Verdachte meldt zich na moord

7

De man die wordt verdacht van de moord op de 23-jarige Awinash Darsan uit Den Haag zit niet in Suriname, maar heeft zich donderdagmiddag bij de politie in Amsterdam gemeld. Dat liet de politie gisteren weten.

De Hagenaar kwam dinsdagochtend door messteken om het leven in een huis in Den Haag. De politie ging af op een melding over een ruzie en geweld in de huiselijke sfeer. De verdachte betreft de 32-jarige stiefvader van het slachtoffer. Volgens een vriend van het slachtoffer zou de stiefvader via Frankrijk en Frans-Guyana met een bootje naar Suriname zijn gevlucht.

Het slachtoffer was een van de organisatoren van de eerste verkiezing van Miss Multicultureel, die dit weekeinde in Breda zou plaatsvinden.

7 REACTIES

 1. Sterkte toegewenst aan de hele familie.

  Zoon 23 jaar en gestoken door stiefvader 32 jaar.

  Hoe oud is de moeder dan????? Ik ga ervan uit dat moeder 20 jaar ouder is dan zoon dus 42 jaar.

  Dat is het probleem van dit land Nederland. Sommige mensen denken elke keer een betere te kunnen krijgen en gaan zo maar door en door en doorzoeken totdat ze erbij neervallen omdat ze nooit tevreden zijn met wat ze hebben. Go foeroe, gaar bharal, Omdat ik ervaring heb met zulke vrouwen weet ik dat ze nooit gelukkig zullen zijn, ze zijn voor de rest van hun leven vervloekt.


  Maak melding

 2. Het is sowieso een tragisch geval. Niemand heeft het recht om het leven van een ander te beroven. Om zulk misdaad te verichten moet je wel heel veel lef hebben, maar zoals we het lezen is het de vriend van de moeder.
  Als je naar het leeftijdsverschil tussen slachtoffer en dader kijkt is het een heel vervelende situatie het verschil is 9 jaar.
  Ik leid hieruit af dat als de vriend van de moeder hem iets zou hebben opgedragen in de zin van vader figuur pikken deze jochies het niet meer.
  Ik kom uit een vrij groot gezin, maar hebt wel manieren geleerd om ouderen altijd te respecteren en te gehoorzamen en wat ik als voorbeeld wil halen is dat mijn oudste broer en mijn schoonvader qua leeftijd niet veel met elkaar verschillen maar als mijn broer met hem zit te praten merk je het wederzijdse respect ook van bv schoonvader en schoonzoon. Tegenwoordig heeft bijna iedereen een kort lontje en voordat je het weet is het al gebeurt.
  Dus als mensen bepaalde en normen waarden op den duur niet meer kunnen respecteren wordt het alleen maar moeilijker. Ik denk zelf dat de moeder ervoor gekozen heeft een vriend te nemen die bijna net zo oud is als haar eigen kind dan zoek je zelf problemen.

  Denk even erover na voordat je in de aanval gaat.

  Tang Boeng.


  Maak melding

 3. De amsterdamse surinamers maken met gek,
  surinamers waren clean wat moorden en afrekenen ed betreft.
  Nu moorden ze en metselen die nog in!!
  Zulke lieden dienen in sur. gevangenissen gestopt worden voor 20jr en geboeld worden door medegevangen.
  ja ja kritici zullen zeggen de sur. gevangenissen zijn al vol, natuurlijk mee eens. het gaat meer om de boodschap die erachter zit. gelukkig is de aanwas ook gering.


  Maak melding

 4. @ nummer 3
  ik ben het helemaal met jou eens dat niemand het recht heeft om een anderen van het leven te beroven de omstandigheden daar gelaten .
  over respect kan ik gedeeltelijk met jou meegaan, respect dwing je niet af je verdiend het door jou gedrag en anderen respectvol te behandelen.voor de rest wil niet verder ingaan op dit onderwerp omdat ik te weinig informatie hebt, om een mening te vormen .


  Maak melding

 5. @ nr.2
  bedankt voor je medeleven
  maar je kunt mensen niet gaan veroordelen als je ze niet kent…
  rekenen kun je ook niet want 23+20=43
  mensen wiens gaar bharaal hai (zoals die van jou) plaatsen zulke reacties..
  zoiets wens je je ergste vijand niet toe..
  de ervaring waar je het over hebt zal wel gebaseerd zijn op je eigen vrouw (als je die hebt..als er iemand is die zo’n sukkel wil)
  mannen zoals jij zullen nooit gelukkig zijn en vervloekt voor het leven
  ik hoop voor jou dat je geen kinderen hebt
  want als jij mijn vader was was ik allang gaan doebe in tjoeloe bhar pani….
  denk na voor je voortaan een reactie plaats..

  heel veel liefs van sadhana (mousie van Awinash)


  Maak melding

 6. Bedankt voor jullie medeleven.

  Sommige mensen zeggen echt dingen zonder bij na te denken! Inderdaad zoiets wens jij je ergste vijand niet eens. Maar als je ooit zoiets overkomt en de pijn die je dan ervaart dan zul jij weer terugdenken aan de woorden die jij hier hebt geschreven.

  En mensen die zulke reactie’s plaatsen die zijn gewoon niet tevreden met hun eigen leven. Inderdaad dat is het probleem van nederland iets zeggen/schrijven zonder bij na te denken, want je hoort iets er wordt gelijk een hele eigen verhaal van gemaakt. Gedraag je gewoon normaal en hou die menig dan ook voor je uit respect (wat hier ook al wordt genoemd) voor de nabestaande.Enne Heman volgens mij ben jij degende die hier vervloekt is want je hebt toch ervaring met zulke vrouwen.Dus jij praat daar ook over jezelf dat je alleen maar aan het zoeken bent, dus je bent ook niet tevreden met wat jij hebt! Praat over en voor jezelf en niet over en voor een ANDER!!!Dit is het probleem van HINDOESTANEN!!!

  Denk na wat je over zet want je kwets er mensen mee.

  Heel veel liefs van Zusjes van Awinash


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.