Nederlandse tandartsen bij tandartsen congres Paramaribo

7

De Stichting Intercongress heeft van 23 maart t/m vandaag (25 maart 2013) haar 11de jaarlijkse tandartsen congres in Paramaribo georganiseerd. Drie dagen lang werden 25 Surinaamse en 26 Nederlandse tandartsen intensief bijgeschoold over verschillende onderwerpen.

Naast deze onderwerpen zijn er op zondag- en maandagmiddag voor alle aanwezige tandartsen hands-on trainingen met behandelmicroscopen, nieuwe apparaten, vul- instrumenten en materialen. De Surinaamse Tandheelkundige Vereniging (STV) ondersteunt dit jaarlijks terugkerend congres.

Deze essentiële bijscholing in eigen land helpt het kennisniveau van onze tandartsen op peil houden. Mondhygiënisten, jeugdtandverzorgers en tandarts-assistenten hebben een apart tweedaags congresprogramma voor bijscholing.

7 REACTIES

 1. 25 maart 2013

  Dit is een voorbeeld van wat Srika al eerder op dit forum aanhaalde: Het is goedkoper om de deskundigen naar Suriname te halen om een aantal Surinamers te trainen, dan een aantal Surinamers naar het buitenland te sturen voor training of opleiding.
  Een goed voorbeeld dat door andere sectoren in Suriname overgenomen kan worden.
  Srika


  Maak melding

 2. Het is idd goedkoper om deskundigen naar Suriname te halen om een aantal Suris te trainen, want als je de Suris naar het buitenland stuurt voor kennisoverdracht en expertise, gaan ze never nooit meet terug naar Su, behalve voor vakantie dan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.