donderdag, juni 20, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentJetty Mathurin met 'ConsulTAANTE' in het Luxor Theater

Jetty Mathurin met ‘ConsulTAANTE’ in het Luxor Theater

-

Does Travel - naar Suriname

Jetty Mathurin is zondag 14 april a.s. in het Luxor Theater te Rotterdam te zien met haar voorstelling ‘ConsulTAANTE’. De premiere van het stuk vond plaats in het De La Mar theater op 11 november vorig jaar en nu komt Jetty naar de havenstad. Ze heeft zin in haar nieuwe voorstelling.

“Het is mijn commentaar op de huidige economische situatie in Nederland. Het is crisis roept iedereen, maar niet in mijn voorstelling. Taante geeft tips hoe je de recessie de baas kan blijven. Veel van deze tips zijn hilarisch. Ik vind het heerlijk om mensen aan het denken te zetten maar vooral ook te vermaken. Het is juist in tijden van ‘crisis’ nog belangrijker om hard en veel te lachen”, aldus Mathurin.

Ook Stanley is van de partij en heeft een beurs gekregen; weliswaar een lege beurs maar Stanley zou Stanley niet zijn als hij geen kans zag om die beurs binnen afzienbare tijd uit te laten puilen.

En omdat het crisis is krijg je nu 7,50 korting. Bekijk de actie hieronder:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

23 REACTIES
 1. Waarschijnlijk weer een show waarbij een zwarte haar eigen cultuur belachelijk maakt om een wit publiek te entertainen.

  Oeps ….ConsulTaante & Tante ES, zie de overeenkomst.


  Maak melding
 2. Ach GMap,

  Heb jezelf 2 plusjes gegeven ….applausje ! Je hebt het wel druk zeker.

  De vergelijking die je trekt gaat helaas niet op, maar ja hoe kun je dat uitleggen aan een informant.


  Maak melding
 3. Tja door alleen negatief nieuws uit Suriname te plaatsen en uit Nederland meerendeels positieve berichten.

  Vergelijk jij zwarte Nederlanders maar met zwarte Amerikanen, want dat doen ze graag in Nederland. Zwarten in Nederland zijn vrijwillig naar dat land gegaan, dat kun je niet zeggen van de afro Amerikanen.

  Die opo colori mentaliteit van de zwarten in Nederland is overal zichtbaar. Hoe lichter je partner hoe meer verheven men zich voelt. In Amerika is geen enkele sprake van dus …….ga jij maar verder met je kromme vergelijking en je witte chick aan je arm.

  Microsoft heeft deze site allang op lijst van dubieuze websites staan. BVD en NSA bezoeken deze site regelmatig…..they are wachting you.

  I rest my case.


  Maak melding
 4. Voor een euro verkoopt taante nog haar moesje met deze crisis.

  Stenley wil een beurs van tante. Taante geeft hem een lege beurs. Taante, ´een beurs, een beurs, me mars. De centjes van tante in het spaarvarkentje moeten met Consultaantje vele malen meer opbrengsten opleveren.

  A baja tante. Tantje bing hab bie wan kweekje, stenley,sa bing fin nie ondro wan balkon, maar die a kweekje kon bigie. A tak Taante giem wan bigie bo osie!


  Maak melding
 5. PARBO: Ik weet niet waar jij geweest bent in de states, maar overal zowel in de states, het Caribisch gebied Afrika komt het fenomeen opo colori mentaliteit voor.

  En om in de states te blijven heb ik het niet eens over black on black crime, en de onderlinge diskriminatie onder de gekleurde bevolking, blacks on blacks, Latinos vs. blacks, blacks vs. latinos, Africans vs afro Americans en omgekeerd en vooral Afro Americans vs blacks from Caribean origin, die voor apen worden uitgemaakt.

  Dus Parbo je roept maar wat zonder erbij na te denken of kennis van zaken te hebben NDP eigen.Stoere taal grootse plannen, maar altijd falen.

  En om in termen van de US te spreken:If i listen to your words wouldt i say: you are a man who doesnt know how to sell the contradiction.

  En ja de BVD en de AIVD en NSA houden deze site in de gaten, om het NDP- uitschot en corrupt geboefte van minuut tot minuut te volgen,omdat het publiek geheim is dat hun leiders drugsdealers en massamoordenaars zijn!

  En ja ik heb GMAP geplust want hij heeft gewoon gelijk basta!!!


  Maak melding
 6. Ik wordt misselijk van deze vrouw, dat eeuwige achterlijke gedoe, stomme taante…… dat station zijn wij allang passe. We leven in 2013, doe geen dingen die ons als Suri’s achtergesteld bestempelen


  Maak melding
 7. Af en toe, snap ik deze gasten niet!

  Ipv trots te zijn op mevr. Mathurin, die het presteert om in theater Luxor op te treden, zijn ze boos.
  Je moet wel erg goed zijn, wil je in Theater Luxor optreden, iets andere koek dan het Bijlmertheater.

  Typical crab-behaviour.


  Maak melding
 8. Parbo zelden zulke onzin gelezen als jij hier continue plaats, zeer waarschijnlijk voortkomend uit jou verwarde en gefrusteerde geest, In plaats trots te zijn op taante Jetty, en andere gekleurde mensen die iets presteren op welk gebied dan ook loop je alleen maar te zeiken en je eigen invulling te geven, heb je afgecheckt bij haar wat en waarom zij bepaalde dingen in haar optreden verwerkt. dacht het niet, zou je eens moeten doen, wordt je misschien ook wat wijzer, randdebiel


  Maak melding
 9. elke afro suri heeft het over eenheid dit en eenheid dat. Je kan een suri programma niet aanzetten of het is weer hetzelfde geleuter over de eenheid die wij missen.Maar als je nagaat dan zijn het dezelfden die hun eigen ras afvallen. Niet alleen Jetty heeft er last ( nou ja last?/) van. Mart radio heeft ook de afro suri’s die mee deden in de film “Alleen maar nette mensen” naar beneden gehaald.Heeft het zelf voor elkaar gekregen om een protesttocht te organiseren om het gebouw van Mart tegen deze soortgenoeten. hoe belachelijk kan je zijn.Hoogstwaarschijnlijk hebben wij het inderdaad moeilijk om in de spiegel te kijken, worden boos als de waarheid, ook door eigen mensen wordt aangehaald en halen dezen (eigen soortgenoten)als krabben naar beneden. Hoezo eenheid. Verwijzend naar de reeds genoemde afro amerikaanse stand-up commedians w.o. ook Chris Rock lijkt het mij echt wel zinvol om vaker in de spiegel te kijken en jezelf te analyseren als individu en als groep.Waar sta ik samen met mijn soort in deze wereld. Zelfspot kan geen kwaad en betekent dat je met de eigen tekortkoming(en) kan en wil omgaan. Maar ja de afro amerikanen hebben deze ontwikkeling al gehad. Nu nog de afro suri’s.


  Maak melding
 10. TAANTE wist mij altijd even terug naar huis te brengen en dat gaf mij toen een ongekend fijn gevoel. In jouw shows besefte ik meer dan ooit waar ik thuis hoorde.
  Ga zo door Jetty, je trekt nog steeds volle zalen. Dat zegt alles.
  Ik vind je geweldig!


  Maak melding
 11. Taante ik was er gisteravond ook bij in Amstelveen. Het was een Goede show. Zo herkenbaar ! Ik heb vanaf het begin tot het einde krom gelegen. Keep up the good work.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES