Foto’s Miss Suriname 2009 verkiezing

6

PARAMARIBO, 30 aug – Op vrijdag 28 augustus jl. werd voor de 25ste keer een Miss Suriname verkiezing in ons land georganiseerd. Vijftien dames streden in de achtertuin van het Marriot Hotel in Suriname om de felbegeerde titel: Miss Suriname.

De 18-jarige Zoureena Rijger (foto) werd uitgeroepen tot Miss Suriname 2009. Tweede (first runner up) op deze schoonheidsverkiezing werd Wynona Redmond en de plek voor second runner up (derde) ging naar Sandy Amatdanom.

Onze fotograaf was aanwezig op de verkeizingsavond welke werd georganiseerd door Angel’s Public Relations and Administration. De foto’s zijn te zien op www.surinamefoto.com.

Miss Suriname 2009 verkiezing

6 REACTIES

 1. Joop mijn vriend, nou moet je niet overdrijven hoor !
  Je kan toch tegen een geintje neem ik aan……
  alla sanie boeng Joop ?
  je vrouw zal wel blij met je zijn, nu je haar heb aten zien dat zij voor jou NOG STEEDS de ‘mooiste’ is.

  Ga zo door zou ik zeggen, het is jullie gegund.

  Groeten en tang boeng,
  Een stamang


  Maak melding

 2. Leuke meid zo op het oog, maar de werkelijkheid is dat de mooiste vrouwen/dames niet meedoen aan degelijke verkiezingen. positief is dat uiterlijk met intelligentie gecombineerd wordt. maar mooi is een betrekkelijkke uitdrukking. Wat geeft iemand de titel mooi. uiterlijk? ik dacht het effe niet. Natuurlijk ga ik niet beweren dat iemand met mindere looks mooi is. Sommige dames zijn echt minder bedeeld en vinden zichzelf een beauty, maar ach ze proberen het……


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.