zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieHalfjaar celstraf geëist tegen toneelgroep

Halfjaar celstraf geëist tegen toneelgroep

-

Does Travel - naar Suriname

Vijf leden van een toneelgroep uit Suriname hebben maandag een halfjaar celstraf tegen zich horen eisen op verdenking van het smokkelen van cocaïne. Dat meldt het Openbaar Ministerie in Haarlem maandag. De vijf maakten deel uit van een groep van zeven schrijft Novum Nieuws.

De groep Surinamers werd in juni opgepakt op Schiphol. De toneelgroep was op uitnodiging van een Nederlandse instelling gekomen voor een voorstelling. Het was de vierde ‘culturele groep’ uit Suriname in korte tijd die werd opgepakt in verband met drugssmokkel.

Eerder werden leden van verschillende brassbands opgepakt en celstraffen geëist tegen bolletjesslikkers van die bands.

De rechter doet over twee weken uitspraak.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. straf uitzitten en terug naar suriname en
  mogen nietmeer in nederland komen want ze zetten ons als surinamers in een slechte daglicht.schande voor het land en voor de regering van suriname die de 100 % controle
  afkeurde.


  Maak melding
 2. Surinamers waren/zijn sinds jaar en dag in een kwaaddaglicht.
  Dus nr1,doe niet alsof het de schuld is van de brassbands dat, Surinamers een slechte naam krijgen,die hadden en hebben ze al.
  Het komt niet door die Brassbands,wel als je alleen wilt stellen dat door hun gedoe met slikken de 100% controle blijft.
  Eerlijk is eerlijk,Surinamers worden/werden als kwaaiepieten gezien door de Nederlanders,DRUGSDEALRS,messentrekkers,pooiers,inbrekers,straatrovers enz.enz.
  Ik word er moe van als sommige Surinamers in Nederland zich anders willen voor doen,net als of Surinamers hier met open armen worden/werden ontvangen,geef mij maar de Antillianen die ,zullen nooit en dan ook nooit laten doen geloven dat ze gelijkwaardig zijn met de Bakra`s,al zouden ze dat graag willen en doen gewoon hun ding,bakra`s zien toch graag de slechtste kanten van de allochtonen.


  Maak melding
 3. Waarom zijn de celstraffen zo laag? Over een half jaar gaan ze het weer proberen. Ze hebben op zn minst vijf jaar verdiend.Door hun te doen krijgen we een mensonterende behandeling op Schiphol.


  Maak melding
 4. een liedje

  Mi kaka bolie, mi kaka bolie.
  fostron mi fas mi egi kaka, mi egie kaka.
  a tingie so te, a tngie sote.
  den skowti tek den bolie bolie, bolie bolie
  me gwe baka snrang kondre.

  ai mi gado mi na wan gran ede loli.

  sari mi

  Papo


  Maak melding
 5. Gisteren een 24-jarige man overleden in het AZP wegens het openknappen van een bolletje. Hij had er 46 (!) in zijn lichaam. Is dit een waarschuwing of niet?


  Maak melding
 6. Die bakra’s zijn de grootse drugsdealers ter wereld.
  Ze staan op Nummer 1 op de lijst.
  Ze zetten hun vuile was niet buiten.
  Die Baka;s houden ervan om naar kleurlingen te kijken. Zij zien de balk in hun ogen niet.


  Maak melding
 7. De leden van de Bras Band die voor de rechter staab zijn geen Bakras

  Na kang-kang Sranang mang.
  En zolang als dit door gaat (het slikken) net zo lang zullen ze de mensen blijven lastig vallen. En dit alles hebben de mensen die lastig gevallen worden te danken aan die bolletjes slikkers. Ik vraag me niet meer af waarom ze dat spul slikken. Ik zou zeggen slikken maaaaaar en knakken maaar in je maaaaaag.Dan heb je weer een slikker minder . t.z.t.zal het stoppen. Want op den duur hebben ze zich dood geslikt.


  Maak melding
 8. Hier een voorbeeld:
  -nederlandse meisje met 6 kilo drugs in haar koffer. 8 jaar celstraf in Peru.

  Vergis je niet Surinamer:

  Nederlanders zijn in de hele wereld bekend om zaken als:
  drugs, fraude, moord enz.

  Mr. D


  Maak melding
 9. Witmang kondré veroorzaakt deze dingen want daar betalen ze grof geld voor dat vergif, als ze daarmee stoppen zal je zien dat er geen grammetje meer het land uit gaat.

  En wie zegt dat als er gesmokkeld wordt vanuit Suriname het gelijk Surinamers zijn, kijk hoeveel witte mannen in en uit Suriname gaan, als die gepakt worden hoor je het niet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES