Surinamer wint prestigieuze FD Career Challenge

7

PARAMARIBO/NYENRODE, 28 – De uit Suriname afkomstige Georgio Mosis heeft in Nederland de prestigieuze FD Career Challenge voor 2009 gewonnen. Met zijn elevator pitch wist hij de jury te overtuigen van de kwaliteit van zijn business idee. Met zijn Nyenrode Executive MBA mag de drieëndertigjarige doctor gaan studeren aan de Nyenrode Business Universiteit in Breukelen, Nederland.

Een hele prestatie in een concurrentieveld van vijftig finalisten. Het oorspronkelijk aantal kandidaten zat ruim boven de vierduizend. Volgens De West heeft Mosis tot zijn zestiende in Suriname gewoond. Als lid van de culturele vereniging Kifoko was hij bedreven in de awassa- en alekedansstijlen van de Marrons. Georgio Mosis is nu Senior Scientist bij Philips Electronics.

Eerder heeft hij Klinische Informatica gedoceerd aan de Universiteit van Amsterdam. Zijn studie bij Nyenrode wordt zijn vierde universitaire. Hij heeft eerder reeds gestudeerd aan Nyenrode en de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Mosis is al gespecialiseerd in epidemiologie, biomedische informatie, persoonlijke medicatie en farmaceutische epidemiologie.


7 REACTIES

  1. With pride I say : CONGRATULATIONS GIORGIO .
    Altijd fijn te horen en te weten dat een landskind zo goed en gweldig heeft gepresteerd.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.