Suriname’s 2de luchthaven ontruimd na bommelding

8

PARAMARIBO, 16 jan – Suriname’s tweede belangrijkste luchthaven, Zorg en Hoop, is ijlings ontruimd na een bommelding. Dit meldt Dagblad Suriname. De melding bleek achteraf vals. De luchthaven is wel bijna een uur uitgekamd doorveiligheidspersoneel.

Er zijn geen verdachte objecten gevonden. Volgens luchtverkeersleider Lesley Scheuer is de melding telefonisch binnengekomen bij de verkeerstoren. Er zouden vijf bommen simultaan afgaan. Er zijn gelijk veiligheidsmaatregelen getroffen op de luchthaven waar verscheidene vliegmaatschappijen operaties uitvoeren. Ook de luchtmacht is er gevestigd.

Onder meer is de luchthaven gedurende korte tijd gesloten verklaard. Drie vliegtuigen moesten enige tijd blijven rondcirkelen voordat toestemming werd verkregen tot landen. De luchthaven te Zorg en Hoop is bestemd voor kleinere toestellen en bevindt zich midden in bewoond gebied. De meeste vliegverbindingen met het binnenland lopen via deze hub.


8 REACTIES

 1. Datravisie is volgens mij al lang vergeten dat er toen in Suriname een burgeroorlog woede en dat er ook mensen ( militairen en anderen ) waren die mijnen en bommen kunnen plaatsen, of was Datravisie nog niet geboren ? Kan ook.


  Maak melding

 2. This is just the beginning,zodra je met de amerikanen die zg met anti terrorisme bezig zijn en je ze in je achtertuin laat vestigen ,heb ik op een forum gewaarschuwd dat je geen geesten moet opwekken,die je niet kan bezweren (anti terrorisme wet).They gonna run afther them(jankys),waar ze zich ook bevinden,en wij gaan met de geroosterde peren zitten.Dit is mischien een grap,maar wanneer het ekte ekte is weet je het niet.Regering,dans maar naar de pijpen van deze gasten,de dure rekening krijgen jullie zeker,just write it.


  Maak melding

 3. Beginnen jullie in suriname ook met al die onzin bommeldingen? Jullie kijken teveel naar die buitenlandse journaals. Als je maar een keer in je leven een echte meemaakt, pleeg je dit achterlijke telefoontje nooit meer. Idioot!!!


  Maak melding

 4. datravisi y da baka no, tegenwoordig kan een kind van tien een bom maken. ga maar met oud op nieuw een kronto uitproberen in Suriname. Mensen komen speciaal voor die dingen naar Su overvliegen, wat denk je.


  Maak melding

 5. Ik hoop dat deze persoon ,die denkt te kunnen grappen met ons, zo snel mogelijk zal worden opgepakt en voor jaren worden opgesloten. Bovendien zal hij alle schade moeten vergoeden.


  Maak melding

 6. hahahaha datravisie heeft gelijk denk ik over rotje.volgens mij hadden ze een pagara afgestoken.of het was bouta grap.niet te geloven wat er in deze wereld gebeurd.overal het zelfde verhaal.nieuws genoeg om de dag door te brengen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.