Doekhie wordt formeel vertegenwoordiger Suriname

92

PARAMARIBO, 4 dec – Chantal Doekhie wordt formeel toegelaten als belangrijkste diplomatieke vertegenwoordiger van Suriname in Nederland. Dit meldt de Times of Suriname. Doekhie mag op elf december haar geloofsbrieven aanbieden aan de Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken, Frans Timmermans. Het kan verkeren.

Doekhie kreeg eerder nul op het rekest als gevraagd werd om toegelaten te worden als zaakgelastigde. Het heette dat Timmermans geen tijd had. Doekhie moest haar geloofsbrieven maar aanbieden aan de staatssecretaris. Paramaribo heeft zich daar steeds tegen verzet. Volgens de krant wordt de toelating nu ervaren als een diplomatieke overwinning bij delen van de regering. Opmerkelijk is dat minister Winston Lackin van Buitenlandse Zaken momenteel ook ‘geen tijd’ heeft.

Hij zou de Nederlandse zaakgelastigde Ernst Noorman moeten ontvangen, nu die door Den Haag is benoemd tot ambassadeur. Dat Doekhie’s geloofsbrieven binnenkort worden aangenomen, geeft wel aan dat het aan het opklaren is. Noormans benoeming is blijkbaar inleiding tot diens uiteindelijke toelating in Paramaribo. Den Haag riep de vorige ambassadeur terug uit protest tegen de amnestiewet. Ironisch genoeg blijkt dit voor Paramaribo de deur te hebben opengezet om toch op het hoogste niveau vertegenwoordigd te worden.


92 REACTIES

 1. alweer zo’n wiens plaats is geregeld. Familie van doekhi die, naar moslim begrippen, een schoen op zijn lichaam geplaatst heeft gekregen van een andere laagvlieger genaamd somo.


  Maak melding

 2. Pokai Tongo, Zo dom als je maar kan zijn heb je het niet eens door dat het hier om Chantal Doekhie gaat en niet Rachied Doekhie. Een goed gebaar om naast een Reus te staan en toch laten zien dat allen een gelijkwaardige behandeling nodig heeft.


  Maak melding

 3. He,he,
  nu krijgt ze tenminste een officiele uitnodiging voor officiele gelegenheden.Of ze dan het boren gaat laten?valt te betwijfelen haha.Owroe gwentie tog.


  Maak melding

 4. Wat mij dus opvalt is, dat nu de staatskas bijna is leeggeplunderd, een ambassade in Nederland dringend nodig is.

  Ik vraag me af waarom is het nu wel zo erg nodig?


  Maak melding

 5. @Jacobus,

  je hebt zeker weer niets te vermelden? Ga je weer laagdunkend te werk, zoals je eenmaal gewend bent?
  Kom eens een keer met nieuws waar wij iets aan hebben.

  Jouw eigen gezegde is weer op jou van toepassing. Owru gwentie.

  Fijne dag verder.


  Maak melding

 6. @Paagal,

  Hahaah, jij leeft op een andere planeet. Nu wil jij de zaken komen verdraaien.
  Deze is echt een giller.
  Suriname heeft never een Nederlandse ambassadeur in zijn landsgrenzen nodig gehad.

  Elk land dat soeverein is, is een land dat zelf bepaald met welke natie zij mee in zee gaan. Onthoud dat heel goed. Dus heeft Suriname als soevereine staat het recht te zeggen ik wil geen ambassade van jouw land hier vertegenwoordigd hebben, zoals ik dat ook niet in jouw land hoeft te hebben.

  Dus kom niet met jouw domme en achterlijke vraag ‘waarom is het nu wel erg nodig’.
  Jij zal zeer zeker een slechte vertegenwoordiger(ambassadeur) zijn voor een land.

  Heeft Suriname het al die tijd dat er geen ambassadeur in weerslanden waren ook niet gered zonder Nederland?

  Aken en Keulen zijn niet op de zelfde dag gebouwd. Er zal zeker een tijd voor Suriname aanbreken dat het moet gaan zoals het hoort te zijn, dan zullen het de zelfde schreeuwlelijken hier op de site zijn waar ik een bak onder hun mond ga houden om al het geslijm op te vangen.


  Maak melding

 7. Vader Rashiet Doekhie is de grootste crimineel en rover, dochtertje lief is vertegenwoordiger van de criminele bende in Nederland.

  Wat een combinatie, goed georganiseerd allemaal.
  Of dat de mens gelukkig maakt?

  Dat weet Rashiet alleen.


  Maak melding

 8. Als ik het goed begrijp wordt ze dus toegelaten als “zaakgelastigde” en niet als ambassadeur. Noorman is al zaakgelastigde in SU dus worden hiermee zaken gelijk getrokken toch? Waarom zo een haast om Noorman toe te laten als ambassadeur als ze in nederland zo lastig doen om onze vertegenwoordiger op het niveau van zaakgelastigde toe te laten?


  Maak melding

 9. ‘De Reus en kleinduimpje’

  Er was eens een tijd dat in het land van de REUS werd bepaald wat er in het land van kleinduimpje gebeurde.
  Kleindumpje werd door allerlei dwangmaatregelen en chantagemiddelen klein gehouden door de REUS. Kleinduimpje kreeg geen lucht meer en kon zich niet verder ontplooien.
  Maar plotseling was daar de ommekeer. Met een zelfgemaakte
  slingertje schoot kleinduimpje terug richting de REUS.
  In eerste instantie had de REUS daar absoluut geen last van maar hoe langer kleinduimpje bleef afschieten des te meer begon de REUS het te voelen. In een allerlaatste
  poging om kleinduimpje de mond te snoeren probeerde de REUS kleinduimpje te vertrappen met zijn gigantische voeten. Maar kleinduimpje wist steeds behendig te ontwijken. Van gekkigheid wist de REUS niet meer wat te doen en gooide het op een hele andere boeg. Namelijk
  het charme offensief. Kleinduimpje werd in de watten gelegd. Alle dwangmaatregelen en chantagemiddelen werden door de REUS van tafel geveegd. Alles was plotseling
  mogelijk. ‘vreemd’ dacht kleinduimpje.
  Maar kleinduimpje is op zijn hoede omdat hij weet dat de REUS ongetwijfeld bijbedoelingen heeft met zijn
  charme offensief.
  Het is nu niet meer dat de enorme REUS bepaalt wat in het land van kleinduimpje gebeurd.
  Het is kleinduimpje zelf die nu bepaalt hoe en wanneer de wensen van de gigantische REUS worden ingewilligd.

  Dit verhaal zal zeker een happy einde hebben want uitendelijk zal de grote REUS inzien dat het beter is om kleinduimpje als gelijkwaardig te behandelen en hem de hand te reiken.
  Dan, dan zal kleinduimpje glimlachend de hand van de grote REUS accepteren. En daarna leefde iedereen nog lang en gelukkig met elkaar.

  Met in de hoofdrollen; Nederland als de REUS en
  Suriname als kleinduimpje.


  Maak melding

 10. Deborah,

  Het staat Nederland vrij om de vertegenwoordiger van de criminele bende af te wijzen. Nederland is dus ABSOLUUT niet verplicht om Chantal te accepteren.
  Kennelijk heeft Nederland nu plotseling geen moeite meer
  om in zee te gaan met de criminele bende.

  Deborah, denk je dat Nederland chantal heeft geaccepteerd omdat Nederland Bouterse zo aardig vinden?
  Nederland wil natuurlijk weer een prominente rol gaan spelen in Suriname. Dat is meer dan duidelijk.
  Dan is kennelijk alles geoorloofd.

  Waar zijn de tijden dat Nederland van de daken schreeuwde geen zaken te willen doen met de criminele bende in Suriname en nimmer de handen van Bouterse zou schudden?
  Welnu, je weet natuurlijk dat Chantal de president van Suriname vertegenwoordigt he?
  Dus in werkelijkheid heeft minister Timmermans weliswaar de handen van Chantal geschud maar daarmee ook de handen van Bouterse.
  De charme offensief van Nederland is in werking gesteld.

  HET KAN INDERDAAD VERKEREN.


  Maak melding

 11. Er zijn nu eenmaal zaken die op een hogere niveau besproken moeten worden.Zo als wanneer Bout bereid is om zijn straf te gaan uitzitten.De Ned.regering heeft hem als veroordeeld erkent en niet als pres.Vader in Scheveningen en zoon in Sing Sing.Fijne familie.


  Maak melding

 12. De afvaardiging van haar door ons land heeft niets met capaciteiten te maken,want dat heeft zij totaal niet.Het is een vulgaire manier van tekie njang van de “winterkoning”van Nickerie.Hoe laag moet een vader wel gevallen zijn om zelfs je dochter te gebruiken om njangs te maken!


  Maak melding

 13. Aan de ene kant roept Suriname geen haast te hebben met het accepteren van de geloofsbrieven van de Nederlandse vertegenwoordiger in Suriname en aan de andere kant weet Nederland niet hoe snel ze Chantal Doekhie als vertegenwoordiger van Suriname moeten accepteren.

  rararara hoe is dit in Nederland plotseling allemaal wel mogelijk???? Het lijkt zomaar uit de lucht te komen vallen.
  Heeft nederland plotseling het licht gezien of zo??
  Enige maanden geleden nog mocht en kon niks wat betreft Suriname. Suriname was wat dat betreft not done. En nu, nu doet Nederland echt alles om bij Suriname goed op de picture te staan.
  Wat is er godsnaam in die paar maanden gebeurd met die keiharde visie van Nederland ten opzichte van Suriname???
  Dat geslijm van Nederland met Suriname!? Ik vind dat heeeel raar!
  Moeten wij hier in Nederland niet naar Den Haag gaan om
  de Nederlandse overheid te smeken om hun softie beleid
  tegenover Suriname maar weer overboord te gooien?


  Maak melding

 14. Jacobus,

  Het zal Nederland op dit moment een worst wezen dat
  Bouterse nog vrij rondloopt.
  De hoogste prioriteit van Nederland op dit moment is om weer voet in aarde te krijgen in Suriname. En zelfs dat kost ze al enige moeite.

  Jacubus, Nederland heeft in het verleden ettelijke mogelijkheden gekregen om Bouterse in de kraag te vatten.
  Voordat Bouterse president werd had Nederland hem zo voor
  het grijpen toen hij het lef had om in Brazilië te vertoeven. In de hoogste kringen in Den Haag werd dit echter tegengehouden. De namen kan ik mij nog goed herinneren; Sorgdrager en van Mierlo! respectievelijk minister van justitie en minister van buitenlandse zaken.
  De top dus! Het enige wat ze hadden moeten doen was een memo toe te sturen naar Brazilië om Bouterse te arresteren. Deze 2 ministers hadden gewoon niet het lef om dat te doen. Wat de reden ook mag zijn.
  Nu Bouterse immuniteit geniet omdat hij president is denk je dat Nederland enige energie in zou steken om Bouterse
  te arresteren? Het zou internationaal de zoveelste blunder zijn van Nederland.


  Maak melding

 15. Politiek ?????

  Niks is vreemd in de politiek en alles is geoorlooft.
  Ik vind het heel interressant dat de meningen hier vrij mag worden geventileerd en dat is democratie.
  De vraag is hoelang kunnen wij dit nog doen.

  Ik zie het al aankomen dat oom Desi straks een paar van zijn mannen op pad sturen om alles te controleren, ik wil niet te diep op deze materie ingaan omdat ik in het verleden te maken had met bedreigingen vanuit alle hoeken van de straten.

  Zo werkt het in de Surinaamse politiek waarde landgenoten of ex-landgenoten.
  Jullie kunnen bepaalde instrumenten in de politiek achterhalen waarmee bepaalde mensen zich bezig houden.

  Doekhie is de grootste hufter en rover van 1000-den hectare Domeingronden in Su en dat is overal bekend.
  Maar hij zal nooit ervan kunnen genieten want zijn dagen zijn reeds geteld.
  Gezond is hij immers niet en dat weet mijnheer Doekhie zelf.


  Maak melding

 16. Ontbreekt haar, papa en de paarse parasietenbende aan zelfrespect. Foe wakti lek wan dagoe op je geloofsbrieven. Het was Timmermans manier om te zeggen ‘mens ga weg van hier, ik wil je niet, je hoort hier niet’.
  Laat maar zien wat je kunt dom ‘blondje’ zonder inhoud.
  Een aanfluiting en een zielige vertoning.


  Maak melding

 17. Mensen die nog niet weten wat de CORRUPT naam DOEKHIE betekent in het Hindoestaans vertaald:ZIELIG.De voorouders van hun waren nog tenminste openhartig en heel zielig.A MANG E PLEI wang MAFIA! arrogant.


  Maak melding

 18. Deborah,

  ‘Zo werkt het in de Surinaamse politiek’

  Politiek is een vies spelletje. En niet alleen in Su. Kan ik jou vertellen.
  Hier in Nederland is het idem dito. Alleen wordt het niet aan de grote klok gehangen. Maar geloof me. Ook hier in Nederland is vriendjes politiek aan de orde.

  Maar wees gerust Deborah, wanneer jouw partij aan de macht komt dan kun jij ook lekker mee profiteren.
  Zo werkt het nou eenmaal in de politiek.


  Maak melding

 19. -Mevr. Doekhie, als je eerlijk bent gekozen zonder wandtoestanden achteraf zal ik jou deze functie wel gunnen, maar als het tegenovergestelde blijkt zul je net als alle anderen het ook moeilijk krijgen.

  =Vroeg of laat zal alles uit de kast komen wie wat gedaan heeft en waarom mevr. Doekhie zo snel haar geloofsbrieven mag indienen.

  =Vreemd genoeg zijn er mensen die steeds Nederland van voren en achter geven en altijd de schuld van alles geven.
  Maar zij wonen allen in Nederland en genieten van alle voorzieningen die Nederland heeft.

  =Maak eigenlijk niet uit hoe Nederland ervoor staat, een ding is zeker en dat is het feit dat er een criminele bende aan het hoofd staat en regeert in het land Suriname.


  Maak melding

 20. = mensen die in Nederland wonen en kritiek hebben op bepaalde zaken maken ook deel uit van de maatschapij.

  = deze mensen betalen gewoon hun belasting e.d. en betalen dus ook mee aan de voorzieningen

  = deze mensen hebben daarom ook het recht om van al die
  voorzieningen gebruik te maken

  =eigenlijk wil nederland gewoon zaken doen met die ‘criminele bende’


  Maak melding

 21. Kan deze joekel gewoon niet in die bananen republiek blijven. We worden al platgelopen door somaliers, afghanen en oost blokkers. Allemaal uitkeringstrekkers. We moeten ook geen surinaamse diplomaten hier. Jullie kokosnootplukkers hebben gekozen voor onafhankelijkheid en Dhr Bouterse. Nu sturen ze deze joekel naar nederland om subsidie te bedelen. De poet is op. Onze regering is ook vrijgevig. Eigen bevolking lan hier stikken. Nee die zwartjes moeten het zelf maar zien te doppen.


  Maak melding

 22. Had ik dit niet voorspeld,dames en heren?
  Ik herhaal mijn woorden:”ER IS FLINK GELOBBYD,ALLES IS REEDS ACHTER DE COULISSE (IN KANNEN EN KRUIKEN) GEREGELD”.
  Men heeft dit scenario uit vele andere GEKOZEN.
  In goed Nederlands zou men zeggen:”Dit is een voorgekookt potje.”(met Frans Timmermans en Winston Lackin als kok).
  Wie hierin als de hoofdkok en als assistent heeft gefungeerd zal spoedig blijken.
  Er is over deze PROCEDURE die nu in gang is gezet diep nagedacht n.b. waarin niet al te veel wederzijds gezichtsverlies moest worden geleden.
  Er is zelfs MINUTIEUS AFGESPROKEN hoe dit aan de bevolking te verkopen.
  Maar troost je:Dit is slechts FASE NR.1.

  Let goed op de timing:Amerika arresteert de zoon van de Surinaamse president.
  Hiermee heeft Nederland de zaak in handen van de Amerikanen gelegd en die hebben het op hun beurt dankbaar overgenomen,zodat zij (Nederland) ongehinderd haar zaken rond de diplomatieke perikelen kan regelen.
  Nederland op haar beurt laat duidelijk weten,niets met de arrestatie te maken te hebben,want ze moet zó geloofwaardig overkomen.

  En indien u wil weten hoe dit “voorgekookt potje” verder afloopt?
  Ernst Noorman,de reeds door Nederland benoemde ambassadeur,dient zijn geloofsbrieven bij de president in en die worden goedgekeurd,de hand van de president wordt geschud.
  Mevrouw Chantal Doekhie wordt formeel toegelaten als belangrijkste diplomatieke vertegenwoordiger van Suriname in Nederland wacht op haar beurt dezelfde procedure en we gaan over tot de orde van de dag.
  READ MY LIPS!!!

  En daarna breekt de hel los!
  Want de VS en Nederland zijn nog niet klaar met Suriname (lees Bouterse).
  WORDT VERVOLGD!


  Maak melding

 23. hei chantalwha een wijze keus want toch heb je niks te doen in su. als je terug komt dino nahe amerika he krijgt zeker last van vlinders he,maar gaat even of mogelijk lang duren hoor dus gebruikt je tijd goed in het buitenland of als je hier komt moet schoonvader dez.het werk van zoonlief doen alhoewel hij wat ouder is geworden,waarschijnlijk tijdelijke impotent of permanent door overmatig alcoholgebruik coka, je vader zou het beter weten dus blijf liever daar hoor,
  ALAH ho AKHBARRRRR,salam shantalwha.


  Maak melding

 24. natuurlijk is er een addertje onder het steen.

  nederland(politiek)wat speel jij een vuile spel.

  nu dat jullie suriname niet meer kunnen uitbuiten doen juliie een schijnbeweging met surinaams zaakgelastigde.
  jou trukjes zijn oud,kom met een ander trukje.

  in su zullen jullie nooitmeer vaste voet krijgen.


  Maak melding

 25. Wat is een Affirmatie?
  Affirmaties zijn teksten die je in gedachten of hardop uitspreekt en die je gedachten beïnvloeden en versterken. Zonder dat je het door hebt, gebruik je de hele dag affirmaties, naar jezelf (“Dit lukt me nooit!”), naar je kinderen (“Wat ben jij toch vervelend vandaag!”), naar anderen (“Dat is veel te moeilijk voor jou”). Meestal gebruiken we affirmaties op een negatieve manier. Door ze bewust en op een positieve manier te gebruiken en regelmatig te herhalen kun je je gedachten over jezelf veranderen – en dus ook je leven.

  Want als je denkt dat je iets kunt, dan trek je als het ware de energie naar je toe om het te kunnen. Als je denkt dat je iets niét kunt, maak je een self-fulfilling prophecy: meestal kun je het dan ook niet omdat je overtuigingen je tegenhouden.

  De wereld is zoveel lichter als je positief in het leven staat. Waarom zou je jezelf niet gunnen de meest verheven gedachten over jezelf te hebben?
  •”Ik krijg altijd een parkeerplaats”
  •”Ik ben de meest verheven versie van mezelf”
  •”Mijn lijf is prachtig”
  •”Ik geniet iedere dag van alle wonderen om me heen” (bijdrage van Ineke Custers)
  •”Ik genees mezelf”

  Doorbreek je overtuiging
  Soms kan het gebeuren dat je een bepaalde affirmatie bijna niet over je lippen kunt krijgen. Of dat je kwaad wordt of verdrietig als je een bepaalde affirmatie leest of uitspreekt. Dat kan betekenen dat bij jou de overtuiging van het tegendeel heel diep zit. Om uit te vinden waar het probleem zit en hoe je jezelf steeds weer negatieve gedachtes voorhoudt helpt de volgende oefening:


  Maak melding

 26. 04 dec. 2013

  Srika mag morgen 100 euro opstrijken. Ja, een weddenschap over de strategie van reciprociteit tussen de Surinaamse regering en de Nederlandse. Wie zal al eerste de ambassadeur erkennen en de geloofsbrieven accepteren?

  Srika vond dat gezien de economische achteruitgang in Nederland en de druk van Nederlandse investeerders om ook een ‘hap’ in Suriname te krijgen, het de Nederlandse regering zal zijn met de uitnodiging tot het accepteren van de Surinaamse ambassadrice. Mijn oude witte collega vond dat Timmermans Bouterse nooit zal accepteren en dus ook niet de Surinaamse ambassadrice.

  Maar geld en dus economisch gewin heeft altijd het laatste woord en in de politiek heeft geld geen kleur, noch geur.

  Interessant is nu wanneer de Surinaamse regering ambassadeur NOORMAN officieel zal ontvangen en de rechterhand van Bouterse geschud zal worden met daarbij de bekende ‘brasa’. Want op dat moment erkent de regering van Nederland dubbel-en-dwars de regering van Bouterse en wordt al het andere politiek in het vergeetkastje gedaan.
  Wat is politiek toch glad, maar toch mooi!!

  Begrijp het goed, Nederland is wanhopig op zoek naar economische wingebieden om zo haar eigen economie opgang te krijgen. Een win-win-situatie met Suriname ziet Srika wel positief in.

  Maar zover is de Surinaamse regering nog niet. Enkele plooien moeten nog glad gestreken worden, en een is een echte moeilijke plooi. Maar in economisch belang van Nederland zal die ook glad gestreken moeten worden, althans ook in die politieke vergeetkastje worden gezet.

  Henk Molenaar, Srika heeft een djogo bij je te goed. Het is Nederland die als eerste toegeeft en de voordracht van D.D. Bouterse accepteert en diplomatiek gezien de regering van D.D. Bouterse erkent.

  Maar hoe zal de regering van Suriname hierop verder reageren? Dat zullen wij binnenkort wel zien.

  Henk Molenaar en gevolg,
  Srika krijgt alweer gelijk. Nederland heeft voor haar economie Suriname hard nodig en krimpt nu in.Chinezen, Canadezen, Amerikanen, Belgen, Fransen zitten daar in Suriname in de olie,hout, goud, visserij etc., maar Nederland, met haar grote diplomatieke mond, moet maar toekijken.

  Eindelijk begint Nederland te begrijpen dat Suriname geen puber meer is, maar een jong zelfstandige die ook naar haar eigen volwassenheid haar eigen weg wilt opgaan.

  Dus Henk Molenaar en volgelingen, als jullie eindelijk dit ook kunnen begrijpen en toegeven dat Nederland nu een andere koers wil gaan varen met Suriname, het eens zeer netjes zal zijn om Srika niet dood te maken met die onzinnige minpunten. Srika verwacht voor zijn overwinning pluspunten en van Esmerald een pastetjie.

  Opm.: Srika heeft informatie, dat het met de gezondheid van R.Venetiaan niet zo goed gaat.Er is iets ernstig aan de hand met zijn voet. Klopt dat? Wie heeft hierover meer info?
  Srika


  Maak melding

 27. @Srika
  Breek me de klomp!
  Weet jij niet hoe het met de gezondheid van R.Venetiaan gesteld is?
  Ben jij daarvan niet op de hoogte?
  En je weet/wist zoveel en dit nieuws waarover elke Surinaamse straatjongen van op de hoogte is,heb jij geen informatie over?Ga maar ’s zelf op onderzoek uit!Het is maar een telefoontje over de Atlantische Oceaan en je weet genoeg!
  Nou zeg,Srika,ik zal maar een positief zinnetje gebruiken zodat je er echt in gaat geloven!
  JE KAN HET,TOE MAAR!!


  Maak melding

 28. Hahahaaaa ja liever te laat dan nooit en als het goed is voor SU waarom dan klagen het zal ook best wel goed zijn voor Nederland maar het zijn weerde awaries die klagen de SU haters niks dan wrok dat is pas erger dan de duivel.


  Maak melding

 29. Srika,

  Weet je wat ik zo frappant vind? nou, mensen zoals Molenaar, Koos Esmerald en anderen waren vol lof toen Nederland met stoere praat, pressie, dwang Suriname probeerde te intimideren;
  Nederland besloot Bouterse de hand niet te schudden tijdens de inauguratie, ontwikkelingshulp werd stopgezet,
  de ambassadeur werd terug geroepen en noem maar op.
  Chantagemiddelen werden door Nederland ten volle benut en
  Molenaar, Koos, Esmerald en zielgenoten genoten met volle teugen.
  Toen werd door deze gasten eenduidig uit volle borst geroepen dat het einde van het Bouters tijdperk nabij was. Nederland zou de druk op Suriname opvoeren met de bedoeling Suriname op de knieëen te krijgen. Het was een en al halleluja van deze gasten. Want Nederland was tof!
  Maar Suriname is niet overstag gegaan. Nederland had misschien de slag gewonnen maar niet de oorlog.

  En nu komt Nederland met de witte vlag. Met een charme offensief. De Nederlandse minister van Buitenlandse zaken, Timmermans grijpt elke mogelijkheid aan om
  bij elke gelegenheid bij Lackin te slijmen. Letterlijk en figuurlijk. ‘he Lackin, luister noh, wil je alsjeblieft met Bouterse praten om onze ambassadeur te accepteren?’
  En keer op keer krijgt Timmermans de deur op zijn neus;
  ‘Timmermans, we hebben geen haast met het accepteren van jouw ambassadeur’.aldus Lackin.

  Dan zou je denken dat het grote Nederland, een van de economische grootmachten in de wereld, Suriname links zou laten en in hun de middelvinger zou tonen?
  Dat zou je denken dan he. Maar niks is minder waar.
  De volgende slijmerige stap van Nederland was het accepteren van de geloofsbrieven van de vertegenwoordiger van Suriname en en Bouterse .
  Daar waar Nederland eerder had beweert dat niet te doen vanwege Bouterse. Nederland heeft wat betreft de toenadering richting Suriname haar beleid drastisch gewijzigd. Chantage en pressie heeft nu plaatsgemaakt voor diplomatie en het paaien van Suriname.

  Mensen als koos, Molenaar, esmerald etc..wringen zich nu plotseling in allerlei kromme bochten om deze ommezwaai van Nederland dan weer goed te praten. Nu is er geen hosanna meer.
  Nu heet het plotseling; ‘Nederland pakt het diplomatisch aan’.
  Diplomatie noh?? mijn mars!! Nederland is zichzelf onderweg gewoon tegengekomen en er van doordronhen dat er in Suriname nog degelijk wat te halen valt. Ze dreigen de boot te missen.
  Een ander verklaring is in mijn ogen niet te geven.


  Maak melding

 30. @ de splinter…

  Ik heb wel een andere verklaring;
  Toen Rosenthal 2 jaar geleden nog Nederlandse minister van Buitenlandse zaken was deed hij een opmerkelijke uitspraak; ‘ welvaart en werkgelegenheid voor Nederlanderd zijn twee belangrijkste pijlers. voorganger Verhagen had mensenrechten nog als hoogste speerpunt voor zijn beleid. Voor Rosenthal komen die pas op de derde plek. „Ik weet dat het sommigen tegen de borst stuit, maar ik vind dat je niet overal op elk moment ergens achteraan moet jagen. Er zijn ook tal van organisaties en instituten die zich ermee bezighouden.” Aldus de vorige minister van Buitenlandse zaken, Rosenthal; kort samengevat bedoelde de minister dat Nederland mensenrechtenschendingen niet meer het belangrijkste vond maar wel economisch gewin.

  Kennelijk trekt minister Timmermans dit beleid van zijn voorganger gewoon door en zijn de mensenrechtenschendingen in Suriname niet meer zo van belang voor Nederland. De prioriteit van Nederland is dus nu verlegd. En dat is de verklaring voor het zachterige beleid van Nederland tov Suriname.

  Nederland , heeft de nabestaanden van de decembermoorden hoop gegeven. Hoop door voor in de strijd te gaan.
  Hoop door Suriname keihard aan te pakken, hoop door niet met zich te laten sollen door Suriname! Hoop door de strijd tegen mensenrechtenschendingen voorrang te geven!Maar uit alles blijkt nu dat Nederland daarop terugkrabbelt en toch kiest voor een zakelijke relatie met Suriname en het bovenstaande laat varen. Rosenthal heeft ooit eens beweert;
  ‘ ik werk niet zozeer vanuit moralisme’. „Ik voel me het meeste thuis bij de realisten. Met mooie verhalen en goede bedoelingen kom je er niet.”

  En dat is nu duidelijk te merken in het hernieuwde beleid van Nederland!

  Nederland! bah!bah! bah!


  Maak melding

 31. @Tunewa

  Boi wat kan je goed lezen of ben je een analfabeet. Er staat toch:
  “Familie van doekhi die”.
  Boi te joe wang naa. dang joe moes fitie. Dus sabi over sa joe en skrifie


  Maak melding

 32. Ha ha ha. In SU denken ze dat ze nu met Dhoekie met de grote jongens mee kan doen. Ik heb haar meegemaakt tijdens een bijeenkomst in Amsterdam ZO. Kan bijna geen normaal Nederlands spreken en helemaal geen academisch betoog houden. Ze is net zo academisch als de vrouw van Somo die ambassadeur is in Indonesië. Kan iemand me precies vertellen war haar achtergrond war opleiding en werkervaring is????


  Maak melding

 33. Waarom praten sommige mensen hier over zichzelf in de 3de persoon? En waarom kunnen ze hun punt niet kort en duidelijk neerzetten? Sommigen hebben zoveel woorden om een compleet kolderieke stelling te poneren. Nederland heeft Su echt niet nodig om zijn economie te versterken, wie dat zegt heeft totaal geen verstand.

  Even voor de duidelijkheid, Nederland heeft in Su een ambassadeur nog om inlichtingen te verkrijgen. De hele gang van zaken in Su wordt doorgespeeld aan Den Haag. Je kan het spioneren noemen, of vinger aan de pols.


  Maak melding

 34. Die Rashied Doekhie is een rare blaaskaak, als je hem soms hoort praten denk je dat hij gek is.
  Vind het jammer dat zijn dochter de ondankbare taak heeft om de criminele pres in NL te vertegenwoordigen.
  Voor de rest spreekt dat meisje de gemeenschap in NL totaal niet aan. Ze kan zo bij de Albert Heyn gaan werken, totaat geen uitstraling.
  Timmmermans zal bij zichzelf gedacht hebben wie is die nou?
  Wij hier in NL zijn mensen van het kaliber Evert Azimullah gewend, daar keek je nog tegenop.
  Jammer voor die omhooggevallen dame, het zal geen succes worden voor haar.


  Maak melding

 35. pokai tongo

  alweer zo’n wiens plaats is geregeld. Familie van doekhi die, naar moslim begrippen, een schoen op zijn lichaam geplaatst heeft gekregen van een andere laagvlieger genaamd somo.
  Pptongo is volgens jou een juristenbul niet toereikend jo ezel jo!


  Maak melding

 36. Het begin te lijken alsof NL zijn fouten heeft ingezien en wederom vriendschap wil sluiten met Pres DDB/Regering/SU voor voortzetting van wederzijdse relatie tussen beide landen.
  Als dat zo is, is het een heel goede zaak.


  Maak melding

 37. Weet men dat Shel enorme druk uitoefent op de Nederlandse lantie om een voet aan de grond te krijgen in Suriname? De Surinaamse olie en andere grondstoffen zijn zeer aantrekkelijk geworden nu duidelijk is geworden dat de huidige koniemang regering in Suriname het allemaal voor een habbekrats weggeeft. De foreign looters staan te trappelen en de indigenous looters zijn al een tijdje bezig. De Afro jeugd van Surinen adoreert vooral stoute stoere intimiderende mannen met geweren als speelgoed en heeft nog niet voldoende het vermogen ontwikkeld na te denken wat ontwikkeling inhoudt. Zoals een stier wordt aangetrokken door een rode lap en niets anders ziet dan die lap, zo rennen deze onderontwikkelde jongens en meisjes af op iets wat NDP heet en zien de andere partijen en programma’s gewoon niet staan. Wat de voorman zegt, dat is hun bijbel. Amen, Women, Yesmen.


  Maak melding

 38. Roy, over honden gesproken, weet je welk hondenras je krijgt als je een DINOMATIËR (mannetje) kruist met een CHANTALEES (teefje)? Een met een diplomatiek paspoort reizende PANAMANEES die even onbetrouwbaar, geldzuchtig en moorddadig is als een aan drugs verslaafde PITBULL.


  Maak melding

 39. Radjkoemar Rajaram,

  “wederom vriendschap sluiten met Pres DDB/Regering/SU”???

  Ik had je al niet hoog ingeschat maar met je laatst genoemde opmerking is dit alleen maar een bevestiging dat je verstandelijk vermogen op het niveau van een bevroren visstick zit.

  Nederland gaat NOOIT in zee met die massamoordenaar. Jullie paarse paupers zijn wanhopig opzoek naar erkenning.

  Medusa heeft het goed gezien, Nederland heeft het dossier Bouterse overgedragen aan de VS. Jij en ik weten dat Bouterse nooit een voet gaat zetten in Nederland.


  Maak melding

 40. Vreemde zaak.
  Was het niet Dada die hard van de toren blies en beweerde dat de weg naar Europa via Frankrijk zou gaan. Geen behoefte aan vertegewoordiging in Nederland.
  Dus hoe nu? Opdoeken die handel en we gaan allemaal naar Frankrijk.
  Voor Eur 7 milj is er een mooi pand daar.
  We are all going to PARIS.


  Maak melding

 41. @Paraman

  Indien ik een ezel ben zoals jij zegt dan ben ik wel een stuk intelligenter dan jij want een gezegde leert ons dat een ezel zich niet 3 keer aan dezelfde steen stoor.
  Maar jij Paraman bent erger dan een ezel want je stoot jezelf dagelijks aan de paarse steen en dan lach en juich je nog.

  Dus liever een ezel dan een doldwaze dumbo met het verstandsvermogen van een bloedzuiger.


  Maak melding

 42. Ja laagvlieger Doekhie geniet van zijn hectaren domeingrond. En dochter is ook al geregeld. Wat zijn haar capaciteiten, ik denk niet meer dan die in Jakarta zat.
  Gaat Chandra de spanningen tussen NL en SU kunnen verminderen?
  SU en NL hebben een gezamenlijke geschiedenis en bevolking, banden op economisch en sociaal vlak.
  Deze band staat op scherp en het gaat maar om een persoon, een toevallige president die een vage bliepje in de geschiedenis zal blijken.
  Op dit moment lijd het Surinaams volk en de Surneds onder die ene zogenaamde lijder.Het gaat maar om een persoon, en dat is dada B himself.


  Maak melding

 43. Het gaat het er niet om of NL of Su moet toegeven of spelletjes te spelen.
  Het volk van Su is aan het lijden terwijl de coalitie bende zichzelf verrijkt.
  Er is een mooie cel gereserveerd voor dada B in Scheveningen.


  Maak melding

 44. @Koos,

  Misschien heb je iets gemist, maar lees dit.

  Jouw Amerika is al uit de gratie aan het geraken.

  http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/20557.

  Read my lips; Amerika en Europa is hun gratie al kwijt.
  Het is nu de beurt aan de rest van de wereld.
  Amerika wilt de grote jongen uithangen, maar intussen gooien ze staten op slot, intussen is DETROIT failliet verklaard.
  Staatsschuld $ 17 Biljoen. Dat is dus een schuld van $ 17.000.000.000.000.
  Dat alles puur om de wereld te laten zien hoe geweldig ze zijn.

  Bouterse is niet belangrijk voor De VS, wat belangrijk voor ze is, is het zwarte GOUD dat voor de kust van Suriname is gevonden.

  Keep dreaming Nederland. Jij zal voor Suriname BUIGEN of BARSTEN.


  Maak melding

 45. De paarse bende grijpt elke strohalm aan om zijn lijder te verdedigen. Nu is het VS straks NL of Nieuw Front.
  Geen vingerwijzen naar anderen, kijk naar de huidige regering en beleid in Su. Desastreus.
  De paarse bende en haar coalitiepartners Lonnie en Somo zou ik geen paupers noemen want ze hebben zichzelf al verrijkt ten koste van het volk. Ze misleiden de domme massa en kopen stemmen met percelen.


  Maak melding

 46. @Filet,

  Jij zou je scheur open trekken als het om JOUW geld gaat/ging.

  Blijkbaar vinden ze het in Suriname gewoontjes dat ze opgelicht of bedonderd worden.

  Net als in Nederland, staat het Nederlandse volk ook op om te demonstreren tegen de GRAAIERS???? Hier in Nederland is het dagelijkse kost om te graaien, onder alle gelederen vind het plaats. VVD-PVDA-CDA-PVV-Groen Links en zo verder. VVD als kampioen. Daarom moet Ton Hooijmaijers drie jaar de gevangenis in.

  Blijkbaar vinden ze het ook prima dat het allemaal gebeurd!

  Hier speelt weer het bekende splinter en balk verhaal.


  Maak melding

 47. Ach de paarse roversbende hebben de staatskas leeggeplunderd, schandalen stapelen op en met de aanhouding van dino bouterse staat suriname weer mooi op de kaart. Dino moet binnenkort voorkomen en gaat de beerput open. En geloof me de VS gaat niet lijdzaam toezien hoe het witte poeder vanuit Paramaribo naar de de VS wordt verscheept. Zoonlief zit vast en vader zit warmpjes bij in ocer. Hij heeft niet eens de moeite genomen om hem te bezoeken. Wat voor een ka vader ben je. Het bolwerk staat op instorten en de Wolf wordt straks onthoofd.


  Maak melding

 48. wie heeft bouterse de presidentschap bezorgd? een paar domme hindustanen en de rest negers die nu rover en moorden onder gezag van hun leider…suriname is niet van afrikanen alleen…


  Maak melding

 49. @pasu

  kom op man, Suriname is van iedereen .
  waarom moet jij zonodig dit soort verhalen verkondigen.
  wij zijn allemaal bedonderd door de bakras, dus ophouden met die opmerkingen.
  ik neem aan dat we allemaal onze geschiedenis kennen.
  onze voorouders zij allemaal in elkaar geslagen en vernederd, maw wie zouden wij dan als vijand moeten aanwijzen? ’t antwoord (de rest) laat ik voor een ieder die dit leest.

  one love broeders en zusters


  Maak melding

 50. @Hans,

  Hahaha, gozer probeer het ergens anders te deponeren niet bij mij.
  Ik kan hier ook gaan schrijven dat ik directeur ben van de graaiersclub.
  Jij bent bij de SP. Ik zou pas zeggen dat is een zogenaamde socialistische partij.
  Daar zitten de grootste boeven, want ik ga niet voor de SP komen werken en dan nog 40 tot 50 procent van mijn inkomsten aan jullie afstaan.

  Gozer, ga beter je best doen om mij te overtuigen.
  Wat betekend vakbondslid tegenwoordig? Niets hoor, laat mij zien waar jullie als vakbondsman iets voor de werknemer hebben betekend.
  Achmea gaat 1 januari 2014 weer 4.000 mensen op straat zetten, waar is jouw inbreng in deze dat al deze mensen niet op straat komen?

  Indruk op mij maken met jou OR en SP lidmaatschap werkt niet.


  Maak melding

 51. @Koos,

  Jij laat je misleiden in je denken.

  Amerika is DRUGS en DRUGS is Amerika.
  Dat zij zogenaamd dit bestrijden is om jullie voor de gek te houden. Hoe denk je dat velen van hun aan hun geld komen.

  Heel Hollywood is een drugsbende. De hele artiesten wereld is een drugsclub.

  Ga jij mij vertellen dat een acteur die 18 uur tot meer op moet blijven dat dagelijks vol kan houden?
  Dat een zanger die de hele dag op moet blijven en over al moet zijn het zonder DRUGS doet.
  Als jij in je Fantasiewereld wilt blijven, be my guest.

  Dat Amerika zich zogenaamd hier druk om maakt is dat zij zelf dit in de hand willen houden en de rest moeten we opsluiten.

  Nogmaals Bouterse zal niet opgepakt worden, hij is niet belangrijk genoeg. Dus blijven jullie als maar dromen.
  Dat Nederland en de haters dat nog steeds niet door hebben, keep dreaming.

  Misschien moet jij er ook instappen om dat van zijn zoon over te mogen nemen, anders je geloofsbrief naar Bouterse sturen. Want jij bent daar voor geknipt om als speciaal ambassadeur in de drugs voor hem te dienen.


  Maak melding

 52. Marion115 dan nogmaals min vtaag wat doe jij dan, buitenom dat je hier alleen maar loopt gif te spuien en lawaai zit te maken, blijft veel lawaai en weinig wol en holle vaten klinken het hardst


  Maak melding

 53. @Hans,

  Ben ik of word ik verplicht om aan jou te moeten komen vertellen wat ik doe.
  Wat mijn achtergrond betreft is bij jou bekend dat ik Surinamer ben met een Nederlandse nationaliteit.
  Meer hoef ik niet aan jou te vertellen, blijf maar gissen.

  Anders gezegd wat ik doe of gedaan heb is hier niet relevant.

  Zoals jij het verwoord, gif spuien en lawaai maken laat toch zien dat het effect heeft, want ik krijg toch mijn aandacht, vooral van jou. Het werpt zijn vruchten dus toch af.

  Ik van weinig wol ja, maar hou jij je bezig met de 4.000 ontslagen die gaan vallen bij Achmea meneer de vakbond.
  Zorg voor de mensen dat ze niet ontslagen worden anders moet de staat weer dieper in het buidel gaan tasten om alle uitkeringen te bekostigen.
  Daar hebben ze Suriname nu weer bij nodig om zaken mee te gaan doen.
  Staatskas, de bodem beginnen ze te zien. Suriname Helppppp.


  Maak melding

 54. @Marlon115

  ik ben bekend met de situatie in NL. Ook in NL vind corruptie en fraude plaats. Het verschil is dat in NL de daders die betrapt worden vervolgd worden, dus aangepakt worden. Zelfs de koning kan je niet beschermen als je in NL corruptie of fraude pleegt. Wet en recht worden gehandhaaft.

  In Su loopt een megafraudeur als Abrahams vrij rond, omdat hij onder bescherming staat van DDB en de megabende.
  Abrahams treitert en lacht mensen gewoon uit terwijl hij rondrijdt in zijn gepimpte auto van de staat.

  Terrorbaby Dino liep vrij rond in overheidsgebouwen met cocaine, en reisde voor zijn drugsdeals met een diplomatiek paspoort. In Su was dat mogelijk want papa is pres.

  Naschoolse opvang leerkrachten worden niet betaald, maar de assembleeleden van coalitie benden dienen tonnen aan declaraties in en worden betaald voor waardeloze diensten.
  Zelfs de pres DDB noemt het een njang patoe maar doet niks

  Pas geleden is door de ondernemer Jhauw een schandalige corruptie aan het licht gebracht, uiteindelijk eindigt het in de doofpot.

  Volk komt in opstand tegen de corrupte DC van Marowijne, we zullen zien wat er gebeurt. Uiteindelijk zal hij een andere leuke politieke post krijgen van zijn partij.

  De strijd tegen corruptie is dus gewoon een mooi praatje.
  Dwazen die deze praatjes, pres en regering nog geloven.


  Maak melding

 55. @Hans,

  kom met relevante zaken, waar ik je antwoord kan geven sukkel.
  – Over je SP en Vakbondman zijn, daar moet je aan wijden. Nee ga je niet doen want opscheppen is toch jullie kunst.

  Wat jij doet is gewoon het bekende wisseltruc toepassen.
  Waar je op moet reageren doe je niet zodat je de aandacht op iets anders wilt laten vestigen.

  Boy go koirie, tjieng boy.

  Nederlands is jouw taal maar het lezen heb je toch moeite mee.
  Gwe boy.


  Maak melding

 56. @Filet,

  Nederland is geen haar beter. Wat voor indruk wil je komen maken met dit?

  Over koninklijk gesproken.
  Is het niet prins Bernhard die Roy van Zuydewijn liet afluisteren en de familie van lastgenoemde.
  Maar als prins mag je doen waar je zin in heb. Wat beweerd Rutte nu?

  Jongen als jij problemen mee hebt zou ik zeggen reserveer je ticket en vlieg naar Suriname en bespreek het met de verantwoordelijken daar.
  Want jouw soort is alleen maar zielig bezig, geen andere woorden voor.

  Welke indruk wil je bij mij komen maken. Ik geef jou en je soort antwoord op wat ik van zaken vind. Als jij met iets zit over hoe het gaat in Suriname ga naar de Ambassade van Suriname te Den Haag en deponeer daar je klacht.

  Het blijf een godsgeklaag met jullie. Wijs mij een land op aarde waar het beter is dan? Noem mij eentje op!

  Jouw soort zal niet kijken dat het beter is om zaken anders aan te pakken dan hier op waterkant de regering of wie dan ook belachelijk te maken.

  Ik weet dat Suriname heel veel werk te verzetten heeft en dat er corruptie, moord, diefstal enz enz plaats vinden. Allemaal zaken dat ik weet dat het geen schoonheidsprijs verdient.
  Maar heb altijd geweten, mijn land waar ik geboren ben, ik never op zal schijten.

  Als jij vindt dat het niet goed gaat in Suriname heb:
  – Jij het recht om dat kenbaar te maken aan de regering/regeerders.
  – Je hebt ook het recht om een zaak tegen de staat te beginnen bij de daarvoor bevoegde instanties.
  – Je hebt het recht om ook aan de komende verkiezingen deel te nemen.

  Wat weerhoud jou en anderen om de hierboven genoemden niet te gebruiken of gebruik van te maken.

  Dus mie boy maak werk/gebruik van.

  Anders hou dan je domme achterlijke mond.


  Maak melding

 57. @Marlon115

  Ik voer eigenlijk geen discussie met paarse idioten zoals jij, maar vooruit;

  Jij kent mij niet en weet niet wie ik ben dus hoezo heb je het over “jouw soort”? In mijn postings zeg ik wat ik wil evenals dat ook jouw recht is. Helaas kunnen de mensen in Suriname niet hun mening geven uit angst.

  De regering in Suriname bewijst zichzelf als een incompetente zooitje en een stelletje comedianten.
  Want van zoveel beloften maar kunnen ze niks realiseren, het begint vermakelijk te worden.
  Helaas zijn de gevolgen voor het land en volk desastreus.

  Jij gaat NIET in op de feiten genoemd in mijn posting van 16:36 waarin gewoon keiharde feiten staan.
  Jij wuift de decembermoorden weg als een gepasseerd,geeft aan hoeveel je aan recht en waarheid hecht.

  En idioten zoals jij die de moordenaar en crimineel DDB blijven verdedigen. Jij bent blind voor de realiteit en volgt je baasje als een trouwe hond.Jij gaat zoals al die paarse idioten stug door met het verdedigen van jouw criminele president en zijn drugsdealende zoon. De domme massa in Su worden flink gemanipuleerd en van alles beloofd. Ondertussen gaan ze door met stelen door de criminelen DDB, Somo en Lonnie.

  Marlon115 leid de aandacht van de grote probleem in Su af door Nederland uit te schelden. Dus waar je eet, daar schijt je gewoon, en ondertussen verdedig jij je criminele baas.

  De situatie in Nederland en prins Bernard interesseert mij geen mallemoer, ik heb het over Suriname. Je mag NL van mij uitschelden hoor, zoveel je wilt. En misschien werk je in NL dan zal je durven zo te praten op je werk, dan heb je niet lang een baan meer.
  Als jij zoveel schijt hebt aan Nederland wat doe je er dan, ga je hand in de modder steken in Su.

  Ik ben niet gek om een ticket te kopen en als een blaaskaak de regering in Su te gaan bekritiseren, je weet wat er dan met je gebeurt.

  Mijn bijdrage lever ik op een slimme manier.
  – Mijn kennis ontwikkel ik zodanig dat ik een bijdrage kan leveren aan Su waar dat mogelijk is
  – Ook door naar investeringsmogelijkheen te bekijken. Iets dat toegevoegde waarde heeft in Su, dus niet van overheid stelen.
  – En ik steun de juiste organisaties die een positieve ontwikkeling in Su kunnen brengen.
  Ik ga mijn inzet verhogen, maak je daar niet zorgen om.

  Dus Marlon115 mij kun je niet de mond snoeren wie denk je dat je bent.


  Maak melding

 58. Filet, als ik jou was zou ik niet meer reageren op Marion115 ik stop er in ieder geval wel mee die trut heeft wel zo’n ontiegelijk bord voor haar paarse kop dat ze niet eens in de gaten heeft hoe negatief de mensen hier op het forum op haar reageren, ook daar heeft ze dus maling aan, volgens mij en als ik het fout heb, sorry, zit ze met een uitkering zowat de hele dag achter de PC gezien de hoeveelheid postings en de lengte ervan, en maar fitten als een oud wijf op Nl. en hoe slecht het hier is, ik heb al eens geopperd dat ze dan beter naar Suriname en zich daar laten (ver)neuken door haar afgod DDB


  Maak melding

 59. @Filet,

  Dat ik een paarse idioot bent of whatever, maakt niet dat jij kan denken dat jij voor mij kan komen bepalen hoe ik moet denken. Gelukkig wonen we niet in Noord Korea.

  Volgens mij ben ik duidelijk genoeg in mijn posting of kan je niet lezen?

  Als jij niet eens bent met wat er in jouw eigen posting staat, heb ik aangegeven dat jij je rechten kent of als je die niet kent heb ik je wat rechten aan je doorgegeven waar je gebruik van kan en mag maken om dat aan de regering in Suriname kenbaar te maken.

  Waarom moet ik in jouw eindeloze gezeik over de regering in Suriname opgaan?

  Nogmaals de rechten zijn er, ze worden je aangeboden dus maak er gebruik van.
  Als jij mij wilt komen overtuigen met je gedoe, dan zeg ik ga dat in Suriname regelen en dan praten we verder. Want je kan vandaag tot morgen of tot je een ons weegt hier komen zaniken, ik kan jou niet helpen.

  Bij de regeerders in/van Suriname moet je zijn, zoals je ook bij die van Nederland langs kan gaan om je grieven daar te bespreken.

  Als jij ergens mee zit voor de laatste keer ga je beklaag doen bij de regering. Op deze site bereik je niets. Want ze lezen het toch niet. (Zowel in Nederland als Suriname).

  Daar hebben ze geen tijd voor.

  Wat ik niet begrijpt is dat jij de regering voor incompetent en komedianten uitmaakt, maar in godsnaam verklaar mij dan, waarom wilt Nederland dan deel gaan uitmaken van die incompetente club van komedianten?
  Ga dan je beklaag ook bij de tweede kamer of parlement maken. Want zit jij hier op de site je bloeddruk om hoog laten stuwen.

  Je leeft in Nederland, het parlement en regering zetelt in Den Haag. Vanuit Groningen naar Den Haag duurt het 3 uurtjes om er te zijn en vanuit het Heerlen duurt het even lang om naar Den Haag af te reizen.
  Ga daar je beklagen, zeg ze ik protesteer omdat ik vind dat jullie met een club komedianten en incompetente mensen in Suriname zaken gaan doen. Doe wat jongen, ik zal jou niet weerhouden.

  Jij komt met mensen zijn in Suriname bang om te gaan demonstreren! Van waar heb je die informatie. Of zuig je het gewoon uit je duim?
  Waar zijn jouw beweringen op gebaseerd? waar kan ik die informatie tot me nemen?

  Jongen als ik mij alleen om de 8 december moorden moet druk maken, kom ik niet aan mijn dagelijks leven, terwijl de mensen die het gedaan hebben zich dat allang zijn vergeten.
  Voor mij is het gebeurd dus moet ik verder gaan.
  Ik ben geen God om deze doden weer uit hun dood te laten herrijzen. Ik kan ze niet weer tot leven brengen ook al zou ik Bouterse 1 miljoen jaar cel opleggen.

  Begrijp je mijn punt nu?

  Je zegt ik ga niet op punten in uit je posting van 16.36 uur.
  Mijn antwoord hier op is : Ook al ga ik op die punten van jou, veranderd er iets aan wat je allemaal opsomt?

  Het zijn Abrahams en Bouterse en de rest hun zaak wat ze willen doen.
  Ik weet dat de bevolking ze daar heeft gekozen, over anderhalf jaar zijn er weer verkiezingen. Dan is het aan dezelfde bevolking om nu met ze af te rekenen. Dan heeft de bevolking het recht om te zeggen Bouterse we zijn moe van jou en je kliek we kiezen weer Front.

  Ik heb nooit enig verschil kunnen opmaken toen NPS of VHP en of Nieuw Front anders Mega Combinatie aan de macht was of is.
  Geen enkele verschil, het is altijd daar een rotzooi geweest. De ene die belooft God naar de aarde te brengen, de ander belooft weer Jezus levend te laten zien, weer de ander een gouden kerst. En steeds weer trappen mensen daarin.

  Kerel, laat mij je dit vertellen, ik werk in Nederland en heb ze altijd gezegd dat ik mijn ideeën gewoon ventileer. Wie daar problemen mee heeft is hun probleem niet de mijne.
  Ik werk in Nederland en ik zeg ook wat ik wil zeggen.
  Zolang ik mij aan bepaalde regels hou mag ik mijn zegje doen, waaronder geen collega’s beledigen.
  De situatie van Nederland en prins Bernhard boeit je niet, nou het zegt mij voldoende.
  Voor mij is het wel interessant want zodra iemand mij wilt komen vertellen of zeggen, Suriname dit en Suriname dat. Kan ik jou met zaken confronteren. Want Nederland heeft daar het handje van. Anderen altijd willen wijzen op wat wij fout doen, maar zij doen helemaal niets fout. Anders gezegd zij zijn vromer dan de Paus.
  Als Suriname of Bouterse voor moordenaar wordt uitgemaakt, dan zeg ik kijk naar wat Nederland allemaal heeft uitgevreten. Bijvoorbeeld, Indonesië, kijk naar Curaçao, kijk naar Suriname, Nigeria-Nigerdelta etc. etc.

  Nou je overdrijft wel een beetje.
  Als jij je beklaag gaat doen in Suriname zal je niet verdwijnen tussen de kaaimannen of haaien.
  Bouterse luistert naar je. Als hij iets met jouw beklaag zal doen dat is de vraag.
  Nou schijt heb ik aan geen enkel land hier op aarde ook niet aan Nederland, laat mij duidelijk zijn. Als ik praat, dan praat ik over mensen, want een land doet mij niets.
  Als ik schrijf Nederland bedoel ik niet het land. Dus ook hetzelfde als Suriname.

  Nou als jij zelf aangeeft dat je je bijdrage op een slimme manier wilt leveren aan Suriname.
  Waarom moet je dan hier op de site mee gaan met anderen om je zo te laten horen? Hier bereik je niets en dan ook niets.

  Jou de mond snoeren doe ik niet omdat jij de mijne ook niet zal kunnen snoeren.


  Maak melding

 60. @Hans,

  Doet het je soms pijn dat ik thuis op mijn warme bed mag blijven uitslapen en dat jij elke dag vroeg op moet staan, koud of in de zon, er voor moet zorgen dat ik elke einde van de maand mijn wel verdiende uitkering op mijn bankrekening bijgeschreven krijgt?

  Wat is toch de wereld veranderd.

  Mag jij nu voelen wat mijn voorouders hebben moeten ontberen om Nederland te laten worden wat het nu is.

  En dat zegt dat hij voor de SP werkt en ook nog vakbondman.
  Hahaha nu snap ik waarom er bij Achmea 4.000 ontslagen vallen.


  Maak melding

 61. @Marlon115

  ik geniet ervan om te zien hoe de waarheid naar boven komt en incompetente DDB tegenslagen krijgt. Top.

  Ik vind het gewoon prettig om mijn mening te ventileren, niet dat ik er iets mee bereik. Maar de waarheid mag gezegd worden.

  Ik heb jouw mening gelezen en ga daar niet op reageren, je moet het zelf weten, ik laat je verder in je waarde.

  Maar ik blijf erbij dat criminelen en corrupte politici gestraf moeten worden, daar valt niet over te onderhandelen.


  Maak melding

 62. @Hans

  inderdaad, al die negativiteit kost teveel energi.

  Ze blijven toch hun afgod DDB adoreren, wat hij ook doet. Dus reageren op zulke mensen heeft geen zin.

  Maar we moeten gewoon lekker blijven klagen over DDB en zijn corrupte bende.


  Maak melding

 63. @hans @Filet

  Je hebt nu eenmaal mensen met nivo.
  Je hebt ook mensen met niveau.
  Er zijn ook gecertificeerde analfabeten.
  En er zijn ook ongecertificeerde analfabeten


  Maak melding

 64. Filet en anderen die het lezen willen, in de posting gericht aan Filet schrijft Marion115 het volgende, “ik werk in Nederland en ik zeg ook wat ik wil zeggen etc.”, in de volgende posting naar mij toe,”Doet het jou soms pijn dat ik thuis in mijn warme bed kan uitslapen………………….dat ik elke einde van de maand mijn wel verdiende uitkering op mijn bankrekening bijgeschreven krijg.
  Mijn conclusie is of het is een ziekelijke fantast of ze kan liegen dat het gedrukt staat, in ieder geval bedondert ze de boel, wat wel weer past bij haar adoratie voor Bouterse


  Maak melding

 65. @Jacobus,

  Dat ik één van de gecertificeerde alfabeten ben kom ik met feiten.
  Waar kan ik die van jouw lezen?

  Het doet jouw en anderen ontzettend veel pijn om te moeten vernemen/lezen dat jullie je zelf hier voor lul zetten, terwijl de NEDERLANDSE REGERING jullie gebrabbel niet meeneemt. En toch voor kiezen om met de moordenaar/drugsbaron in Suriname in zee te gaan.

  Wat doet het ontzettend pijn. Maar wat jij van mij wilt vinden, maakt niet dat ik minder van slaapt of dat ik mijn mond zal gaan houden.
  Jullie mogen je zegje doen, dus heb ik dezelfde recht mij toegedicht om op te komen voor MIJN PAARSE REGERING met alle geboefte daar.

  Maar ook de NEDERLANDSE REGERING is tot inkeer gekomen, waar stribbelen jullie nog tegen?

  Een punt zou je maken als zowel de NEDERLANDSE als het PARLEMENT unaniem hadden ingestemd om GEEN zaken te doen met de REPUBLIEK SURINAME en dan met name DE HEER DESIRÉ DELANO BOUTERSE.

  LEEF ER MEE.

  Het was een zeer fijn gesprek met jullie en een fijne voortzetting van jullie mooie acties.


  Maak melding

 66. @Hans,

  Ik ga zo naar bed, moet vroeg op om wat geld uit te gaan geven van mijn wel verdiende uitkering.

  Gozer zet het op, en kom op voor de 4.000 ontslagen werknemers van Achmea. Jij bent een onmisbaar vakbondsman.

  En ook jij zal er mee moeten leren leven dat de Nederlandse regering en grote mensen in Nederland (Doekoe mensen) met de drugsbaron de heer D.D. Bouterse zaken gaan doen.
  Als zij met hem zaken hebben gedaan, wie weet kan je iets meer afstaan aan je SP of dat jij ook nog wat aan over houd van wat zij in Suriname gaan verdienen.

  Ook aan jou van mijn kant een fijne voorzetting van je carrière. We zijn nog heel ver vandaan, maar alvast fijne kerstdagen, zalig uiteinde en een zeer vruchtbaar 2014.


  Maak melding

 67. Chindman
  Maar nog steeds kan niemand me precies vertellen wat haar achtergrond is wat opleiding en werkervaring??????

  ik zal je vertellen. want alleen als je rechten heb gestudeerd kun je je opgeven voor riao opleiding van santokhi om rechter te worden. ze is uitgesloten omdat haar vader banden heeft met de NDP en desi bouterse. dat is democratie en de man die pres wil worden van su.


  Maak melding

 68. Trouwens altijd bijzonder dat pa Dhoekie wel weer door Nederlandse artsen geholpen moet worde in NL. Dit geldt ook voor de andere NDP toppers. Als ze ziek zijn dan bestaat Sinterklaas dus wel: de witte man die hun weer beter maakt. Een cadeau van de Nederlandse staat.


  Maak melding

 69. @ Alleen

  Als ze rechten heerst gestudeerd dan heeft ze zeker Cubaans recht gestudeerd? Ze kan nauwelijks een woord Nederlands spreken en een heldere zin uitspreken. Zo heb ik haar meegemaakt in Amsterdam ZO. Of ze was dronken/high maar geen zinnig woord kwam uit haar.


  Maak melding

 70. @Hans,

  door jou geplaatst:

  Filet en anderen die het lezen willen, in de posting gericht aan Filet schrijft Marion115 het volgende, “ik werk in Nederland en ik zeg ook wat ik wil zeggen etc.”, in de volgende posting naar mij toe,”Doet het jou soms pijn dat ik thuis in mijn warme bed kan uitslapen………………….dat ik elke einde van de maand mijn wel verdiende uitkering op mijn bankrekening bijgeschreven krijg.
  Mijn conclusie is of het is een ziekelijke fantast of ze kan liegen dat het gedrukt staat, in ieder geval bedondert ze de boel, wat wel weer past bij haar adoratie voor Bouterse.
  ===============================================

  Ik laat dit aan jou fantasie over om toch na te denken. Als je die tenminste mag hebben. Want jou hersenen komen niet verder dan die van een gebakken garnaal.

  Ik hoef mij hier niet aan jou of wie dan ook te komen bewijzen of ik nou werk of dat ik een uitkering heb of dat ik vrij heb van mijn werk. Gaat jou geen FUCK aan.

  Kijk alleen uit dat je werkgever niet door heeft dat je zijn computer gebruikt onder werktijd om je gal hier te spuien. Anders kan je je hypotheek niet meer aflossen.

  Nogmaals wat jij wilt denken laat mij koud.
  Jij moet er ook voor zorgen dat je je grote bek houd over Suriname.

  Heb voorgenomen om niet meer mijn energie aan gasten als jullie te verdoen. Want veel lullen maar tot nu toe komen jullie niet verder dan,
  – ik ga niet op jouw reageren,
  – ik zeg wat ik wil,
  – negativiteit alleen maar bezigen.

  Al jullie gespuis lust geen hond.

  Dommer als het achter kant van een ezel, alleen die ezel achterkant weet dat die nog moet schijten, maar geen van jullie weten met argumenten te komen. Omdat het jullie daar aan ontbreekt.

  Zeer leerzaam zijn jullie, maar niet heus. Blijven jullie eenzaam je strijd voeren. Jullie komen er nog.


  Maak melding

 71. Ze blijven maar schelden op mensen die de waarheid zeggen, de waarheid is hard.

  De enige gouden kerst die de bevolking van Su krijgt is de pis van DDB die ze over zich heen krijgen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.