Zesde avondvullende voorstelling van Roué Verveer

2

Vanaf oktober gaat Roué Verveer weer door het hele land touren met een nieuwe cabaretvoorstelling ‘FF Wat Anders’. Van 1 oktober t/m 7 november 2013 gaat Roué eerst dubbelvoorstellingen spelen met zijn goede vriend en collega comedian Murth Mossel.

Beide comedians zullen een deel van hun voorstelling spelen in de zogeheten try-outs. Daarna zal Roué door het hele land solo gaan optreden met ‘FF Wat Anders’. In deze zesde avondvullende voorstelling gooit hij het roer om. De stand-up comedian in Roué komt meer naar voren.

Één ding verandert niet: u gaat zoals gewoonlijk naar huis met buikpijn van het lachen!. Klik hier voor de speellijst.

Lees ook:
Roué Verveer’s voorstelling ‘Typisch Surinaams’ van start‘ | via Suriname.NL.

2 REACTIES

  1. Ben er geweest en heb heel erglachen/genoten. Je boodschap was ook duidel..Hopelijk hebben de vele Su ouders die daar waren iets van de boodschap begrepen meenem en positief kunnen toepassen bij hun opvoeding. Natuurlijk niet zo exstrrrreem als in onze tijd,maar het beleefde mag er wel kunnen zijn . Overigens lach ik nogsteeds om dat van je tante . Omoe joe zo gehaaaate tante bing tof.IK kijk vol belangstelling uit naar je volgende voorstelling.Suc6 en bigi odi.
    Glenny.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.