Levenslang voor voormalige Surinaamse voetballer

46

PARAMARIBO/ATLANTA, 24 mei – Rosano Wensley Bundel, voormalig voetballer van topclub Transvaal, is in de Verenigde Staten veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf. De achtentwintigjarige Bundel is door een rechtbank in Atlanta, Georgia, schuldig bevonden aan moord. Hij schoot op vijfentwintig november vorig jaar George Tabetando dood. Het was het trieste eind van een fout gelopen deal.

De twee kregen ruzie over vals geld. Tabetando koos het hazenpad na een woordenwisseling. Bundel zette de achtervolging in en schoot van korte afstand. Volgens ooggetuigen trachtte Tabetando nog over een schutting heen te springen, maar kwam te vallen. Terwijl hij op de grond lag, loste de ander nog en schot.

Bundel vluchtte in een BMW en meldde zich pas bijna een week later. Hij verklaarde toen uit zelfverdediging te hebben gehandeld.

46 REACTIES

 1. Eigen schuld dikke bult!1 Oh wat ben ik blij!! Levenslang is nog te weinig!! 2x de levenslang geven die hufters! Van mij mag hij ook de tifus krijgen!!


  Maak melding

 2. Dit is spelen met vuur, mi boi.
  Don`t do this in the States. It`s better to do it in Holland. To compare it with Holland, it is a paradise.
  We zien elkaar in het bejaarden tehuis.


  Maak melding

 3. Duidelijke taal, je schiet iemand het licht uit de ogen blijkt dat het in Amerika is gebeurd, hij heeft geluk gehad, levenslang!!!!!! Die bekende stoel ie sabie, nou ja dat maakt ie niet mee!!!!! Maar hij zout voor altijd op.


  Maak melding

 4. Rosano WENSLEY BUNDEL? De zoon van Suriname’s beste verdedigende middelvelder allen tijde? Als dat zo is, is het ONTZETTEND pijnlijk voor Wensley Senior.

  Hij (Rosano) heeft het verdiend, zijn vader niet.

  En inderdaad, in Suriname krijg je amnestie voor zoiets, ALS JE VAN DE NDP BENT!!


  Maak melding

 5. Donderdag 24 mei 2012 om 14:08 uur, door Tori
  En die gevangenissen zijn geen pretje.

  Vraag het maar aan Baby doc Etienne Boereveen hij kan er van meepraten. Daar wordt je zonder pardon tot vrouw verklaart en da deng mang e broko joe
  Veel succes in prison.
  Krijgt geen amnestie zoals in Suriname dus boeten zul je terwijl je matie zijn schuld reeds heeft betaald want joe kir a mang


  Maak melding

 6. @AFU SENSIE:Live without parole ( moet overigens life zijn).
  Say bye bye to Rosano.

  Afu Sensie binnenkort mag je dat ook tegen vader en zoon DDB zeggen, maar dan op Santo Boma of de Scheveningese gevangenis……


  Maak melding

 7. Wat ik heel raar vind is het gefrustreerde commentaar van sommigen die echt om het plat uit de drukken schijt hebben war het over gaat. ze proppen er altijd maar iets over of de regering os Bouterse tussen. Deze mensen hebben echt niets te doen en volgens mij zitten ze maar op nieuwe berichten te wachten voor het scherm om als eerste iets negatiefs neer te kunnen pennen. Echt zielig.


  Maak melding

 8. Ja he ROYC en jij hebt schijnbaar ook niets te doen en zit je maar te wachten voor het scherm om in de gaten te houden wie er iets neerpent.


  Maak melding

 9. Iedereen kan een fout maken en die meneer heeft alleen die fout gemaakt.
  Mensen die rotsooi op dit forum schrijven moeten wel goed nadenken hij had ook jou zoon kunnen zijn die deze fout heeft gemaakt ano kakalaka
  mik oenoe,maar na libisma.
  Ik denk dat iedereen in dit forum een familie heeft die een fout heeft gemaakt,als je geluk hebt ga je derin zoniet ga deruit.


  Maak melding

 10. Zucht sang RoyC heeft op die vette likdoorn van je getrapt noh.

  Jullie frustratie is gewoon opvallend, that’s all.

  Die slapeloze nachten sinds 25 mei 2010 gaat zijn tol opeisen, de reacties zijn ook om niet naar huis te schrijven, de een noch belachelijker dan de ander.


  Maak melding

 11. @ sjang:

  Een moord plegen is geen fout, het is een msdaad. Het is – volgens het verslag niet zo dat hij zich moest verdedigen. Als het slachtoffer wegvluchtte en je haalt hem teru en knalt hem alsnog neer is het geen fout maar een opzettelijke misdaad. Ik heb dan ook geen medelijden met hem. Wel met zijn ouders.

  Dat is dus de overeenkomst met Bouters RoyC, die heeft ook geen noodweer gepleegd. de mensen hadden geen wapens, zelfs niet eens behoorlijk kleren aan. Dat waren KWAADAARDIGE MOORDEN. zoals een mongoose die in een kippenhok alles doodmaakt, of hij het nou kan opeten of niet.

  Bouterse heeft het trouwens over zichzelf afgeroepen dat er telkens weer opmerkingen gemaakt zullen worden. recht voor één, recht voor allen. Als je voor moord vrij mag, waarom moet bijvoorbeeld een voetballer er af na 2 gele kaarten?

  Hij heeft niet om amnestie gevraagd, yeah right. Alsof hij de partij niet in de hand heeft. Alsof Mie-brenie-keba zonder zijn medeweten en achter zijn rug om heeft gehandeld. Als hij het niet wilde, waarom heeft hij het niet tegengehouden? Hij had Ameerali kunnen zeggen om het niet te tekenen, maar nee hoor! Geen wet is ooit zo snel betekent.

  Men zal hiernaar blijven verwijzen, of je dat nou terecht vind of niet. Op 8 december zijn er nog ergere onterechte dingen gebeurd.


  Maak melding

 12. (@ Sjang 24/05/2012 om 18:30 uur)
  Sjang lees het artikel nog een keer in het engels. (Larry) heeft nog zijn best gedaan om de site te vermelden.
  Het zal (jou) kind maar wezen. Waarmee was de veroordeelde bezig? Zo’n opvoeding zou ik mijn eigen kind niet geven.
  Maar deze zien wij gelukkig niet meer terug in de samenleving.


  Maak melding

 13. Heel erg jammer voor de ouders.Zo hebben ze hun kinderen niet opgevoed.Zo zie je dat een te strenge opvoeding in deze tijd niet past.Er zal altijd een ertussen zijn die je toch schande geeft.Zijn straf zal hij toch moeten uitzitten, maar de onschuldige ouders hebben het nu heel erg moeilijk.Jammer vader en moeder Bunde,zo wilden jullie het nooit hebben.

  Danitia


  Maak melding

 14. jullie doenecht alsof de veroordeelde alleen een slecht mens is maar die heer die dood is was ook bezig met drugs en valsgeld en daar geld you of me.als hij hem had laten gaan zou die andere hem zeker ook vermoorden.ik vind t alleen jammer dat hij z’n verstand niet heeft gebruikt en in de onderwereld is gan kletsen.


  Maak melding

 15. Surinaamse topvoetballer???????Transvaal ???LOL laat me niet lachen hhet onderwerp is not nice maar om hem als top voetballer uit Suriname te betitelen is een grote JOKE Top voetballers komen namelijk niet uit de Surinaamse competitie ,dit is bijna net zo lachwekkend als het engels van Desi Bouterse


  Maak melding

 16. MIJH MENING Thank U very much!!!!!!!
  Overigens is niet alleen het Engels maar ook het Nederlands van Desi Bouterse is lachwekkend……


  Maak melding

 17. @scott sorry hoor maar ook transvaal is natuurlijk geen topclub,nivo 4e klasse zondag in nederland ,dat is dus de reden dat suriname nooit een WK zal spelen


  Maak melding

 18. @kolokolo
  Donderdag 24 mei 2012 om 14:08 uur, door Tori
  En die gevangenissen zijn geen pretje.

  Vraag het maar aan Baby doc Etienne Boereveen hij kan er van meepraten. Daar wordt je zonder pardon tot vrouw verklaart en da deng mang e broko joe
  Veel succes in prison.
  Krijgt geen amnestie zoals in Suriname dus boeten zul je terwijl je matie zijn schuld reeds heeft betaald want joe kir a mang

  ZE HEBBEN BOEROE GEBOELD NOH ??? vertel.!


  Maak melding

 19. topvoetballer wat een joke . als hij in suriname zou wonen dan kon hij zeggen dat hij uit zelfverdediging noest schieten . joe ka asshole je bent in Amerika dommerd .


  Maak melding

 20. Het is niet eens de moeite waard om een reactie te geven want geen enkele reactie, op een na, heeft het daadwerkelijk over wat er gevraagd wordt. Het is gewoon zielig om te lezen. Het is misschien geen fout, maar wel een verkeerde keuze in het leven die hij gemaakt heeft, wat ernstige gevolgen met zich meegebracht heeft. Voor de ouders vind ik het heel erg en kan mij de pijn niet eens voorstellen die zij nu hebben. Het is niet mijn kind maar het raakt mij wel want ik ben ook een moeder. Mijn advies aan de ouders is, leg uw vertrouwen in God en offer voor hem, Hij kan helpen, Hij alleen.


  Maak melding

 21. He’s not a killer the lord has the last word. Who are you to judge lets check your skeleton. I was there and sawit all. Watch your finger as you point.


  Maak melding

 22. Eer uw vader en uw moeder, opdat uw dagen verlengd worden in het land dat de Here , uw God, u geven zal.

  Gij zult niet doodslaan.
  Gij zult niet echtbreken.
  Gij zult niet stelen.
  Gij zult geen valse getuigenis spreken tegen uw naaste.

  Gij zult niet begeren uws naasten huis; gij zult niet begeren uws naasten vrouw, noch zijn dienstknecht, noch zijn dienstmaagd, noch zijn rund, noch zijn ezel, noch iets dat van uw naaste is.

  Amen!


  Maak melding

 23. RoyC moet wel. Faillissement fraude wordt in Nederland zwaar gestraft. Hij is dus geïsoleerd in Suriname. Vroeg of laat gaat ie weer de grens over bij St.Laurent en wordt ie dat opgepakt en verscheept. Laat uw zich dus nog een beetje uitleven.


  Maak melding

 24. Ik ben geen Boutist, sterker nog ik ben VHP-er,maar wat heeft burger Bouta hiermee te maken?
  De nieuwe regering schijnt erger te zijn dan Voormalige regering.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.