Zoon Surinaamse parlementariër aangehouden

66

PARAMARIBO, 13 dec – Olympisch zwemmer Diguan Denzel Pigot is aangehouden in de Verenigde Staten van Amerika. Volgens Amerikaanse media wordt de negentienjarige Pigot, zoon van parlementariër Hesdy Pigot (Nieuw Front/NPS), verdacht van diefstal. Diguan heeft intussen toegegeven informatie van credit cards te hebben gebruikt.

De informatie diende om aankopen te doen op meerdere websites. Het dagblad Journal Inquirer van Connecticut meldt dat Diguan verdacht wordt van het ontvreemden van meerdere credit cards van een teamgenoot. Beide zwemmers komen uit voor de Universiteit van Connecticut. “Het is zwaar. Ik kan alleen maar om kracht van de Heer vragen”, zegt Hesdy Pigot tegenover de Ware Tijd. Hij wil zo snel mogelijk naar de VS om zijn zoon bij te kunnen staan.

Volgens de aanklacht zou Diguan ruim twaalfduizend dollar aan aankopen hebben verricht met de credit cards. Ook zou hij getracht hebben nog eens zeven en twintig duizend dollar te besteden. Maar die aankopen zijn voortijdig gecanceld. Hij is intussen al voorgeleid bij het gerechtshof van Rockville, Connecticut. Diguan Pigot eindigde als drie en veertigste in de series op de honderd meter schoolslag op de Olympische Zomerspelen van 2012.

UPDATE:
Chinyere Pigot, de zus van Diguan, heeft zich via een video op Youtube uitgelaten over de situatie van haar broer:

66 REACTIES

 1. Het is een les. een stukje stelen, zit ook in de les..dan leerje hoe het zit..
  In bepaalde landen als je heel goeie crimineel bent, word je daarvoor beoordeeld, je krijgt een goeie positie of word adviseur van een hoogwaardige etc..


  Maak melding

 2. Hesdy Pigot kan naar Amerika afreizen om zijn zoon die gearresteerd is, bijstaan. Als zoon Diguan schuldig wordt bevonden, gaat hij zijn straf moeten uitzitten.

  CC-1 kan zijn zoon niet bijstaan in de VSA want hij wordt zelf genoemd in het DINO-DOSSIER, EN DAT IS VERSCHIL!!!!


  Maak melding

 3. Henry
  Hesdy Pigot kan naar Amerika afreizen om zijn zoon die gearresteerd is, bijstaan. Als zoon Diguan schuldig wordt bevonden, gaat hij zijn straf moeten uitzitten.

  CC-1 kan zijn zoon niet bijstaan in de VSA want hij wordt zelf genoemd in het DINO-DOSSIER, EN DAT IS VERSCHIL!!!!

  ik snap je vreugde dans niet. beide vaders hun zoon hebben een aanklacht en jij heb een vreugde dans. ga na in jou familie of nog nooit iemand die bloedverwant is gearresteerd is voor enig strafbaarfeit!! maybe ben jij zelf weleens opgepakt en hebt een straf uitgezten> wie weet. no tek sma leed mek dregi. het kan in elk gezin gebeuren. de kunst is om te voorkomen dat het gebeurd in jou familie.


  Maak melding

 4. Het kan in elke familie gebeuren en geloof mij, de meeste ouders brengen hun kinderen normen en waarden bij, maar vaak ligt het aan het kind wat hij / zij met de goede opvoeding doet van de ouders. Kinderen hebben mijns inziens een eigen vrije wil en luisteren vaak niet naar hun ouders.


  Maak melding

 5. @alleen,

  Als mijn zoon een strafbaar feit pleegt, zal hij voor de consequenties moeten instaan hoe zuur het voor mij ook is.

  Laten we wel wezen, deze zaak verschilt hemelsbreed met de DINO-CASE. DDB kan niet naar USA afreizen want hij is als MEDEPLICHTIGE aangeduid ALIAS CC-1

  Voor mij is Hesdy Pigot geen onbekende laat mij je dat vertellen, dus mij een VREUGDEDANS AANSMEREN, NO NO. Ik wens Hesdy sterkte toe!!!

  IK ZAL WEL EEN VREUGDEDANS DANSEN ALS DDB WORDT VEROORDEELD VOOR ZIJN CRIMES EN ZIJN CRIMINELE ZOON VOOR 50 JAAR ACHTER DE TRALIES VERDWIJNT, LAAT DAT DUIDELIJK ZIJN.!!!!


  Maak melding

 6. Wie Suriname regelmatig bezoekt zal ook ongetwijfeld hebben gemerkt, dat de jeugd heel erg materialistisch is geworden vergeleken met vroeger.Een mens mag materialistisch zijn en zolang hij of zij werkt voor zijn of haar centen om die behoefte te vervullen, is er geen vuiltje aan de lucht.
  Dit is een wereldwijd probleem, niet alleen in SU en is niet gebonden aan ras of etnische afkomst.
  Men wil te snel en te makkelijk aan aardse goederen komen zonder ervoor te hoeven werken.
  Hij is niet de eerste en zal ook niet de laatste zijn!


  Maak melding

 7. @ Henry

  Leuk dat je ons het verschil duidelijk maakt dat zelfs een koe begrijpt maar een overeenkomst is dat het in beide zaken om geld gaat. HEBZUCHT!


  Maak melding

 8. Nou, nou nou, de meeste die zo scheinheilig praat, als jij die CC in handen had gekregen, zou je misschien ook zo gaan denken, dus libie mi nanga low, je staat niet in die jongen zijn schoenen, dus als Surinamer, denk positief voor die jongen, die eenheid van die Surinamers mist ik heel veel, in woorden en daden..


  Maak melding

 9. Henry,

  Met alle respect voor jouw mening hoor.
  Maar denk je nou werkelijjk dat indien verdachte CC_1
  hetzelfde is als Desi Bouterse dat Amerika dit op z’n beloop zou laten en wachten totdat Bouters zich zou aanmelden bij de Amerikaanse justitie? Voor Amerika stelt Suriname echt weinig voor hoor. Als Bouterse verdachte was dan zat hij reeds lang in de Amerikaanse gevangenis zitten.
  Dan hadden die Amerikanen hem in eigen land laten oppakken of hadden hem in een ander land, zoals Zuid-Afrika bijvoorbeeld, laten oppakken.

  Was jij trouwens niet een van degene die 100% zeker wist dat de Amerikanen Desi Bouterse in Zuid Afrika zouden oppakken omdat Desi verdachte CC-1 zou zijn ?
  En nu? Gaan de Amerikanen nu wachten totdat Desi Bouterse
  zich naar Amerika begeeft, terwijl ze hem makkelijk in Zuid Afrika hadden kunnen oppakken?
  Amerikanen zijn geen Nederlanders hoor Henry. Jij weet ook precies wat ze met Noriega van Panama hebben gedaan toch?
  Gewoon in zijn eigen land opgehaald en opgesloten. Niks wachten totdat hij in Amerika was. Dat is Amerika.
  Maar dat weet je zelf ook wel, niemand hoeft jou dat natuurlijk te vertellen.
  Het is logisch en begrijpelijk dat jij hoopt en wenst dat verdachte CC-1 hetzelfde is als Bouterse.
  Maar jouw waarheid hoeft natuurlijk niet de werkelijkheid te zijn.

  Henry, jij geeft zelf aan dat als jouw zoon een strafbaar feit zou plegen, dat hij zelf voor de consequenties zou moeten instaan, hoe zuur het voor hem ook zou zijn.

  Welnu, waarschijnlijk denkt Desi Bouterse ook net als jij.
  Zijn zoonlief moet maar voor de consequenties instaan en dan is Desi Bouterse niet verplicht hem op te zoeken hoe zuur het ook is.
  Lijkt mij wel logisch overigens.


  Maak melding

 10. @ A Sa Go

  M’n Surinaamse ouders hebben me altijd geleerd: WERK HARD VOOR JE GELD. Zelf heb ik geen CC en zo af en toe zijn mensen bereid om me hun CC te lenen wanneer het nodig is maar heb er nooit misbruik van gemaakt.
  Maar ja ik mag niet negatief denken want Bouterse en z’n zoon zijn de enigste die slecht kunnen doen maar iemand die creditcard fraude heeft gepleegd mag wel door de vingers gezien worden.
  Misdaad is misdaad en dan maakt niet uit wie je bent. En ik heb het gevoel dat het hier gaat om iets doms dat niet had gehoeven. Maja hebzucht he. Een zwakte van de meeste Surinamers.


  Maak melding

 11. Wat pijnlijk is dit!!! Keurig nette ouders en dan dit………..Snap niet dat hij zich zo kon laten gaan!
  Mensen laten wij niet oordelen of veroordelen, het had elk van ons kunnen overkomen!
  Ik wens de ouders veel sterkte toe. Let us keep praying for our children!!!


  Maak melding

 12. Voor een beetje geld doen ze in Su alles.Mijn vakanties waren altijd great.Ik heb me daar letterlijk suf geneukt. Wat een mooi land wat een heerlijke vrouwen.


  Maak melding

 13. Hebzucht moet worden afgestraft, ik hoop dat hij hieruit lering zal trekken, een heel harde les overigens.

  Dino DD-2 heeft dat niet gedaan, heeft niet geleerd uit zijn stomme fouten en zal een langdurige straf moeten uitzitten.
  Komt ervan als je in de criminele voetsporen van Pa Desi CC-1 wil treden.
  Crime still doesn’t pay in America.


  Maak melding

 14. Een zuiver product van onze hedendaagse maatschappij.Het ligt niet aan de ouders.Die hebben het beste gewild met dat kind.Maar hij had het geduld en de sterke benen niet om de weelde te dragen.Helaas.


  Maak melding

 15. Ook Suriname is in de ban van geldzucht en materialisme. Iedereen wil met een blackberry of smartphone lopen maakt niet uit waar het vandaan komt. Hebzucht en combinatie met een karige opvoeding op het gebied van normen en waarden, slechte voorbeelden zoals bijvoorbeeld een crimineel als president en een corrupte regering leidt tot moreel verval. De jeugd moet geleerd worden dat alleen door hard werken en slim met geld omgaan vooruit kan gaan. De jeugd heeft goede voorbeelden nodig. Dit geld trouwens ook voor de djoekas die uit het binnenland komen, een paar stappen overslaan en meteen alles willen hebben, zo werkt het niet. Dit leidt tot criminaliteit ten koste van hardwerkende mensen. Goede voorbeelden zijn hard nodig in de regering helaas is DDB aalis CC1 dat niet.


  Maak melding

 16. Geen politiek hiermee bedrijven , het is gewoon een mensen kind .
  ik ben het niet eens met het n.w front maar dat wil niet zeggen dat ik het goed vind dat er een surinamer ingeslotn is .


  Maak melding

 17. Zo zie je, Ze hebben allemaal hun kinderen gestuurd om naar het buitenland te gaan studeren en wonen, en het arme volk blijf achter met alleen maar gezeik over bouta en december gedoe, ipv samen een hand te slaan en het land te bouwen.

  alle minister en parlementleden hebben hun kinderen in het buiten zitten, dan roepen ze op om Suriname te isoleren.

  wie houdt wie voor de gek? wie houdt van het Surinaamse volk?

  Die Vader kan alvast kronto, kokos olie mee nemen voor zijn in USA,
  Als enige Surinamer in de Cel gaan die andere zwarte amerikanen flink en goed gebruik maken van je kontje.
  hahahaa
  dan had hij zijn zoon niet naar USA moeten sturen,
  weer een lesje geleerd,
  ze houden van amerika als het een heilig land is wat mensen rechten betreft

  als die zoon over paar jaar vrij is hoop ik nog dat hij nog kan poepen.


  Maak melding

 18. het is niet iets nieuw dat de kinderen een parlementarier verdacht worden van diefstal deze neem van huis uit .als iemand van nieuw front/nps een minister wordt pakt of zij wat hij kan pakken zet in de genen in de groep van NPS.


  Maak melding

 19. @maandag

  tuurlijk is het niet nieuw dat kinderen van een parlementariers worden verdacht van diefstal. maar sommigen bekennen schuld, en sommige vaders verontschuldigen zich voor hun kinderen en proberen hun kinderen te corrigeren.

  andere vaders stelen en roven mee met hun zoons en daarna zeggen ze dat hun zoons 13 kinderen hebben en zij weten het ook niet meer.


  Maak melding

 20. heel erg voor de vader wat ik niet begrijp je studeert je wint zwemmedaileis toch maak je misbyuik van iest wat niet van jou is ik denk dit is hebzucht van deze jongeman. hoe kom je zover ligt het aan de dingen wat in suriname gebeurd criminelen .oplichten ,drugs ik denk dat deze jongeren allemaal snel rijk willen worden, momenteel is deze regering geen voorbeeld voor de jongeren. want wat baas en zoon en de 26rvers van ndp doet .wat denk de jeugd dan van nfr wij willen ook .jammer ik weet wel ik schaam mijn heel diep voor mijn land suriname, en ik ben een creoolse dame .elke dag praat ik met mijn kids .afkloppen het lukt mijn nogsteeds. ze hoeven alleen maar te leren ik zweet en werk tot dat ze zelfstandig en school en werk hebben dan mogen ze de deur uit met spaargeld wat ze verdienen ik hoop niet dat 2015 nog meer rommel in suriname gebeurd . mijn kinderen zijn surinamers maar met deze dingen wat ze elke dag horen in suriname .beschouwen ze hun zelfve geen surinamers.


  Maak melding

 21. Beide jongens hebben iets gemeen: hebzucht. Dat schijnt nu troef in Suriname te zijn. Voor een blackberry kan je het jongste meisje krijgen. Ik ben ook heel armoedig groot gebracht, maar hebzuchtig was ik niet. Integendeel ik heb mijn armoede bestreden door juist zeer goed mijn best op school te doen en door hard te werken.
  Wat de politieke carriere van Pigot betreft. Niet opstappen.
  Bouterse is ook niet opgestapt. Alleen hoop ik dat deze “ziekte” niet besmettelijk is,


  Maak melding

 22. Forumers, Odi odi.

  Zoon Diguan zit in de VS vast wegens verdenking van creditcarddiefstal.

  Vader Pigot spreekt van een ‘zware beproeving’, maar is de eerste klap te boven. “Ik denk dat je er sterker van wordt en verder moet gaan en dat zullen we ook.
  Het leert je weer in dit leven dat hoe goed je ook opvoedt, je niets moet uitsluiten.

  Ik had geen indicatie en die moeder ook niet, want hij is vier uur vliegen verwijderd van haar.”

  “Financieel hadden en hebben we het moeilijk.

  Het is niet eenvoudig (drie) (top zwemmers) in het buitenland te hebben en heel (weinig ondersteuning) te krijgen, maar dat mag geen reden zijn voor wat hij heeft gedaan.

  Dat keur ik absoluut af. Hoe moeilijk het ook is.
  Als vader heb ik ze altijd geleerd: je moet door moeilijkheden gaan. Al moet ik brood met water eten die dag, ik zal het doen.”

  Diguan die in Miami, Florida studeert, zat vorig jaar op een andere universiteit. “Kennelijk had men al een indicatie en is hij afgeschreven”, zegt vader Pigot.

  En waarom hebt u niet de moeite genomen om dit te laten onderzoeken?
  Want dat moet toch mogelijk zijn?

  “Het was vakantie en je hoorde allerlei soorten dingen, maar uiteindelijk is de waarheid wat nu de juiste redenen is.”
  Vader Pigot vertrekt zaterdag naar de VS om verder overleg te voeren met hun advocaat.

  Een vraag aan de (reageerders ).
  Hebben de (3) top zwemmers geen studiebeurs i.h.k.v. hun studie in de USA?


  Maak melding

 23. Surinamers kan je niet meer als betrouwbare partners rekenen.
  Stuk voor stuk zijn ze onbetrouwbaar en boeven. Dit is de belangrijkste ontwikkeling van het land in de 21ste eeuw.


  Maak melding

 24. mek ding boeling drape,ze houden toch van buitenlanders zoals wij hier in su.dino wordt ook al verwend vooral hoe hij een pierede dogla is,dit wordt lekker verwennen baja,als hij ooit terug komt in suriname kun je zo zijn zijn bentley in zijn bek parkeren,.hij hield toch zo van naaien,nu wordt hij zelf geneukt
  die viezerik.


  Maak melding

 25. Als je geen geld meer hebt om te studeren dan stop je. kom desnoods naar huis en ga werken. Als je op een universiteit zit en zo dom bent om te denken dat je niet gesnapt gat worden bij creditcard fraude, hoef je van mij niet eens op de universiteit te blijven.


  Maak melding

 26. ” Diguan die in Miami, Florida studeert, zat vorig jaar op een andere universiteit. “Kennelijk had men al een indicatie en is hij afgeschreven”, zegt vader Pigot ”

  Dit is inderdaad een heel sterke opmerking waar de opvoeders van deze jongeman niets mee hebben gedaan !!!

  Waarom hebben de ouders die zoveel geld investeren in de opleiding van hun zoon (c.q. kinderen), deze case niet verder onderzocht en de jongeman niet doorgezaagd om te vragen wat er exact aan de hand was !

  ‘Al mijn 3 kinderen studeren in Amerika’ was zeker de opschepperij van deze man, maar wie hoog vliegt zal zeer laag vallen !

  Misschien dat de NPS bereid zal zijn om de borgsom van deze jongen voor te schieten waardoor deze jongeman
  alsnog z’n vader (bij z’n bezoek aan de VS) persoonlijk zou kunnen spreken.

  En reken maar, Vader en de gehele familie Pigot is/zijn opeens ook op de black list van de Amerikanen beland waar ze nooit meer vanaf komen !

  Op dit moment is de gehele NPS stil en is de VHP aan zet !

  Maar voor hoe lang ? Wat Chaan is ontzettend in de fout gegaan om de SRS te beschuldigen van etnisch haat zaaierij !!!

  Wordt vervolgd !


  Maak melding

 27. Als SRS propaganda voor DDB alias CC1 wil voeren moet de overheid de subsidie stoppen. Het kan niet dat op een staatsmedium racisme en discriminatie wordt. Laat NDP de salarissen van SRS betalen.


  Maak melding

 28. Een slecht voorbeeld word gegeven door regeerders, zoals Abrahams, Alibuks, Gopi etc.Vandaar dat de jeugd ook deze dingen doet. De President treft geen corrigerende maatregelenaar .


  Maak melding

 29. Wie zonder zonden is mag de eerste steen werpen” citaat.
  Diefstal probeert men hier goed te praten. Normen en waarden zijn zoek. Hoe diep kan je zinken.
  Wat is er met de jeugd aan de hand? Normen en waarden wordt ze blijkbaar niet bijgebracht. Je moet met je poten van andermans spullen afblijven.


  Maak melding

 30. @Logisch,

  Als je LOGISCH nadenkt dan kan CC-1 niemand anders zijn dan CRIMINEEL DDB.
  LET OP!! DEZE CC-1 ZOU 1000 USD PER KG COCAINE TOUCHEREN. PER JAAR IS DIT 1000 USD X 20 X 52 = 1.040.000 USD

  Strafadvocaat Spong gaat niet zomaar iets in de ruimte roepen dat CC-1 DDB is, DE MEDEPLICHTIGE.

  Sorry LOGISCH DENKEN KAN JE NIET. ik hoop niet dat CC-1 DDB is, ik weet ABSOLUUT ZEKER dat CC-1 DDB MOET ZIJN !!!!!

  Zoek een andere NICKNAME, DEZE PAST NIET BIJ JOU!!!

  IK MERK DAT JE OOK NIET GOED LEES WAT IK HEB GESCHREVEN ALS HET MIJN ZOON WAS GEWEEST.

  IK HEB GESCHREVEN DAT ALS MIJN ZOON EEN STRAFBAAR FEIT PLEEGT, ZAL HIJ VOOR DE CONSEQUENTIES MOETEN INSTAAN HOE ZUUR HET VOOR MIJ OOK IS.

  Jij schrijft: Henry, jij geeft zelf aan dat als jouw zoon een strafbaar feit zou plegen, dat hij zelf voor de consequenties zou moeten instaan, hoe zuur dit voor HEM ook zou zijn.

  For the Record: Ik heb geen waarheid en DDB kan gewoon niet zijn zoon bezoeken in Amerika ook al zou hij dat willen.

  Amerika zal pas in actie komen wanneer DDB formeel wordt beschuldigd en voor het Gerecht moet verschijnen!!!


  Maak melding

 31. PaSu,
  wat leuk van je om de bezoekers van dit forum te attenderen op de afkomst van de verdachte,je kunt er mee scoren?

  Roy,
  ook lief van je om te vertellen dat het een neger is,wat een mooi voorbeeld van racisme,goed hoor!

  Al met al,jullie goed bezig laat de wereld zien wie jullie zijn,petje af.


  Maak melding

 32. Wie niet wil horen….. moet dan voelen.De niet criminele loopbaan van hem is naar kloten!Zusje praat nog over mistake op you tube filmpje aahaahaa SOT OE KA MISTAKE anderen mensen benadelen en geen enkel respect voor PA en MA.Alvast wang switie kresneti nanga wan boeng new jarie voor de niet criminelen.


  Maak melding

 33. als hij niet gepakt zou worden,had vader pikop voor de kerst zeker een mooi wagie hebben gehad en moeder zeker een paar
  18k.kettingen.ai boi, mie boy baying giemie,ai ka no.goeie
  kerst mie boy in the prison of the U.S.A.en sterkte met je
  kont,je wend eraan hoor!troe troe mie boy pikop !!!je mond wordt een goeie stofzuiger en tegen die tijd dat je terug ben in su.is boelen volledig gelegaliseerd,dus les geven maar op zijn amerikaans,oh wat zullen je ouders trots zijn,
  mie boy studeer af ai boel no op niveau.


  Maak melding

 34. Vader Pigot. Als ik in jouw schoenen stond zou ik een zeer ernstig gesprek met mijn dochter voeren. Ik zou graag willen weten wat voor stoute dingen zij minstens een keer per week doet.
  Dit ter voorkoming dat zij de volgende is die wordt aangehouden.


  Maak melding

 35. Dochter Pigot had beter kunnen zwijgen. Zij heft het nog erger gemaakt dan het al is voor de familie ! Omdat je “mag” zwemmen in de US op andermans kosten, betekent niet dat je beter bent dan de rest. Velen die de eindjes aan elkaar moeten knopen, plegen geen frauduleuze handelingen en plegen ook geen zonde elke week. Deze uitlating op facebook van haar was een extra koude douche voor de familie.


  Maak melding

 36. typisch surinaams,nou deze doet zeker winkel diefstal,wat een gezicht ze lijkt op de bosnegers die hier opereren,vader
  Pikop kon je geen betere kinderen, ze lijken op dibies baja,
  sorry.


  Maak melding

 37. Ik blijf erbij dat de ouders van deze jongeman ook hebben gefaald. Waren ze dan niet op de hoogte dat ze een ‘kleptomannetje’ naar de USA hebben gestuurd voor studie.

  Hoe kun je verder een creditcard van een teamgenoot jatten en hierna aankopen doen (in de US) alsof er niets aan de hand is ?? Hoe dom kun je zijn om op je eigen schoenen te plassen !

  Had hij gedacht zonder kleerscheuren hier weg mee te komen ? Is het wel een slim ventje of kan hij alleen maar een beetje zwemmen ?
  Erg snugger kan hij niet zijn anders doe je dit niet. Hij komt vast en zeker uit het nest van de NPS !

  De FBI maakt serieus werk van dit soort fraude zaken en zet ook heel zwaar in op bestrijding hiervan.

  Aan vader Pigot zou ik willen adviseren om de overige kinderen terug te halen uit de USA.
  Naar Cuba kunnen ze niet want de NPS heeft altijd flink uitgehaald naar de Cubanen die vrienden zijn van onze president.

  Rest dus niets anders dan terug naar huis en een reguliere opleiding te volgen.

  Maw:(swimming)’game over’ !!!!


  Maak melding

 38. Iedereen maakt een fout maar het hangt er wel van af wat voor soort fout. Hebzucht mag nooit je baas spelen. Anders wordt je een dief.
  Dieven, oplichters en fraudeurs gaan de bak in.
  Als het kind van een arme dit had gedaan dan was die ook in de gevangenis beland.
  Jullie geven je vader schande.
  Nu smijten ze jullie uit usa en einde zwemcarriere.
  Kunnen ze een kind dat wel wilt en het verdiend de kans van een beurs geven.


  Maak melding

 39. @alata
  jIJ ZEGT:”wat een gezicht ze lijkt op de bosnegers die hier opereren,vader
  Pikop kon je geen betere kinderen, ze lijken op dibies baja,
  sorry.

  Was jij niet een van hen op dit forum die tegen het handhaven van zwarte piet in deze vorm,zelfs voor afschaffen was?
  Een van de sujetten op dit forum die vond dat:-
  ZWARTE PIET = RACISME ? 😳
  En wat horen we nou?


  Maak melding

 40. Gelijk heeft de zus van deze boef – God faalt niet, vandaar dat hij in de sores zit, dit heeft God feilloos voor hem bedacht. Alles komt van boven, dus geen gezeur meer. Het moge hier voor iedereen duidelijk zijn, dat God alleen degenen straft die in hem geloven. Heeft God ook de uitspraak bedacht van – eerlijk duurt het langst, maar jatten gaat sneller? En wat is die zwemmer watervlug zeg…nummer 43 van de 43 deelnemers! Grote klasse….Laat deze jongen toch een behoorlijk vak gaan leren. Het is tijd dat al deze soort hoogmoedige Surinaamse zooi het veld gaan ruimen voor hen die bereidt zijn echt hun best te doen voor lands eer en het volk.
  django


  Maak melding

 41. Deze gast heeft nu spijt.Hij heeft willens en weten bewsut gekozen om de verkeerde weg te bewandelen.Hij had zich vooraf moeten bedenken.De gevolgen zullen voor hem zeer zwaar uitpakken.Hij zal zijn straf uitzitten in de VS, en vervolgens zal hij tot persona non grata verklaard worden.Nooit meer zal hij de VS in kunnen komen en waarschijnlijk zijn familie ook niet.De NPS moet contact opnemen met minister Lackin.


  Maak melding

 42. Maar dames en heren vrees niet:-
  Er zijn meer van DIT SOORT ACHTERBAKSE SALON SURINAMERS (ook op dit forum) die CLANDESTIEN menen eerder recht te hebben c.q. te maken op het Surinamerschap dan wij over zee.
  Hoe vaak hebben we dit soort verwijten niet naar onze hoofden gekregen?
  Maar als zij STIEKEM de kans krijgen tersluiks hun slechte latente inborst,verholen,verscholen en verborgen verachtelijke aard de vrije loop te laten,lusten zelfs de Surinaamse (zwerf en straat)honden er geen (n.b. beschimmeld)brood van.
  Een voorbeeld is deze quasi schijn,namaak en infidele Surinaamse patriot,die de naam en eer van het Surinaamse volk hoog zou moeten houden,heeft wat eigenlijk decennia lang op de loer in de onderbuik van al dit soort waardeloze fake Surinaamse schepsels leeft en bij mondjesmaat kans zag te ontsnappen,nu nadrukkelijker gestalte gegeven:-
  KNOEIERIJ,ARGLISTIGHEID,LEUGENACHTIGHEID,VERSCHALKING,GELDZUCHT,BEGERIGHEID,HEBZUCHT,MALVERSATIE,HEBBERIGHEID,VERLAKKERIJ,BEDRIEGERIJ,FRAUDE,ONBETROUWBAARHEID,VERNEUKERIJ,OPLICHTERIJ,EGOÏSME,ZWENDELARIJ,LAAGHEID,VUILIGHEID,SCHAAMTELOOSHEID etc. er vieren hoogtij!
  Dit is maar het begin!


  Maak melding

 43. Indien de vader kan worden verweten wat de zoon doet dan kunnen we gerust concluderen dat alle zwarten criminelen zijn. Dus: hoe recht of krom is deze redenering (dat de vader schuldig is aan wat de zoon doet)?


  Maak melding

 44. een stukje hier hoe de amerikanen te werk gaan;heeft
  betrekking met zaak dino dus geen credits kaart,

  anslag op vliegveld in VS verijdeld
  Bewaar

  Bewerkt door: Redactie
  14-12-13 – 01:31 bron: AP, ANP © reuters.

  Een medewerker van het vliegveld van Wichita, in de Amerikaanse staat Kansas, is opgepakt toen hij met een auto vol ‘explosieven’ een zelfmoordaanslag wilde plegen. Dat hebben de lokale autoriteiten bekendgemaakt.

  De 58-jarige vliegtuigmonteur, die volgens de Amerikaanse autoriteiten sympathiseerde met gewelddadige terroristen, dacht dat zijn voertuig vol zat met explosieven. Het bleken echter nepbommen te zijn. De arrestatie was onderdeel van een undercoveractie van de FBI, die in de zomer begon.

  Volgens de FBI wilde de man, die de luchthaven maandenlang bestudeerde, ‘een daad van gewelddadige jihad tegen de Verenigde Staten’ begaan. Hij opereerde volgens het ministerie van Justitie alleen.

  De FBI kreeg al vroeg lucht van zijn plannen en benaderde de man. Medewerkers deden zich voor als samenzweerders die samen met de man plannen beraamden om het vliegveld aan te vallen. Op de werkwijze van de FBI, om op deze manier mogelijke terroristische acties te verijdelen, is veel kritiek. Tegenstanders vinden dat hierdoor sprake kan zijn van uitlokking.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.