dinsdag, februari 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameNDP wil weer verschijnen in Surinaams parlement

NDP wil weer verschijnen in Surinaams parlement

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 23 mei – De Nationale Democratische Partij, NDP, zal weer deelnemen aan debatten in het parlement. Dit meldt de Ware Tijd. Aanleiding vormen de jongste perikelen rond minister Jong Tjien Fa van Ruimte Ordening Grond & Bosbeheer. Een omgekeerde ontwikkeling.

In feite geldt dezelfde reden voor de maandenlange boycot van het parlement. Het beleid van Jong Tjien Fa heeft eind vorig jaar ook geleid tot het vechtincident. NDP-parlementariër Rahied Doekhie ging op de vuist met parlementsvoorzitter Paul Somohardjo, na een verbale aanval op Jong Tjien Fa. Die werd samen met Somohardjo beticht van onder meer grondspeculatie.

Nu wil de NDP terug om het incident rond de uitgifte van grond in Wageningen, Nickerie, aan de kaak te stellen. Wel wordt volgehouden dat de coalitie bewust tracht de oppositie monddood te maken. Onder meer worden onderwerpen die de oppositie aansnijdt, niet besproken. Het is nu dus afwachten of ‘Wageningen’ aan de orde komt en het zin heeft gehad de boycot op te geven.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

9 REACTIES
 1. Gelukkig !!!! Want het wordt tijd dat er behoorlijke debatten plaatsvinden in onze parlement i.p.v. dat geboefte dat spreekt op een kleuternivo.


  Maak melding
 2. het poppenkast parlement in suriname weet niet van ophouden.
  de oppositie gaat wederom plaats innemen in hun gekozen stoelen.
  dit keer gaat de voorzitter somo het lid bouterse van de ndp een oorveeg cadeau geven.


  Maak melding
 3. als ik dit bericht lees over de ndp moet denken aan wilders en verdonk denken ze weten hoe ze de problemen moeten benoemen maar met een oplossing komen ho maar het opvallenste aan dit hele gebeuren is dat er mensen zijn die in de N.D.P zitten die jaren lang alle macht in suriname hadden en geen moer van hebben gebakken en het land in deze ellende hebben gestort die mensen hebben de grooste smoel en als ik dat zeg word je hier voor dom en weet ik veel uitgemaakt niet dat ik het erg vind hoor iedereen heeft zijn eigen mening.


  Maak melding
 4. Ik bracht gisteren een bezoek aan het binnenhof/ridderzaal en woonde ook een vergadering bij in de tweede kamer. Aan het woord kwamen de voorzitter van de rekenkamer en de minister van financien.

  Nou, nou dat was een heel ander verhaal.


  Maak melding
 5. Zo, hebben ze genoeg van hun zichzelf toegekende “vacantie””, die ook nog betaald is geworden? Net zoals bond van leraren? t Is de hoogste tijd dat t principe van “no work no pay”, toegepast gaat worden in Su. Niet dat ze in t parlement echt iets doen , behalve uit hun neus vreten en evengoed toelages toucheren en andere privileges. Maar weer eens blijkt dat t een zootje is daar in t parlement , en de boer , die ploegt maar voort.


  Maak melding
 6. De oppositie ZAL weer deelnemen aan de debatten, nee de oppositie MOET weer deelnemen. Zij zijn door het volk gekozen vertegenwoordigers. Wanneer houdt deze schandelijke vertoning een keer op? Poppenkast.


  Maak melding
 7. het zo NDP goed doen als zij al dat geld wat ze verdiend hebben zonder een aarbeid te verichten om dat geld aan de armen te schenken en hun voorzitter die verdiend al jaren geld zonder wat te doen enige wat hij doe is proberen deze regering een pootje te lichten om met zijn bandieten benden de boel weer leeg te roven


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES