zondag, april 21, 2024
HomeNieuws uit SurinameSuriname neemt zijn tijd met stembusgang (FOTO'S)

Suriname neemt zijn tijd met stembusgang (FOTO’S)

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 25 mei – Het gaat er nog vrij gezapig aan toe op de stembureaus. Slaperige gezichten van vooral jonge partijaanhangers wachten op wat komen gaat. De enkele kiezers die zich vroeg melden, worden bescheiden verwelkomd. Het is een en al rust op de meeste stembureaus.

De echte drukte is te verwachten in de middaguren. Dan zullen ook de partijeliders zich melden bij het stembureau waar ze mogen stemmen. Vooralsnog komt de drukte, zo die er is, van de in partijkleuren gestoken aanhangers. Die hadden in alle vroegte de omgeving van de stembureaus voorzien van vlaggen en posters. Het meest opmerkelijke is de onderlinge verdraagzaamheid.

Als er wat over de andere of diens partij wordt gezegd, is het schertsend. En dan wordt aan beide kanten gelachen. De aanhang staat er meer voor de twijfelaars. De bedoeling is de mensen toch nog over de eigen eindstreep te trekken. De meeste early birds zijn ambtenaren en arbeiders die nog net voor het werk het stembureau in wippen. Het zijn de eerste uren van Suriname’s stembusgang.
opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. De dag is nog lang in Suriname, uiteraard straalt eea nog rust uit, krijg je straks ook hier op 9 juni, de grote bulk komt er nog aan, en veel mensen gaan ter elfder uur.
    En hopen dat ze allemaal gaan.

    Ferdinand Hossenbux


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES