Minister Belfort: niets fout aan criminelen oproepen

71

PARAMARIBO, 5 aug – Er is absoluut niets verkeerd aan het oproepen van criminelen om zich aan te melden bij de politie. Dit zegt minister Edward Belfort van Justitie & Politie. Als mensen verdacht worden van een misdaad of gevlucht zijn uit het gevang, is het beste dat ze zich vrijwillig aanmelden. Belfort gelooft heilig in zijn aanpak.

Die heeft de afgelopen maanden immers al vruchten afgeworpen. Sinds zijn befaamde eerste oproep ruim een jaar terug, hebben zich ruim veertig zware jongens aangemeld. Niet iedereen is zo overtuigd van het succes. De oppositie bijvoorbeeld vindt het effect van de aanpak nihil. “Anderen proberen er de spot mee te drijven, maar wij weten beter”, zegt Belfort tegenover Radio 10. Hij wil blijven oproepen.

Het effect moet ook preventief uitwerken. Daarom wordt ook de aandacht gericht op jongeren, of ze nu naar school gaan of niet. Ouders zelf hebben ook een rol te vervullen. “Het heeft geen zin om het criminele pad op te gaan of op straathoeken te hangen. Ouders negeren te vaak signalen dat er iets mis is bij het kind. Er wordt niet gecorrigeerd, maar juist gestimuleerd door te zwijgen”, aldus Belfort.


71 REACTIES

 1. Wanneer wordt de grootste rover van 2013 ( Abrahams) opgeroepen om zich te melden voor een gerechtelijk onderzoek naar de mlljoenenfraude die zich heeft afgespeeld op zijn ministerie de afgelopen 3 jaar?


  Maak melding

 2. Op het volgende wil ik deze “mini-ster” attenderen is, waarom er geen gebruik gemaakt wordt van het opsporingsapparaat? Blijf maar roepen in “de woestijn”, en ze zullen gehoor hieraan geven. Wat deze grappenmaker niet wil weten is dat de criminaliteit tijdens zijn ambtsperiode een ware toevlucht heeft genomen. Waar ligt dit aan zou je vragen, wel nu; kijkend naar het “hoogste college van staat”, dan kan je toch niet verwachten dat de criminaliteit gaat afnemen. Je moet wel erg naïef zijn om dit niet door te hebben. Juist, en dat is wat er nu gaande is. Door geen beleid te voeren m.a.w. op zijn minst werkgelegenheid creëren, maar door deze incompetente samenraapsels zal er niets van terecht komen.


  Maak melding

 3. Wanneer worden DDB en zijn 40 struikrovers opgeroepen zich te melden?

  Ze kunnen ook opgehaald worden, verblijfplaats bekend…..

  DDB graag uitleveren aan Ned, hij heeft hier nog het een en ander tegoed.. aan celstraf wel te verstaan…..


  Maak melding

 4. En zo pakt Belfort de criminaliteit aan.
  Melden aan de gevluchte criminelen om zich weer aan te melden. “Neks no fout”.
  Die aap heeft niet eens het fatsoen om zich in het hoogste college van staat te gedragen. Wat een aanfluiting voor het ambt van Minister.
  Dan gaat die stomme Misikeba nog zeggen dat er wel vaker mensen hun lippen bevochtigen en dat het dan lijkt op je tong uitsteken.
  Welnu, benieuwd wat de Voorzitter gaat doen (vrees gezien het verleden niets) na het zien van de beelden.
  Onder haar en de garnaal is dit college echt haar status aan het verlies en langzaam aan het verworden tot een kleuterklas. Wel een kleuterklas waar de kleuters nog geld krijgen ook.


  Maak melding

 5. Gaat u ze nu oproepen en persoonlijk nakijken of zo?

  Gestoorde criminelen moet u anders maar ergens op een eiland houden of gewoon weer de doodstraf invoeren aangezien u niet in staat bent hen te begeleiden. Suriname moet een resocialisatie plan hebben en dat is er geheel is.

  Ik kan u nog eens voorbeelden van een moeder die haar beide kinderen bijna vergiftigd had en behalve een voorarrest, nimmer heeft vastgezeten of gedwongen hulp heeft gekregen. De rechter liet haar gaan omdat omdat ze verminderd ontoerekeningsvatbaar zou zijn. Lekker he?

  Nu jaren later, haar kinderen zijn nu 17 en 16 jaar.
  Resultaat: ze zijn meiden net zo gestoord als de moeder omdat ze door haar zijn opgevoed! Dus nog 2 gestoorden erbij omdat ze jaren lang aan de gestoorde moeder zijn blootgesteld geweest.

  betreft mevrouw Aartie Asha Moenilal Nickerie, iedereen weet ervan!


  Maak melding

 6. Ja Ling, inderdaad, helemaal mee eens. Kun je ze niet behandelen,sluit ze ander op.

  Toevallig weet ik ook e.e.a. van deze zaak.
  De overheid had de kinderen veiligheid en geborgenheid moeten bieden, maar helaas weer 2 levens kapt.

  De overheid mag nimmer gevaarlijk gestoorde mensen zo vrij laten, ach in Suriname mag het allemaal wel he, daar kun je alles en iedereen kopen. Ook vrijheid is te koop.


  Maak melding

 7. Het is belangrijk om deze door de minister gevolgde methode aan een goede evaluatie te onderwerpen. Het effect is veelbelovend. De oproep van Belfort is in elk geval een succesverhaal voor de minister die met geregisseerde schandalen wordt bestookt.Ook het “tong incident”, blijkt in elkaar gezet te zijn.Deze minister is een man van no nonsens beleid.Een keiharde aanpak van boeven die heimelijk door de oppositie worden opgestookt om meer kwaad aan te richten.


  Maak melding

 8. RobG
  Het is belangrijk om deze door de minister gevolgde methode aan een goede evaluatie te onderwerpen. Het effect is veelbelovend.

  Een keiharde aanpak van boeven die heimelijk door de oppositie worden opgestookt om meer kwaad aan te richten.

  Knettergek deze RobG…..

  De criminelen worden opgestookt door de oppositie …

  Abrhams is het slachtoffer van zijn corrupte ambtenaren….


  Maak melding

 9. @HetIsNietWaar,
  Wat hij in het hoogste college van staat heeft gedaan is niet goed.
  Die hoer die toenertijd haar rok omhoog had gedaan in het zelfde college, dat was veel erger!
  Erg wanneer mensen zo kort van geheugen zijn.


  Maak melding

 10. Vraag aan RobG

  Waarom geen strafrechtelijk onderzoek naar vermeende corruptie op ministerie van nu ex minister Abrahams.?

  Of moet Belfort hem ook oproepen zich vrijwillig aan te geven?

  Graag een rechtstreeks antwoord zonder Paars Gedraai.


  Maak melding

 11. Minister Belfort: niets fout aan criminelen oproepen, het volgende:::

  -Laat Bouterse zich eerst gaan melden bij de rechtbank
  -Laat Brunswijk zich gaan opgeven bij de politie in Frans-Guyana
  -Laat Abrahams zich melden bij de politie over al dat geld dat verdwenen is.

  =Zo kan ik nog meer noemen, maar laat ik aan Belfort over

  -Belfort, achter jou kan ik echt niet staan, reden::::

  In het DNA probeerde Mahinderkoemar Jogi een punt te maken over de toenemende criminaliteit, en wat doet Belfort, zijn tong uitsteken.
  =Misiekeba geeft vervolgens aan dat zij Belfort ondersteunen.
  Dit is een uiting van geen respect hebben en ook dat men de persoon niet series neemt.

  =Ik vraag mij dan ook af wat voor voorbeeld de jongeren van deze gasten moet overnemen, dit terwijl Belfort hier en daar naar toe gaat om te praten over opvoeding en dat jongeren zich moeten gedragen!!!!!!!

  SHAME


  Maak melding

 12. Zo werkt het ambtenaren systeem in Suriname.
  Degene die deze problemen veroorzaken zulken dit niet oplossen.
  Een crimineel zal zich ten alle tijde zelfbewust gaan aangeven. Hahaha…
  Weer een nutteloze surinaamse gebakken luchtzak.
  Gisteren was er ook zo’n eentje dat het volk maar de industriegebieden moesten zoeken ipv de ambtenaren.
  Sorry ik mag het niet zeggen maar wel denken:
  Zodra deze sukkels allemaal slapen zet ik de tent in de hens.
  Wat een stelletje onderontwikkelde volksvertegenwoordigers hebben wij.
  Daar kunnen we nooit iets mee bereiken alleen maar verliezen en ten ondergaan.


  Maak melding

 13. In Nederland is er een gezegde; zeg mij waar je woont; dan zeg ik wie je bent. Zeg mij hoe je heet; dan zeg ik wie je bent. Wel het zelfde is op deze “mini-ster” van toepassing. Deze heerschap woont in een buurt waar het grootste deel van de bewoners, van zeer laag allooi is. En hij voelt zich in zijn vel in zijn woon omgeving, dit zegt ook heel veel over deze mini ster. Aan zijn kleding zie je het ook, steeds de zelfde combinatie het lijkt wel zijn uniform. Terwijl het schip aan het zinken is, heeft men het over “neks no fout”.


  Maak melding

 14. Deze actie heeft naar mijn idee, hetzelfde effect als wanneer hij zou zeggen:

  Willen alle massa(moordenaars), coupplegers, inbrekers, rovers, kinder(verkrachters), drugdealers, illegale wapenbezitters, corruptelingen, terroristen en alles wat illegaal is zich melden bij de politie.

  Degene die zich vrijwillig aanmelden krijgen gratie of amnestie.

  Binnenkort kunnen alle politieposten en gevangenissen waarschijnlijk gaan sluiten.


  Maak melding

 15. Die zogenaamde zware jongens die zich hebben aangemeld stellen total niets voor in vergellijking met die jongens die deel uitmaken van deze regering zoals moordenaar Bouterse en Brunswijk en die zedendeliqwent Somohardjo, Die rover Abrahams, die oplichter en fraudeur van Alibux, die drugsdealer van Boerenveen, en zo kan ik nog wel even doorgaan met het noemen van criminelen die deel uitmaken van deze criminele regering, maar die lijst is te lang om al die criminelen op te sommen


  Maak melding

 16. Hai boi die criminele Belfort ,
  Dit komt niet zomaar hoor,ik wed erop,
  voor elke crimineel die zich aanmeldt zal die belfort een beloning hebben,een auto,lapje grond,een goudmijn ,geld enz zal hij uitgeven aan deze criminelen. Want de namen zullen niet bekend gemaakt worden,en o,jee wie weet heeft hij velen onder deze criminelen het president en ministerschap belooft en gelijk hebben anderen wanneer ze zeggen dat Belfort strakjes de voorzitter wordt van het amnestie kantoor tevens eigenaar..
  Het amnestie kantoor van Belfort.
  Stel je voor je bent politie agent maar je hoeft niks te doen om criminelen op te pakken ,neen hoor je hoeft niet te gaan zweten en waarom?
  Je plaatst een oproep in de krant of via radioberichten ,roep je de criminelen op om zich aan te melden en dit is alles.

  Hahahahaaaaaaa…


  Maak melding

 17. O ja……gaat het zo in Suriname?

  Nou vertel het mij dan wie hier nou gek is en wie nou echt deugt…….

  Begin Bouterse, brunswijk, de zoon van Bouterse, Ombre, ex presidentHof van Justitie, Lachminarain Dobay DC Nikerie, Rachid Doekhie ( die jaren geleden landbouwers door de MP liet mishandelen), roep Abrahams, roep rechter Anandkoemar Charan, roep advocaat Frank Truideman, roep advocaat Dharmindernath Moerahoe, roep notaris Soerjbalie…….zal ik nog wat namen noemen?

  Ga eerst deze genoemde mensen opvoeden, maar daar heb je de ballen niet voor.

  Je stelt geen moer voor als minister, niets anders dan een schoothondje van Bouterse.

  En nu je koffers pakken en opdonderen allemaal. Stuk voor tuk oplichters van de staat, oplichter van land en volk. Al met al kan de corruptie inmiddels ook worden aangezien als misdaad tegen de menselijkheid!

  Nog een nieuwtje… schijnt dat rechter Alida Johanns tegenwoordig enveloppen van criminelen aanneemt in Nickerie waarvan de inhoud aan de eiser of zijn advocaat niet bekend worden gemaakt…. dit ten overstaan van een volle zaak.

  Dit verhaal is eveneens gecontroleerd en dus de waarheid!

  Nou Bouta, waar begin je?

  En dit noemen we in 36 maanden tijd corruptie met wortel en tak bestrijden? Lik me reet!


  Maak melding

 18. hahahaha Waterkant doet aan censuur absoluut,ik kan geen reaktie plaatsen over het artikel van het gebazel van de NPS plaatsen hahahahah.DEMOCRATIE????


  Maak melding

 19. @isniewaar

  De voorzitter van de Nationale Partij Suriname (NPS), Gregory Rusland, vindt dat president Desi Bouterse zijn pyjama moet uittrekken. Bouterse vroeg dat ooit aan president Ronald Venetiaan. Volgens Rusland heeft Bouterse nu de pyjama aangetrokken, omdat hij niet merkt dat mensen het heel moeilijk hebben. De goederen worden duurder en mensen komen niet uit met hun geld. Volgens hem is het vakantiegeld nu al op, zo bericht Starnieuws vandaag, zondag 4 augustus 2013.

  Rusland leverde op het congres van de NPS vandaag in Grun Dyari veel kritiek op de regering. Volgens hem wordt er slecht beleid gevoerd. Hij haalde tal van voorbeelden aan om zijn stelling te onderbouwen. Rusland merkte op dat de SGS-Pre-Shipment Inspection is ingevoerd, wat het land veel geld kost. Maar, inmiddels is de inspectie opgeschort door de regering. De zaak was slecht voorbereid en moest worden teruggedraaid.

  ‘We praten niet over de 18.000 woningen die gebouwd zouden worden. Over de brug over de Corantijn- en Marowijnerivier, over de fly overs’, zei Rusland. Hij haalde aan dat de vorige minister van Openbare Werken al het geld op de begroting opgemaakt heeft. De nieuwe minister Rabin Parmessar komt doodleuk met een suppletoire begroting, die haast even groot is, sprak de NPS-voorman.

  Hij sprak ook nog over de twee ontheffingen van onderdirecteuren op het ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling door minister Ashwin Adhin. Pertjajah Luhur is hiertegen in het geweer gekomen en vraagt de president om de maatregel terug te draaien. De minister had verklaard dat hij over alles afstemt met de president. ‘Wie praat hier nu de waarheid?’, vroeg Rusland zich hardop af.
  August 4, 2013


  Maak melding

 20. henk molenaar

  kunnen wij ook rechtstreeks naar Rutte bellen om afscheid te nemen van die Antilliaanse eilanden?

  Alles wat niet blank tot op de graat is, lekker op transport zetten naar land van herkomst.


  Maak melding

 21. Goed plan van de minister. wanneer hij ons toegang tot zijn agenda geeft, dan roepen wij de criminelen op, gewoon het kabinet rondgaan, en plannen wij ze allemaal in zijn agenda. wij kunnen dan ook de vragen aangeven die perse gesteld moet worden met het overheidsbankrekeningnummer waar zij op terug mogen storten.


  Maak melding

 22. BELFOR WAS EN IS NOGSTEEDS EEN CRIMINEEL DUS, HET VERSCHIL KENT HIJ NIET MEER.
  EN ZO HEB JE NOG MEER VAN ZULKE AKKE FIETJES IN DE REGERING. VALT NIKS TE VERWIJTEN, HET IS GEWOON EEN BANANEN WINKEL EN ZIT IN DE ZWARTE CULTUUR.

  ZIE MUGABE EN CO, DAT ZIJN DE SYNONIMENEN VAN ELKAAR.


  Maak melding

 23. Maar wat verwacht Belfort ,de niet zo pientere eigenlijk van de criminelen?
  Leeft Belfort in de waan dat er ook goede gehoorzame criminelen bestaan en gaan zeggen van,

  Hallo Belfort,soortgenoot,ik heb je advertenties in de krant gelezen en oproep via radio beluisterd ,en ik ben mij komen aanmelden…HIER BEN IK,SLUIT ME OP!

  PFFffff…..


  Maak melding

 24. De Daltons!

  Deze zelfde oproep heeft Lucky Luck ook gedaan bij de Daltons. Die maken dan een afspraak met Lucky bij the Saloon, komen niet opdagen want ze zijn bezig de bank iets verderop te beroven.
  Alleen domme criminelen geven zich aan.


  Maak melding

 25. Al weer grafieken wijzen dat alles daalt , belfort wie hou je nou voor de gek ,grafieken kan iedereen maken ,maar de werkelijk heid is anders zie grafieken op stanieuws.


  Maak melding

 26. Roybe,jij noemt jezelf ambtenaar en wat heb je deze maand geproduceerd?En lieg niet!!!!!je klaagt dat je salaris snel uitgegeven is.Je hebt toch vier buitenvrouwen en 12 kinderen bij hen. Luister,je bezoeken aan de motjo kampoes mag niemand weten.Je geld gaat ook op aan de hoeren.Laat je toch omscholen en wordt lasser. Een lasser in Suriname verdient 10 keer meer dan een ambtenaar.Lassers werken en ambtenaren luieren, lesie beest.


  Maak melding

 27. Oproepen kost niks misschien een slokje water tegen een droge keel,Als oproepen werkt dan hoeft Belly de sapakara
  geen beleid te maken Belly de sapakara kiest voor de makkelijkste optie,Wie meld zich aan uit de gevangenis ontsnapt tuig die bekent zijn bij de politie of tuig die nog niet bekent zijn bij de politie en hoe zit het met de gene die plannen om te roven mogen die zich ook aanmelden,


  Maak melding

 28. hij moet alle dieven kapot schieten ongeacht ras of kleur, dan houd het een keer op met dit geboefte .
  en ook de ouders van deze waardelose crime klanten goed aan de tand voelen want ze weten vaak hoe de vork in de steel zit .


  Maak melding

 29. Wat ik vreemd vind is dat op het forum de zogenaamde niet rascisten zeer racistisch zijn!
  Onder andere Henk de Molenwiek met zijn symbiot Henk.
  En ze krijgen plusjes.
  Ja nu snap ik er niks meer van.


  Maak melding

 30. Sinds zijn befaamde eerste oproep ruim een jaar terug, hebben zich ruim veertig zware jongens aangemeld.

  Belly mi gudu…..heb je ook foto’s van deze 40 *chinezen* 🙂


  Maak melding

 31. We moeten de koe bij de horens vatten. Suriname heeft liquiditeits problemen, daar kan niemand om heen. Volgens de wet moet deze zelfde “mini ster” het OM aanzetten onderzoek te doen naar de handel en wandel van de “ex mini-ster” van OW&V. Terugkijkend naar hoe een ministerie verworde tot een “familiebedrijf”, bakbawinkri, nepotisme, clientèle, grabbelton, waar deze mini-ster naar eigen inzicht handelde. De minister wordt uit zijn functie ontheven en verder wordt er geen onderzoek gedaan naar de malversaties gepleegd op dit departement. Nu vraagt dit zelfde ministerie om, let wel; 280.000.000 SRD’s. Het verduisterde is naar het moet zijn makkelijk traceerbaar zijn, of is het niet?! Waarom hebben we Trias Politica, het gaat toch om een rechtsstaat of doet het er niet toe. Hier kraait er geen haan naar! Want natuurlijk, je hebt sheriffs en je cowboys en hier zit het verschil in in de huidig Suriname van nu! If you don’t like it you can deal with!


  Maak melding

 32. We moeten de koe bij de horens vatten. Suriname heeft liquiditeits problemen, daar kan niemand om heen. Volgens de wet moet deze zelfde “mini ster” het OM aanzetten onderzoek te doen naar de handel en wandel van de “ex mini-ster” van OW&V. Terugkijkend naar hoe een ministerie verworde tot een “familiebedrijf”, bakbawinkri, nepotisme, clientèle, grabbelton, waar deze mini-ster naar eigen inzicht handelde. De minister wordt uit zijn functie ontheven en verder wordt er geen onderzoek gedaan naar de malversaties gepleegd op dit departement. Nu vraagt dit zelfde ministerie om, let wel; 280.000.000 SRD’s. Het verduisterde is naar het moet zijn makkelijk traceerbaar zijn, of is het niet?! Waarom hebben we Trias Politica, het gaat toch om een rechtsstaat of doet het er niet toe. Hier kraait er geen haan naar! Want natuurlijk, je hebt sheriffs en je hebt cowboys en hier zit het verschil in in de huidig Suriname van nu! If you don’t like it you can deal with! Je kan zeggen wat je wilt het volk waar het in feite omgaat, kijkt aphatisch toe. Dit krijg je wanneer je al je kaarten op het verkeerd paard hebt gezet!


  Maak melding

 33. Piet Paniek: “En ze krijgen plusjes.
  Ja nu snap ik er niks meer van. Wat ik vreemd vind is dat op het forum de zogenaamde niet rascisten zeer racistisch zijn!

  Jij vindt alle kritiek racistisch……zet eens een andere bril op


  Maak melding

 34. Top 10 meest gewenste criminelen die zich in eigen persoon bij belfort moeten aanmelden:

  1 basja bobo
  2 baby dino
  3 Prof mr dr drs ir ing pinochio abrahams
  4 gekke lonnie brunsie
  5 pedofiel somo
  6 etienne boerenveen (drugs)
  7 henk herrenberg (mensenhandel uit china)
  8 Mahinder Jogi (grootschalige landroof)
  9 dilipkoemar sardjoe groothandel in drugs
  10 teveel gegadigden


  Maak melding

 35. Belfort had moeten weten dat zijn uitspraak ‘weinig slimme mannen voor slimme vrouwen’, van toepassing is op de lieden hier op Waterkant.net die zijn beleid afkeuren.


  Maak melding

 36. Ter verduidelijking waar we nu momenteel op bezig zijn is geen “Forum” maar een Panel waar een artikel of zo u wilt een verslag/geval besproken wordt. Door de deelnemers/reageerders en niet elkaar bespreken, dit specifike gedrag geldt op een forum, hier gaat het uitsluitend om het onderwerp te bespreken!! Niet omdat ik het vind maar zo hoort het. Ook is het erg prettig te accepteren dat wanneer de menig van een ander hoe krom ook, gerespecteerd te worden. Een forum, letterlijk “marktplaats” waar je in dit geval waar ter verkoop aanbied. Het centrale plein in elke Romeinse stad. Je had Forum boarium Forum olitorium Forum piscatorium. In de geval brengt je er zelf een onderwerp aan de orde. Dat door een ieder besproken mag worden, dat is waar een Forum voor is, en niet een Panel! Ook rechtspraken werden er gehouden in de oudheid in Rome.


  Maak melding

 37. Een reactie t.a.v. het artikel :
  Nationale Partij Suriname: Bouterse bakt er niets van, omdat ik niet kon reageren onder aan het bewust artikel.

  Ná de diverse reacties gelezen te hebben, kwam ik tot de conclusie dat mijn landgenoten,jammer genoeg,kennelijk liever leven onder een regiem die waarschijnlijk geschoeid is op het communisme i.p.v. de democratie ten volle te willen beleven. Daar kunnen tal van factoren debet aan zijn. Eén van de factoren zou best kunnen zijn dat men totaal géén ambitie heeft zich te willen verdiepen in bestuursvormen en/of op te komen voor hun democratische rechten. Het zou ook best zijn dat men zich helemaal niet bewust is waar het volk eigenlijk via de “Groindwet” recht op heeft, dus wat hun status is en deshalve het bestuur van het land totaal overlaat aan diegenen van wie zij aannemen dat zij het naar eer en geweten zullen doen. Blijkbaar is men er zich niét van bewust dat zij tegerlijkertijd alle verantwoordelijkheid van zich afgegeven hebben en dus ook niets en dan ook niets in de pap te brokkelen heeft.
  Zowel degenen die hetzij het voor de coalitie als de oppositie opnemen beseffen niet dat zij door zó op elkaar af te geven. juist de politieke figuren in de kaart spelen, want men is zó met elkander aan de gang dat de werkelijke oorzaakpersonen uit beeld blijven, en dat vindt men in de politiek wel prima. Vanaf het moment dat het besef tot de bevolking zal doordringen zal ook ervaren worden hoe zaken anders zouden gaan, want dan worden de heren/dames politici zenuwachtig en gaan kennelijk héél rare dingen zeggen en/of doen.
  Ik hoop dat men heel gauw wakker wordt en eindelijk gaat beseffen wat hun eigenlijke kracht en macht is.
  Laat men dus ophouden elkaar in de haren te vliegen en de regeerders goed in de gaten houden.


  Maak melding

 38. Het is nooit mijn bedoeling te reageren, op andermans bevindingen, maar eerlijkheid gebiedt mij daartoe, JRS, u begrijpt de essentie van de zaak. Waren er nog meerdere zou duidelijk.


  Maak melding

 39. GayMAP,is Antilliaans.Hij heeft het te druk met Antilliaanse activiteiten.Hij moet zich niet bemoeien met Surinaamse zaken.Laat hij maar zijn familie, de Antilliaanse schietgrage criminelen uit Seru Fortuna bezighouden.Gelukkig we zijn verlost van zijn herkenningsmelodie.


  Maak melding

 40. wil wel rerageeren op iets anders ik scheld en beleedig niet maar soms kom ik er niet door maar henk molenaar henk en koos zeggen en beleedigen SU soms en zijn er altijdt weer denk dat er af en toe toch met twee maaten wordt gemeeten wie is de baas van dit gedonder ik ben VOOR NDP EN LIJKT HIER WEL EEN ANTIE NDP


  Maak melding

 41. JA MIJN REACTIE OP TIEN KOEIEN EN EEN NIEUWE ZUNDAP KWAM NIET DOOR OMDAT ER WAARHEID IN SCHUILT DEZE LIED IS EEN OOG OOR OPENER EN NIET TOT KWAAT BEDOELDT WAT ANDEREN ER WEL VAN WILLEN MAAKEN


  Maak melding

 42. Criminelen melden zich zogenaamd aan bij belfort om de gemeenschap te doen geloven dat ze zijn opgepakt en de zaak dus opgelost maar over een paar dagen weer vrij rond te lopen.Grove vorm van misleiding dus.
  Tjin liep sie had hiervan gewag gemaakt.


  Maak melding

 43. Maandag 5 augustus 2013 om 21:59 uur, door Henk Molenaar

  Dus de teksten van jou en je collega .
  Waar jij ook op reageert.

  Alles wat niet blank is tot op het bot het land uit?

  Hoop dat jullie dit soort uitspraken ook durven te doen op straat.

  Succes maar zoals ik het eerder heb gemeld jij bent voor mij een viezerik.


  Maak melding

 44. Maandag 5 augustus 2013 om 21:59 uur, door Henk Molenaar

  En trouwens wat hebben Antillianen met dit onderwerp te maken.
  Dat is toch het luxe probleem dat jullie mooie landje zelf moet oplossen.
  Waar was jullie Rutte laatst Antillen toch?
  Maar die reisjes die betaald hij allemaal uit zijn eigenzak!

  Maar ik ben blij dat ik nu weet dat jij vanaf wal staat te schreeuwen!
  Want je geeft aan dat jij in Nederland zit!


  Maak melding

 45. Beste Piet Paniek:

  De SLM vlucht van vandaag is weer uitgesteld….

  Moet je president weer eens een heel belangrijk bezoek brengen aan een bananenrepubliek om zijn drugszaken te regelen of het gestolen goud van Suriname weg te brengen?


  Maak melding

 46. Over racistisch gesproken.

  Dit kwam ik zojuist tegen op een hindu site

  blanke misbruiken hindoes

  Jullie Vroegen Zich Af Waarom Geen Bakara Hier
  1ste ze willen alles weten over ons cultuur
  2ste ze gebruiken ons geloof voor die moersoe onzin sex
  3ste ze proberen lief tegen jullie doen dat niet zo zijn
  4ste alle bakaras zijn zo ze liegen veel ze denke hoppe kees die koelie of hindoe of moslim misbruiken voor sex
  5ste sommige meiden doen koppig zijn de klus kwijt ze luistere niet naar ouders en naar geloof
  als jullie willen haten
  moet je niet op deze hyves zijn
  ga maar dan naar een bakara man of jonge hyves
  als je hier niks te zoeken hebt

  pas op voor moslims en bakaras waarom lees maar en pas op voor loverboys moslims


  Maak melding

 47. Dinsdag 6 augustus 2013 om 09:12 uur, door Henk Molenaar

  Wederom klets je weer uit je nek over onze lieve moordenaar die we ooit hopen op te hangen aan de onderkant van een slm in vlucht!
  Dus zeg niet dat ik fan ben van deze indiaan!
  Dat hij jouw rodelap is of jou iedere keer een stijve bezorgd dat is jou ding maar jij blijft iedere keer maar zeiken over wat er allemaal verkeerd is in Suriname .
  Waar ik me aan erger is als we iets over Nederland terug zeggen dan ga je alles proberen te verbloemen en goed te praten.
  Bijvoorbeeld: er is geen armoede in Nederland!
  Er zijn geen voedselbanken?
  Ben jij persoonlijk ooit bij zo’n bank geweest en heb je ooit meegeholpen met deze vrijwilligers ?
  Eindhoven heeft op dit moment meer dan 250 kids onder de 18?jaar die op straat leven!
  In Nederland zijn meer dan 60000 mensen ondergedoken omdat men schulden heeft!

  Volgens mij hoort dat niet in een mooi land als Nederland!

  Ja en dan klopt jouw opmerking terecht daar wordt ik hysterisch van!


  Maak melding

 48. democratie bestaat niet wie gelooft er in,. dus het is ver te zoeken in Suriname, dus wat minister Edward Belfort van Justitie & Politie zegt is lachen en nog mals lachen, er wort toch hun straffen worden nooit bevestigt, bevolking wordt misleid


  Maak melding

 49. @Henk Molenaar,

  Wat is er racistisch aan? Het zijn toch ware dingen?

  Blanken willen toch alles weten over anderen om ze te kunnen domineren? Blanken misbruiken toch Tantra voor Tantra-sex? Blanken praten toch zoetjes tegen je, maar zodra je je omdraait beweren ze dat je de duivel zelfe was? Blanken gaan toch naar Azie voor sex? Hindoestaanse meiden zijn toch in de val getrapt van de ongeoorloofde seks die de bakra’s promoten en verwerpen hun eeuwenoude en oerdegelijke Dharma-concepten?

  Volgens mij staan er allemaal waarheden hoor. Denk er maar zelf over na! Van racisme is hier echt geen sprake, misschien wel van veralgemenisering.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.