Bisschop van Paramaribo met pensioen

2

Wilhelmus de Bekker(rechts) krijgt de gelukwensen nadat zaterdag tijdens een persconferentie in de Kanselarij van het RK-Bisdom officieel bekend gemaakt is dat hij met ingang van zaterdag met pensioen gaat en dus bisschop van Paramaribo af is.

Zijn opvolger ad-interim is meteen aan de pers voorgesteld: pater Antonius te Dorsthorst(m), in de gemeenschap meer bekend als Pater Toon. De Bekker zal hem in de rol van bisschop emeritus de nodige ondersteuning geven.[© Waterkant.Net/2014]

Bekijk ook:

2 REACTIES

  1. Wow, heiligen gaan ook met pensioen. Dus heiligheid heeft ook z’n limiet. Wat zijn al die mensen zoals priesters, kardinalen, pausen, bisschoppen etc? Zijn het beroepsfunctionarissen of zijn het Gods’ mensen? Heeft God een pensioenplan?


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.