Ben Nuboer was ‘kroonprins’ Staatsolie Suriname

1

PARAMARIBO, 16 sep – De overleden directeur Refinery & Marketing bij Staatolie, Benito ‘Ben’ Nuboer, was gedoodverfd als de eerstvolgende algemeen directeur. “Hij was kroonprins”, zegt voorzitter Lloyd Read van de Staatsolievakbond. Nuboer (54) overleed in de Verenigde Staten van Amerika, waar hij behandeld werd voor kanker. Een zware klap, oordeelt de vakbond.

“Ook omdat met het afbouwen van de carrière van de huidige directeur, Marc Waaldijk, Nuboer voor ons de kroonprins was om door te schuiven als algemeen directeur”, zegt Read tegenover de Ware Tijd. Het was een man met drive, die juiste daardoor soms ontactisch kon overkomen. Nuboer droomde ervan Staatsolie om te vormen tot een multinational naar het model van het Spaanse Repsol. Staatsolie zou dus overal in de wereld kleine olievelden kunnen opkopen.

Bekijk ook:


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.