Bouterse informeert NDP over ontslag ministers

51

PARAMARIBO, 13 jun – President Desiré Bouterse heeft de leiding van zijn politieke partij NDP geïnformeerd over het ontslag van twee van zijn ministers. De stap werd nodig geacht vanwege ontwikkelingen in de partij. Volgens de Times of Suriname hebben delen van de partij moeite met het vertrek van vooral Ramon Abrahams als minister op Openbare Werken.

Er zou een ‘gespannen sfeer’ heersen sinds bekend werd dat Abrahams de koffers moest pakken. Hij heeft samen met partijgenoot Ginmardo Kromosoeto (Ruimtelijke Ordening Grond & Bosbeheer) plaats moeten maken. Abrahams zou op een redelijk grote aanhang kunnen rekenen binnen de NDP. Een zorgpunt binnen dit deel is hoe het staat met de verkiezingscampagne. Abrahams heeft zich door de jaren laten kennen als een bekwame campagneleider.

Van de nu ex-minister wordt verwacht dat hij aanblijft als organisator van de campagne. Bouterse heeft tijdens een bijeenkomst met de partijleiding een tipje gelicht van zijn politieke sluier. Hij zou zich vooral druk maken om de aanloop naar de verkiezingen van 2015. Bepaalde stappen moeten in dit licht worden gezien. De partij wil onder meer een ruimere zetelwinst in de districten Wanica, Saramacca en Nickerie. Rabindre Parmessar is getipt als nieuwe topman op Openbare Werken.

51 REACTIES

 1. Persoonlijk heb ik absoluut géén moeite met het vertrek van Ramon Abrahams als minister op Openbare Werken.
  Had al véél eerder moeten geschieden!!!! Deze man is totaal niet capabel gebleken.

  Met zulke figuren/matie`s gaat Suriname nooit vooruit!!! Datie Bouta moesoe Sabie!!! Wij willen vooruit gang!!!

  Groet,Ram Ram,Goeda Hafies (Veel Wijsheid!!!)


  Maak melding

 2. “Er zou een ‘gespannen sfeer’ heersen sinds bekend werd dat Abrahams de koffers moest pakken.”

  Ja ja er heerst een ‘gespannen sfeer’ in jullie hoofden en dat al sinds mei 2010, vanaf 2015 zullen jullie met een permanente koppijn rondlopen!!!!!

  Niets gespannen sfeer binnen de best georganiseerde politieke partij die Suriname ooit gekend heeft, eigenlijk is het niet eens een politieke partij maar een beweging die strategisch zijn meerdere niet kent in Suriname.

  2015 NDP komt eraan, al die andere partijen die nu van de daken schreeuwen dat ze in ledenaantallen groeien, we zullen zien wanneer de NDP zijn verkiezingsmachine heeft opgestart, we gaan voor 30 zetels.


  Maak melding

 3. Alles moeten ze onderzoeken van deze man. Wij geven niks weg!Bouta doe wat.Als je ekte, ekte….. van Suriname houd.

  Bouta in dit opzicht moet je in Suriname óók voor uitgang brengen!!! Goed voorbeeld doet goed volgen!!!

  Groet,Ram Ram,Goeda Hafies (Veel wijsheid!!!)


  Maak melding

 4. Off topic maar toch.

  Onderstaande gecopieerd van de ingezonden stuk van de kwakzalver Hardeo Ramadhin. ja de man die zichzelf politiek analist noemt, maar die steeds met front propoganda bezig is en om het Surinaams volk dom te houden komt hij steeds met zijn banale nietszeggende stukken.

  “Oproep aan de Surinaamse kiezers

  De tijd van gouden bergen beloven, intimideren, geschenken geven, liederen zingen op het podium moet nu voorgoed voorbij zijn. Deze oproep geldt voor alle politieke partijen in Suriname (voor de VHP, NPS, BEP, NDP, PL. etc.). ”

  Dit gaat noch wel.

  “De Surinaamse kiezers moeten leren om politieke leiders te kiezen die ons nationaal en internationaal op de wereldkaart kunnen plaatsen. Als onze president, onze vice-president, onze ministers, onze volksvertegenwoordigers en onze ambassadeurs het Surinaamse grondgebied verlaten, moet de wereldgemeenschap geen op- en aanmerkingen maken.”

  Hier gaat deze domme man totaal de mist in en hier laat hij duidelijk zien dat hij een lichtgewicht is die van politiek geen snars heeft gevreten, dom gelul dus. Maar ook hoe kleindenkend hij is.

  1. Suriname stemt niet op politieke leiders maar op politieke partijen
  2. Wanneer Surinamers gaan stemmen weten ze niet wie de President, vice-president , ministers of ambassadeurs worden
  3.De wereldgemeenschap geen op of aanmerkingen hebben, hier bedoeld hij dus Nederland mee en dat is voor hem dus de wereldgemeenschap, zo dom en achterlijk.

  Waarom is het niet een moment in deze man opgekomen om de Surinamers op te roepen om te stemmen op partrijen die een duidelijk verkiezingsprogramma hebben, waarin staat beschreven hoe men denkt Suriname te ontwikkelen, je hoeft er niet mee eens te zijn, maar dat zou een vereeiste zijn van elke politieke partij.

  nee doet hij niet, want geen enkele front partij heeft ooit een verkiezingsprogramma geschreven of aan het publiek getoond, dat kunnen ze niet alleen de NDP heeft zo’n een programma die door iedereen gelezen kan worden, je hoeft er niet mee eens te zijn maar ze hebben het.

  “Onze president moet zich naar alle plaatsen van deze aardbol onbevreesd kunnen begeven. Over twee jaren gaan de Surinaamse kiezers weer de gelegenheid krijgen om hun politieke leiders te kiezen. Maak goed gebruik van uw democratisch recht en kies leiders die Suriname binnen enkele jaren ons land op het niveau van Singapore kan brengen. Een verstandig mens (een verstandige kiezer) heeft slechts een half woord nodig om de juiste en correcte keuze te maken.”

  Zie bovenstaande commentaar nogsteeds dom gelul om het volk van Suriname dom te houden. deze man is een fronter die is blijven steken in de jaren zeventig politiek. Hij heeft gelijk het volk is wakker nu en zal graag willen weten welke politieke partijen een programma hebben die Suriname tot een singapore zullen maken, enne onze President hoeft niet naar alle plaatsen in de wereld af te reizen een paar landen is voldoende maar vooral hoort hij in Suriname te zijn om leiding te geven aan de ontwikkeling van Suriname.

  Ik vraag me in gemoede wel af als de VHP’ers allemaal buitenlanders zijn of voor het buitenland werken, ze hebben het steeds over het buitenland en bijna nooit over Suriname.

  trouwens deze man had een ingezonden stuk gestuurd die te vroeg geplaats was, daarin beschreef hij hoe overweldigend het bezoek van santokie in Nickerie niet was, wat bleek santokie had het bezoek afgezegd en GFC had de ingezonden stuk al geplaats. Ja zo’n kwakzalver is het.

  I rest my case


  Maak melding

 5. “De mensen zijn gelijk; niet afkomst, alleen deugd maakt dat er verschil tussen hen is”. Voltaire

  “I am not a teacher but an awakener”

  Groet,Ram Ram, Goeda Hafies (Veel Wijsheid!!!)


  Maak melding

 6. bouterse moet de gekozen vertegenwoordigers van het land informeren.
  Dit is de zeveelste trap van in het gezicht van onze jonge demaratie


  Maak melding

 7. De President heeft de volksvertegenwoordigers uit beleefdheid per brief gemeld dat de ontslagaanvraag van de Ministers is ingewilligd, meer dan voldoende.

  Volgens de Surinaamse grondwet mag de President elke minister naar believen ontslaan en daar is geen enkele rol voor de volksvertegenwoordigers weggelegd.

  Dat vene op zo’n bank zat te huilen omdat de President niet naar de DNA is gekomen, komt alleen omdat deze oude seniele man, niet eens weet wat in de grondwet staat. Zo zielig en triest zijn de fronters, Presidentje spelen en niet weten wat de rol inhoud.


  Maak melding

 8. @ Afu Sensie

  Je verdoet hier kostbare tijd met het vergoeielijken van bandieten en struikrovers. Stroop liever je mouwen op en ga aan het werk. Met dit geneuzel blijf je voor eeuwig een AFU SENSIE oftewel een HALVE GARE !


  Maak melding

 9. @Afu Sensie, op z’n minst vreemd dat als je ontslag krijgt ivm corruptie en NIET vervolgd wordt. Ramon Abrahams moet iedere cent die hij heeft gestolen teruggeven aan het volk inclusief rente. En Bouterse moet niet alleen zijn partijleden infomeren maar ook het volk.

  Als Abrahams op een redelijk grote aanhang kan rekenen binnen de NDP, dan moeten zijn trawanten ook plaatsmaken voor integere partijleden. Het steunen van een corrupte parlementariër is niet verenigbaar in een democratische rechtstaat.

  Graag jouw antw. hierop, zonder Front erbij te halen. Front is geen issue in deze discussie.

  Het moge duidelijk zijn dat incompetentie en corruptie binnen de NDP hoogtij viert.


  Maak melding

 10. “Je verdoet hier kostbare tijd met het vergoeielijken van bandieten en struikrovers. ”

  Begrijpend lezen kan nooit je sterkste kant geweest kunnen zijn. Voor jou informatie ik heb FRONT (die bandieten en struikrovers) NOOIT vergoeielijkt.

  Afu sensie oftewel halve gare, ja hoor Michael oftwel ezel.


  Maak melding

 11. deze man heeft letterlijk schijt aan de regering/parlement,hij doet wat hij wil zo heeft hét volk hem ook aangesteld/gemachtigd..

  in een goed democratie,zou hij allang het veld hebben geruimt c.q. weg-gejaagd ,jawel door die zelfde volk..,,

  maar helaas omdat WIJ een peop volk zijn,moeten wij dit accepteren..zo is dat en niet anders..

  grote bla bla bla van generlei waarde..


  Maak melding

 12. ” op z’n minst vreemd dat als je ontslag krijgt ivm corruptie en NIET vervolgd wordt. Ramon Abrahams moet iedere cent die hij heeft gestolen teruggeven aan het volk inclusief rente.”

  Bovenstaande beweerd ene koos.

  koos weet dus nogsteeds niet, na alle berichten in de media dat de minister s niet zijn ontslagen maar dat ze hun ontslag hebben ingediend en die inmiddels ingewilligd is.

  ramon abrahams moet ieder cent teruggeven aan het volk met rente schreeuwt koos van de daken, blijkbaar weet koos nogsteeds niet dat Suriname een democratische Rechtstaat is, waarbij je onschuldig bent tot het tegendeel is bewezen voor de onafhankelijke rechtbank.

  Als jij koos dus weet van hebt dat Abrahams geld van het volk heeft gestolen, dan hoor jij koos naar de politie te stappen met je bewijs, dat wordt onderzocht, mocht het kloppen wordt de nu ex-minister gearresteerd en dan voorgeleid.

  Nu weet ik 100% zeker dat jij geen enkel bewijs voor diefstal heb, ergo geen enkele fronter heeft enig bewijs, dus jou domgeklets moet je in het vervolg voor jezelf en je frontmaatjes houden.


  Maak melding

 13. @ Afu Sensie

  Begrijpend lezen is voor jou een brug te ver.

  Ik heb geen voorkeur noch uitzondering gemaakt voor welke partij dan ook. Voor mij zijn het allemaal bandieten en struikrovers, die de politieke winst misbruiken om hun eigen zakken te vullen ten koste van het Surinaamse volk.

  Alleen een ezel stoot zich aan dezelfde steen. Als ik jou bijdragen over de tijd lees dan staat het bol van adoratie van menige struikrover en bandiet.

  Wake up man and get a life !


  Maak melding

 14. @ Afu Sensie
  Ook u weet best dat de tekst “positie ter beschikking stellen van de president etc.” Het zelfde is als ontslagen worden. Er is alleen vooraf afgesproken geen ruzie te maken en er wordt een niet schadelijke reden opgegeven (goed overleg/ prive prioriteite/ gewijzigde beleidsinzichten). Zo gaat dat over de hele wereld.

  Het is heel prettig te lezen dat u vindt dat Suriname een democratische rechtstaat is.
  In een democratische rechtstaat komt de uitvoerende macht naar het parlement indien men in het parlement daar om vraagt. Mevrouw Simons heeft volgens de parlementaire regels de president verzocht te komen. De president heeft het parlement met een nietszeggend briefje genegeerd. Dit is niet alleen het schofferen van de parlementaire regels, maar ook van de rechtstaat, het volk en de eigen partij, coalitie en oppositie.

  Dat er later wel vanwege politiek gedoe in de eigen partij uitleg gegeven moet worden geeft aan dat Suriname geen rechtstaat is maar een dictatuur. Een dictatuur met een heel zwakke leider.

  Deze leider heeft namelijk nog slechts de kleinst mogelijke meerderheid (26,5 plus 0,5) en gedoe in zijn eigen achterban. De wil loze slaafse parlementariërs zullen beginnen te rekenen en onderzoeken wat hun kansen zijn. Dat leidt tot 1 jaar en 11 maanden onrust en gezwets.
  De president is nu de 2de man in de partij geworden want zodra Abrahams besluit de partij/campagne kas ook als prive bezit te beschouwen en op te stappen is de President een ridder te voet geworden. Somohardjo en Brunswijk zullen hem dan publiekelijk uitkleden tot een keizer zonder kleren.

  Een keizer a la Bokassa met alleen maar gebroken (verkiezings) beloften en Bermretoriek.

  De vos verliest wel z’n haren maar niet zijn streken. Het ontslag kan ook een poging tot een meester zet zijn .
  1) Abrahams hoeft zich niet meer te verdedigen ten aanzien van de lege kas van O&W en het gevoerde wanbeleid.
  2) Abrahams kan zometeen in staat gesteld worden om de laatste kip die nog eieren legt (Staatsolie) helemaal kaal te plukken.

  Afu sensie je hoeft niet te zeggen dat ik een raaskallende fronter ben. Al mijn voorspellingen komen helaas uit. Ik zit namelijk dichter bij het vuur dan U.


  Maak melding

 15. Abraham heeft zich verkeken op de gevolgen van zijn handelen.Hij had beter moeten weten of kunnen weten.Ik ben daarom van mening dat er duidelijke wetgeving in Suriname gemaakt moet worden om de integriteit van politici te behoeden.Bestuurders moeten mijn inziens alle belangen afbouwen die ze met het bedrijfsleven of met familiebedrijven hebben. Met deze wetgeving kan men bestuurders die in de fout gaan verwijten dat ze de wet hebben overtreden.


  Maak melding

 16. @Afu Sensie,

  “Nu weet ik 100% zeker dat jij geen enkel bewijs voor diefstal heb, ergo geen enkele fronter heeft enig bewijs, dus jou domgeklets moet je in het vervolg voor jezelf en je frontmaatjes houden” ???

  * Als je het zo stelt had Abrahams rustig op zijn pluche kunnen blijven zitten en afwachten op het onderzoek. Een onschuldig heeft niets te vrezen toch ? Feit dat Bouterse zijn ontslag heeft ingewilligd zegt al genoeg.

  “Blijkbaar weet koos nog steeds niet dat Suriname een democratische Rechtstaat is, waarbij je onschuldig bent tot het tegendeel is bewezen voor de onafhankelijke rechtbank”

  * Tenzij je Desi Delano Bouterse heet dat wetten nodig heeft om uit de bak te blijven. 🙂 lol je bent goed bezig Afu Sensie whahahahaa je argumenten raken kant nog wal.


  Maak melding

 17. michael dat jij vind dat allemaal bandieten en struikrovers zijn is voor jou rekening, niet de mijne, goed. I already get a life, can you say that as well, i second that.

  Koos je dom gebrabbel daar reageer ik niet meer op, goed.

  Jojo,

  De wens is de vader der gedachte zegt men, zo lees ik je reactie ook.

  Ik weet niet dichterbij welk vuur je staat, maar als ik je reactie zo lees dan is het wel de front vage vuur.

  Suriname is geen rechtstaat maar een dictatuur volgens jou, ik hoop niet dat je vanuit ga dat ik je ooit nog serieus neem.

  Slaap lekker jij dom raaskallende fronter, je ziet ze duidelijk vliegen.


  Maak melding

 18. De bandieten en struikrovers zorgen goed voor elkaar. De bodem van de schatkist is al leeg, een partij goud is verdwenen en nu wordt de blik verruimd. De grootste PIMP van het zuidelijk halfrond wordt waarschijnlijk de hoogste struikrover van de enige winstgevende onderneming van het land. Deze roversbende wil al heel lang dit bedrijf uit de schoot van de staat halen en privatiseren. De reden kan alleen zijn om op een legale wijze alle aandelen van het bedrijf in handen te krijgen. Na de concessies voor de goudwinning hebben ze dan ook de oliewinning volledig in hun handen. Wanneer komt het Surinaamse volk in opstand en jagen ze deze roversbende de Atlantische Oceaan in !!

  Bron: Suriname Herald

  13 juni 2013 – 00:03

  Abrahams mogelijk directeur van Staatsolie

  Suriname Herald verneemt dat de ex-minister van Openbare Werken Ramon Abrahams de leiding van Staatsolie Maatschappij Suriname N.V. (Staatsolie) zal overnemen.

  Abrahams zal de huidige directeur Marc Waaldijk opvolgen die in oktober 2013 met pensioen gaat. Gespeculeerd wordt dat ook voor de ex-minister van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer Ginmardo Kromosoeto iets bijzonders is weggelegd.

  Scenario

  Volgens een politieke bron is de hele heisa rondom het ontslag van de twee bewindslieden een scenario. Het ontslag was allang gepland, alleen werd het juiste moment afgewacht. “Dit is een politieke manoeuvre om de aandacht van de samenleving van de gouddeal, die in allerijl binnen een dag is doorgedrukt in De Nationale Assemblée, te doen verslappen.”

  Een andere reden die door de politieke bron wordt gegeven is dat zowel Abrahams als Kromosoeto de grote veldwerkers zijn. Zij zijn ontlast van hun zware taak als ministers, zodat zij zich volledig kunnen concentreren op het veld.

  Een derde reden die wordt gegeven is dat Abrahams en Kromosoeto plaats moesten maken, vanwege de leiderschapsstrijd die binnen de NDP gaande is.


  Maak melding

 19. @ Afu Sensie

  Normaal Nederlands is al een probleem voor jou en die halve zool Engels maakt het nog bondiger.

  Kom uit je hangmat en doe iets nuttigs, dan al die goed bedoelde adviezen te bestrijden met slap gelul !


  Maak melding

 20. @ Medusa

  Je bent een helderziende Medusa. Ik was ook die zelfde mening toegedaan, maar jij zag het duidelijker in je glazen bol.

  Thanks man.


  Maak melding

 21. @michael
  Het was geen glazenbol but my practical good sense and judgment gained from experience rather than special knowledge from school or study!


  Maak melding

 22. Ai Baja

  Die fronters zijn in paniek,

  De ene deel ziet scenario’s en de andere deel ziet een breuk waarbij Abrahams eventueel zelfs met de NDP kas vandoor zou kunnen gaan en op de koop toe alle gestolen gelden plus rente terug moet betalen.

  Zo heb je ene michael, die simpele ziel ziet de ene na de andere scenario. Hoe iemand dit allemaal kan bedenken kan alleen door hallucinaties.


  Maak melding

 23. Die domme paarse massa maar wachten op 18000 woningen,driebaanswegen,flyover,diepzeehaven,
  Wacht maar tot jullie een ons wegen.
  Hoe meer je ze bedriegt,vernederd, op ze neerkijkt,onderdrukt hoe meer ze jou aanbeden die paarse ezels onder leiding van afu sensie ,pero,paraman, alleen.


  Maak melding

 24. Sang ik heb het bijna gemist michael had gereageerd en wat zegt die michael

  “Normaal Nederlands is al een probleem voor jou en die halve zool Engels maakt het nog bondiger.”

  Kan je mij vertellen wat je precies met “bondiger” bedoeld.

  Trouwens ik hoop niet dat je je dom gelul hier als een advies beschouwd, because that will make you a fucking idiot.


  Maak melding

 25. RASHID DOEKHI MET ZIJN GROTE VAAK GORE BEK MOETEN ZE MINISTER VAN HOPELOZE ZAKEN MAKEN.HIJ IS DE GROOTSTE LUL BINNEN DE NDP.EEN SCHANDE VOOR DE NDP.HOE KAN ZO IEMAND JOUW VERTEGENWOORDIGEN MINISTER PRESIDENT. PRESIDENT BOUTERSE JE BENT OMRINGT MET OPLICHTERS, DIEVEN EN ANDERE UITSCHOT. HOU HET EER VOOR JEZELF EN STOP MET REGEREN, ANDERS ZAL JE STEEDS EN STEEDS MEER IN DE VERDRUKKING KOMEN.U HEEFT AL GENOEG OP UW KERFSTOK.


  Maak melding

 26. degenen die dit gedrag van drugs crimineel en massamoordenaar bouterse goed keuren zijn naar mijn stellige overtuiging stommer dan de achterkant van varkens.


  Maak melding

 27. @ Afu Sensie

  Binnenkort komt bij Staatsolie een functie vrij: BORO MANG

  Niks voor jou? Hoef je niet de hele dag in je hangmat te lummelen !


  Maak melding

 28. =Ik zou zeggen dat Bouterse en al zijn mannen/vrienden het veld moeten ruimen en er moeten nieuwe verkiezingen komen.

  =Ze zijn allemaal een pot nat als het gaat om fraude, oplichterij, en eigen zakken vullen.

  -Zelfs de doden hebben geen rust bij deze regering.

  ==Lees maar een kort stukje tekst::::;

  PARAMARIBO – Begrafenisondernemers hebben tussen de SRD 150.000 en SRD 300.000 tegoed bij de Staat. De betalingsachterstand is in 2012 opgebouwd. De ministeries van Binnenlandse Zaken, Justitie en Politie en Sociale Zaken en Volkshuisvesting hebben de schuld gemaakt.

  Volgens de ondernemers wordt er misbruik gemaakt van de mogelijkheid die nabestaanden hebben om bij SoZaVo aan te kloppen als de ze kosten voor de uitvaart niet zelf kunnen dekken. “Het blijkt dat nabestaanden wel in staat zijn te betalen en achteraf het bedrag van maximaal SRD 2.000 declareren bij het ministerie”, zegt een begrafenisondernemer.


  Maak melding

 29. Afu Sensie, kijk zo kennen we jullie paarse paupers weer. Als het je niet uit komt komen de volgende argumenten weer op tafel:

  1) het klopt niet
  2) het zijn leugens
  3) front zit erachter
  4) daar reageer ik niet meer op
  5) Olland zit er achter

  Met andere woorden veel geschreeuw en weinig wol. Tot op heden heeft het NDP weinig bereikt in Suriname. Die 18.000 huizen, wegen en bruggen komen er niet. Bouterse weet dat, jij weet dat en ik weet dat. Wat Bouterse doet is een aanslag plegen op de intelligentie van de goedgelovige Surinamers en dat is triest. Deze mensen snakken naar welvaart. Maar goed in 2015 wordt er afgerekend met deze criminele regime en komen er betere tijden aan voor Su.


  Maak melding

 30. Elke keer als je denkt dat Bouterse en zijn 40 rovers niet nog dieper kunnen zakken vinden ze een nog lagere verdieping.

  Struikrovers Abrahams heeft nooit iets gepresteerd dan liegen en bedrieg en nu mag hij zonder enige kennis van zaken directeur worden vaan heg enige Surinaamse bedrijf dat prima presteert.

  En het volk van Suriname deed een plas en alles bleef zoals het was….

  Diep triest


  Maak melding

 31. Hij wil winnen in Nickerie, Saramacca. Mooi niet! Van Nickerie tot half Paramaribo wordt de deelstaat Harivart. Daar krijgt hij geen voet aan de grond.


  Maak melding

 32. het klopt inderdaad..

  soort zoekt soort.. zie daar hét ressultaat..

  deze boeven bende is omringd met crimienelen,verkrachters,rovers,drugs-dealers,moordenaars en zie de resultaten..

  de hoofd verdachte moordenaar 8-12-1982 begint te lijden aan verstands-verbijstering de kluts kwijt te raken..

  nu moet hij zich zelf re-shuffelen einde oefening..


  Maak melding

 33. Zogenaamd ontslag om de kiezers zand in de ogen te gooien. Ramon wordt eervol ontheven om de verkiezings campagne achter de schermen voor te bereiden.


  Maak melding

 34. Don Corleone heeft zijn Capi’s voor alle zekerheid ge informeerd.Zij zijn tenslotte de stongfoetoe’s waarop zijn vrijheid gestoeld is.Trafassie no dé.


  Maak melding

 35. GMAP, Suriname heeft 30000 woningzoekenden en het NieuwFront heeft nooit actie ondernomen om de woningnood te lenigen.Waar kletsen jullie over???????????????Kom met een goed alternatief stelletje gifgroene gifkikkers. Het woningvraagstuk is in elk geval door de NDP hoog op de agenda geplaatst.En men gaat zijn best doen om het woningvraagstuk op te lossen.Het is toch bizar dat er in vele huishoudens meerdere generaties moeten wonen. GMAP, kom met een goed alternatief om dit vraagstuk op te lossen.


  Maak melding

 36. RobG,
  jij bent schandalig dom .
  Mijn alternatief is toch duidelijk? die hele criminele bende onder leiding van van bouterse met de vuilnis man meegeven.het woning vraagstuk zal ook daar blijven zoals velen anderen beloftes yu buroki


  Maak melding

 37. @ RobG

  Die beloofde 30000 woningen komen er heus wel, alleen niet voor de doorsnee Surinamer. Die komen allemaal in de goudwinningsgebieden, Areas of Interest etc. Daar kunnen die matties van de struikrovers en bandieten hun slaven in huisvesten.

  Die hoofdrover beloofde ooit dat hij ” ALTIJD CONTANT BETAALD” !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.