Derde solovoorstellingvan Jeffrey Spalburg in première

0

Op donderdag 13 december gaat de derde cabaretsolo van Jeffrey Spalburg THUUS in het MC theater in première. Thuiskomen. Waar doe je dat? Als tropische tukker in Hengelo? Als boerenbuitenstaander in Amsterdam? Als pas geworden pappi in Almere? Jeffrey zoekt in deze caberetsolo uit wie hij was, wie hij is en wat hij moet worden. Wie het weet mag het zeggen…

Je kunt ‘Spallie’ de afgelopen jaren in vele hoedanigheden zijn tegengekomen; als comedian, cabaretier, acteur en schrijver met twee grote liefdes: muziek en theater. Hij speelt momenteel in de regiocomedy De Groote Markt 30 (RTV Oost) en is vanaf 16 september t/m 16 december iedere zondag te zien als de wederhelft van Jörgen Raymann in De Pappies in het televisie programma Zo RAYMANN.

Locatie: MC Theater
Data: donderdag 13 december (première!) t/m zaterdag 15 december
Tijd: 20.30 uur
Tickets: € 18,50

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.