Presidentsverkiezingen Suriname in volle gang

1

PARAMARIBO, 19 jul – De geloofsbrieven en privé documenten van de presidentskandidaten, Chandrikapersad Santokhi en Desi Bouterse, zijn goedbevonden. De controle geschied door een commissie van vijf: Ricardo Panka, Ronny Brunswijk, Rabin Parmessar, Theo Vishnudat en Lachmipersad Randjietsingh. Randjietsingh heeft als enkeling Bouterse’s kandidatuur afgewezen.

Beide kandidaten zitten als parlementariër in de vergaderzaal. Buiten het parlement heerst een intense drukte. Buiten het parlementsgebouw, op het Onafhankelijkheidsplein, staan tenten opgeslagen. Het publiek kan daar de vergadering volgen op een groot beeldscherm. De veiligheid is danig opgeschroefd. Het rijverkeer is afgesloten in de directe omgeving.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.