maandag, mei 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameSurinaams staatshoofd geeft vergissing toe

Surinaams staatshoofd geeft vergissing toe

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 17 okt – President Venetiaan geeft toe zich vergist te hebben bij het noemen van personen die zijn geraadpleegd in de aanloop naar het arbitrageproces rond het maritiem geschil. Oud-minister Errol Alibux van de oppositionele VVV is nooit geraadpleegd.

Venetiaan noemde diens naam wel in het radioprogramma Welingelichte Kringen. Voor Alibux’ partijgenoot, oud-president Jules Wijdenbosch, was dit aanleiding Venetiaan te bestempelen als leugenaar. “In de hele wolk van insinuaties en beschuldigingen aan het adres van president Venetiaan blijft slechts één punt overeind en dat is dat inderdaad oud-minister Errol Alibux niet is gehoord”, meldt het kabinet van de president.

Het blijft daarbij. “De president betreurt dit misverstand zijnerzijds en wenst voorlopig niet in te gaan op de verdere gevoelens, geëtaleerd door oud-president Wijdenbosch tijdens diens persconferentie”, aldus het kabinet. Volgens Wijdenbosch is belangenverstrengeling in kringen rond Venetiaan Suriname duur komen te staan. Met name co-agent Hans Lim A Po zou als oud-directeur van BHP Billiton meerdere belangen dienen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Kinderlijke Politiek daar zijn ze mee bezig….jouw fout…. niet…. jawel jij… ik niet ….je liegt…. jij liegt meer en meer….ga zo door mannen neem alle info en vertrouwelijke gespreken smijt ze op straat.

  Dan is verkwanselen klaar !!!!!!!!!soso din pina wang kaka.


  Maak melding
 2. Als Bosje niet gereageerd had,Had men in alle talen verzwegen,we hebben niets dit verhaal,No wan krin Fesy.

  Bosje heelveel Sterkte en een Goede Herstel.


  Maak melding
 3. Geachte redactie,

  Nogmaals, nogmaals, nogmaals!!

  Wij hadden hen gewaarschuwd!

  Betrek een ieder bij die gesprekken omtrent dit geschil, daar het geen NPS/VHP of Front aangelegenheid was, maar een NATIONALE ZAAK!!

  Maar nee hoor, want deze smeerlappen dachten Desi Bouterse ‘een hak te willen zetten’; “wij wassen het varkentje zelf wel”.

  En wat blijkt nu achteraf: Den dorose makti beri en gi den so dipi, taki den morsu den skin. En nu zoeken deze vooral die oude Fronters als Rodgers en Sardjoe o.l.v. Vene naar zondebokken; ” Ja maar Errol Alibux/DNP was ook mede plichtig”, terwijl het niet waar is ‘meneer de president’!!

  Maar erger nog; wat zullen wij allen morgen aan onze kinderen moeten vertellen omtrent dit fiasco!!

  U mag het zeggen.

  Schande en nogmaals schande!

  Den seri wi,

  nanga ala wi bagasi!!!!!!!!!

  Ps. “Stem Front-taal” nooooooooooooooooo!?


  Maak melding
 4. Wie spreekt de waarheid?
  üw spreekt de bezijdende waarheid”,dat was niet lang geleden,.Zo praat men vroeger in het parlement,maar nu ..? leugenaar etc is een vaste term in onze vocabulaire…
  Voor een zieke medeburger wenst men natuurlijk: beterschap…enz. en voor rouwenden: gecondoleerd en veel sterkte etc…maar tegenwoordig zijn verwensingen in overvloed.


  Maak melding
 5. Het wij- en zij zijn in Suriname al verworden tot cultuur.

  Kijk maar hoe wij met elkaar omgaan. Er is nagenoeg geen communicatie tussen grote en belangrijke delen van deze toch al uitelkaar gedreven samenleving.

  Kijk en luister stuk voor stuk naar al die galspugers. Er wordt steeds meer olie op het vuur gegooid. We zijn niet probleemoplossend bezig met elkaar. Het voorspelt allemaal niets goeds voor dit land.

  Zonder probleemoplossend dialoog geen vooruitgang, simpel.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES