woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRechtszaak rond onafgebouwd politiebureau

Rechtszaak rond onafgebouwd politiebureau

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 2 jun – Architectenbureau AAC begint een rechtszaak tegen de overheid in de zaak rond het niet afgebouwde hoofdkwartier van de politie. Het management van AAC Voelt zich beledigd en stapt daarom naar de rechter.

Brandpunt is het recente rapport over het bouwwerk. In het rapport bevat niet bepaald vleiend commentaar over activiteiten van AAC. “Terwijl AAC genoemd is in een rapport, werd het nooit betrokken bij het onderzoek. Wij hadden de staat om een exemplaar gevraagd, maar het is er nooit van gekomen. Maar het rapport is wel wereldkundig gemaakt via het internet, waarbij AAC beoordeeld en veroordeeld wordt”, zegt advocaat Stanley Marica tegenover de Ware Tijd.

Het bureaumanagement voelt zich aangetast in zijn maatschappelijke eer. Van de staat wordt nu correctie geëist via de rechter. De regering besloot onlangs de bouw stop te zetten. Aanleiding was een rapport van deskundigen waarin werd gewaarschuwd tegen instortingsgevaar. De aannemer zou zich niet gehouden hebben aan de voorwaarden. AAC heeft de blauwdruk geleverd en is daar ook voor betaald. De bouw startte onder de vorige regering.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. Idd stuur de rekening maar naar Bouterse. 4 jaar heeft hij de tijd gehad om iets neer te zetten. Niets, nada, njet is er gebeurt net als zijn verkiezingsbeloftes.


  Maak melding
 2. Lees het rapport en zie wie er geblunderd hebben. Lees wie betaald hebben voor niet correct uitgevoerd werk, Lees wie nonchalant waren met het geld van de staat, Lees hoe men geen enkele controle had over het werk en de betalingen.

  De vorige regering kan men verwijten dat men in een poging verdragsmiddelen te behouden onzorgvuldig en niet professioneel gehandeld heeft. Deze regering heeft de uitvoering geheel verknalt.


  Maak melding
 3. DE RECHTERS IN SURINAME…ZIELIG MET ZE !!!
  De rechters in Suriname weten niet eens dat MONDELING gezegd ,GEEN BEWIJS is!!
  De criminelen die staan voor de rechter en zeggen …oh,meneer de rechter mij werd MONDELING door de slachtoffers die ik gemaakt heb, gezegd ik mag dit doen ik mag dat doen,..en de rechters… ze geloven de criminelen ook nog er bij!!!!!
  Ken vele gevallen waarbij slachtoffers BENADEELD worden door de rechters omdat ze nul komma nul weten over RECHTSZAKEN . Ze leren het theoretisch wel uit hun kop maar weten het niet tpe te passen in de praktijk !
  In het gevecht hier tussen de AAC vs De overheid is het toch niet moeilijk te raden wiens zijde de rechters gaan kiezen?!!


  Maak melding
 4. De regering tast en betast iedereen en alles in de kruis.En Parmessar is volgens sommigen een kloon van Abrahams en even dieftig.Heeft eens geprobeerd van de Ned en Sur wal te eten.Laat nu de rechter maar de kaf van de koren scheiden dan zien we aan welk wal hij zit.Hoop dat hij aan lager wal komt te zitten.


  Maak melding
 5. Uitstekende stap van AAC. Het zal misschien de paarse idioten ervan weerhouden politieke spelletjes over de rug van een derde te spelen.


  Maak melding
 6. -Het is de zoveelste keer en hoop ook dat de zaak gewonnen wordt.
  Het moet komen ophouden om zaken te bekritiseren zonder dat er een grondig onderzoek heeft plaatst gevonden.

  -Mevrouw Mansaram heeft ook al een rechtszaak gewonnen tegen de staat. Er volgen nog meer.

  -Belfort denkt dat hij macht heeft en kan doen en laten wat hij wilt. Ik zie het al voor mij als Brunswijk president van Suriname zou worden.
  Chaos ten top en Suriname komt gelijk op de laagste ladder van de wereld te staan.


  Maak melding
 7. ray ,koos het zijn boeven die aannemers zonder twijfel .deze aannemer is niet de eerste en de laatste die de belastingbetaler bedonderd .jullie weten dat die aannemers boeven zijn maar deze fronters doen alsof hun neus bloedt .ze denken het volk een rad voor ogen te draaien .een aantal maanden geleden nog had ik het over de aannemers die de straten bestraten met klinkers en waar het volk wordt bedondert met deze aannemers die zeggen aannemers te zijn .die straten worden niet goed bestraat en zijn binnen een aantal maanden weer kapot .ik vraag mij af wie deze aannemers controleren .ik denk niemand of de mensen die deze aannemers moeten controleren nemen geld onder de tafel .heilig geloof ik in die corrupte aannemers .santhoki weet van deze malafide aannemers hij mag zogenaamd naar de rechter stappen maar na so so voermang .ze werken met goedkoop materiaal en als ze betrapt worden schreeuwen ze moord en brand .ik vertrouw deze front aannemers niet ze zijn corrupt tot en met .


  Maak melding
 8. @Pero
  het ministerie van O&W onderleiding van Abrahams en Parmesar hebben de aannemer gecontroleerd en de minister van JusPol heeft belooft de onderste steen boven te halen.
  Ik wacht af maar voorspel dat er niet zoveel meer over deze affaire boven water zal komen zolang deze regering aanzit.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES