Prijs voor Borgoe Rum tijdens Caribbean Rum & Beer Festival

2

PARAMARIBO, 4 dec – Borgoe Rum heeft onlangs tijdens het Caribbean Rum & Beer Festival 2013, welke georganiseerd werd te Grande Anse(Grenada), wederom de show gestolen. Deze rum heeft maar liefts twee prijzen gewonnen voor het tweede achtereenvolgende jaar. Het festival werd eind november 2013 voor de 4e keer georganiseerd.

De Borgoe 15 Year Old Rum verkreeg een gouden medaille in de categorie aged rums en de Borgoe 8 Years old een zilveren medaille in de categorie aged rums (5-9 years). De rums werden middels een blinde proeverij beoordeelt door een internationale jury welke bestond uit o.a. redacteuren van het magazine “Got Rum”. De jury heeft ruim 60 rums geproefd waaronder rums uit Cuba, Guyana, Panama en andere top rum producerende landen.

Het is niet de eerste keer dat Borgoe Rum in de prijzen valt tijdens dit festival. In het jaar 2012 wonnen Borgoe 8 Years old en Borgoe 15 Years old beiden een zilveren medaille in dezelfde categorie. Het bijna afgelopen jaar is een bijzonder goed jaar geweest voor met name Borgoe 15 Year old rum welke sinds haar introductie in 2011 reeds 4 medailles gewonnen heeft. Zo won Borgoe een gouden medaille in de categorie ‘Best Premium Rum 2013′ tijdens ‘The Dutch Rum Awards’ van het ‘Whisky & Rum aan Zee’ festival dat op 19 oktober j.l. in IJmuiden, Nederland gehouden werd.

Bekijk ook:

2 REACTIES

  1. Indien mensen zouden beseffen dat alcohol wordt verkregen o.a. uit de uitwerpselen van wormen, zouden denk ik, vele mensen er niet aan beginnen. Maar dit wordt ze natuurlijk niet verteld. Die Willempie schijnt ook een verwoed drinker te zijn geweest. Ik vraag me af wat hij nu drinkt bij/met Maksimaan. Het is te hopen voor ze dat die 3 monstertjes geen vriendinnen worden van Bachus.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.