Debat over de emancipatie van Surinamers

1

Op zondag 13 september presenteert Ulbe Bosma in het gebouw van Vereniging Ons Suriname in Amsterdam zijn boek Terug uit de koloniën. Zestig jaar postkoloniale migranten en hun organisaties. Naar aanleiding van dit boek vind een debat plaats over de rol van migrantenorganisaties in het integratie- en emancipatiebeleid van Surinamers en Antillianen.

Aan het debat doen mee Freek Ossel (wethouder Diversiteit in Amsterdam), John Schuster (Vrije Universiteit), Joan Kensmil (Ministerie VROM) en Urmy Mack Nack (consultant migrantenorganisaties). Het geheel vind plaats o.l.v. Patty Gomez (historica).

Zondag 13 september anvang 15.00 uur. Vereniging Ons Suriname, Zeeburgerdijk 19a. Tel: 020 – 6935057. Het boek is te koop voor Euro 19,95. Klik hier voor meer informatie.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.