woensdag, februari 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVerkrachter gebrand op stagiaires in Suriname

Verkrachter gebrand op stagiaires in Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 8 jan – Alleenwonende buitenlandse stagiaires blijken het favoriete doelwit te vormen van een serieverkrachter. Dit meldt het Korps Politie Suriname. het afgelopen halfjaar heeft vermoedelijk dezelfde man niet minder dan vier stagiaires in hun woning verkracht en beroofd.

Onder meer geld en mobieltjes worden meegenomen. Zijn aanpak totnogtoe is zijn slachtoffers te observeren en achtervolgen om hun woonadres te achterhalen en hun woonomstandigheden. Hij dringt op bepaald moment de woning binnen om het slachtoffer op te wachten. Het kan ook voorkomen dat hij zich schuil houdt dichtbij de woning om het slachtoffer te overrompelen en naar binnen te dwingen. .

De gevallen hebben zich alle voorgedaan in het noordelijk deel van Paramaribo. De man is nog niet geïdentificeerd. Wel is er een redelijk betrouwbare beschrijving. Volgens de politie gaat om een man van gemengd ras met Hindostaanse trekken, is hij slank van postuur met een lichte huidskleur en een lengte van 1.65 meter. Hij heeft een smal gezicht, spitse neus en ietwat schuin staande ogen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Party

15 REACTIES
 1. Misschien is het de parlements voorzitter die de meisjes in zijn vrije tijd verkracht. Omdat hij dat in het verleden gedaan heeft. Wie zal het weten. Hij voldoet aan de beschrijving, alleen is hij geen Hindoestaan. Trouwens Javanen lijken toch een beetje op Hindoestanen.

  ramsesV


  Maak melding
 2. Wat een leven, heeft hij dit ? Is het door toedoen van Front in dit mens zijn bol geslagen ?….wat een hond zeg !!!!!!!!!!!

  Oom Ro. let op de mensen zij vertonen verkwansel gedrag.
  P.S.
  Ik zou zeggen pepie kapot slaan, dan doet hij zo iets nooit meer.


  Maak melding
 3. Zijn er geen losse scheermesjes meer in de handel? Is er geen big boss te vinden? Voor dit soort heb ik hoegenaamd geen genade. Gewoon het mes erin zetten. Tenzij natuurlijk het gaat om min of meer zelf gecreeerde zaken.


  Maak melding
 4. Is het niet heel erg gemakkelijk om de schuld van alles te leggen bij jongeren die op zoek zijn naar zichzelf in een verrotte samenleving? …waar anbtenaren en politici ook met dit soort praktijken bezig zijn . zoals Somo,Brunsre enz enz


  Maak melding
 5. Zelfs mensen die euros, Europese kennis en ervaring in het land brengt worden niet ontzien door die achterlijke boeven …..Wacht maar, als ze beginnen weg te blijven uit suriname dan zullen jullie die kamers en huizen daar gaan opeten.


  Maak melding
 6. VERKRACHTING: De precieze juridische definitie van de term verschilt per land.

  VERKRACHTING IS HET ONGEWENST SEKSUEEL BINNENDRINGEN VAN HET LICHAAM DOOR EEN ANDER.

  De bepaling in de Nederlandse strafwet luidt:

  Hij die door geweld of een andere feitelijkheid of bedreiging met geweld of een andere feitelijkheid iemand dwingt tot het ondergaan van handelingen die bestaan uit of mede bestaan uit het seksueel binnendringen van het lichaam, wordt als schuldig aan verkrachting gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste twaalf jaren of een geldboete van de vijfde categorie.

  Bij dit seksueel binnendringen (seksuele penetratie) gaat het niet alleen om het gedwongen ondergaan van een geslachtsgemeenschap. Een verkrachting kan ook het ongewenst binnendringen zijn in anus of mond. De penetratie hoeft niet per se met de penis te worden uitgevoerd: binnendringen met vingers, voorwerpen of tong (tongzoenen) kan verkrachting opleveren.

  Zowel mannen als vrouwen kunnen het slachtoffer zijn van een verkrachting. Ook tussen huwelijkspartners kan sprake zijn van verkrachting, aangezien partnerschap geen automatische toestemming tot seksuele handelingen betekent. Het grote verschil met aanranding is dat bij een aanranding geen sprake is van binnendringen van het lichaam, zoals wij eerder zagen in het geval van de huidige Parlementsvoorzitter van Suriname Paul Somohardjo, maar bij verkrachting wel.

  TRAUMA:

  Het letsel welke deze ‘ongewenste gebeurtenissen’ bij een mens, voornamelijk vrouwen aanrichten, wordt ’trauma’ genoemd.

  TRAUMA BETEKENT LETTERLIJK ERNSTIG LETSEL, VERWONDEN OFTEWEL PSYCHISCHE SCHADE.

  Het is soms verbazingwekkend hoeveel narigheid mensen kunnen doorstaan en dit op eigen kracht zodanig kunnen verwerken, dat er geen blijvende schade ontstaat. Verwerken betekent dat men het een plaats kan geven in zijn leven of er een betekenis aan kan geven, waarmee men verder kan.

  Derhalve is het in het belang van onze jeugd en onze gezinnen, als in het belang van het imago van een (beschaafd) land , in de internationale politiek ‘volledig onacceptabel’ dat politici die zich aan dergelijke strafbare vergrijpen schuldig maken, in ons midden te tollerenen.

  Het geval van de Republiek Suriname t.a.v. haar huidige Parlementsvoorzitter Paul Somohardjo kan en mag in deze beslist geen uitzondering wezen.


  Maak melding
 7. Als zelfs de DNA-voorzitter in deze wat te vertellen heeft weten we niet meer waar het begin is noch het einde.

  Op die manier is de jeugd totaal de kluts kwijt.

  Aan wie moeten zij zich dan optrekken? Zijn er nog referentie figuren of moeten die nog opgroeien of geboren worden?


  Maak melding
 8. IK zou die dame die verkracht is adviseren naar meneer somo te gaan en vragen wat ze kan doen..

  Deze meneer is de voorzitter van het suri parlement en is hoger dan el vene Althans dat zegd hij ,hij is de baas van el vene.

  Hij is dus de aller hoogste persoon en lijder in het land slaat en schop in het parlement..

  Iedereen is bang voor hem (somo)..

  Dus mevrouw/juffrouw de slachtoffer loop naar de allerhoogste figuur v/h land en doe je beklaag..

  Hij heeft alle ervaringen en is gespecialiseerd in het vak gebied verkrachting c.q.molest..ook met minder jarigen vooral javaanse tieners..


  Maak melding
 9. Waarom refereren al die bovenstaande reacties aan Somo. Vanwaar die haat?? Is hij de enige die het land in de verdoemenis brengt of is hij een van de velen?? En sinds wanneer zijn we zo recistisch geworden tegenover andere bevolkingsgroepen. Ik lees deze reacties en deze mensen klagen steen en been dat bakras, vertegenwoordigt in Wilders en Verdonk het tegen ze heeft gemunt. War willen jullie een etnische zuivering in Su. Toe maar! het scchijnt toch in de mode te zijn de laatste decenias. Stelletje domme apen!!


  Maak melding
 10. Mensen, mensen, dit is een ernstige zaak. De verkrachter heeft kennelijk geen besef van het leed dat hij de meisjes en hun naasten aandoet.Zij lopen een enorme trauma op. Er komt ook nog bijkijken dat deze verkrachter het land naar de verdoemenis helpt. Ik zal zeggen, verwijder die gast uit de maatschappij. Het moet wel niet bij een gewone vewijdering blijven. Wat ik in gedachten heb is het volgende; onderdompeling van die schoft naakt in een vat honing(ben bereid voor de honing te betalen). Vervolgens leg je die schoft met zijn handen op zijn rug geboeid op een paar mierennesten die je bijeen schraapt. En als toetje; braziliaanse bijen op zijn schaamplek. Nou, ik geniet al bij voorbaat van zijn ellende.


  Maak melding
 11. Anita 4 president. Goed zo meid. Ik help mee om die honing te betalen. Maar niet alleen hij moet zo behandeld worden, ook alle smeerlappen die surinaamse vrouwen en kinderen verkrachten, neen sterker nog alle smeerlappen die anderen verkrachten.


  Maak melding
 12. Aan de andere kant vraag ik me toch wel af wat studerenden in ’t holst van de nacht op straat zoeken. In de kleine uurtjes fietsend over de straten van Paramaribo is vragen om problemen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES