Driedaags tandartsen congres in Suriname

0

PARAMARIBO, 25 feb – Stichting Intercongress organiseert van 25 februari t/m 27 februari 2012 haar jaarlijks tandartsen congres “Your yearly update in general dentistry” in Paramaribo. Dankzij collega R. Sewpersad, op wiens initiatief het congres voor het eerst in 2003 in Suriname werd georganiseerd, viert zij dit jaar haar 2de lustrum.

Drie dagen lang zullen 45 Surinaamse en Nederlandse tandartsen intensief worden bijgeschoold over verschillende onderwerpen. Naast deze onderwerpen zal op zondagmiddag voor de Surinaamse collegae een hands-on training plaatsvinden.

De Surinaamse Tandheelkundige Vereniging (STV) ondersteunt dit jaarlijks terugkerend congres. Deze essentiële bijscholing in eigen land helpt het kennisniveau van tandartsen op peil houden. Mondhygiënisten, jeugdtandverzorgers en tandarts-assistenten hebben een apart tweedaags congresprogramma voor bijscholing.

Het congres “Your yearly update in general dentistry” wordt gehouden van zaterdag 25 februari tot en met maandag 27 februari in Hotel Torarica.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.