hun onzekerheid!

  De angst druipt er vanaf.
  ‘Het’ loopt “dunnetjes” uit hun broekje, whahahahahaha.
  Iedereen die in het bezit is van een greintje gezond verstand en een beetje integriteit, heeft door dat alle, maar dan ook alle ‘beschuldigingen’, onderdeel uitmaken van de vieze, smerige, achterbakse, campagne van die vijftienvoudige volksmoordenaar.

  Een debat is niet mogelijk, want bouta is veels te dom, Dhr Santhoki maakt hem met de grond gelijk.

  Hij heeft zijn kansen verspeeld, bouta wegwezen!
  Jij bouta hebt geen zelfrespect, het Volk kotst je uit!
  Yakkes, yak, yak, yakkie!


  Maak melding

 59. Tokkie Met die hele margarine fabriek op je kop, moet je wel op de vlakte blijven. Je kan alleen maar zwijgen anders wordt die hele beerput opengetrokken.

  Alleen die frontezels snappen nogsteeds niet waar het over gaat. Jij wel.


  Maak melding

 60. barbo tigri

  kan je het verschil zien tussen dé c.v. van jou baas ddb en meneer santokhie.

  zo niet,dan ben letterlijk een boeriekie..

  en ga niet weg dokken..


  Maak melding

 61. hallo belfort,, wanneer komt ddb bij jou aanmelden..

  er zijn velen volgens jou hem voorgegaan..

  één dezer dagen moet zoon lief voor de rechtbank verschijnen in amerika om voor zijn daden berecht te worden..

  het is beter dat de vader zelf aanmeld,dan dat die amerikanen hem komen ophalen..

  want dat is een vernenering/ belediging van je welste voor het land/volk en ook voor jou en gevolg..


  Maak melding

 62. Brainwash strategie van de NDP gaat door en vandaag is er gestart met een nieuw Talkshow genaamd ” Door De Bank ” afgekort DDB. Wat me wenkbrauwen deed fronzen is dat DDB ook staat voor DEsi Delano Bouterse! Een Limbo achtige programma. wat erbij is gekomen is dat er gemanipuleerde intervieuws worden uitgezonden en doet blijken alsof dat de mening is van het gehele volk.

  Dit is een reactie op FB omtrent deze programma en ik ben het helemaal mee eens .


  Maak melding

 63. @ Te gek voor woorden.
  Kies you mooi!!!!, whahahahahahaha

  Als het je hier niet bevalt, blijf dan weg.
  Je bent niet verplicht te reageren op WKN.
  Ik snap dat de dino-trash.dot.com site nu stil ligt.
  Maar mss kun je je ei kwijt op die site van miranda de rooie, krindenkie.

  Trouwens mocht WKN die zooi van jullie opruimen, dan is dit terecht, dat is geen censuur.
  A kisie oeng mooi, whahahahahahahaha….

  Aangezien, de meeste suri’s zich niet normaal kunnen gedragen op social media, is het zaak om ze te blokkeren, iets met “fos strong, je weet wel”.
  Ik vermoed dat het kabinets ip-adressen zijn, zie de range.

  Blokkeren die range.

  Ik ben voor!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 64. @te gek voor woorden.

  Hey dombo, dit is censuur, go lesie trut dat jezelf bent!

  Censuur en de gevolgen, dank zij die dubbele domme bouta, ddb.

  “De Sergeantencoup was het begin van de dictatuur in Suriname die tot 1988 zou duren.
  Deze periode werd gekenmerkt door hevige censuur en gebrek aan persvrijheid.
  -er was een verbod op de verschijning van een aantal dagbladen
  -en een verbod van uitzending van verschillende radio- en televisiestations),
  -het aanwezig zijn van een avondklok,
  -beperking van het recht van vergadering
  -en een verbod op politieke partijen (dit verbod was bovendien discriminatoir, want alleen de PALU mocht haar politieke activiteiten ontplooien),

  -het regelmatig schenden van mensenrechten (met als dieptepunten: de Decembermoorden en Moiwana slachting)
  -en het zonder vorm van proces martelen en executeren van burgers die beschuldigd werden van plundering, het verstoren van de openbare orde, het ondermijnen van de staatsveiligheid en andere vormen van criminaliteit.
  -Na de Decembermoorden (1982) werd ook de universiteit van Suriname gesloten.
  -Vanwege het slecht economisch beleid en de isolatie van Suriname was er tijdens de dictatuur ook
  – een grote schaarste aan eerste levensgoederen
  – en een voortdurend toenemende inflatie.
  Bron:Wiki”

  Ga je mond spoelen, ordinair stuk vreten.
  En ik blijf erbij, BLIJF WEG!

  “Vrijheid van meningsuiting”, whahahaahahahahahahaha, hihihihi, waaiiiiiiiiiiiii.

  Wat heeft wkn daarmee te maken oen, wkn is geen overheid, maar een privé site, en niemand verantwoording schuldig.

  Blijf weg!!!!


  Maak melding

 65. De VHP( Verenigde Hyena’s Partij)

  @@Esmerald

  Ik durf te wedden dat 99 % van wat je hebt gekopieerd en geplakt op deze vuilnisbakken website “waterkant. Net “ niet begrijpt.
  Iedereen de met een bevooroordeelde mening kan op Wikipedia een hoop rotzooi plaatsen zonder een gedegen en gefundeerde analytische achtergrond informatie. (Hoe en waarom) en (oorzaak- gevolg)

  Om over de revolutie van Suriname te praten is het noodzakelijk een zekere visie hebben en over kennis beschikken van de geopolitieke verhouding in de wereld en het kolonialisme die daaraan gelieerd is, en het imperialisme die als een parasiet aan de Derde Wereld economisch, sociaal en maatschappelijk vastgekoppeld is en verroest. ( wereld politiek) (wereld grondstoffenbeleid: delfstoffen, aardolie, gas bauxiet enz.)
  Dit noemt men ook politiek in materiele zin of zo je wilt democratie en indoctrinatie.

  Jij en al je trawanten zijn het gevolg van al deze invloeden waar jullie aan onderhevig zijn zonder het zelf te beseffen worden jullie misbruikt.
  Amen.

  Mensen die op deze achterlijke site geregeld komen worden met de dag dommer en dommer. Emerald is een schoon voorbeeld hiervan.

  Amen Amen en Amen als je begrijpt wat ik bedoel.

  Trut


  Maak melding

 66. Censuur op waterkant .net censuur op waterkant.net

  De presentatoren van talkshows, Sheilendra Girjasing (assembleelid en VHP-hoofdbestuurslid) en Sammy Doerga hebben zondag flink naar elkaar uitgehaald. In zijn live programma via Apintie-televisie zei Girjasing dat Doerga geen verstand van zaken heeft over het kiesstelsel en liever geen uitspraken moet doen. Om een televisiepresentator te zijn, moet je volgens Girjasing hersenen hebben. Doerga heeft ettelijke malen in zijn drie uren durende talkshow via Sangeet Mala duidelijk gemaakt dat hij Girjasing op weg naar de verkiezingen zal uitkleden.

  Girjasing merkte op dat straatinterviews gedaan zijn, maar mensen die iemand anders dan Desi Bouterse als presidentskandidaat wilden hebben, eruit geknipt zijn. Mensen hebben hun beklag bij hem gedaan. Girjasing liet zich niet lovend uit over Doerga.

  “Hij weet niet met wie hij is begonnen”, waarschuwde Doerga. Hij noemde Girjasing een ‘peturia’ (prostitué). Indertijd had de politicus Indra Djwalapersad uitgemaakt voor ‘peturia’ en moest van de rechter zijn verontschuldigingen aanbieden. Doerga merkte op dat Girjasing daar gaat waar hij politiek voordeel kan halen. Doerga beloofde dat hij de politicus onder een vergrootglas zal plaatsen, zodat de samenleving weet met wie ze te doen heeft.

  De VHP( Verenigde Hyena’s Partij)


  Maak melding

 67. @@Esmerald

  Extra informatie voor de tutte juf en andere bekrompen etnisch gerichte trollen.

  Ik durf te wedden dat 99 % van wat je hebt gekopieerd en geplakt op deze vuilnisbakken website “waterkant. Net “ niet begrijpt.

  Iedereen met een bevooroordeelde mening kan op Wikipedia een hoop rotzooi plaatsen zonder een gedegen en gefundeerde analytische achtergrond informaties. (Hoe en waarom) en (oorzaak- gevolg)

  Om over de revolutie van Suriname te praten is het noodzakelijk een zekere visie hebben en over kennis beschikken van de geopolitieke verhouding in de wereld en het kolonialisme die daaraan gelieerd is.

  Het imperialisme is als een parasiet aan de Derde Wereld economisch, sociaal en maatschappelijk vastgekoppeld en zit vast geroest in alle derde wereldlanden. ( wereld politiek). Het (wereld grondstoffenbeleid van de Westerse landen bijv. Delfstoffen, aardolie, aardgas, bauxiet, hout enz.)

  Dit noemt men ook “politiek in materiele” zin of zo je wilt “democratie en indoctrinatie”.

  De wereldpolitieke beïnvloeding van het Westen op demografische ontwikkelingen van de derde wereldlanden is funest voor de strategische economische ontwikkeling, met als gevolg volksopstanden en het ontstaan terroristische groepen die vooral etnisch gericht zijn en soms ook wel met een religieuze ondertoon/inslag.

  Suriname valt onder deze strategische politiek van het Westen met als hoofdrol spelers Nederland en de VS.

  De laatste decennia is China ook tot deze groep gaan horen.

  Jij en al je trawanten hier op het zijn het gevolg van al deze invloeden waar jullie aan onderhevig zijn, zonder het zelf te beseffen worden jullie misbruikt.

  Amen.
  Mensen die op deze achterlijke site geregeld komen worden met de dag dommer en dommer.

  De papegaai trut Emerald is daar een schoon voorbeeld hiervan.

  Amen Amen en Amen als je begrijpt wat ik bedoel.

  Trut


  Maak melding

 68. Srananang beleidsmakers moeten ZELF denken !

  Niet hopen dat een communistisch land Sranang met leningen (met daarbij behorende krankzinnige garantstellingen) te hulp komt !!

  Elke land stelt EIGEN voorwaarden bij handelstransacties, ook Sranang,dus babbel niet steeds over kolonialisme of nieuw kolonialisme.
  Het gaat om hetgeen onze regering zelf overeenkomt ! Als wij financieel kelderen is het de schuld van onze eigen regeringen !


  Maak melding

 69. @BEZORGDE BURGER / te gek voor woorden

  1. Je wilt discussiëren zeg je, maar je begint gelijk te schelden.

  2. Je staat niet open voor positieve kritiek, ik probeer je te informeren over wat Censuur nu eigenlijk betekend en whoeps, het ziet ernaar uit dat ik op die grote likdoorns van je heb getrapt.

  3. In enkele zinnen probeer je de genocide van de jaren 80, te niet te doen. Vertel dat maar aan de suri’s die dit hebben mee gemaakt.

  4. Mijn link is niet waar, maar jou onzin wel. Hoezo dan?
  Kortom ongeschikt voor Social media.

  Nogmaals: Blijf weg!


  Maak melding

 70. nogmaals laten we ronny brunswijck president worden,lijk mij beter voor het land.Want zoals ik het zie is alles mogelijk in suriname.iedereen die aan de macht komt vult zijn zakken,en van hun kinderen.Een sportinstruktuur als president, of die javaanse anansie kan ook aan de macht.Dan hebben we als volk wat te lachen, en vergeten we de honger van onze kinderen en bejaarden.


  Maak melding

 71. Leren we niet van onze fouten?

  Chan moet niet denken dat brunswijk niet onder de antecedenten onderzoek uit zal komen…is chan deze vergeten?

  Als het zo zal gaan beginnen zal ook deze regering mislukken een rover is en blijft een rover ook wie je bent.

  Ik kan mn oren en ogen niet geloven dat hij met misdadigers het land zal gaan leiden..wat een fucking joke!!!

  Sorry maar wbt politiek voeren is dit een belabberde keuze geweest..een vos verliest zn haren maar streken niet,Nederland amerika frankrijk etc zullen raar opkijken dat we weer een drugsbaron hebben id politiek!!

  Bouta heeft 40 jaar zitten stelen frauderen en de staatsbank lichter gemaakt…en nu krijgen we een idioot die zo dom zo aggresief is ..hoelang zal het duren voordat we zullen inzien dat dit nadelig is voor suriname .

  En hoelang zal het duren dat hij weer een pistool onder iemands neus zal plaatsen of ih parlement zal gaan boksen.

  Chan heb je hier al nagedacht???

  Wat mij betreft is dit gewoon bouta 2 …met dealers moordenaars oplichters.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.