Loverboys vast met hulp van Surinaamse politie

21

PARAMARIBO, 5 sep – De Surinaamse politie heeft geholpen een bende Nederlandse loverboys uit te schakelen. De groep van vier jongelui is aangehouden door de politie van Hollands Midden. Een drugslijn vanuit Paramaribo is afgesneden.

Twee jonge vrouwen onder de plak van de loverboys zouden worden ingezet om drugs te smokkelen. De dames waren vanuit Nederland naar Paramaribo gedirigeerd. Op aangeven van de Nederlandse politie zijn ze tijdig achterhaald. “De daad hebben ze dus niet kunnen volbrengen”, zegt politiewoordvoerder Maritha Ritfeld-Asontoe tegenover de Ware Tijd. Wel kwam vitale informatie vrij.

Aan beide zijden zijn direct maatregelen getroffen. “Met de medewerking van de Nederlandse ambassade zijn de twee vervolgens naar Nederland teruggekeerd”, aldus Ritfeld-Asontoe. Kort nadat de dames weer thuis waren, is de bende opgerold. Het is niet uitgesloten dat de bende meerdere slachtoffers heeft gemaakt. In Suriname zelf zijn geen arrestaties verricht.

21 REACTIES

 1. Opsluiten deze dames ze zijn te hebzuchtig en laten zich voor alles en nog wat gebruiken.

  Nu ineens is loverboy die het doet, maar deze schurken van mensen weten de boel in de maling te nemen men weet sinds jaar en dag dat drugszaken jouw in de bak doen belanden maar deze hezuchtige wijven weten zogenaamd geen raad.

  Dan maar zich als slachtoffer laten gebruiken….daarom gewoon wijven hebzucht… GEWOON OPSLUITEN…..min.5 Jaar


  Maak melding

 2. de players/nederlandse loverboys worden nu ontmaskert.het zijn deze loverboys dat zich inzet voor een dubbele nationaliteit.

  mijn vraag is,mag men in een kist op schiphol zonder een geldige surinaamse visum naar suriname vliegen.
  en wie is aansprakelijk voor dit strafbare feit.


  Maak melding

 3. Dit begrijp ik niet. Hoe kan het dat er in Suriname geen arrestaties zijn verricht.
  De drug zou toch niet uit de hemel vallen?
  Daarom hebben wij zoveel last bij het reizen. Schakel toch die klootzakken uit. Bekent: Op naar de volgende slachtoffers….


  Maak melding

 4. Na deng Surineds sa porie sranang mang ning
  Deze loverboys zijn te lui om te werken laatstaan studeren maar willen in weelde zwemmen. Opsluiten die handel. In USA staat er een jarenlange opsluiting tegenover.


  Maak melding

 5. ‘Weten hun ouders hier van?’Om welke bevolkings groep gaat’t eigelijk’.Steeds weer deze trieste verhalen,waar is hun menselijke waardigheid toch gebleven.”Falen wij zo als natie.”
  ‘Waar is die brood nodige sociale controle.’


  Maak melding

 6. Opsluiten die gasten en elke hun oma, moeder, zus en langs hun cel laten tippelen in lingerie of als ze zo graag drugs willen uit Suriname, pomp ze dan vol met hun eigen drugs uit Suriname.


  Maak melding

 7. Gelukkig voor die jonge vrouwen en opsluiten die gozerds.

  A.u.b. het risico uitsluiten dat elke jonge vrouw die haar vriend helpt, het in de toekomst gaat gooien op een loverboy waar ze onder de plak zit. Dit kan een smoes gaan worden. Als ze het bewust samen doen kunnen ze een deal maken.

  “Als ze je pakken zeg je dat je het voor een loverboy doet hoor schat.”

  Hij duikt natuurlijk onder en is niet meer te vinden. Zij krijgt met een goede advokaat misschien verzachtende omstandigheden.

  Maar ja, de wet zal toch niet zo gek zijn?? En daar vertrouw ik op.


  Maak melding

 8. vreemd verhaal hoor, waarom niet die meiskes direct naar de `bron`Peru laten vliegen? maja, `t zijn ook -vaak- geen geschoolde types die dit soort zaken ondernemen! odi, wakaman


  Maak melding

 9. Juist, plaats hun foto in de krant en op internet zonder zwarte balk voor hun kop, laat iedereen maar weten wie deze debielen zijn zonder ze nergen heen kunnen zonder aangekeken of aangesproken worden.


  Maak melding

 10. @ nr.2!!!
  Uw reactie is werkelijk schandalig!!
  Die `Hebzuchtige`Wijven`waar
  u aan refereerd zijn vaak hele jonge en zeer beinvloedbare puber meiskes -zoals uit onderzoek blijkt- die niet bestand zijn tegen de emotionele chantage en intimiderende praktijken van de gewiekste Loverboy`s met een persoonlijkheids stoornis!
  gaat u zelf eens uw eigen P.S. laten behandelen! Kan ook gewoon
  vanuit uw luie stoel op Internet!
  Succes !
  Mina


  Maak melding

 11. Politiewoordvoerder mevrouw Asontoe voert het woord, maar zegt niet alles. Neen!!
  In een eerdere reactie is opgemerkt dat er in Suriname geen aanhoudingen zijn geweest.
  Hoe kan dat? Wil ze dat niet zeggen of mag ze dat niet?
  Wie zou de meisjes van drugs voorzien? Waar moesten ze zich melden? Wie zouden ze op Zanderij ontmoeten?
  Of heeft de Surinaamse politie te snel, te dom gehandeld waardoor fourageurs onbekend gebleven zijn? “De daad hebben ze niet kunnen volbrengen” zeg Asontoe. Hoe wil je de grote jongens vangen als je ze niet in de val lokt? Volgende week stappen er weer twee andere meisjes in een toestel naar Suriname
  met dezelfde bedoelingen en misschien het zelfde verhaal. Hiermee houden we eigenlijk de loverboys aan het werk en worden de grote jongens nooit gepakt.

  De meisjes zijn weer veilig en onschuldig thuis! En zoals gebruikeijk in NL zijn ook de opgepakte loverboys na enkele weken weer thuis. Zijn de meisjes dan nog veilig of gaan ze het nog een keer proberen?
  Loverboys moeten in mijn ogen heel hard aangepakt worden, niet dat softe gedoe in NL.
  Stuur ze naar de Santo Boma gevangenis in SME. Ik weet toevallig dat een broer van een door loverboys vernietigd meisje op Santo zit. We hoeven hem alleen maar te vertellen dat deze vier loverboys zijn. Ik weet zeker dat deze vier als lovergirls terug naar NL keren.

  Sommige berichten lijken positief, maar er zit veel negativiteit aan ze vast.


  Maak melding

 12. @lukubun
  Valt het je niet op dat jij de enige bent met zo’n reactie. Ben je soms wereldvreemd en ongelovelijk stom ?? Hoe het zij je reactie is vreselijk onbeschoft en onbehouwen. Ben je soms zelf zo’n schoft??


  Maak melding

 13. Gewoon….. u moet weten waar ik werk, dan blijf jij stil.
  Men moet de meisjes tijdens en na de vlucht of het liefst een ieder erop wijzen.

  Als men jouw met drigs pakt….BROMMEN…dat weten de meesten ook…MAAR JA JIJ HEBT ALTIJD ANDEREN DIE DENKEN SLIM TE ZIJN.

  WIJS ALLE TOERISTEN EROP GEPAKT MET DRUGS(direct tapu)BROMMEN.
  En als zij dan nog steeds hun kop niet willen gebruiken dan rest toch duidelijk een ding…ACHTER DE MUREN.

  Daarom Mina ROT OP !!!!!


  Maak melding

 14. Castreren!!! En dames let op want niet elke glimlach is een lach en zoals je wel weet niet als wat blinkt is goud!

  Ga niet in op mooie praatjes en heb geen hoop om naar NL te gaan want anno 2009 vertrekken juist mensen vanuit NL richting Sranan omdat Sranan meer kansen biedt en het leven zeker de helft goedkoper is dus blijf in Sranan en ga een studie volgen om je kansen te vergroten zodat je ook alles kan kopen wat anderen in NL bv heeft en daarmee helpt je ook Sranan mee op te bouwen.


  Maak melding

 15. Loverboys. Afhakken die handel. Maar hebzuchtige sma’tjes horen ook in een opvoedingsgesticht thuis.Het is vaak hebzucht die deze zgn onschuldige meisjes in handen van loverboys drijft. een fatsoenlijk meisje neemt haar vriendje gewoon mee naar huis en gaat niet voor bigie wagie en goude tanden. ik heb met sommige ouders te doen. En dan te bedenken dat je zo een kind gezoogd en opgevoed hebt met normen en waarden.Zolang meiden hebzuchtig zijn kunnen deze achterlijke loverboys hun slag slaan. Ook daaraan moet bij de voorlichting gewerkt worden.


  Maak melding

 16. Gewoon een grote poppenkast! Men haalt enkele meiden uit de rij, en de vriendjes lopen stiekum door.. dus ik weet wel waar je werkt lukubun! Na aankomst van elke surivlucht is het een grote drukte in het businesspark adam, de scooterboys draaien op volle toeren dus… wie brengt die drugs binnen, niet die meiden…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.