Strafeis wegens gijzeling bolletjesslikster

5

Het openbaar ministerie in Lelystad heeft gisteren tot twee jaar cel geëist voor gijzeling en cocaïnesmokkel. Het gaat daarbij om twee mannen die verantwoordelijk zouden zijn voor een gijzeling van een bolletjesslikster met als doel het ‘produceren’ van bolletjes cocaïne.

Op 14 januari van dit jaar arriveerde een vrouw uit Suriname op Schiphol. Ze had bolletjes cocaïne geslikt en werd van het vliegveld gehaald, waarna ze werd gebracht naar een hotel in het centrum van Almere. Daar kreeg de bolletjesslikster laxeermiddelen toegediend om haar de cocaïne te laten uitpoepen.

De vrouw verklaarde dat ze onder dwang werd vastgehouden, maar de verdachten ontkennen dat. De uitspraak volgt over twee weken, meldt Almere Vandaag.

5 REACTIES

 1. ik vind dat die vrouw niet de waarheid verteld,waarom ik dat zeg is punt1 .ze werd opgehaald ,als je de persoon niet ken ga je toch niet mee en ze kreeg laxeer middelen toe gediend en vreemd genoeg nam ze het ook in . en hoe wisten de mannen dat ze bolletjes had ingeslikt? dus deze zaak stinkt van alle kanten die vrouw moet ook de bak in ,want door haar is die cocaine het land binnen gekomen opsluiten die wijf


  Maak melding

 2. Is het mogelijk dat justitie van Suriname de gegevens opvraagt om haar eigen dossiers en bestanden bij te werken zofat er in de toekomst tijdig kan worden ingegerepen bijvoorbeels bij de visumaanvraag deze te weigeren / bij aankomst deze personen laten merken / weten dat zij worden gevolgd of eventueel gelijk terugsturen door de visum in te trekken a lá Australië.


  Maak melding

 3. @ nummer 1
  ik neem aan dat jij een vrouw ben als het over vrouwen gaat die gedwongen worden om achter de ramen te gaan werken worden de daders meestal achter slot en grendel gemeten en terecht vind ik, jij en ik weten niet onder welke dwang deze vrouw de bolletje moest slikken laten wij eerst onze landgenoten veroordelen die weerloze of arme surinamers ertoe bewegen op dit soort onmenselijk praktijken te doen.


  Maak melding

 4. Deze vrouw had waarschijnlijk in eerste instantie niet door hoeveel geld de voorraad cocaine waard is geweest. Later heeft ze zich bedacht en wilde naar alle waarschijnlijkheid de voorraad zelf houden om haar schulden af te kunnen lossen.Ze nam vast geen genoegen met de paar 100 euro die ze zou krijgen van deze gasten. Stop ze allemaal, de vrouw en de bigboysin de cel voor enkele jaren.Dit mensen vernietigende gedoe met drugs moet radicaal aangepakt worden.


  Maak melding

 5. Die vrouw is schuldig als wat.Haar ticket heeft ze niet zelf betaald,ze wist precies waarmee ze bezig was,en mevrouwtje dacht,als ik dit verhaal ophang bij de politie,maak ik kans om op deze slinkse wijze in Nederland te blijven,ze hangt gewoon de zielepoot uit.
  Ik hoop dat ze meteen het land wordt uitgezet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.