Hok waarschuwde slachtoffer decembermoorden

90

PARAMARIBO, 28 jan – Minister Jim Hok van Natuurlijke Hulpbronnen heeft in 1982 een later slachtoffer van de Decembermoorden vooraf gewaarschuwd. Hok zei dit als getuige tegenover de Krijgsraad. “Weet wat je doet” en “No go skrifi don don sani” (schrijf geen domme dingen, red.) kreeg journalist en vroegere schoolvriend Lesley Rahman te horen.

Zus Joyce Rahman heeft het naverteld. Volgens Hok was hij bezorgd. Hij was bang dat Rahman zich liet meeslepen in “situaties.” Als student in Nederland vertoefde hij toen voor korte tijd in Suriname. “Ik weet niets hierover”, zei Hok toen het aankwam op beschuldigingen tegen verdachte Imro Themen. Themen staat terecht voor moord en uitlokken tot moord. Beiden zijn lid van coalitiepartij Palu.

Dat hij een oude schoolvriend waarschuwde, wil volgens Hok niet zeggen dat hij voorkennis had van wat er stond te gebeuren. En al helemaal niet dat hij wapens moest leveren. De krijgsraad hoorde ook journalist Chandra van Binnendijk als getuige. Die ontkent Themen te hebben vergezeld naar de woningen van Rahman en van de eveneens vermoorde journalist Bram Behr. Het bezoek zou kort voor de moorden hebben plaatsgehad.

Bekijk ook:


90 REACTIES

 1. Same talk another color… de daders liggen allemaal op het kerkhof of hebben last van een acute vorm van demensie……met hun hoor de wolven huilen in het bos verhaaltjes.
  Opsluiten die handel, in het schavot achter slot en grendel, het zijn ordinaire klootzakjes met losse handjes ,ze kijken onfris, ruiken onfris en hebben allemaal een onfris heden en verleden.En als DDB opgesloten is en nieuwe wet invoeren, wie de decembermoorden ontkent of bagataliseert een fikse boete en minimaal 1 jaar cel met tbs dwangverpleging. en ik weet er al een paar die daarvoor in aanmerking komen…………


  Maak melding

 2. O dus men is landbouwkundige en zit er als minister van NH(mijnbouw)Zoals was beloofd voor de verkiezingen in Su op 25 mei 2010 to put the right man on the right place.A no mooi dan.Weer niet gedaan wat’t volk was voorgehouden. En waarom zou een journalist niet mogen schrijven wat hij wil,waarom waarschuwde hok hem dan als Hok nergens van op de hoogte was. Of mocht je toenal ook niet zeggen en schrijven wat je wilde.Dan plaatsen we de persvrijheid van toen tegen over nu…… ha ha ha ha ha zou een forumlid zeggen.Deze DiDiBrie zou zeggen:en dat is ’t verschil. Hahahahahaaaa.Odiiiii
  Glenny


  Maak melding

 3. Hok als jij principe hebt dan wordt je geen minister in een regering van een moordenaar.Dit bericht breng duidelijk naar voren wie die figuren zijn waarmee Bouterse samenwerkt het zijn allemaal vertrouwelingen en mededaders van moord foltering en grove vorm van mensenrechten schending,Ze worden allemaal beloond voor hun hondstrouwe houding tegenover de slager van bastion veere.


  Maak melding

 4. Had deze gruwelijke gebeurtenis voorkomen kunnen worden. Natuurlijk, maar mensen met moordenaars allures verworden tenslotte meedogenloze moordenaars en wie met pek omgaat wordt metterdaad mee bevlekt. Niemand van oost naar west en van noord naar oost heeft het recht zijn naaste kwaad te doen, laatstaan te doden. Zulke mensen zijn geen mensen maar duivels die verdienen terecht ook de doodstraf. Deze moordenaars konden daaarna niets anders daarna doen dan het volk onderdrukken.Pas op kijk wat je te wachten staat. Ma kut.Oliedomme stommelingen stemden op deze beesten. De geschiedenis zal zich vroeg of laat herhalen (want is is nooit sprake geweest van berechting, integendeel wordt met verachting gekeken naar betrouwbare rechters)wie dat niet willen geloven zullen het zien,meemaken en ervaren. De oliedomme moordenaaraanhangers zullen het zevenmaal erger te verduren krijgen met de wroeging in gedachte en voor eigen ogen, oeng dong dong dong. Dezelfde spelers,pionnen,marionetten,parasieten en poepvliegen zijn weer aan de macht. Ondanks hun ouderdom zijn ze nog gemener,sluwer van aard. Ook de valse ndp profeten die een nieuwe dimensie aan het geheel toevoegen met hun voorspoedpreken zullen als leugenaars worden ontmaskerd. Leve de komende dictatoriale misdaadschurkenstaat. Surimisdaadbabwe.


  Maak melding

 5. Had deze gruwelijke gebeurtenis voorkomen kunnen worden. Natuurlijk, maar mensen met moordenaars allures verworden tenslotte meedogenloze moordenaars en wie met pek omgaat wordt metterdaad mee bevlekt. Niemand van oost naar west en van noord naar zuid heeft het recht zijn naaste kwaad te doen, laatstaan te doden. Zulke mensen zijn geen mensen maar duivels die verdienen terecht ook de doodstraf. Deze moordenaars konden daaarna niets anders daarna doen dan het volk onderdrukken.Pas op kijk wat je te wachten staat. Ma kut.Oliedomme stommelingen stemden op deze beesten. De geschiedenis zal zich vroeg of laat herhalen (want is is nooit sprake geweest van berechting, integendeel wordt met verachting gekeken naar betrouwbare rechters)wie dat niet willen geloven zullen het zien,meemaken en ervaren. De oliedomme moordenaaraanhangers zullen het zevenmaal erger te verduren krijgen met de wroeging in gedachte en voor eigen ogen, oeng dong dong dong. Dezelfde spelers,pionnen,marionetten,parasieten en poepvliegen zijn weer aan de macht. Ondanks hun ouderdom zijn ze nog gemener,sluwer van aard. Ook de valse ndp profeten die een nieuwe dimensie aan het geheel toevoegen met hun voorspoedpreken zullen als leugenaars worden ontmaskerd. Leve de komende dictatoriale misdaadschurkenstaat. Surimisdaadbabwe.


  Maak melding

 6. determinist

  Had deze gruwelijke gebeurtenis voorkomen kunnen worden. Natuurlijk, maar mensen met moordenaars allures verworden tenslotte meedogenloze moordenaars en wie met pek omgaat wordt metterdaad mee bevlekt. Niemand van oost naar west en van noord naar zuid heeft het recht zijn naaste kwaad te doen, laatstaan te doden. Zulke mensen zijn geen mensen maar duivels die verdienen terecht ook de doodstraf. Deze moordenaars konden daaarna niets anders daarna doen dan het volk onderdrukken.Pas op kijk wat je te wachten staat. Ma kut.Oliedomme stommelingen stemden op deze beesten. De geschiedenis zal zich vroeg of laat herhalen (want is is nooit sprake geweest van berechting, integendeel wordt met verachting gekeken naar betrouwbare rechters)wie dat niet willen geloven zullen het zien,meemaken en ervaren. De oliedomme moordenaaraanhangers zullen het zevenmaal erger te verduren krijgen met de wroeging in gedachte en voor eigen ogen, oeng dong dong dong. Dezelfde spelers,pionnen,marionetten,parasieten en poepvliegen zijn weer aan de macht. Ondanks hun ouderdom zijn ze nog gemener,sluwer van aard. Ook de valse ndp profeten die een nieuwe dimensie aan het geheel toevoegen met hun voorspoedpreken zullen als leugenaars worden ontmaskerd. Leve de komende dictatoriale misdaadschurkenstaat. Surimisdaadbabwe.

  Whatthafack zit jij weer hier te verkondigen? Wij malen niet om het laffe wolfgehuil van een stelletje mislukte coupplegers.
  Toen tijdens die fking binnenlandse oorlog jongemannen stierven zaten JULLIE toch champagne te drinken?
  Stelletje haatzaaiende hypo’s!


  Maak melding

 7. Deze gruwelen zijn niets in vergelijking wat er komen gaat. Wee u rijk geworden parasieten en farizieers. Maar ook wee u dwaze aanhangers. Niemand zal helpen. Want het is nu een vaststaand feit dat dezelfde moordenaars en co de scepter nu zwaaien, en als men tegen hun schenen aanloopt staat u hetzelfde te wachten. Zie Horb en co. Maar op andere wijze, auto ongeval, verdrinking,vergiftiging of roofmoord.


  Maak melding

 8. Dit is wat men noemt je eigen broeders vermoorden,en of laten vermoorden.Waarom een waarschuwing,dan moet je toch wat weten.Ben het volkomen eens met het schrijven van wikki leaks.Verschrikkelijk,schandalig.triest,een rechtgeaarde surinamer,in hart en nieren,zou dit nooit doen,minister worden in zo,n moordenaars clubje.Nee,door de jaren heen,is het broederlijke vervaagt,door deze duivel,die gekozen is door een paar stomme ,domme suri,s is de surinamer verhard geworden,zijn hun broeders en zusters vergeten,ieder voor zich,desnoods over de rug of de dood van een ander.Nee,als jongen van tien zat ik op de stoep van mijn over buurvrouw(een creool,)lekker bravo-soep te eten met rundvlees(terwijl ik geen rund mocht eten van ouders)eet maar lekker hoor jongen zei tante leena.Nee, die lekkere ,gebonden tijd tussen suri,s is voorbij,het is nu letterlijk een gevecht tussen pa-e,baiwa,en ieko,de javaan,hindoestaan,en creool.De doden die op het kerkhof liggen,hebben geenzin,s impact gehad op deze suri,s,dat het surinaamse volk uiteen wordt gereten door een stelletje boeven .moordenaars.Jim hok schaam je diep,en ga eens goed nadenken of echt surinaams bloed wel hebt,zo gezien op de foto ben je een lip ,lap.


  Maak melding

 9. Ook ik ben kind van Suriname

  In de jaren 80 heeft Efrain Rios Montt huis gehouden in Guatemala. Decennia heeft hij bescherming (immuniteit) genoten uit de democratische bronnen van zijn land. Nu hij uit het machtscentrum is verdreven is voor hem de bron opgedroogd en mag hij zich in een eerlijk proces verantwoorden voor zijn misdaden. De moraal is dat je volk en vaderland kunt misbruiken, maar je zult nooit je verantwoording ontlopen voor een volk dat niet bereid is te vergeten welke deugden haar ontnomen zijn, “Vrijheid in veiligheid”. Niemand heeft het recht een ander het leven te benemen zonder zich daarvoor te verantwoorden. Gruwelijk zoals Meneer Daal bedreigd is. “Mo pai ie… en mo pai ie contant….en ie kan oor a pjienmonnie”. Vertaling: “Ik ga het je betaald zetten…en dat ga ik in contanten doen… en het wisselgeld mag je houden”. De oorzaak van dit dreigement was dat Meneer Daal Bouterse te kakken had gezet tijdens het bezoek van Maurice Bishop door de stroom uit te schakelen met een staking bij EBS (energiebedrijf). Mijn hemel, … de man was vakbondsleider en vond inclusief achterban dat de militairen terug moesten naar de kazerne. Hij stond voor zijn zaak, zoals een militair, zoals een rechter. Allemaal hebben we onze functie in de samenleving, maar mensen rucksigloss oppakken, martelen, angst aanjagen en vermoorden? Als je dat niet zint doe er wat aan, ..maar de gruwelijke moorden van 8 december?? Niet verantwoorden wat het motief was? Come on, ik ben ook kind van Suriname, ik zeg ook iets wat niet zal bevallen, maar staat me ook zoiets te wachten? Ja…? Des temeer trek ik m’n waffel open. De enige weg naar democratie is dat iedereen gelijk is voor de wet. Democratie en gerechtigheid zijn een symbiose. Zolang de verstoring van deze symbiose heerst, heeft democratie geen poot aan de grond. Goed, Suriname heeft een gekozen President die immuniteit geniet op basis van zijn functie. Dat is een te respecteren status quo. Het kan even duren voordat Suriname een nieuwe President kiest en de status quo wijzigt. Geen President wordt in Suriname voor het leven benoemd!, toch? En niets ontslaat de dan verantwoordelijken van hun plicht gerechtigheid te doen gelden. In het belang van volk en vaderland. Niet in mijn belang, anders dan als kind van Suriname. En alleen daarom geef ik mijn mening en spreek ik me uit. Want als ik aan het graf zou staan van een der vermoorde mensen, of het nou slachtoffer van 8 december is of van Moiwana of dienstplichtig soldaat, dan zou ik de kreten horen,… waarom??? Ik wil die kreten niet negeren, al ken ik de mensen niet, al heb ik geen enkel belang anders dan dat ik ook kind van Suriname ben. Ik zal ze horen, en ik zal ze kunnen zeggen dat ik op mijn bescheiden manier mijn bek heb opengetrokken en heb geschreeuwd “”GERECHTIGHEID”” Want niemand is groter dan Suriname. Ik ben een bescheiden mannetje beslist geen held maar als ik hier niets van zou zeggen zou ik het ware Suriname, het land van zoveel lieve mensen verachten en me committeren aan bruut geweld en minachting van het leven. Leve Suriname in vrijheid en veiligheid. Als er persvrijheid heerst in Suriname daag ik die uit deze schreeuw integraal te publiceren in de Surinaamse media.


  Maak melding

 10. Virago 535

  25 november 1987 :Shankar als Democratisch gekozen President.

  In november 2004 wordt het vooronderzoek van de nationale militaire raad afgerond .

  Met de staatsgreep dient de nationale militaire raad het belang van Suriname .Er werd gesold met de belangen van het volk.Dit is onder meer gebleken in de SKM kwestie .

  De krijgsraad zal uiteindelijk deze hangende,slepende mega-strafproces moeten afronden.


  Maak melding

 11. Afschaffing’ van de slavernij
  Op 1 juli 1863 werd in Suriname met 21 kanonschoten de afschaffing afgekondigd van de slavernij. Officieel werd de onmenselijkheid ervan als reden gegeven, de eigenlijke motivatie was echter heel wat minder nobel. De ‘Slavenmarkt’ was voor de ‘machtselites’ onderhand te kostbaar geworden, de totaalprijs voor de wegwerpmens was zo gestegen dat hun plaats werd ingenomen door ‘Contractarbeiders’, de ‘Gastarbeiders’ van toén!, mensen die ZELF hun overtocht betaalden, zichzelf importeerden. Hun lot was eerder slechter dan van de voormalige slaven en moesten ze met minder genoegen nemen dan hun onder dwang geronselde voorgangers.

  Suriname als win gewest . Willen de moderne zwarte-pieten dat blijven continueren ? Zij moeten weten dat wij hen zonder pardon gaan dood schieten , daar sta ik 100% achter . Suriname is nu echt van de Surinamers en zo moet het blijven .


  Maak melding

 12. Wederom de vermoorde onschuld!

  Zo zoetjesaan moeten wij met z’n allen geloven
  dat de 15 mensen die in december 1982 vermoord
  zijn door lafhartige schoften, in het fort Zeelandia
  ondergedoken zijn!

  En volgens Anna_Zondaar en suppletie couppleger
  Para(couranti)Pinto, komen de ondergedoken slachtoffers
  zo nu en dan tevoorschijn als Redi musu!

  Drup, drup, drup, volgens mij is de emmer reeds vanaf
  de eerste leugen vol!
  Wat een heldhaftig gezelschap, dat aanbidden de
  groupies en zien zij als meest vooruitstrevend!

  Hier komt het dan nogmaals;

  EEN VOLK DAT VOOR TIRANNEN ZWICHT VERLIEST MEER DAN LIJF EN GOED DAN DOOFT HET LICHT !!!


  Maak melding

 13. O.K. Hok, ik geloof dat je niet wist wat je vriend te wachten stond, je zei het met zo’n uitgestreken gezicht terwijl je recht in de camera keek, zonder zonnebril op. Je bent wat dat betreft dus onschuldig, hoewel je die vriend in alle onwetendheid toch gewaarschuwd hebt. Nu weet je wel wat je vriend is overkomen of kan je je dat niet meer herinneren? Ik zal je herinnering even oppoetsen: “Hij is vermoord, ‘dede kir in’, hij is op de vlucht doodgeschoten om precies te zijn”. Dat is toch de verklaring waarmee we het tot op heden mee moeten doen? Mijn vraag aan jou is: hindert die wetenschap je dan totaal niet? Ik zou niet met mensen, die er van verdacht worden mijn vriend vermoord te hebben, kunnen samenwerken, voordat onomstotelijk bewezen is dat ze onschuldig zijn. Maar ja, ik wil niet, geheel onbaatzuchtig het land Suriname tot grote hoogten helpen tillen, zoals jij dat blijkbaar wel wilt, je laat je door zo’n akkevietje als het vermoorden van een vriend, niet van de wijs brengen. Hadden we maar meer van zulke oprechte, eerlijke mensen in Suriname. Hok, als je van dit schrijven ook vindt dat ik lawlaw sani schrijf waar sommige mensen aanstoot aan zouden kunnen nemen, dan zou ik het op prijs stellen dat je me komt waarschuwen. Ik beloof je dat ik niet, net als je dode vriend, je goede raad niet zal negeren, ik zal direct bij de eerste waarschuwing op de vlucht slaan, niemand zal je naar aanleiding van mij na 30 jaar lawlaw vragen komen stellen waar je toch alleen lawlaw antwoord op wil geven.


  Maak melding

 14. “Zaterdag 28 januari 2012 om 17:51 uur, door TTheo

  Afschaffing’ van de slavernij
  Op 1 juli 1863 werd in Suriname met 21 kanonschoten de afschaffing afgekondigd van de slavernij. Officieel werd de onmenselijkheid ervan als reden gegeven, de eigenlijke motivatie was echter heel wat minder nobel. De ‘Slavenmarkt’ was voor de ‘machtselites’ onderhand te kostbaar geworden, de totaalprijs voor de wegwerpmens was zo gestegen dat hun plaats werd ingenomen door ‘Contractarbeiders’, de ‘Gastarbeiders’ van toén!, mensen die ZELF hun overtocht betaalden, zichzelf importeerden. Hun lot was eerder slechter dan van de voormalige slaven en moesten ze met minder genoegen nemen dan hun onder dwang geronselde voorgangers.

  Suriname als win gewest . Willen de moderne zwarte-pieten dat blijven continueren ? Zij moeten weten dat wij hen zonder pardon gaan dood schieten , daar sta ik 100% achter . Suriname is nu echt van de Surinamers en zo moet het blijven .”

  Tijd voor uw medicatie?!

  Dus! Er mocht gemoord worden op 8-9 december 1982
  omdat 300 plus jaren geleden er afschuwelijke dingen
  hebben plaatsgevonden.

  Uw posting moet rechtstreeks naar justitie, u heeft
  een grens overtreden.


  Maak melding

 15. Amen!
  Suriname is nu echt van de Surinamers en zo zal en moet het blijven.
  Alle a jersie tories ten spijt. december 82 had z’n eigen aanleiding en oorzaak!


  Maak melding

 16. De waarschuwing van Jim Hok mocht niet baten. Het waren immers een stelletje padvinders. Het resultaat van diepe minachting en onderschatting is ons inmiddels bekend,…helaas!!!


  Maak melding

 17. Suriname is sedert 25 mei 2010 op spoor. Dat Bouterse nu de scepter zwaait is Gods werk. Hem is lang genoeg de boot afgehouden door qasi bestuurders.


  Maak melding

 18. TTheo laat nu zijn ware gezicht zien: “Suriname als win gewest . Willen de moderne zwarte-pieten dat blijven continueren ? Zij moeten weten dat wij hen zonder pardon gaan dood schieten , daar sta ik 100% achter . Suriname is nu echt van de Surinamers en zo moet het blijven”

  Iedereen tegen de muur volgens onze Ttheo…….


  Maak melding

 19. @ kraswatra,

  kerel wat heb jij goed gesproken en ik deel jouw mening volledig. Wij zijn allemaal kinderen van suriname maar naar het schijnt zijn er toch van die types die boven alles willen staan en zijn.
  Gods molen draait langzaam maar zeker..wacht maar af.


  Maak melding

 20. @ ttheo,

  kerel wat ben jij ziekelijk verpest zeg..ik zou je gelijk willen recruteren voor het debielenleger genaamd N.L. dan kan je daar mensen gaan vermooorden stuk vuil.


  Maak melding

 21. Beste Paraman: “Dat Bouterse nu de scepter zwaait is Gods werk”

  Drugsdealer, moordenaar en dictator.
  Ik eerder dat het de duivel zijn werkt is.


  Maak melding

 22. @TTHEO

  Hoe dom kan je zijn om te beweren dat het lot van de contractarbeiders slechter was dan die van de voormalige slaven??

  Je kan zien dat je gewend bent in het verdraaien van feiten en daarom ook een bouta aanhanger bent.


  Maak melding

 23. In een poll: “Wat hadden we nooit moeten doen” zegt 50,5% van 31000 reacties: Suriname ruilen voor New York. Kijk hier http://www.geenstijl.nl/poll/pollresult.php.
  .
  Suriname, watch your place. Suriname was geen wingewest, dat was Noord-Brabant na de 80-jarige oorlog, Suriname was moestuin. Meer niet. New York, Manhattan Island, dat is waar de wereldmacht via Ellis Island naar toe verhuisde tussen 1870 en 1930.


  Maak melding

 24. Na de executie van Hawker legt legerleider Bouterse een verklaring af voor de televisie.
  Een Surinaamse stapt op de terugweg bij ons in de korjaal (Albina). Ze wil naar Rotterdam en vertelt ons op welke gruwelijke wijze Hawker om het leven is gebracht. “Ze hebben hem zonder enige vorm van proces doodgeschoten. Dat was zaterdagmiddag om zes uur. Twee minuten over zes deed Bouterse daarvan melding op de televisie. Daarvoor had Hawker had Hawker via de televisie – hij kon nauwelijk praten – zo’n tien keer een oproep moeten doen aan Rambocus om zicht over te geven. Dit is het lot van coup-plegers die de strijd verloren hebben . Daaarna kwam de samenzweerders aan de beurt . Wanneer het om Suriname gaat worden er geen grappen gemaakt met verraders en geindoctrineerde zwartepieten . Totaal geen genade met deze figuren . Zij kiezen de kant van de ex-slavendrijver en koloniale bestuur . Wij revolutionairen dienen ten alle tijden waakzaam te zijn . Zodat onze vrijheids strijders KODJO , MENTOR & PRESENT , niet voor niets levend zijn verbrand door de Slavendrijver .

  Verder is de slavernij-periode vanzelfsprekend nog aktueel , gelet op het feit dat de nu omgerekend 365 miljard euro dat verdiend is aan de slavernij nog niet is terug betaald aan de benadeelden . Geld verdient met het plegen van misdaden tegen de menselijkheid dient niet behouden te worden door de pleger van de zeer strafbare feiten.


  Maak melding

 25. AFFLICTIE – hartzeer, verdriet, droefheid – TEN TOP!

  Het bovenstaande behoort tot de dagelijkse toneelopvoering van de rasechte, raszuivere HYPOCRIETEN, terwijl men wel degelijk behoort te beseffen dat men MANIFESTATIE, DEMONSTRATIE en de WIL van GOD niet kan tegenhouden.

  We maken er een gedoe, van het nogal simpel bovenstaand artikel over minister Jim Hok. Terwijl het gaat om gewone dagelijkse opmerkingen, die men op elk uur van de dag overal hoort. Van wat er gaat en/of kan gebeuren. Het zijn de normale dagelijkse opmerkingen en voorspellingen die vaak plaats hebben, waaronder op politiek gebied. Op de markt bijvoorbeeld, verneem je dergelijke opmerkingen zelfs vaak ook. We hebben onze mond vol over democratie en toch zinspelen we op een simpele opmerking van een tiener of twintiger van destijds en ondermijnen hierdoor de democratie, als het ons maar uit komt. Kan men trouwens zich alleen maar die enkele woorden van Jim Hok destijds, zo perfect en goed herinneren en voor de rest niets anders? Dus zou in feite 99% van het Surinaamse volk in Suriname en in Nederland met name, stuk voor stuk moeten worden opgeroepen om naar Boxel toe te gaan en te verschijnen voor de rechter. Willen wij hier misschien Kanhai in stelling brengen?
  – door al deze mensen stuk voor stuk te laten oproepen -.

  Want een ieder maakt bijna dagelijks dergelijke opmerkingen. Belachelijker kan het ronduit gezegd niet.

  Wederom wordt HYPOCRISIE,- huichelarij, schijnheiligheid – tot (moderne) kunst verheven.

  Is de hypocrisie de dood van het persoonlijk leven, zij vormt de onmisbare hoeksteen van elke geordende samenleving.

  AFFLICTIE – hartzeer, verdriet, droefheid – wederom TEN TOP!


  Maak melding

 26. @ Determinist 15.06u ik voeg er nog iets aan je laatste zin. Voor reconstructie met Gampad(moordenaar Gooding) uit ’t vliegtuig gesprongen en nooit meer terug gekomen.(de toen gesplitse groep tu=ka jana indiaanse jongens)En zo te zien vindt neefje ’t niet erg als je doodgeschoten wordt door de leider sergant majoor overste DiDiBrie,maar als ’t omgekeerde ’t geval zou zijn dan mi sa wan jere neefje en onzemaat.’t lijk alsof ze gekker zijn dan sergant majoor. any way odi odi neef en onze two big dommie


  Maak melding

 27. Ach ja @kraswatra….
  Je hebt het over de gelovigen die volgens Christelijke traditie zonder aanzien des persoon allemaal ondankbare beesten zijn, wellicht inclusief jijzelf. Het gelovige volk is ongetwijfeld zelf verantwoordelijk voor wat hen overkomt analoog de stelling „vandaag wordt men goedgekeurd en morgen weer afgekeurd“. De wil van God wordt in het dagelijks verkeer grandioos genegeerd zoals de gelovigen in Guatemala waar jij het over heb, deze zijn ook zielige gelovigen en ondankbare kerkgasten, allemaal rijp voor de slachterij van hun God. Zij die geboren zijn in Suriname zijn allemaal kinderen van Suriname en allen met een eigen droom.
  Ook ik ben een kind van Suriname en in hart en nieren filantroop, en mijn droom is dat gelovigen waarvan sommige groeperingen altijd zo vervolgd worden door andere gelovigen en zij die moorden in Gods naam, niet op deze aarde thuishoren maar bij hun God tussen de engelen en de djins. Ik vindt het zielig dat de gelovige mensheid zich hier op aarde bevindt terwijl zij een eigen hemel hebben waar zij in alle rust allerlei wreedheden tegen elkaar kunnen begaan zonder dat daarnaar een haan zal kraaien.

  Die schreeuw en meelijgevoel van zogenaamde eerbare burgers slaat nergens, want wat uit de mond van een gelovige komt of diens sympathisant kan nimmer serieus genomen worden volgens het principe „als het de mensen goed gaat vragen ze te weinig van hun God en als het ze slecht gaat te veel“. Gelovigen zijn allemaal één-pot-nat en de ongelovigen die momenteel op grond van medelijden of om onduidelijke motieven sympathiseren met de gelovigen in Suriname zijn in feite de wolven in schaapskleren. Dezen tonen in hun spraak zogenaamd erbarmen met het Surinaamse volk, maar schijn bedriegt, want voor Suriname/Surinamers staat ook daar het noodlot op de loer.

  Dit soort ongelovige figuren zijn in principe de nieuwe onderdrukkers in de dop want zodra zij armslag krijgen van de gelovige meerderheid zal het einde van het goede leven voor mens, plant en dier zeer nabij zijn. Juist deze sympathiserende ongelovigen zijn superhypocriet en gehaaid en hebben een egoistisch ideaal en zijn meedogenloos als het erop aankomt. En van wie hebben deze kwaadaardige ongelovigen hypocrisie aangeleerd, van de gelovigen natuurlijk, want in een godvruchtige maatschappij is de waarheid zeggen niet gewenst. Lees en annalyseer eens de reacties van diverse quasi geleerden en belezen figuren van Voltaire en andere betweters hier op waterkant aandachtig door. Deze zijn de monsters die zodra het hun uitkomt hetze plegen, naar andermans mond meepraten en bestaande werken citeren omdat zijzelf geen verstand hebben om zelf iets anders te bedenken, maar wel alleen aan zichzelf kunnen denken. Dus Surinaamse volk denk goed na bij de keuze van uw volgende president en onthoudt dat „kennis en verstand niet één en dezelfde zijn. Ook al is men professor, dominee, paus, arts, politicus, wetenschapper of wat dan ook, men dient niet als logisch aan te nemen dat degene die veel geleerd heeft ook over een gezonde dosis verstand beschikt. Onthoudt; „Verstand is iets op zich dat niet in academische normen kan worden uitgedrukt“.

  Ik ben geen bouterse fanaat maar een Natuurfanaat, die tot doel heeft om alle gelovigen en Natuurschenders in de wereld, ook in Suriname, een kado te geven. Namelijk door alle vrome mensen, milieu- en Natuurmisdadigers ongeacht hun levensovertuiging naar hun heilplaats te sturen zodat alle problemen in „één“ keer opgelost zijn. Dat is toch echt een cadeau of niet dan? De Moslims zijn al massaal onderweg naar hun Allah dus daar maak ik mij niet druk over, maar de roomsen stuur ik met behulp van Gabriël’s zwaard naar hun Omnia en de Christenen stuur ik naar Neo-Nazareth in de hemel en de stoute ongelovigen laat ik persoonlijk gewoon in zee dumpen, precies zoals Obama deed met Bin Laden.

  Het is algemeen bekend dat er gelovige mensen leven op aarde die genoeg hebben van hun Godsgeloof. Kijk daartoe naar Israèl waarbij men bij de joodse muur elke dag weer uit wanhoop met hun heilige boek in de hand hun hoofd na elke preveling tegen die muur stoot. Daar krijg je een hersenschudding van wat inhoudt dat de dood spoedig intreedt.
  „Het Hoofd stoten“ doet pijn, wie daarvoor kiest is niet alleen „law” maar ook „gek”.

  Ik heb een humane en betere manier voor de gelovige mens om in de hemel te geraken dan de hiervoor aangegeven Joodse wijze van zelfkastijding en zelfmoord. Maak jullie maar klaar voor vertrek naar een betere wereld en zie uit naar een beter leven in de zevende hemel.. Ik begrijp dat een massa gelovigen huiverig en bevreesd is om dit ander leven te bereiken, maar maak uw borst nat, zelfs de bijbelse Jezus wilde aanvankelijk zijn hemelse vader ook geen bezoek brengen. Hij was doodsbang om te sterven, maar uiteindelijk heeft zijn rede hem overtuigd van zijn te nemen goede daad.

  Zie (Joh.21:18-19) waarin Jezus Petrus (één van zijn discipelen) duidelijk aansprak voordat hij zich aangaf aan de gelovigen om zich te laten mishandelen, te laten kruisigen en te laten vermoorden. Jezus zei tegen Petrus: “Toen je jonger was, omgordde je jezelf en je ging, waar je wilde, maar als je oud wordt, zul je je handen uitstrekken en een ander zal je omgorden en je brengen, waar je niet wilt“.
  En dit zei Hij om te kennen te geven, met welke dood hij God verheerlijken zou” .

  Neem dus een goed voorbeeld aan jullie bijbelse Jezus en volg eens in jullie leven „Gods Woord” op in Jezus naam en uw handelen valt zeker in de categorie „een goede daad“ ter behoudt van de Natuur en van alle onschuldige Natuurwezens hier op aarde. En omdat ik niet haatdragend ben zal ik als blijk van mijn innige vriendschap aan alle gelovigen als eerste hen uitbundig uitzwaaien met „ ik groet u allen, bye bye en zwaai zwaai en ik wens jullie allemaal een goede reis tot nooit meer ziens. Bulova pracht kado. Amen!


  Maak melding

 28. De meerderheid op waterkant laat duidelijk zien dat ze niet gediend zijn van die domme en onmenselijk reactie van jullie.
  Paramanpinto en TTHeo zijn in mijn ogen wezenloos.


  Maak melding

 29. PALU heeft altijd een duistere en grote rol gespeeld in dit stukje geschiedenis. Figuren als Hok en Sital zijn niet voor niets voorzien van goede posities in deze regering.

  Dat Hok in die tijd en als PALU-lid een journalist waarschuwde moet duidelijk geplaatst worden binnen het kader van de tijd en die twee specifieke gegevens. Iedereen wist in die tijd al lang dat kritische geluiden risico vol waren. De vele journalisten die dit aan de lijve ondervonden spraken boek delen en Hok bevestigd het met het verhaal dat sprake as van toezicht bij DWT op wat wel en niet gepubliceerd mocht worden.
  In dat licht krijgt de waarschuwing van Hok een geheel andere betekenis, nml. die van een DREIGEMENT. Hij vertelt – als dik gelieerde aan Bewind – expliciet aan de journalist dat hij op moet passen!!!


  Maak melding

 30. @PARAMAN zat. 28 januari 23.22u:
  Suriname is sedert 25 mei 2010 op spoor.!!
  PARAMAN je hebt volkomen gelijk: Suriname is sedert 25 mei op spoor, OP DOOD SPOOR wel te verstaan. een doodlopend spoor , Cul de sac, loose ends!!!!


  Maak melding

 31. Naar aanleiding van de schokkende reactie van:

  “Zaterdag 28 januari 2012 om 17:51 uur, door TTheo”

  Kan ik niet anders dan vermoeden dat voornoemd persoon
  zeer labiel is. Zou dit gedrag met zijn verleden
  te maken hebben??? Met anderenwoorden, moet hij zich
  in Boxtel verantwoorden!


  Maak melding

 32. Wikileaks,
  Jij bent ook een afgezaagde hypokriet! Over welke meerderheid heb jij het? Al die verwrongen en misleidende aliassen stellen jou toch in staat om een bedrieglijke meerderheid voor te gewennen? En zo waren jullie ook te dien dagen doende om goedgelovige soldaatjes een rad voor de ogen te draaien, totdat ene Bhagwandas doorsloeg!
  Ga zo door en gij zult het onderste uit die kan bereiken. Wij Surinamers slapen niet meer! Keistenen zul je vreten!


  Maak melding

 33. Zucht,
  Ik kan je begrijpen! Wanneer de bekakten het niet meer voor het zeggen hebben is Paramaribo in last. Bak maar lekker gaar bakken in jou opgekropte haat!!!


  Maak melding

 34. Na de executie van Hawker legt legerleider Bouterse een verklaring af voor de televisie.
  Een Surinaamse stapt op de terugweg bij ons in de korjaal (Albina). Ze wil naar Rotterdam en vertelt ons op welke gruwelijke wijze Hawker om het leven is gebracht. “Ze hebben hem zonder enige vorm van proces doodgeschoten.
  Wat die Surinaamse ke poti niet wist is dat H. bij het afvuren van een mortiergranaat nabij een gebouw zichzelf al dodelijk had verwond doordat het ding afketste onder de luifel en boven zijn hoofd explodeerde. Het was dus een kwestie van tijd. Wat die Surinaame zich voorts niet afvroeg is wat er zou gebeuren als dat ding midden in Paramaribo tot ontploffing was gekomen?
  Er zijn vele leugens en halve waarheden, maar is slechts 1(een) waarheid!


  Maak melding

 35. Whome,
  Het is simpel, alles wat niet in jullie vies, goor en kromme kraam te pas komt is labiel!

  Deze Surinamers hebben tenminste hun nek uitgestoken, ipv van achter een toetsenbord te zitten muggesiften.

  Suriname is niet meer te koop! In elk geval geen sell out!


  Maak melding

 36. PARAMAN beleefd verzoek; Wil je voortaan een ned ondertiteling meezenden met je postings? bij voorbaat dank!!….. Ik spreek veel talen maar geen adacadabra en koeterwaals.


  Maak melding

 37. TTheo, volgens jou was het terecht dat de collaborateurs die op dezelfde voet verder wilden gaan als de slavendrijvers, vermoord werden. Degene die deze heroïsche daad heeft verricht geeft nu aan het ex-leger van de slavendrijvers toestemming om een monument op te zetten in ons geliefd land. TTheo, wat zou je ervan vinden als je huidige held een stapje verder gaat en toestemming geeft dat het monument van de TRIS komt te staan naast dat van Kodjo, Mentor en Present? Met jouw zieke geest zul je zelfs dat zo kunnen verdraaien dat je grote leider de nakomelingen van de slavendrijvers daarmee eens goed onder de neus wrijft dat hij niets meer met hen te maken wil hebben en tegenwoordig alleen maar oog heeft voor onze eigen helden.


  Maak melding

 38. @ P.r.m.n met deze duivelse aanbidder van je aan de macht hebben de suries altijd keistenen moeten vreten voor zover die te krijgen zijn.Want’t leven wordt altijd duuuuuur.Soms denk ik misschien is ’t beter om ’t geld dat je hebt te stoven in een pan en njan. P wil je ons de eerst volgende keer wel iets nieuws vertellen,want dat van d stenen vreten weten we al. vetel ons iets dat we niet weten.Odi
  Glenny


  Maak melding

 39. Glenn Pengel,
  Met die oude Pengelpolitiek hebben wij hier altijd keistenen gevreten ware het niet dat ik alles in het werk stelde om naast mijn hoofdinkomen, besides ook de handen aan de ploeg te slaan.


  Maak melding

 40. Zucht

  PARAMAN beleefd verzoek; Wil je voortaan een ned ondertiteling meezenden met je postings? bij voorbaat dank!!….. Ik spreek veel talen maar geen adacadabra en koeterwaals.
  Zo denigrerend zijn jullie door alle tijden heen geweest.
  Keep on going, je leert het wel!


  Maak melding

 41. 43 reactie’s ,wanneer het om bouterse of 8 december gaat,staat dit forum in lichter laaien….maar anyway ik doe ook mee….of wacht even…no mang….water naar zee dragen…dooeeeg.


  Maak melding

 42. Paramanpinto ben jij je zelf vergeten me boi?
  Nu vindt je het denigrerend, kijk in die spiegel mi boi
  Wie de bal kaats moet het terug verwachten stelletje huilebalk.


  Maak melding

 43. Ik vind de personen met de meeste thumbs down, de beste, gedurfde en meest integere reacties geven. In het bijzonder Anna-z en Paraman. Hun nederlandse taalgebruik is haast vlekkeloos. Whome is een gedegen schrijver als het gaat om zijn taalformulering. Maar er zit geen objectivitet bij, ik constateer te veel rancune. Mensen met de thumbs down, laat je niet gek maken, jullie zijn top. Bij de thumbs up wordt er maar een spelletje gespeeld. Maar elk een mag z’n taalgebruik zowat corrigeren. De groeten aan mijn alle swietie sarnang soema.


  Maak melding

 44. “Zondag 29 januari 2012 om 13:41 uur, door Paraman

  Glenn Pengel,
  Met die oude Pengelpolitiek hebben wij hier altijd keistenen gevreten ware het niet dat ik alles in het werk stelde om naast mijn hoofdinkomen, besides ook de handen aan de ploeg te slaan.”

  ERRATA

  PLOEG lees UZI.

  “Zondag 29 januari 2012 om 15:25 uur, door Jan the Lover”

  PLUS of MIN, is een kwestie van de tijdszone!

  GAARNE UW VISIE OVER ONDERSTAAND INHOUDSVOLLE
  BEDREIGING!!!

  “Zaterdag 28 januari 2012 om 17:51 uur, door TTheo

  Afschaffing’ van de slavernij
  Op 1 juli 1863 werd in Suriname met 21 kanonschoten de afschaffing afgekondigd van de slavernij. Officieel werd de onmenselijkheid ervan als reden gegeven, de eigenlijke motivatie was echter heel wat minder nobel. De ‘Slavenmarkt’ was voor de ‘machtselites’ onderhand te kostbaar geworden, de totaalprijs voor de wegwerpmens was zo gestegen dat hun plaats werd ingenomen door ‘Contractarbeiders’, de ‘Gastarbeiders’ van toén!, mensen die ZELF hun overtocht betaalden, zichzelf importeerden. Hun lot was eerder slechter dan van de voormalige slaven en moesten ze met minder genoegen nemen dan hun onder dwang geronselde voorgangers.

  Suriname als win gewest . Willen de moderne zwarte-pieten dat blijven continueren ? Zij moeten weten dat wij hen zonder pardon gaan dood schieten , daar sta ik 100% achter . Suriname is nu echt van de Surinamers en zo moet het blijven .”


  Maak melding

 45. Dag Paraatje,

  Faf ie, je draait overuren vandaag mang.
  Sang p’sa: hebben de heren op je teentjes getrapt.
  Oké, oké, niet aardig.
  Paraatje heeft die kan-haai, je nog niet opgeroepen als getuige?
  Eff tss ons, ken die haai niet scheren of zo, hij ziet er niet uit, wat verbergt ie?

  Achhhhh Sleurie heeft hartzeer, verdriet etc. van de reacties en niet te vergeten onze theo,wat maak je me nou theo, ga je dreigen, ga je schamen in een hoekje hoor.
  Theo, hypocriet is:die mofinawangs gold & glitter beloven op de berm, en nu het te heet wordt onder jullie voeten, moeten ze plots gaan werken onder het mom van zelfredzaamheid, duhhh
  Maar.. toen Dhr. Venetiaan zei dat ze moesten werken voor hun geld, was suri te klein tok, hij werd verrot gescholden omdat hij zgn niets voor ze deed, das nou hypocrisie theo.

  Hok, je hebt boter op je kop! Daarom zit je nu waar je zit tok, om je mondje dicht te snoeren.
  Weer een mooi voorbeeld van de super- slechtste regering ooit, in de geschiedenis van Suriname:
  Crimineel, Corrupt en Chaotisch……….
  Ze staan met stip op numero uno!


  Maak melding

 46. Many thanks voor de verborgen mineurs. Ze zijn stuk voor stuk uitgelokt. Mensen kunnen zich namelijk geen voorstelling van maken dat anderen ook recht hebben op een eigen mening. Waar het naar toe gaat mag Joost weten.


  Maak melding

 47. Same talk another color… de daders liggen allemaal op het kerkhof of hebben last van een acute vorm van demensie……met hun hoor de wolven huilen in het bos verhaaltjes.
  Opsluiten die handel, in het schavot achter slot en grendel, het zijn ordinaire klootzakjes met losse handjes ,ze kijken onfris, ruiken onfris en hebben allemaal een onfris heden en verleden.En als DDB opgesloten is en nieuwe wet invoeren, wie de decembermoorden ontkent of bagataliseert een fikse boete en minimaal 1 jaar cel met tbs dwangverpleging. en ik weet er al een paar die daarvoor in aanmerking komen…………

  Zucht, opsluiten die handel no?
  Als het gerechterlijk niet lukt mogen jij en je chamous zich aanmelden.
  Dan zul je zien hoe het water terecht komt in de klappernoot!


  Maak melding

 48. U HEEFT ZOWAAR GEVOEL VOOR HUMOR!!!

  “Zondag 29 januari 2012 om 16:53 uur, door Paraman

  Many thanks voor de verborgen mineurs. Ze zijn stuk voor stuk uitgelokt. Mensen kunnen zich namelijk geen voorstelling van maken dat anderen ook recht hebben op een eigen mening. Waar het naar toe gaat mag Joost weten.”

  Joost fluisterde net, dat niet een ieder recht had op
  zijn eigen mening! Hij gaf als voorbeeld, de niet zo
  RANCUNEUZE gebeurtenissen in het Fort Zeelandia
  (december 1982)!


  Maak melding

 49. @W. Whome

  “Willen de moderne zwarte-pieten dat blijven continueren ? Zij moeten weten dat wij hen zonder pardon gaan dood schieten”

  Kun je bewijzen dat dit een bedreiging is? Zwarte Piet bestaat niet en moderne zwarte Pieten dus ook niet. Je kunt niet iets bedreigen wat niet bestaat. Je kunt echter wel stellen: ik voel me aangesproken. Maar ook dat is juridisch te weerleggen omdat het subjectief is. Hoewel ik je reactie heel begrijpelijk vind kun je nooit hard maken dat TTheo wie dan ook bedreigt.


  Maak melding

 50. @Paraman
  Beste Paraman,
  Maak je niet druk om die onfris ruikende winderige scheet die zich steeds als een zucht vermomt. Het dringt niet tot het gedrocht door dat hij zijn zwakzinnigheid niet steeds opnieuw hoeft te bewijzen. Maak je niet druk, na wan siekie sani.


  Maak melding

 51. Same talk another color… de daders liggen allemaal op het kerkhof of hebben last van een acute vorm van demensie……met hun hoor de wolven huilen in het bos verhaaltjes.
  Opsluiten die handel, in het schavot achter slot en grendel, het zijn ordinaire klootzakjes met losse handjes ,ze kijken onfris, ruiken onfris en hebben allemaal een onfris heden en verleden.En als DDB opgesloten is en nieuwe wet invoeren, wie de decembermoorden ontkent of bagataliseert een fikse boete en minimaal 1 jaar cel met tbs dwangverpleging. en ik weet er al een paar die daarvoor in aanmerking komen…………

  HELEMAAL MEE EENS


  Maak melding

 52. Deze heeft zichzelf verraden.Als je niet vooraf weet wat er zal gebeuren, zal je toch nooit waarschuwen????????????
  Wiki,Determ,Henk ,Zucht,Glenn e.a.Help mij effe hiermee.Rechters,deze taal is toch duidelijk?????

  @TTheo

  Suriname is van Surinamers.En je wil zoveel Surinamers doodschieten.Was je 8 december 80 ook bij het Fort.Jij zal binenkort ook moeten verschijnen op
  Boxel.Weer een die zichzelf verraden heeft.Wat denken ze allemaal toch zo bekrompen.Ze hebben zoveel gelogen dat ze niet meer weten wat ze gekraaid hebben.Je zal de taak van je president overnemen.Hij is al bejaard en schiet alleen maar LOSSE FLODDERS.

  Danitia


  Maak melding

 53. PARAMAN: kan je alvast een tipje van de sluier lichten?
  En hoe komt water terecht in een klappernoot?
  Ik ben niet zo van de klappernoten en kokosbomen, dat laat ik over aan Orang Oetans, maar jij ben ervaringsdeskundige help me out here!
  Jij hebt w.s. vaker en kokosnoot op je harses gehad liggende in je hangmat, want je ziet het allemaal niet meer zo helder.En ja je hebt het goed gelezen OPSLUITEN DIE HANDEL EN WEL NU!!!…………….


  Maak melding

 54. DANITIA: Ik heb het al eerder gezegd, ze zijn allemaal gediplomeerde leugenaars.ze zijn allen verstrikt geraakt in hun eigen leugens.”But the nearer the truth THE DARKER THE NIGHT”. als de rechters een rechte rug hebben zijn hun dagen geteld.


  Maak melding

 55. Joh,

  Mensen krijgen hier spontane schrijf winti. Er wordt niet geschoten, je leeft in 2012 en geloof me als ik je zeg dat je niet te doen wilt hebben met justitie.

  Vandaag schieten ze je niet overhoop en stoppen ze je liever niet in de bak, maar je gaat regelrecht richting “Huize Ik Ben Een bloemetje, Echt Waar”. En als je eruit komt zweef jij je leven lang en moet jij je hoofd nat houden zoals een bloemetje nodig heeft.

  Iedere keer als je het in je hoofd krijg om anderen over hoop te schieten, maak je hoofd een beetje nat met wat lauw water en je zult rustig worden lief bloemetje.

  En verder aan de zwarte pieten: Zit niet zo te zeiken over President Bouterse en laat de rechter beslissen, want jullie zwarte pieten en sinterklaasjes zijn niet bevoegd.

  En nu voor de geitenbreiers zwarte pieten een Liedje:

  Zwarte piet, wiede wiede “Wiet”

  Jullie zwarte pieten roken wel, maar begrijpen niets.


  Maak melding

 56. Paarman in de Pengel politiekeperiode vrat je van alles en nog wat.Je kreeg bv rijst,olie,zoutvlees, bakkeljauw en sommigen ook nog een huis waarvoor men ooknog kon aflossen meneer.Dit is dus ’t verschil met heden.Nu de DUIVEL van je aan de macht is.Het volk krijgt ’t beloofde niet.Overigens denk ik dat als de laffe bouterse enigzins weet hoe je allemaal op dit forum reageert dat hij heel hard zal lachen en denken aiman die paraman heb ik helemaal in mijn zak,maaaar zie je die Glenn Pengel mooi niet.En dat is ’t verschil.Odi odi
  Glenny


  Maak melding

 57. Zondag 29 januari 2012 om 19:38 uur, door Paraman
  Esmerald,
  Paraatje met je ma aat!.

  Ho, ho, ho, niet zo onaardig zijn hoor.
  Het is super-koud, stuur een beetje vriendelijke suri-warmte noh!!!

  Daaaag paraaatje,


  Maak melding

 58. Danitia,
  Ik was niet in het fort maar wel op het slagveld waar het veelvoud van 15 doden zijn gevallen tengevolge van inspanningen ten andere zijde.
  Jij moet je telkenmale hebben verslikt in de champagne wanneer weer eens een jonge soldaat aan diggelen werd gejaagd, rare huichelaar!


  Maak melding

 59. “Maandag 30 januari 2012 om 11:25 uur, door Paraman

  Danitia,
  Ik was niet in het fort maar wel op het slagveld waar het veelvoud van 15 doden zijn gevallen tengevolge van inspanningen ten andere zijde.
  Jij moet je telkenmale hebben verslikt in de champagne wanneer weer eens een jonge soldaat aan diggelen werd gejaagd, rare huichelaar!”

  Dit verhaal komt verward over! U herschrijft de geschiedenis! Over welk slagveld heeft u het
  in december 1982?! En! Indien u en uw mede misdadigers,
  zich aan uw eed van trouw aan de republiek gehouden
  hadden, zaten wij de belastingbetalers niet met de ene
  na de andere TEGENCOUP! Let wel! TEGENCOUP! En geen
  COUP!

  Ik schrijf nadrukkelijk MISDADIGERS, per slot van
  rekening is het omverwerpen van een wettelijk via
  algemene en geheime verkiezingen zittende regering
  de facto een MISDAAD!

  U zou uw zelf en anderen een groot plezier doen
  indien u de geschiedenis over het Korps Zwarte Jagers
  (Redi Musu) nogmaals doorneemt!


  Maak melding

 60. In het Hokje gezet!
  Minister Hok heeft zichzelf in een hokje gezet. Hoe kan iemand, die gekozen is als minister, zulke domme praat verkondigen?
  Waarschuwen wil zeggen dat je ergens van op de hoogte bent. Dat je weet hoe de afspraken zijn die binnen de coupeplegers gemaakt zijn. Dat je de gevolgen al kent en verzwijgt.
  Hokje toch! Je hebt je ministerspost echt verdient met het verzwijgen van de gevolgen. Het gaat je goed!


  Maak melding

 61. ParamanPinto.
  Ik weet wel dat je dom bent, maar zo dom had ik niet verwacht.Het doden van ongewapende burgers zonder enige vorm van proces is een misdaad tegen de menselijkheid you kaw.Militairen die opkomen tijdens een gewapend treffen is heel wat anders yu buriki.Een militair die gewond licht iop een brancard mag je standrechtelijk fusilleren. Geneefse Conventie 1949.


  Maak melding

 62. “Maandag 30 januari 2012 om 08:11 uur, door Henk Molenaar

  Beste W. Whome: Je hebt gelijk. Weer de zoveelste (doods)bedreiging op dit forum van een DNP-groupie.”

  Ja!
  En wat dacht u van onderstaande ontkenning?
  Het forum lijkt de vertoning te Boxel!

  “Zondag 29 januari 2012 om 19:15 uur, door anna_z

  @W. Whome

  “Willen de moderne zwarte-pieten dat blijven continueren ? Zij moeten weten dat wij hen zonder pardon gaan dood schieten”

  Kun je bewijzen dat dit een bedreiging is? Zwarte Piet bestaat niet en moderne zwarte Pieten dus ook niet. Je kunt niet iets bedreigen wat niet bestaat. Je kunt echter wel stellen: ik voel me aangesproken. Maar ook dat is juridisch te weerleggen omdat het subjectief is. Hoewel ik je reactie heel begrijpelijk vind kun je nooit hard maken dat TTheo wie dan ook bedreigt.”

  Op de vlucht bedreigt!


  Maak melding

 63. O Paraman, dus jij bent die ene echte TTheo.Jij reageert op de vraag die ik gesteld heb aan TTheo.Zo zie je dat er meerdere zijn op dit forum die denken dat ze slim zijn.
  Ze reageren onder 3 en 4 namen.Wat zijn jullie toch dom, typisch Paraman mentaliteit.Meneer Henk, Wiki,Zucht e.a., jullie weten nu dus wie die TTheo is.
  Wat zijn de paarse ezels toch zo dom .Ze weten niet dat wij een nuchter denkvermogen hebben.Hahaha.
  Groet Paraman, straks krijgen jullie nog 2000 volkswoningen bij dan hoeven jullie nier meer onder een awaraboom te liggen luieren.

  Dabitia


  Maak melding

 64. 100% eens met je laatste post wikkileaks, de surinamers die bouterse toejuichen(voornamelijk jonge surinamers) hebben inderdaad geen jéjé. Ze hebben geen historisch- en normbesef.


  Maak melding

 65. @DANITIA :Pathologische en beroepsleugenaars zoals PARAMAN alias TTHEO c.s. vallen uiteindelijk altijd door de mand. Wie niet spreekt hoeft ook niet te liegen.En dat ze niet tot de categorie slimmerikken behoren had ik dus allang door.


  Maak melding

 66. henk de Mol : ‘Ongewapende burgers martelen en afmaken als een beest is misdadig ‘.
  Mijn persoon is volkomen mee eens , 100% !!!
  En mijn persoon voelt en leeft mee met het leed en verlies van de nabestaanden, dat naar aanleiding van de massa-slachting gepleegd door henkie en consorten , op de javaanse bevolking in Rawagede / Republiek
  Indonesie !!!
  henk , er moet toch ergens een spiegel zijn in jouw omgeving ???
  Maakt toch gebruikt van , daar is ie voor gemaakt ???


  Maak melding

 67. Zo zo het gaat er fijn aan toe op WKN, opponenten (of is het tegenwoordig vijanden) van beide zijden gebruiken meerdere posternamen om elkaar (al dan niet middels thumbs) te bestrijden en uit te schelden.

  Good luck hoor!


  Maak melding

 68. Eerlijk is eerlijk!

  Mag ik dit zeggen:
  Paraatje en Theootje zijn niet dezelfde persoon.
  Beide veteranen, zoals nog vele anderen hier op deze site.
  Aan de ene kant bewonder ik ze omdat ze ondanks alles zo standvastig achter hun baas staan.
  Maar aan de andere kant, begrijp ik niet, dat de schellen nog steeds niet van de oogjes vallen.

  Hun baas schept verdeeldheid;
  tweespalt tussen burgers en veteranen,
  tweespalt tussen de verschillende rassen,
  tweespalt tussen de suri-neds en de suri’s,
  tweespalt tussen familieleden,
  tweespalt tussen jong en oud.

  Ik weet 100% zeker, dat zonder het “fenomeen baas” we allen vreedzaam een biertje/wijntje konden drinken.
  Jammer, heel erg jammer…………


  Maak melding

 69. Klopt ze zijn niet de zelfde persoon meer ze hebben wel deze hoeveelheid verstand van een pinda dopje.
  sempa is van de zelfde scholing als de rest van die paarse inhumane clubje.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.