Man met record aan cocaïne in lichaam opgepakt

16

De Marechaussee heeft gisteren bekendgemaakt dat vorige week op Schiphol een Surinamer is opgepakt met een record aan bolletjes cocaïne in zijn lichaam. De man had er 182 geslikt. De bollen wogen per stuk circa 12 gram, wat neerkomt op een gewicht van 2,2 kilo.

De marechaussee spreekt volgens De Pers van een opmerkelijke vondst. “Maar we zijn er natuurlijk niet mee bezig om mensen in het Guiness Book of Records te krijgen.”

De man zit nog vast. Hij was afkomstig van de Surinaamse luchthaven Paramaribo. Eerder dit jaar werd een man aangehouden die 218 bollen had geslikt. Die bollen waren een stuk kleiner, maar leverden ook een totaal van 2,2 kilo op.

16 REACTIES

 1. Ai, gezien de hoeveelheid denk ik dat deze smokkelaar van bepaalde afkomst is die wederom een verhoogde intensiteit van de 100% controle heeft aangewakkerd.
  Jammer dat de tig aantal bolletjes heel uit zijn darmen tevoorschijn is gekomen.
  Sorry mensen maar medelij heb ik niet met deze mensen omdat zij het bederven voor de overige reizigers die dan uerenlang moeten wachten eer ze buiten zijn.
  Neerland heeft gelijk met de 100% controle. In feite zou ook de bodyscan verplicht moeten worden zodat een snellere doorloop plaats kan vinden


  Maak melding

 2. Er moet meer sociale controle komen in de arme wijken van Suriname.De overheid alleen krijgt dit nooit gedaan.De éne bevolkings groep slikt,de andere verstuurd het per fruit container.Scholing en een goed lopende familie, is ’t beste wat de mens kan hebben.


  Maak melding

 3. Dit zijn de mensen die ervoor zorgen dat we soms uren in de rij moeten staan voordat we eindelijk verder kunnen lopen en dat heel schiphol naar ons staart. Ik hoop dat ze deze man in de gevangenis naaien en dat hij nooit meer zoiets in zn hoofd haalt om te doen.
  Weri kba foe deng low san dis..


  Maak melding

 4. dit soort idioten leren het nooit en maar klagen over 100% controlle stop hem voor lange tijd weg , wat ik ook een goed idee vind is om de organisiatie achter deze smokel keihard aanpakken en voor mij mag het een stap verder gaan, samenwerken met nederland zodat je hun vermogen in kaart breng, daar moet je ze pakken pluk deze criminelen kaal want ze zetten een heel land voor lul.


  Maak melding

 5. controleren ze in zanderij dan niet ? gelukkig is hij hier opgepakt
  jorgen raymann zei in zanderij heb je geen honden want ze zijn corupt stel je voor een hond komt naast je zitten en zzegt eey ik heb niet geblaft krijg ik een bonyoo (zo iets zei hij en srry als ik het verkeerd heb getypt 😉


  Maak melding

 6. ja laat de nederlandse regering uitzoeken of deze criminelen een vermogen hebben in Suriname en het in beslag nemen,dat ze niets meer hebben en ook in Nederland.En Suriname moet deze soort gasten 10 jaar geen visa meer verlenen.Maar ja je kan alles kopen in Suriname ,kijk maar naar de Chinezen met die pasoorten.

  Van mij mogen ze ook binnen in het vliegtuig al komen met honden voordat de drugs buiten gaan.

  En jammer dat ze niet gestikt zijn in die drugs was beter geweest .Dan hebben we 1 minder alvast.


  Maak melding

 7. stoppen
  Ik staar al uren naar mijn lege glas
  De wereld is vergeven van problemen
  Ik wou dat daar een oplossing voor was

  Ach, waarom zou ik zelf niets ondernemen
  Bedenk ik wel eens met een zwaar gemoed
  De wereld is vergeven van problemen

  En er is niemand die er iets aan doet
  Zo diep zijn wij als mens dus al gezonken
  Bedenk ik wel eens. Met een zwaar gemoed
  (gedicht Varma R)


  Maak melding

 8. Ik vraag mij af waarom deze smokkelaars worden geholpen het verderfelijke spul uit hun lichaam te halen. Veelal zou ik hebben gezien dat ze worden gekurkt en daarna enkele dagen worden opgesloten. Hierna zullen zij nooit meer slikken.


  Maak melding

 9. Zeggen ze niet hoeveel die ka witte mannen meenemen die voor pedofiele activiteiten en drugs naar Sranan op en neer reizen.

  Ze blijven zeggen dat Su een risico land is maar mensen zeg eens eerlijk wie maakt het aantrekkelijk om er veel voor te betalen?

  Zijn het niet die witten mensen.

  Wie kan niet zonder dat vergif anders gaan ze bibberen?

  Waar staat Amsterdam bekend om bij de Amerikanen?

  Als ze in NL minder gaan gebruiken, gaat er ook minder het land uit.

  Kijk stel je voor je koopt een auto voor 10000 met een lening en je komt iemand tegen die blijft maar ouwehoeren dat ie zo graag die auto wilt en wilt er bijvoorbeeld 15000 voor te geven. Als je dan denkt dat je dan gelijk weer schuldvrij bent en dan een auto van 5000 zonder schuld kan kopen. Is het dan jou schuld of die van de man die dwingt.

  En dat die rotzooi Suriname uitgaat wilt niet altijd zeggen dat het Surinamers zijn, de vliegtuigen zitten tegenwoordig vol met witte mensen die op en neer gaan.

  Nu schijten ze in NL door de euro en vluchten ze naar Su omdat ze daar geen inburgeringscursus enz hoeven te volgen, hun zwart geld makkelijk kunnen gebruiken, en ze weten dat Surinamers niet zo gierig als hun zijn.

  Dat drugshandel er is heeft 2 kanten de witte man hoeft niet bijna dood te gaan omdat ie niks krijgt en de andere verdiend eraan.


  Maak melding

 10. @ Su: Je reactie is er een van een grote naargeestigheid, nauwdenkendheid en gespeend van elke realiteit. Get a life, man! En val ons niet lastig met die bullshit van je! De grootste drugsdealers zijn voorzitter van een politieke partij en leden van de DNA. Dus ophouden met die shit dat het witte mensen zijn die deze mensen doen besluiten drugs te smokkelen. 200% controle derhalve.


  Maak melding

 11. Ik geef mr.Blaka Bakra hierbij gelijk.
  Mr Su,we leven in 2009 en niet meer in de Indianen-tijdperk….zo van witte- zwarte of gele mensen.Het recht moet zijn beloop hebben en daarbij moet er niet naar ras worden gekeken !!!Natuurlijk heb je crimminele blanke mensen.Maar er zijn ook blanke mensen(om in jouw taal te spreken)die oprecht in Suriname geinteresseerd zijn.Wang mooi kondre.
  Let op meneer Su…praat niet de taal van Geert Wilders.Zaai geen haat en wees objectief.Ik respecteer je mening maar ik heb de mijne ook.


  Maak melding

 12. Figuren die zich schuldig willen maken aan dergelijke smokkelpraktijken, zullen uiteindelijk moeten gaan beseffen dat men met de 100% controle in Nederland geen kans van slagen heeft. Schiphol is geen Zanderij

  A NO SA GO !! nanga a bigi tori foe Schiphol.
  Ironisch en stom is dit wel wanneer een gewaarschuwd mens ondanks dit gegeven het schaamteloos aan zjn laarsen lapt.

  Wat mij betreft moet de 100% controle blijven bestaan. Per slot van rekening zijn het deze waardeloze figuren die Suriname en de Surinamers in het algemeen een slechte naam bezorgen.


  Maak melding

 13. de 100 % contole is goed.wie gepakt wordt moet in de bak en mag nederland nooit meer in.een schade voor al die surinamers die hier wonen.wij ondervinden alleen maar last ervan.in suriname moeten ze beter controle uitoefenen want daar zit de probleem om de controle in suriname steviger aan te pakken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.