dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentActrice Imanuelle Grives te gast bij De Dino Show

Actrice Imanuelle Grives te gast bij De Dino Show

-

Does Travel & Cadushi Tours

Op zondag 30 maart 2014 begint het zesde seizoen van De Dino Show. Met nieuwe programma-onderdelen, sketches en natuurlijk FC Kip. Te gast in deze eerste uitzending is actrice Imanuelle Grives. Zij neemt plaats op de rode bank van Jandino Asporaat. Imanuelle Jacqueline Ruth Grives is een in Rotterdam geboren actrice van Surinaamse afkomst bekend van o.a. de rol Rowanda in de Nederlandse film: ‘Alleen maar nette mensen’.

In 2009 speelde zij haar eerste (hoofd)rollen in bedrijfsfilms en was zij in de commercial Pokkie Foetsie van Hi te zien. Daarna speelde zij zowel in de films Carmen van het Noorden als in De verhalen van V. Swchwrm. Zij is medeoprichter van Theatergroep Mangrove, geeft regelmatig agressietrainingen en speelde in 2012/2013 in MC Shake van Theatergroep ZEP. Op televisie speelde zij diverse (gast)rollen in televisie series als: Dr. Cheezy, Mixed up, Bloedverwanten en Flikken Maastricht. Dit jaar is zij tevens te zien in de SBS6-serie Celblok H. en Expeditie Poolcirkel.

De 29-jarige Grives speelde in 2012 samen met onder meer Jeroen Krabbé, Annet Malherbe en Géza Weisz in de film ‘Alleen maar nette mensen’, gebaseerd op het gelijknamige boek van Robert Vuijsje. Ze vertolkte de rol van de “donkere schone” Rowanda, op wie hoofdpersoon David verliefd wordt. Om de rol te kunnen vertolken, kwam Grives 15 kilo aan. In De Dino Show heeft ze het met Jandino onder meer over de ‘choreografie’ van de seksscènes in de film ‘Alleen Maar Nette Mensen’.

Uitzending: zondag 30 maart 2014, 21.24 uur, Nederland 3 | Foto: Jeroen Les Fotografie | Lees meer op www.goodtimes.org.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES