zaterdag, mei 25, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSurinaamse agenten bij beveiliging Amerika-top

Surinaamse agenten bij beveiliging Amerika-top

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 23 mrt – Surinaamse veiligheidsagenten zullen betrokken worden bij de komende topconferentie van de Amerika’s. In aanloop naar de top is een aantal agenten naar Trinidad vertrokken voor een speciale training. In totaal zullen zo’n zestig man uit Suriname worden betrokken.

Het betreft commando’s en genietroepen van het leger. Van de politie gaan mee leden van het Arrestatieteam en de Anti-terreureenheid. Aan de training doen ook veiligheidsagenten uit andere Caribische mee. Tot de eerste taken behoort beveiliging van leiders, waaronder president Ronald Venetiaan en het Amerikaanse staatshoofd Barrack Obama. De top vindt van 17 tot en met 19 april plaats.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Is de Surinaamse delegatie gescreend op “wie heeft maffiaoren”? Je weet maar nooit! Suriname is toch doorvoerland o.a. naar US of zie ik weer spijkers op laag water. Gezien de situatie in Suriname, justitie,cimineel dood, ken hem niet en nog veel meer bezorgdheid.


  Maak melding
 2. goed dat Surinamers dit ook mogen doen. misschien zien wij de Surinaamse vlag op hun uniformen bij CNN of Al Jazeera. Dat is toch Positief.


  Maak melding
 3. Een goed plan maar ik ben bang dat deze heren na deze training meesters worden in het nog geslepener worden in het exporteren/door sluizen van dit product met hun honger loon moet men wel bij hosselen.

  OssieB


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES