Rumoer bij presidentsverkiezing in parlement

1

PARAMARIBO, 19 jul – De vergadering verloopt even rumoerig. Parlementariers van het Nieuw Front willen het woord, maar krijgen het niet. Aanleiding is de afwijzing van Bouterse’s kandidatuur door het lid Radjkoemar Randjietsing van de verkiezingscommissie. Randjietsing weigerde het proces verbaal te tekenen. “U kunt het woord niet krijgen, dit is een buitengewone openbare vergadering, geen gewone openbare vergadering. De verkiezingscommissie heeft bij meerderheid beslist dat de verkiezing door kan gaan.” De vergadering wordt voortgezet. De stemmingsprocedure wordt nu ingezet. Harish Manorath van Mega Combinatie mocht het eerst zijn stem uitbrengen.


1 REACTIE

  1. Niks geen rumoer. De Leden Jessurun en Castelen gingen als gedurige pubers tekeer om de zaak te verstoren.

    Gelukkig heeft tante Jenny deze heren met een lolly tot bedaren kunnen brengen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.