zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenEconomieInsel Air wil met Surinam Airways naar Miami

Insel Air wil met Surinam Airways naar Miami

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 13 mrt – Over niet al te lange tijd kan vanuit Paramaribo via Curaçao worden gevlogen naar Miami. Dit zegt directeur Edward Heereveen van Insel Air. De frequentie kan oplopen tot wel vier vluchten per week. Surinam Airways krijgt de gelegenheid mee te doen.

Weliswaar is het Insel Air die toestemming heeft gevraagd bij de FAA. “Dat we het samen gaan doen, staat als een paal boven water. De rechten die we hebben, geven sowieso recht om passagiers mee te nemen voor Miami. Maar we denken constant aan samenwerking”, zegt Heereveen. Surinam Airways is een uitstekende partner gebleken, hoewel de gezamenlijke vluchten naar Trinidad zijn stopgezet.

Dit heeft meer te maken met technische tekorten. De boekingsystemen kwamen niet overeen, wat in de praktijk problemen opleverde. De route Paramaribo-Oranjestad wordt binnenkort onder de loep genomen. De beide maatschappijen nemen dan een besluit over voortzetting van de samenwerking. “We hebben alle verwachtingen overtroffen, zeker wat betreft de route op Paramaribo”, aldus Heereveen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. Beide bedrijven zijn wankel, als het niet voor Trini werkt waarom zal het voor Miami wel kunnen?, Logistics voor Usa/Miami vergen nog meer of gaan weer debakels van Bwia OF Alm OR RECENTELIJK Travelspan mee maken.
    Heren doe eerst goed Uw huiswerk/ Veldonderzoek voordat Uw het$$ betalend Reizend publiek op U Avontuur wil mee nemen.
    We kijken Uit??


    Maak melding
  2. de slm is geen eenmansbedrijf,maar een maatschappij waar er duizenden medewerkers aanverbonden zijn.met een lijndienst te beginnen is makkelijk,maar de onderhoud is nog belangrijker.een uur langer vliegen op een motor dat zijn vlieguren heeft bereikt kan fataal zijn.de slm mag zich niet laten leiden door gelukzoekers.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES