Muppet-film met stemmen Surinaamse cabaretiers

2

De Surinaams-Nederlandse cabaretiers Roué Verveer, Howard Komproe en Murth Mossel gaan stemmen inspreken in de Nederlandse versie van de film ‘The Muppets’. Ook andere bekende Nederlanders zijn in de film te horen. Dat laat producent Disney weten.

De 39-jarige Verveer is te horen als Dr. Teeth, aanvoerder van de Muppet-band Dr. Teeth and the Electric Mayhem. De 40-jarige Komproe neemt de stem van de immense bruine beer Bobo op zich en de 41-jarige Mossel doet de stem van de draakachtige blauwe spookverschijning Uncle Deadly. The Muppets verschijnt op 8 februari in de Nederlandse bioscoop.

De mannen, die samen met Jandino Asporaat de viermansformatie ‘Caribbean Combo’ vormen, waren vorig jaar op TV te zien in een kerstspecial. Ze zijn dit jaar allen te zien, lezen en horen in soloprojecten.

2 REACTIES

  1. In plaats van drie kwartier naar elkaar staan schreeuwen,en dan pas optreden, was het beter geweest 4 individuele (kwalitatieve) delen en het laatste halfuur een gezamenlijk hoogwaardig slot. Oscar Harris jaren geleden was veel aansprekender in zijn Kerstspecial. Curacao en Suriname hebben op het punt van Kerst zoveel te bieden en jullie, toppers, hebben er bitter weinig van gemaakt. Volgend jaar, graag veel beter.Succes!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.