Rayen Panday met voorstelling ‘Drie keer Rayen’ in Rijswijk

0

Vanavond maandag 23 december staat Rayen Panday, die eerder ook te zien was in ‘Typisch Surinaams’ met o.a. Roué Verveer, met zijn eigen voorstelling ‘Drie keer Rayen’ in de Rijswijkse Schouwburg. Op deze dag wordt de DVD van ‘Drie keer Rayen’ opgenomen. Kaartjes zijn beschikbaar voor slechts €15,- inclusief een pauze drankje. Bel met de kassa: 070-3360336 of koop je kaarten online via de site van de Rijswijkse Schouwburg.

Rayens show draait om een Hindoestaanse bruiloft. Rayen is daar met zijn vriendin, observeert zijn familie en luistert naar de beste Bollywood-zanger van Nederland. Zijn familie vraagt zich af wanneer Rayen gaat trouwen. Maar Rayen voelt zich vooral een drie-eenheid: tegelijk Surinaams, Hindoestaans en Nederlands.

Rayen won in 2008 de persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. Na op te treden in Zo:Raymann werd hij tekstschrijver voor het succesvolle tv programma van Jörgen Raymann en daarna voor de Dino Show van Jandino Asporaat. Sinds 2010 is hij vaste kracht bij het Comedy Café in Amsterdam. Naast Nederland heeft hij ook in België, Frankrijk, Suriname, Denemarken, Estland en op Curaçao succesvolle shows gegeven.(Foto: Rául Neijhorst)


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.