woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan achter stuur neergeschoten

Man achter stuur neergeschoten

-

Does Travel - naar Suriname

Een 38-jarige Rotterdammer van Hindoestaanse afkomst is gistermiddag in zijn auto neergeschoten op het Johannes de Vouplein in Rotterdam-Middelland. De man bezweek later op de dag in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Volgens een getuige zouden twee mannen met de Rotterdammer ruzie hebben gekregen.

Volgens het meisje dat alles vanuit een woning heeft gezien, liepen twee blanke mannen na het gesprek met het slachtoffer aanvankelijk weg. „Eén keerde om, liep naar de auto en schoot een paar keer door het raam heen op de lange Hindoestaanse man. De ander was de andere kant opgelopen om een auto te halen’’ schrijft Het Algemeen Dagblad.

Het slachtoffer dat waarschijnlijk kort voor de schoten zijn auto al had gestart en met zijn voet op het gaspedaal bleef drukken, sleurde twee geparkeerde auto’s mee en kwam uiteindelijk tegen een geparkeerde bus tot stilstand. De daders zijn nog voortvluchtig.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. Oh, dus nu zijn het wel blanke mannen, meestal zijn het getinte, dus met andere woorden buitenlanders die met wapens enz rondlopen.

    Het is wel erg hoor, verlaat je je mooie switie sranang om afgeschoten te worden in witman kondré.

    Ik ben benieuwd of ze dat ook in de kranten en journaal hebben gezegd, normaal is het een nederlander van surinaamse afkomst, een nederlander van antilliaanse afkomst enz, enz.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES