dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSuriname mag deelnemen in Politie Kennis Net

Suriname mag deelnemen in Politie Kennis Net

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 17 okt – Suriname mag binnenkort ook gebruik maken van het Nederlandse Politie Kennis Net, PKN. Dit is de Nederlandse minister Guusje Terhorst van Binnenlandse Zaken & Koninkrijksrelaties overeengekomen met minister Chandrikapersad Santokhi van Justitie & Politie. De uitwisseling van informatie kan versneld worden uitgevoerd.

Dit moet vooral de bestrijding van grensoverschrijdende misdaad ten goede komen. Eer het zover is zullen wel nog wat formaliteiten in orde gemaakt moeten worden. “Het gaat om informatie over personen, we moeten rekening houden met privacy”, zegt Santokhi. Dus zal onder meer wetgeving tot stand gebracht moeten worden. Verwacht wordt dat de bestrijding effectiever zal verlopen.

Het PKN is een landelijke digitale kennisbank voor de politie en veiligheidspartners. De kennisbank omvat politiekundige kennis op collectief en individueel niveau met de bedoeling het politievak te professionaliseren. Suriname en Nederland gaan voor intensievere uitwisseling van informatie. Terhorst heeft met meer projecten ingestemd die het doel dichterbij moeten brengen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
 1. Ik hoop dat mensen inzien waarmee deze nsbér bezig is.

  Alle surinaamse burgers worden zichtbaar voor Nederland. Omgekeerd natuurlijk niet.

  Nederland handelt met voorkennis en heeft natuurlijk een piet gevonden die hun gaan helpen.

  Uiteindelijk zal deze nsbér ervoor zorgdragen dat alle rijke het land verlaten en blijven de echte arme surinamers over.

  Suriname zal dan genoodzaakt zijn hun rijkdommen voor een appel en een ei weg te doen


  Maak melding
 2. Santokhi, je doet je best maar weet je dat de economie van Nederland draait deels op drugsgeld kijk naar de koffieshops hoeveel de staat verdient met belastingen aan soft en harddrugs per jaar vanwaar komen de wieten vandaan in soorten,hasjs en die pado’s, terwijl je mag geen wiet telen we praten niet over de Rotterdamse haven grootste doorvoerhaven van drugs binnen Europa en niet vergeten de Criminele douaniers en rechercheurs die informatie doorspelen aan de criminele organisatie misdaad kan nooit goed zijn, maar t gaat erom als iemand zijn eigen huis niet kan schoonmaken hoe wil dezelfde persoon je helpen met t schoonmaken van je huis terwijl jezelf t moet doen.Ps betaal je korps goed dan zal je minder corrupte agenten zijn Santokhi, want die zullen altijd zijn overal in de wereld.


  Maak melding
 3. Ik hoop dat mensen inzien waarmee deze nsbér bezig is.

  Alle surinaamse burgers worden zichtbaar voor Nederland. Omgekeerd natuurlijk niet.

  Nederland handelt met voorkennis en heeft natuurlijk een piet gevonden die hun gaan helpen.

  Uiteindelijk zal deze nsbér ervoor zorgdragen dat alle rijke het land verlaten en blijven de echte arme surinamers over.

  Suriname zal dan genoodzaakt zijn hun rijkdommen voor een appel en een ei weg te doen

  datravisie

  Ik begrijp je helemaal, je wilt dat Su een crimenele bende wordt net als Haiti!! Vandaar je gefrustreerde uitspraken!!!


  Maak melding
 4. Alleen geselecteerde en omkoopbare figuren en figuranten mogen mee doen hoor.
  Met hard werken bereik je niks verkopen van je land en volk…dan ben je welkom…..dan ben je de man/vrouw….komen jullie…kom maar ik verkwansel en verkoop…moderne fase KATIBO.
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Gaan jullie gas en olie en goud voor het land zoeken…stelletje verkwisters..domoren.


  Maak melding
 5. sorry van maar nummer 1en twee waar slaat jullie raktie op zijn jullie met drugs bezig ik ben een werkende man dus mij maakt het niet uit door die zelfde drug criminelen moeten mensen op schiphol die vernederde behandeling ondergaan . ik heb niets te verbergen dus santokhi ga door met jou werk wij vergeten een ding dat drugs criminelen die denken maar aan een ding hoe maak ik meer geld al gaat het tenkoste van de meest zwakkere mensen in suriname weten jullie hoeveel surinamer dood zijn gegaan aan bolletjes slikken ik ben voorstander van hard aanpakken van deze mensen leer om te werken om vooruit tekomen want in suriname denken velen dat iedereen die hier woond met drugs temaken heeft dat is de indruk die onze landgenoten daar achterlaten ik benijd niemand , en de vergelijking met nederland over pado en koffieschops vind ik nergens opslaan kijk alleen maar hoeveel zielen ons land teld dus nummer 2 hou a.u.b op met die onzin


  Maak melding
 6. Ik hoop dat mensen inzien waarmee deze nsbér bezig is.

  Alle surinaamse burgers worden zichtbaar voor Nederland. Omgekeerd natuurlijk niet.

  Nederland handelt met voorkennis en heeft natuurlijk een piet gevonden die hun gaan helpen.

  Uiteindelijk zal deze nsbér ervoor zorgdragen dat alle rijke het land verlaten en blijven de echte arme surinamers over.

  Suriname zal dan genoodzaakt zijn hun rijkdommen voor een appel en een ei weg te doen

  datravisie

  Wordt het soms te heet onder je voeten nu??? hahahah


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES