Wedstrijd Suriprofs rechtstreeks te zien op Eredivisie Live

0

Eredivisie Live doet vrijdag 18 mei rechtstreeks verslag van de jaarlijkse benefietwedstrijd van de Suriprofs. De aftrap is om 19.30 uur en het commentaar wordt verzorgd door Michiel Teeling.

Dit jaar is FC Groningen de tegenstander in het stadion van Sparta Rotterdam. Vorig jaar speelden de Suriprofs tegen Heracles Almelo. Dat duel eindigde in 2-2, waarna de Suriprofs de strafschoppen beter namen.

Namens de Suriprofs verschijnt onder anderen Clarence Seedorf aan de aftrap. Zoals altijd zijn de opbrengsten van het feestelijke evenement bestemd voor goede doelen projecten in Suriname. De Suriprofs staan onder leiding van coach Stanley Menzo.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.