dinsdag, april 23, 2024
HomeNieuws uit SurinameTweetalig boek over arbeidswetgeving Suriname

Tweetalig boek over arbeidswetgeving Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 3 jan – In Suriname is voor het eerst een uitgebreid 2-talig (Nederlands en Engels) werk over de Surinaamse arbeidswetgeving in de dagelijkse praktijk verschenen. Deze nieuwe uitgave ‘Gids Arbeidswetgeving Suriname’ is geschreven door mr. Glenn Piroe. Het boek behandelt op zeer heldere wijze talloze facetten van de arbeidsverhoudingen tussen werkgever en werknemer.

De inhoud is opgedeeld in 18 hoofdstukken en omvat ook de wetten op Arbeidsinspectie, Werkvergunningen Vreemdelingen, Ontslagvergunning, Arbeidsgeschillen, Arbeidsbemiddeling, Ongevallenregeling, Veiligheidswet, de Collectieve CAO, de Wet op de Kamer van Koophandel, e.a. Het werk is voorzien van een overzicht van de inhoud van alle relevante arbeidswetten, een lijst van beroepsziekten en een uitgebreid trefwoordenregister.

Het boek is verkrijgbaar bij VACO boekhandel – 255 pagina’s | 195 x 259 mm | paperback|SRD 50,00

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. Wat heb je als arbeider aan boek met wetgeving als de grootste werkgever de overheid zich niet houdt aan de wetten en regels? mensen worden ontslagen onder met mom van gewijzigde beleidsinzichten en je hoort geen rechter en ook geen vakbond dus lekkere boek is dat .


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES