House of Sports Suriname voor beter management

1

PARAMARIBO, 4 aug – Met een House of Sports moet het voor Suriname mogelijk zijn meer uit sport te halen. Dit zegt de Nederlandse staatssecretaris Jet Bussemaker. Nu ze de eerste steen heeft helpen leggen, is ze nog meer overtuigd van het nut. Een House of Sports voor beter management.

Dat is vooral nodig om de sport hogerop te helpen. “Veelal worden de administratie en het financieel beheer thuis bij iemand gedaan. Nu kunnen sportbonden en organisaties van elkaar leren door meer samen te werken”, zegt Bussemaker. Dat is dan ook de bedoeling van dit door Nederland gefinancierde project. Door samenwerking te stimuleren, wordt ook de doelgroep beter bediend.

En die is altijd nog de jeugd. “Je kan van alles aan talentontwikkeling doen. Maar het werkt alleen als je het van begin af aan goed opbouwt, meer sport en talent helpt ontwikkelen”, aldus Bussemaker. Een vaste plek voor sportmanagement is een behoorlijke duw in de rug. Als het gebouw af is, kunnen de organisaties daar terecht. Het project maakt deel uit van het bilateraal sportplan.

1 REACTIE

 1. Egi Tori
  Besef ik nu hoeveel ik heb gedronken
  want ik denk ik nu wat goed is voor hun
  Zo diep heb ik in het glas gekeken

  Ik zeg het hier maar zo waar het op staat
  Gewoonlijk praat ik vaker met een glas
  Dan, denk ik, over wat beter is voor hun

  Het mag in dit verband merkwaardig klinken
  Gewoonlijk praat ik vaker over drinken
  Ik staar al uren naar mijn lege glas
  Ik wou dat daar een oplossing voor was
  (gedicht-Varma R)


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.