Desiré Delano Bouterse president Suriname

12

PARAMARIBO, 12 aug – Desi Bouterse is formeel de president van Suriname. Hij legde de eed af in handen van parlementscvoorzitter Jennifer Simons. “Zo ware helpe mij God almachtig”, aldus Bouterse als afsluiting van de eed. Scheidend president Ronald Venetiaan tekende kort tevoren de overdrachtsproclamatie. Bouterse tekende daarop de proclamatie van ambtsaanvaarding. Beide proclamaties zijn ter bevestiging ondertekend door minister Maurits Hassankhan van Binnenlandse Zaken.


12 REACTIES

 1. Ik feliciteer zij die op Baas gestemd hebben.
  Ik hoop dat dit een verstandig besluit is.
  Maar het wordt moeilijk gezien het feit dat niemand met deze boef wil samen werken. Het is nu feest zal het over 5 jaren nog feest zijn.
  Hoe ziet Suriname over 5 jaren uit.
  Kan Bouta zoals hij genoemd wordt, waar maken wat hij beloofd heeft.


  Maak melding

 2. Leve Patriot/President D.D.Bouterse !!!
  Soso lobi , Soso lobi , Soso lobi !!!

  Opo kondreman un opo
  Sranangron e kari un
  Mi kondre tru , mi lobi yu

  Opperbevelhebber D.D.Bouterse ,ja dji yu !!!
  Geniet de vreugde u toebedeeld ,
  Verdraag het leed dat gij moet dragen .
  Wacht kalm af wat de tijd u brengt ,
  Zoals de kweker wacht op het uur
  dat al zijn bomen vruchten dragen .

  Krakti nanga soso lobi
  Sranan sa wini !!!


  Maak melding

 3. Het surinaamse-volk zal nu zegevieren met deze president en vicepresident. De Megaprojecten zijn in aantocht. Er moet eerst gewerkt worden voordat men kan beginnen met geld uit te geven voor allerlij socialeprojecten. Waar de nood echt te hoog is kan men een uitzondering maken. MAAR de basis is werkgelegenheid scheppen in de productie sector.


  Maak melding

 4. Ai, het is zover, Baas na a bigi mang dape now, en nu aan het werk Baas, er is genoeg te doen, ik heb je speech gevolgd, loekoe deng pikieng wang dape, deng potie wang, de jeugd, ooit zei je in 1982, die toespraak heb ik nog in het archief wie de jeugd heeft heeft de toekomst, ie abbing now, deng potie joe dape, doe wang sani djie teng toe, ze gaan je volgen de komende jaren, een mistap
  of zo do bering djie, me volg ie toe, absoluut fa jo tjaar a kondre.
  A tang so, no span

  Ferdinand Hossenbux


  Maak melding

 5. zo kan hij eindelijk die nederlandse en amerikaanse boeven het land uitzetten die het land leegroven. Iedereen doet maar met ons gezegend land. Bouta kan bij niemand terecht alsof hij dat nodig heeft. Als jullie goed hebben opgelet brasil die goud steelt/ columbianen op straat. Allemaal mensen die ons land komen besmetten.

  afz: een gewone huisvrouwtje
  P.S ze kunnen het niet hebben als de zwarte man succes heeft met hun goude eeuw!!!!___>wie is hier dan de crimineel??


  Maak melding

 6. Strijd!

  Ik heb op papier gestreden. Ik heb met woorden gestreden. Ik heb met zinnen geprobeerd tegen te houden wat nu tenslotte de werkelijkheid is. De keuze is gevallen!
  Ik heb de strijd verloren, om eerlijk toe te gegeven.

  Maar ik zal niet stil zitten. Ik zal waken en volgen en kritiek leveren waar nodig is.
  Ik zal bidden voor gezond verstand en leven in een welvaartsland. God helpe ze!


  Maak melding

 7. Luister naar stand.nl .
  de zelfde onzin die aahnangers van bouterse hier verkondige heb van grep gehoord hij vergelijkt bouterse met obama, wat een onderdanigheid om bouterse baas te noemen.


  Maak melding

 8. 100. Mr ferdinand hossenbux
  If oem krima kondre oe sa krieming

  De tijd van ordinaire zakkevullerij is voorbij,
  Ik hoop dat suriname erbovenop komt
  Zodat. De andere helft in nl terug kan komen , nederland is voorbij
  Ding mang opelijk e soor sma de no wang ding dja ,

  Dang mag desi een moordenaar zijn in vele ogen maar dan wel een nette ,if i loekoe fa ding boeroe kier alla ding ingi nanga blaccamang
  A more takroe libisma tap grongtapoe.

  Heeft holland ooit excuses voor iets gegeven?
  Pas op voor de nieuwe generatie,t nationalisme is niet zomaar gekomen,
  Na oppo ay


  Maak melding

 9. Efu unu musu krin kondre,dat weet ik waar wij moeten beginnen eerst die puinhoop desi en zijn volgers dumpen in de zee dan kunnen wij met zijn alle zeggen opgeruimt staat netjes.


  Maak melding

 10. Het volk heeft gekozen,
  Mensen in Holland en de rest van de wereld weest sportief. Jullien hebben het ook niet goed daar.Ga de geschiedenis na en zie hoe wij gemarteld werden. Naar het schijn vinden negers dat goed. Bouterse brengt de mensen samen, alle kleuren van de regenboog. Wat willen we nog meer! Suriname word leeg geplunderd en het volk leeft in aarmoede. Is dat goed? Ik hoop dat hij ze weg jaagt en of strakken wetten aanvoerd hieromtrent, want Surinamers worden als beesten in het buitenland behandeld wanneer ze daar aankomen. Nee ze gaan de waarheid niet vertellen uit schaamte. In Holland moet je gaan zien hoe ze drugs gebruiken.Vader, moeder, broer, zus,schonfamilie de boel in het bijzijn van kinderen en hebben ze veel te kletsen over Bouterse!? Njang mang no lob njang mang! Het is een besluit van de Surinamers die daar zijn ze weten wat ze gedaan hebben en jullie die in het buitenland zitten hou je grote mond. Jullie zijn daar, wat voor steen leveren jullien aan Suriname. Ja die grote graniet blok die het land te pletter slaat met al die ogrie mofo wat jullie voor het land zetten. Wees positief dan zal het met Suriname en jezelf goed gaan. Don’t ask what your country can do for you, but start to do a hole heap for it and you shall benifit from the fruit of your labor! Thanks you! En aan de president, doe uw werk en luister niet naar ze ze zitten daar in Holland ww te ontvangen, stelletje luilakken. Un opo go wroko!
  Bartje


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.