Districtscommissaris en burgers: Abrahams jokt

70

PARAMARIBO, 20 okt – Minister Ramon Abrahams van Openbare Werken, OW, kan zich maar niet aan de waarheid houden als het aankomt op de aanleg van een rivierdijk voor Commewijne. Dit stelt de districtscommissaris van Commewijne, Ingrid Karta-Bink. Ook burgers van wie Abrahams beweert dat zij de aanleg ophouden, weten niet wat ze horen. Met beweringen, publiekelijk en privé, is alleen maar olie op het vuur gegooid.

De reacties zijn niet van de lucht. De soap lijkt alleen maar in een volgende episode uit te lopen. ‘’Wat voor onzin vertelt de minister aan de mensen om hem heen. Ik word vandaag opgebeld en mij wordt gevraagd of ik werkelijk mijn excuses heb aangeboden aan de minister”, zegt Karta-Bink tegenover De West. Excuses dan voor de ‘grootste leugen’ die volgens Abrahams zou zijn verspreid. Het was immers Karta-Bink die alarm sloeg toen ze vernam dat de dijk niet zou worden afgebouwd.

“Als ik me niet vergis was het de minister, die groots aangekondigd had dat de bouw van de dijk niet zou doorgaan en plots een sessie bij elkaar riep om zijn wil door te drukken. Ik ben juist ertegen gaan protesteren en als ik dat niet had gedaan en als de media het niet hadden opgepakt, zou de minister werkelijk zijn wil hebben doorgedrukt”, aldus Karta- Bink. Abrahams zegt intussen nooit gezegd te hebben dat de dijk niet verder zal worden gebouwd.

Voor dit project had de vorige regering al geld gereserveerd. Volgens Abrahams zal slechts een deel worden gebouwd. Op bepaalde gedeeltes zouden de bewoners niet willen verhuizen. “Dit is een pertinente leugen. Noch de minister, noch het ministerie heeft ooit met ons onderhandeld over een verhuizing, terwijl we al jaren weten dat we moeten verhuizen”, zegt Marlon Budike, vertegenwoordiger van de bewoners. De mensen wachten juist op een besluit van de regering.

70 REACTIES

 1. Hoe betrouwbaar is deze minister?
  Dit het spelletje dat ze met de Surinamers spelen.
  Hun eigen belang veilig stellen ten koste van anderen.
  Helaas is dit niet de eerste keer en het zal zeker niet de laatste keer zijn.


  Maak melding

 2. De leugen regeert!
  Deze Abrahams is een pathalogische leugenaar. Erger nog: hij wringt zichzelf in een soort slachtoffer rol waadbij anderen hun excuses moeten aanbieden!

  Wat bezielt deze exentriekeling?


  Maak melding

 3. Diegene die Abrahams de hand bovenhet hoofd houdt is ook verantwoordelijk voor dit euvel. Als Abrahams een minister was van de BEP dan had hij reeds lang het veld geruimd.


  Maak melding

 4. Mischien had hij gedacht om op deze manier geld van de regering in eigen zak te stoppen.
  Mijn conclusie is:ontslag en een ander in zijn plaats die het beter kan doen,en geen leugens aan het volk verkondigd,,,weg met hem,,die vieze vuile leugenaar.


  Maak melding

 5. @Machiavelli, u heeft gelijk. Zolang Abrahams zich ´beschermd´ voelt door de President, zal hij onverkort zijn reeks aan blunders voortzetten. Deze man zal nooit toegeven maar zal zinspelen op rancune. Watch!


  Maak melding

 6. Een incompetente mini-ster van ow&v die in een gepantserde auto rijd, zijn werkkamer voor velen duizenden euro’s heeft gerenoveerd,miljoenen euro’s van de gemeenschap aan Ballast Nedam geeft mag gewoon aanblijven en anderen die tegen een misdadige amnestiewet hebben gestemd worden de laan uitgestuurd.


  Maak melding

 7. Gelden die de vorige regering had gereserveerd worden nu misbruikt. Straks zal men op verkiezingspodia verkondigen dat de regering Venetiaan een lege schatkist heeft achtergelaten. Dat vind ik een politieke misdaad.


  Maak melding

 8. en grote baas blijft op de achtergrond!! het is opmerkelijk stil!!!

  hahahah dat stukje waar de dijk niet gebouwd kan worden, volgens hem, gaat het geld naar zijn werkruimte. Hij laat dit ruimte misschien moderniseren hahahahaha en kunnen dochter en sgoonzoon weer aanmelden om het werk te doen 😉


  Maak melding

 9. Het is te verwachten dat de DC wordt gereshuffeld vanwege gewijzigde beleidsinzichten. Pinokio Abrahams je moet veel onthouden als je liegt en te bedenken dat onthouden en intelligentie nooit jouw sterkste zijde was en ooit zal zijn.


  Maak melding

 10. Ai baja, beste mensen oe no weer oeng ede nanga dit soort van berichten, het welles en nietjes spelletje, laat ze het maar uitzoeken, we moeten ons niet druk maken, tra sani de foe doe, lieb deng drape.
  Liebie sjatoe, oeng psa wang boeng weekend

  wang odie, oeng Koosje


  Maak melding

 11. Wat was de rang van de minister van Owee toen hij nog het leger zat?? Ley Mofo Majoro???? DC goed gedaan, je zit jammergenoeg bij de verkeerde politieke partij!!! Salam Motjohardjo is muisstil.


  Maak melding

 12. sra na yu ?? hahaahahaha niet te geloven.
  De man die zich president noemt laat keer op keer zien dat hij INCOMPETENT is.
  Sra, hoeveel regeringen en politici heeft Bouterse vanaf de jaren 80 tot nu toe verkwanseld ??? ik ben de tel kwijt mss kan jij mij vertellen hoeveel het tot nu zijn geweest sra??
  En toch blijven jullie geloven dat het deze crimineel gaat lukken om Suriname vooruit te brengen. Waar is jullie verstand in hemels naam.


  Maak melding

 13. aah…het testen van het ondermijningsproces van de VA is begonnen met deze proefballon. Het doel was natuurlijk om na te gaan of het leegzuigen van de achterban al effect heeft.
  Maar de VA zal zich moeten voorbereiden op het komende verwijt dat de 18.000..huh….. 7500 woningen niet kunnen worden gebouwd omdat de dijk zonodig gebouwd moest worden.
  ja..wespennest.


  Maak melding

 14. Abrahams jokt, luidt de kop van dit artikel. What’s new?

  In december 1982 zei zijn grote roerganger, DiDiBri Bouta op de televisie dat de 15 mannen die hij de dag/nacht daarvoor had vermoord op de vlucht waren doodgeschoten. Abrahams heeft wat dit betreft een goede leermeester. Liegen alsof het gedrukt staat, daar zijn ze altijd al goed in geweest.


  Maak melding

 15. Eey DADA..die >> Stem Districten << van jou zijn aardig aan het inkrimpem mang!!!

  pasew mi boi…daarom ben ik bij de gele ras bedelen 250 US $ tog, want wij gaan voor 4 banen ZONDER ONDERHOUD!!!

  maar op Coronie kan je rekenen hoor Pres want die krijgen Brillen!!

  een goeie zaak tog pasew?

  vind ik van niet Pres…hou ze liever stekeblind en stuur al die zwervers & daklozen naar coronie en geen ACP/EU die hiernaar kraait tog???

  Lachin joh duurbetaalde vuile beest..waarom ben jij hier niet zelf opgekomen 🙂 🙂


  Maak melding

 16. niks nieuws over deze egoist.soort zoekt soort.

  zo president zo deze man.

  dat ze zich niet schromen om kat en muis spel te spelen met het volk,verbaast het me niet.


  Maak melding

 17. Kijk op Apintie wat Abrahams o.a. heeft gezegd.

  http://www.apintie.sr/vidi.php?vid=5958

  De CV van Abrahams over de laatste 2,5 jaar.
  – grote opdrachten zonder de vereiste aanbesteding gegunt aan eigen falilie.
  – vele miljoenen verspeeld met het opknappen van zijn eigen kantoor en auto tewijl er voor andere belangrijke zaken geen geld wordt uitgegeven.
  – falend en ontbrekend beleid.
  – miljoenen uitgegeven aan waterkant om indruk te maken op de buitenlandse gasten uit obscure landen.
  – gelden bestemd voor een noodzakelijke dijk, zonder vereiste goedkeuringen door de DNA * regering voor een begrotingswijziging, een andere bestemming gegeven.
  – grove leugens, populisme en onheuse verdachtmakingen.

  Zo’n crimineel moet vervolgt worden. Gaat DDB nu eindelijk eens een onderzoek instellen naar de vele wandaden van zijn matie ( en van zichzelf) of komt er een nieuw amnesia-wet??


  Maak melding

 18. Waarom heeft die lafbak van een Somohardjo zijn interpellatievoorstel weer ingetrokken? De zaak is nog niet af. Abrahams en de President moeten nog verantwoording afleggen aan DNA! Somohardjo is als vanouds weer bezig de zielen van onze arme jampanesi’s te verkopen. Weg met die man!


  Maak melding

 19. Wanneer zal dit volk nu eens voorgoed gaan afrekenen met deze leugenaars en misleiders van het volk, deze leden van die paarse bende zijn zo verziekt van hebzucht en macht, waardoor ze telkens weer het volk lopen te benadelen met leugens en ondoordachte handelingen, en geen van deze lieden leggen verantwoording af, vooral deze Abrahams niet, en breken steeds meer de democratie af door hun handelingen zoals rechterlijke macht bespreken achter gesloten deuren, inmenging van een strafproces d.m.v. een amnestiewet in te voeren door deze lieden van die paarse bende.deze lieden hebben meer kapot gemaakt in dit land, dan goed gedaan.


  Maak melding

 20. blijkbaar is 450000srd is niet goed genoeg geweest om zijn rollroys om te laten bouwen en zijn kantoor te een mega store te maken.dus hypocriet verzin accuut wat om toch aan dat geld te komen.
  BOEF,SCHURK.K HOOP DAT IEMAND EEN KEER JOU TONG ERUIT TREK ZODAT JE HET GOED GELOVIGE VOLK NIET MER KAN BEDRIEGEN.


  Maak melding

 21. Elk respecterend land zou er een conclusie aan verbinden dat het niet door kan gaan met deze minister.
  Het spreekt voor zich welke soort mensen in deze gemeenschap wonen dat deze man gewoon nog door kan gaan.
  Zelf respect heeft deze man nooit geleerd.Anders was hij zelf opgestapt.Z.a. ik het eerder aangaf gaat ieder zijn gang daar.
  Om zelf respect te hebben moet je toch dat van huis uit gekregen hebben.
  En dit is heel ver te zoeken.


  Maak melding

 22. Nu gaat de dijk toch gebouwd worden net als die 18000 volkswoningen en high ways met 9 fly overs naar de luchthaven en Brazilie. En het gaat komen net als die computers voor de school kinderen.


  Maak melding

 23. Highway kost 250 miljoen Amerikaanse dollars.
  Door Robin Rosario
  Paramaribo-De Highway die moet komen vanaf de van het hogerhuysstraat in Paramaribo naar paranam zal 250 miljoen Amerikaanse dollar kosten.Minister Ramon Abrahams vertelt in gesprek met de media dat de financiele autoriteiten bezig zijn een lening van China los te krijgen hiervoor.De werkzaamheden zullen verricht worden door het bouwbedrijf Dalian uit China die hier al werkzaamheden verricht.
  Dames en heren, sranang man was het niet deze zelfde Leugenaar Abrahams die beweerde dat China 4 miljard in Suriname zou investeren ????? de bevolking is nog niet bekomen van de ene leugen of die paarse oplichters en criminele bende komen met andere leugens en bedrog.
  één compliment kan ik Abrahams wel geven, hij heeft het liegen niet van een vreemde geleerd, waar je mee omgaat???


  Maak melding

 24. Lieve hardwerkende mensen in Su: Mijn advies aan jullie; in het vervolg moeten jullie de gesprekken op- nemen. Bij twijfel/discussie de gesprekken op Youtube plaatsen.

  Bouta sa you é go doe naga(Ramoontje) mandiesie ????? Hij brengt jou regering(Suriname) keer op keer in verlegenheid.

  Groet,Ram Ram ,Goeda Hafies (Veel Wijsheid)


  Maak melding

 25. Op de nationale TV laat meneer Abrahams zich zodanig gaan dat hij langzaam maar zeker afglijdt in de modder van de rivier. Zo onprofessioneel als hij zich opstelt tegenover de DC van Commewijne, als een Alpha Male bij de mensapen. Daar zit de Alphamale boven op het hoogste rotsblok om met dominante bliik neder te kijken op zijn onderdanige vrouwtjes en wee als er iets gebeurt dat hem niet zint. De hele groep zal dat weten want hij haalt haar er onder uit met zijn superdominante houding: hij spuugt, vermijdt oogcontact, schreeuwt in de camera tegen haar met overslaande stem, een vertoning van diepe minachting. Machogedrag ten top. Geen goed voorbeeld van een minister. Welk signaal geef je door aan de jongeren? Ja precies, Neks no fout!
  Eigenlijk te zielig voor woorden.


  Maak melding

 26. Ik lees iets van dat de dijk maar voor een gedeelte gebouwd zou worden?
  Nou ik weet niks van waterbouwkunde maar een beetje logisch denken zegt mij dat dat je rijnste flauwekul is. Een dijk is een dijk omdat het water langs het hele traject dezelfde hoogte heeft. Als een gedeelte ontbreekt zal het bwater juist daar binnendringen. Weet die Abrahams wel wat de functie van een dijk is? Zo te oordelen weet hij dat geen eens.


  Maak melding

 27. Ik denk dat Baas nu zo langzamerhand inziet dst zijn complete regeerteam een grote leugen is. Een farce ten top. Hij kan beter zijn hoofd breken om deze Abrahams te lozen. Want met zulke elementen in je regeerteam kom je niet voor uit.


  Maak melding

 28. Venetiaan en Nieuw Front beginnen heilig te lijken.

  Venetiaan betaalde voor de bosjesbrug, 80 miljoen voor braziliaanse oorlogstuig gebruikt tijdens de binnenlandse oorlog etc.

  250 miljoen lenen voor de snelweg naar zanderij is absoluut kolder. Van die lening krijgen baasje bobo en generaal prof dr ir ing mr drs pinochio abrahams ook nog elk 10%.

  En van die 18000 huizen met tuintjes blijven jullie maar in technicolor dromen.


  Maak melding

 29. Ik wil weten of de werkzaamheden aan de Dijk stop gezet was? Indien het niet gestopt was, waarom dan onnodig zoveel lawaai. Mensen moeten eerst wachten, wanneer het werkelijkheid gebeurd is en daarna reageren. De Minister R.A van de O.W doet zijn werk uitstekend goed. Een grote waardering en veel kracht aan de Minister


  Maak melding

 30. Gaymap
  Jou reactie op 20-11-2012 om 12;49 uur
  Jij praat zomar,,de president heeft hem die positie gegeven om zijn taak op een goede manier uit te oefenen,maar als hij gaat liegen en bedriegen over het volk en voor karta-bink,dan móet hij ontslagen worden,en plaats maken voor een ander,,de president heeft met die leugens van abrahams niks te maken,dus wat probeert jij aan mij uit te leggen.


  Maak melding

 31. Abrahams na lee mofo mayoro….wat een rat…en een incompetente ook nog…reshuffel die man z.s.m. maar het zal toch niet want he is a blood brother


  Maak melding

 32. sra,
  Ik heb jou waar ik jou hebben wil inconsequent ding dat jij ben. Iedereen moet consequentie trekken uit hun bewuste leugens en bedrog behalve die grootste leugenaar die zich president noemt, als je een paar procent naast zit noem ik dat een schoonheid foutje, als je 95% naast zit noem ik dat leugens en bedrog,kijk naar de aantal huizen die zijn beloofd , kijk wat er tot nu toe is gerealiseerd van al die verkiezingsbeloftes van Bouterse, Transparantie,armoede bestrijding,veiligheid,driebaanswegen zijn nu 4 baan geworden noem ze allemaal maar op .
  sra wie heeft gezworen nooit met brunswijk samen te werken ??


  Maak melding

 33. Radjkoemar Rajarm,

  Hoe zou het komen dat alleen jij vindt dat deze minister(R. Abrahams van OW) zijn werk uitstekend doet? Het gaat toch niet of de werkzaamheden al dan niet zijn stopgezet, maar toch wat hij verkondigt heeft? Ik kan mij niet onttrekken aan de indruk dat deze minister ( al vaker) flink aan het jokkebrokken is geweest. Zijn gedrag naar de DC vind ik ronduit stuitend. Zijn imcompetentie druipt er vanaf. Waar is Somo?


  Maak melding

 34. Deze regering zou de corruptie aanpakken, en zelf zijn ze corrupter dan ooit. Zo wil men Suriname vooruit krijgen, stelletje zakkenvullers, laat front maar weer regeren, is niet 100 maar veel beter, geen rassen strijd. Surinamers ik hoop dat men heeft gezien hoe het nu gaat en bij de volgende verkiezing zijn verstand gebruikt en zich niet laat misleiden door loze beloften.


  Maak melding

 35. @A.P.

  als deze rat vervangen wordt,komt er een andere rat in de plaats.Die wordt ook gehaald uit de firma List&Bedrog.Intussen zijn wij net wat rijker dan Haiti.Zelf Guyana is ons voorbij gestreefd.

  Cobie.


  Maak melding

 36. Wahaha,…En nu?!!,langneus abracadabraham en zn aanhang, het streven naar waarheid leidt alleen maar tot meer verwarring.Hij wordt dan overmoedig, liegt nog harden en wordt ontmaskerd.Pathologische leugenaar dat je bent!!


  Maak melding

 37. Een ieder neemt de leugenachtige Abrahams kwalijk, maar de houding van deze man staat niet op zichzelf. Abrahams wordt geleid door de geheime regering die zich heeft genesteld binnen het kabinet Bouterse. Deze ‘onzichtbare regering’ kan zich verschuilen achter de minister maar is 100% verantwoordelijk voor het falen van de minister en heeft ook in vele opzichten de strakke regie voor haar rekening genomen. Dat is ook de reden waarom het opvallend stil is binnen het regeerteam en dat Abrahams mag aanblijven. We moeten deze kwestie dus in een ruimer perspectief zien!!!


  Maak melding

 38. Brampie is een bekende schurk,zijn jullie vergeten dat hij in de jaren 80, 1 miljoen usdollar uit onze staatskas heeft gestolen en zich toen heeft teruggetrokken.
  Wel zij die denken dat hij is veranderd hebben het glad mis.
  Hij is niet voor niets bij ow geplaatst door jullie president.Hier word door de pres gebruikn gemaakt van zijn graaitechniek.
  Laat president daadkracht nu maar optreden.


  Maak melding

 39. men mag zeggen wat men wil deze minister is goed bezig ,men mag het zien als reclame als hij bezig is met de huizen bouw bruggen bouw wegen bouw waar hij de opening verricht ,hij mag het voor mij doen een teken dat er gewerkt wordt .goed voor een stukje reclame bij de komende verkiezingen …had de minister van front dit ook gekunt inplaats bezig te zijn met corruptie praktijken ,daar hadden ze wel tijd voor .
  straks moeten zij voor het gerecht wegens corrupte praktijken .
  mie loekoe djie ding mie no tik monie .
  do poeroe voer djie ding .

  abrahams


  Maak melding

 40. Captain your ship is sinking!!!! President trek je pyjama uit!!! Dit waren toendertijd vaak gehoorde uitspraken van DiDiBrie, die nu nog steeds zijn roes ligt uit te slapen van de kasiri en parbo biri. Als Motjohardjo het volk een dienst wil bewijzen, dient hij een motie van wantrouwen in tegen deze minister en tegen DiDiBrie.


  Maak melding

 41. @ SRA

  Uw tekst “de president heeft met die leugens van abrahams niks te maken, etc” zegt veel maar verlangd ook een nuance.

  1). u bent loyaal aan de president.
  2). u vindt dat schijnbaar dat minster Abrahams creatief omgaat met de waarheid.
  3. u begrijpt niet dat President iets te maken heeft met de schijnbare leugen van minster Abrahmams of daar enigerlei conclusie aan zou moeten verbinden.

  Het laatste is voor mij onbegrijpelijk. Suriname is een presidentiële republiek. Dit wil zeggen dat de president zijn/het kabinet benoemd en dus verantwoordelijk is voor deze benoemingen. Indien een door de president benoemde functionaris onder de wacht van de president handelingen doet die schadelijk zijn voor de republiek en haar bevolking, het aanzien van de president, het vertrouwen in de regering, of het functioneren van de regering zal de president corrigerend moeten handelen. Hij heeft immers gezworen het belang van de republiek Suriname te dienen.

  Indien minister Abrahams, zoals op dit forum gesteld wordt, zichzelf in zo korte tijd zo extreem tegen spreekt en daarmee zichzelf en of andere staatsdienaren tot leugenaar verklaart kan een president niet anders dan een heel duidelijk standpunt in nemen. Of Minister Abrahams vertelt de waarheid en de District commissaris mevr. Bink is een leugenaar of anders om. EEN DUIVELS DILEMMA geloof ik onder de huidige politieke omstandigheden.


  Maak melding

 42. De vraag is “hoe zuiver is politiek”? Zowel Abrahams als Karta-Bink zijn publiekelijk bezig hun staatje schoon te vegen. Wie heeft gelijk en wie spreekt de waarheid? Dat zullen wij nooit te weten komen want beide kemphanen staan op de buhne en spelen mee in het grote toneelspel terwijl het publiek (het volk) luistert en toeziet en soms lacht maar al te vaak huilt. De recette wordt straks lekker samen gedeeld onder de toneelspeelers(sters) en zij zijn de lachende (gierende) derde.
  Dus heb ik geen mening wie gelijk heeft en wie niet


  Maak melding

 43. deze minister moet zich niets van aantrekken wat de oppositie zegt zolang hij presteert .
  huizen bouw wegen bouw bruggen bouw met alles is hij erbij als er wat opgelevert moet worden …en dat is reklame voor de komende verkiezingen en dat weet hij aardig te promoten voor het volk,.. die hem gekozen heeft en verder niets van aantrekken wat redimusus of de oppositie zegt .ze moeten alleen rekening houden dat ze moeten presteren en niet laten verleiden door praatjes . bouterse weet dat de buit in 2015 al binnen is het spelletje wordt goed gespeelt ..wij het volk hebben geloof in deze regering.

  strede strede wie no sa frede bouta de wie fesie mang ,herie libie te na dede bouta sa setie wie sranang .

  sranang .


  Maak melding

 44. dit is dé regering van liegen, bedriegen, stelen, moorden, verkrachten..

  het nadruk ligt op roven stelen van dé staatsmiddelen..

  verrijk je zelf zo spoedig mogelijk,anders is het te laat.

  ddb abrahams zijn campioen in deze met aanhangsel als ronny en somo op de achtergrond..,

  terwijl soemita staat te kijken en op de kruimels zit..

  jammer voor het nageslacht de movinas die altijd het onderspit delfen.

  wat een schaamteloze vertoning voor het jong geslacht.

  in een beschaaft land,zouden deze figuren lang en breed achter de tralies zitten,maar helaas ,,dit is sme..


  Maak melding

 45. abrahams jokt niet abrahams is op de goede weg .
  deze minister presteert goed waar hij zit .
  hij stelt orde op zaken en dat is hem gegeven .
  waar er gewerkt wordt maakt men fouten en van fouten leer je dus abrahams trek je niets van aan .
  bouta en het surinaamse volk staan achter je .
  strede strde wie no sa frede bouta na wie fesie mag

  bouta kraktie .


  Maak melding

 46. neem maar van mij aan dat de precident niets kan doen tegen abrahams,en dat is iets dat wij weten,ze weten te veel van elkaars misdaden af, hem zomaar aan een kant zetten kan rare gevolgen worden voor de december moorden,zelf voor doekie is die bang,kan hij ook niets mee beginnen,die weet ook teveel.
  rarararararara wie


  Maak melding

 47. @ rararararara wie,
  Dus het komt erop neer dat deze moordenaar en criminele president chantage gevoelig is ???
  Hij had een grote bek op de podium over hoe somo de front regering in de tang heeft en nu is hij in die zelfde tang bij Somo, Brunsie, Abrahams en Doekhie hahahahaa, dit is niet een beetje dom, maar heel erg DOM


  Maak melding

 48. Aahhh….op zich is dit gedoe slecht nieuws voor de VA. Powerplay i.o.v. idool van su. Want Abrahams en niemand daar doet iets zonder toestemming van idool.
  De VA moet intern goed nadenken of niet hetzelfde noodlot van een leeggezogen KTPI
  hun te wachten staat.


  Maak melding

 49. Bouta heeft geen pyama aan maar een mantel. De amnestie mantel….met zijn mantra Hollamd….Abrahams hoeft zich nergens zorgen over te maken. Somo speelt nu mef hem en draait de duimschroef iets aan krrrrr krrrr krrrrr…Abracadabrahams hhahaaaaa


  Maak melding

 50. Het wemelt hier wederom van de loze woorden, opmerkingen en ga zo nog maar even door.
  Waar het aan schort is de waarheid, Abrahams is al vaker betrapt op grove leugens, en het draaien met zijn uitspraken.
  Dat heeft hij van niemand vreemd natuurlijk, Bouta geeft constant het voorbeeld aan deze regering.
  Hoe dan ook, voorheen gemaakte afspraken moeten worden nagekomen door deze regering, welke inmiddels toch al bekend staat als schreeuwerige draaikonten!
  Abrahams, toon jezelf een kerel zoals jij zo graag genoemd wil worden, neem je verantwoordelijkheden en maak er niet een nog grotere puinhoop van!
  SU is niet gebaat bij leugens en onwaarheden, wij moeten nu verder met het ontwikkelen van dit land, en dat houdt zeker in alle gemaakte afspraken nakomen.


  Maak melding

 51. Met ndp aan het stuur is Suriname gedoemd te verworden Suribabwe.Dank zij al die toekomstige Suribabwanen is het land binnen vijf jaren als Zimbabwe.


  Maak melding

 52. Gaymap
  Jij praat over bewuste leugens,;Maar alles wat jij negatief over regering en volk van su gesproken hebt is op jou leugens gebaseerd en heeft niks met wat er echt in Su gaande is te maken.
  Jij baseert jou verhaal op fictie en onzin,en niet het realiteit,,of denk jij dat jij met iemand praat die jij kan beïnvloeden of manipuleren of laten denken hoe jij wil !?;Jonge ,verkeerde adres.


  Maak melding

 53. Als ik de vele teksten op dit forum lees, dan kan ik niet anders concluderen dat politici als Salam Somohardjo en Ronnie Brunswijk de feitelijk macht in handen hebben. Bouterse is gedegradeerd tot marionet. Wie had dat kunnen vermoeden?


  Maak melding

 54. @ pero
  “deze minister moet zich niets van aantrekken wat de oppositie zegt zolang hij presteert” .

  Wat wordt er gepresteerd.
  Spoorlijn naar Manaus/ over land verbinding naar Brazilie?
  Diepzeehaven?
  Brug bij Carolina? Ook al weer 2 jaar niets over gehoord.
  18.000 of 7.000 woningen, Nu kom er berichten dat er alleen gefaciliteerd gaat worden.
  Snelweg naar Pengel international.

  Het plaatsen van een bouwbord of het sproeien van Parbo op een bouwplaats is nog niet presteren.

  Alles wat nu gebouwd wordt van enig belang was reeds gepland en in uitvoering alleen Waterkant heeft een up grade gekregen en nu weet iedereen waar het geld geleend is (IN CALIMEROSTAN).

  Het presteren kan wel eens heel erg tegen gaan vallen.

  De politieke situatie is echter heel interessant. Wie buigt, zwenkt weg of wordt gereshuffeld. Als de Volks Alliantie in het stof moet bijten, bestaat deze regering in principe niet meer en is het wachten op de val


  Maak melding

 55. Abrahams liegt altijd ook bij de december moorden was hij erbij.God slaapt niet Abrahams en Bouterse zijn moordenaars in Gods boek.Al die indianen verhalen van hun ten spijten.


  Maak melding

 56. Hoelang is een chinees,men zegt heel lang dus hoelang kan deze president nog blijfen regeren..? Hij zal kunnen door regeren tot dat hij met pensioen gaat,dat wil zegge en schrijfen als het volk ( de meerderheid ) hem door verkiest,hij door mag regeren volgens de Surinaamse grondwet.! Dus inplaats van uit holland teklagen dat het niet goed gaat,is het beter naar Suriname te emigreren en te stemmen voor een betere kandidaat van uw eigen gading. Omdat uw van uit holland uw stem niet kan laten gelden,in het politieke gebeuren,jammer maar zo is de wet nu eenmaal..Wakka nanga koni,Suriname land van vreugd en zonneschijn..!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.