Nieuwe single Damaru live op de Nederlandse TV

4

PARAMARIBO/HILVERSUM, 2 dec – De populaire Surinaamse zanger Damaru zal op vrijdag 4 december zijn nieuwste single genaamd ‘Een Traan’ uitbrengen. Een Traan is de tweede single van Damaru’s debuut album. Dit album, dat begin 2010 uitkomt, is door Jet Fly Music Producers Group geproduceerd.

Damaru zal het nummer vandaag, woensdag 2 december, voor het eerst op nationale TV live uitvoeren in het programma De wereld draait door (DWDD). Dit zal gebeuren onder muzikale begeleiding van Marlon Francis (Jet Fly Music) en XerXes.

DWDD word uitgezonden op Nederland 3 (Vara) om 19:30u.

4 REACTIES

  1. Damaru Brada, laat je vooral niet uitbuiten me booi.
    Marco borsato is failliet en ze hebben geld nodig.
    Laat je niet uitbuiten en haal alles wat er te verdienen valt .
    A tang so


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.