za 21 okt 2017 05:03

Edgar Davids wordt speler-coach bij Barnet

2
post thumbnail

Edgar Davids gaat als speler/coach aan de slag bij de Engelse club Barnet FC. Dat maakte de formatie uit de League Two op de website bekend. De 39-jarige Davids gaat een duo vormen met de huidige manager Mark Robson(naast hem op de foto).

Barnet is na Tottenham Hotspur en Crystal Palace de derde Engelse club waar de voormalig middenvelder van onder meer Ajax, AC Milan, Juventus, Barcelona en Internazionale onder contract staat. Hij komt onder anderen de Nederlandse spits Collins John tegen.

“Ik ben blij dat ik hier mijn mogelijkheden kan ontdekken en tegelijkertijd mijn kennis en ervaring kan delen met Barnet. Ik kijk uit naar de uitdaging die voor ons ligt” laat de 74-voudig international weten.

<- klik hier om te reageren op dit bericht
22 Reacties | Plaats Reactie

  1. Nou, kijken en afwachten hoe lang onze Davids het gaat volhouden. Als speler nu op het moment, ik weet het niet, en als coach, een vraagteken, trouwens heeft ie de papieren op zak, maar goed we zien wel, op topniveau iets voor hem, ik denk het niet, dus maar zo.

    vrijdag 12 oktober 2012 om 15:10 uur.
  2. Edgar heeft Louis can Gaal je al gebeld. Jullie moesten samen vertrekken van Johan Cruijff bij Ajax.

    Ik zie je in 2014 bij de wereldkampioenschap in Brazilie. Oranje- Brazilie in de finale en jij bent de man of the match.

    blijven oefenen en werk aan je conditie, “pitbull”: Grrrrrrrrr! blijven lachen.

    zaterdag 13 oktober 2012 om 11:57 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:

Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com